AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / Sydänsurut

Sydänsurut

66 Vastausta 11 510 Lukukertaa
http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/arkistot/ulkomaat/2007/10/569635

Särkynyt sydän voi aiheuttaa oikeasti sydänkohtauksen, joten älkää riidelkö enää. Sopuisaa yhdessäoloa ja pysytte terveempinä. Maalaisjärkikin kyllä sanoo, että stressi, pahaolo ja ahdistus vaikuttavat terveyteen, mutta onpahan nyt aiheesta tehty oikea tutkimuskin.

hyvä tutkimus

Ihme kun tällaisesta tutkimus tehdään. Tosi hyvä kun tehdään. Kaikki on lääketieteen maailmassa ollut tähän asti niin geeni-perinnöllisyys-lääke -linjoilla, että tunteiden mukaan ottaminen on ollut lähinnä pelkkää huuhaata.

Tunteet ovat pikemmin olleet sitä varten, että niitä läkinnällä pusketaan pinnan alle - ei sitä varten, että niitä otettaisi jotenkin huomioon ja käytettäisiin terveyttä edistämään. Tällä saralla toivottavasti otetaan tulevaisuuden tärkeät kehitysaskeleet.

Aivan

Samaa mieltä olen, hyvä tutkimus.

Vielä kyseisestä tutkimuksesta pieni pätkä..

"Mutta jos törmää usein vähemmän hyviin ihmisiin, se on terveyden kannalta paljon huonompi juttu, lontoolainen tutkijaryhmä kiteyttää."

-Pitää paikkaansa. Verenpainehan siinä kohisten nousee kun joutuu sietämään vähemmän hyviä ihmisiä, vaikka se sietäminen ei aina ole helppoa.

Tunteet huomioon

Todellakin tunteet vaikuttaa todella vahvasti terveyteen ja yleiskuntoon.
Ihmisten vaan pitäisi pyrkiä elämään onnellisena niin, että tunteet ja elämä kulkisi käsi-kädessä. Oikea elämä ei vaan anna siihen mahdollisuutta ilman suuria luopumisia esim. olemassa olevasta avioliitosta....
Joskus tuntuu, että lääkärin pitäis antaa hoito-ohjeena että, "eroa muijastas ja etsi uusi elämä..". Mutta niin kuin Marianne kirjoittaa ne antaa vaan lääkkeitä joilla tunteet pusketaan pinnan alle :(

että

kouraan ja naimisiin--siitähän se kaikki alko...ja mihin se sitten johti.

sattupa

Vaimon kanssa tapeltu jo 5 vuotta ja sitä ennen pari vuotta sopusampaa,- mutta jopa lääkäri löysikin sepelvaltimo taudin merkkejä, joita olen tässä ittekkin jo pitemmän aikaa uumoillut ja vaiva alkaa aina riitely tilanteessa.-Niipä päätinkin muuttaa yksin asuumaan vanhaan kotipaikkaani ja jo on ollutkin olo parenpaa muutama kuukausi eikä vaivat enää tunnu paitsi vaimon soitelllessa tulisia komentoja.

naimisissa

ei se syy aina naisessa ole.Minäkin olen kahdesti joutunut sairaalaan infartin takia
kolmas on varmaan kuolemaksi.Minä vain satuin rakastumaan petturi mieheen.

Entäs muut elämäntavat?

Oletko varma etteivät omat elämäntapasi ja perimäkin ole vaikuttaneet vaikuttaneet sepelvaltimotautisi syntymiseen?
Älä sinä aina toista osapuolta syyllistä, usein vikoja voi löytää lähempää kuin uskoiskaan.
Mutta oikein hyvä jos olet jättänyt vaimon elämään omaa elämäänsä ja mennyt pois riitelemästä hänen kanssaan.
Mites muuten tuon vaimosi sydän mahtaa voida?

sydän

se valitteli sekin sitten loppuaikoina ,mutta kaippa hälläkin on vaivat helpottuneet,toivoa soppii.

Et vastannut noista

Niin että uskoa soppii ettet juo etkä polta ja olet henkisestikin terve kuin mäyräkoira.
Miten kauan erostasi on, jos saan kysyä?

muutama

elämän tavat ovat kohdallaan. Jos suvusssa sydän vaivoja, suositteleen irrottautuun riitasesta suhteesta pysyy paremmin kunnossa.

Olivatko elämäntapasi

Niin että olivatko elämäntapasi myös vaimosi mielestä kohdallaan?

kovin

mua moitti.

No siitähän jo aistii

Itsepäisyys, vääränlainen sellainen, esim että on dominoiva ja määräilevä, voi johtaa melko pian riitoihin.

pitää

jos antaa kaiken periksi niin kyllähän vaimo sitten kaiken vallan saa, ei siinä mitään ,mutta kun vallaton mies tuntee itsensä täydeksi nollaksi ,niin eiku omiin oloihin ja siellä saakin sitten olla oman itsensä herra.

Saat siis olla nolla

Onneksi olkoon valitsemallasi tiellä.

Valtataistelu vie kyllä

Niin no jos on niin tyhmä että ottaa koko suhteen valtataistelumielessä niin parasta on olla yksin niin ei tartte pitää rakkaintaan vihamiiehenä ja taisteluparina.
Se ois todella väärin sitä toista osapuoltakin kohtaan, joka yrittää saada jotakin enemmänkin suhteesta irti kuin vain sotaa.

HuhHuh!

Mä en tajuu ihmisiä jotka menee naimisiin ja sitte jättää puolisonsa, mitä järkeä siinä on? :o Eikä siitä oo ees mitään hyötyy! Eikä oo myöskää lapsilla kivaa jos vanhemmat eroavat!

se sitten

tilanne olemassa -,että voi luojan kiitos ku koittas päivä ku ,joku toinen ton siipan veis.

se toinen onneks vei...

niin onneks! kolme vuotta kärsin mustasukkaisuudesta ja huorittelusta,mies teki sitä itse omassa kodissa ja mun silmieni edessä!vuosi oltiin vähäpuheisia ja asuttiin eri huoneissa,sit vaan keväällä päätin,ettei mun tartte tollasta kattoa.pistin eropaperit pöytään ja siitä se tappelu vasta alko.mies jatkaa saman naisen kanssa vehtailua,mut kuulemma rakastaa vain mua.ei ole sydänvikoja exällä ja itse saan olla ihanassa omassa rauhassa,ilman pelkoja ja sydänvikoja. joskus verenpaine nousee,kun saan inhottavia tekstareita,mut en jaksa kauan välittää.työ ja jo aikuset lapset auttavat kestämään.

Miksei sua kukaan vie?

Siis ei sinussa ole tarpeeksi munaa jättämään ite tuota siippaas?
No sitten vaan kärsi ihan rauhassa, omapa on valintasi.

miksi sitten olen vielä elossa

näillä murheilla olen varmasti lääketieteellinen ihme, kun olen vielä elossa.

Eli tuo tutkimus on täyttä puppua..

särkynyt sydän

Olen VIELÄ elossa mutta masennus on niin suuri kun rakastettu jätti että joku päivä vielä kävelen rekan alle. Vaikka on aviomies ja lapset(täysi-ikäiset).

alä hyvä

masennu ,-ah autas yksinäisyyys sanon minä--ota yksinäisyydestä kaikki ilo irti,iloa siinä on paljon enemmän kuin jatkuvissa taisteluissa terveys pelissä panoksena.--Parhain päivä se kun
entinen eukko tilasi poliisit ja toimitti lähestymiskiellon.

Minkälaisia iloja sulla on

Olitko muuten pitkäänkin naimisissa tuon entisen eukkosi kanssa ennenkuin hän sai sinutsta tarpeekseen ja sinusta tuli onnellinen yksinäisyydessäsi?

vajaa

Matkustelemisen ja kulkemisen vapaus sekä harrastelujen vapauttahan se on ollut, eikä tartte selitellä kenen kanssa seurusteltu jne tai mitä tehnyt-- erakkona olemisen ihanuutta se on ollut eikä ole tarvinnut liiemmin ryypiskellä ja eikä muitakaan paheita harrastella.

Ihanko noin ihanaa

Siis olet 30 vuotta matkustellut etkä ollenkaan ryypännyt?
Ajatella, miten upea elämä.
Eikä ketään siinä vierellä kulkemassa ja häiritsemässä tätä ihanuutta.
Oikein hienoa.

totta

ihmettelen miksi jotkut kärsii parisuhteen lopusta ,-paremmaksi se vain muuttuu kun pääsee riitasesta suhteesta eroon ja vapaus koittaa.--Toki naisystäviä on riittänyt näiden vuosien aikanakin,mutta jos menee riidan puolelle pitää otta irti ei siitä muuten tulis mitään.

Niin ethän sinä itte tietenkään

Miten yritit parantaa parisuhdettasi?

ottamalla

kyllä se on parisuhteen paras lääkitys.--toisinaan käyn kyllä tekemässä talomiehen hommia,mutta asuun en jää ,-kyllä se oma vapaus sentään on se kaikkein rakkainasia niissä suhteissa.

Onko se vaimo pyytänyt

Voisitko vain mennä asumaan hänen kanssaan jos tahtoisit vai eikö vaimo halua?

tietäähän

se johtaa,-ei kannata.

Aika tökeröä jos ero

Siis kysyin lähinnä miten sinä parisuhteen AIKANA yritit parantaa suhdettanne, en näe eroamista minään suhteen ensimmäisenä parantamiskeinona.

annoin vaimolle

yhä enenevässä määrin ja lopputulos oli sitten luiskhtaa laidan yli vapauteen.-ei siinä sen kummenpaa.

Viisasta vaimoa pitääkin

Ei se mitenkään tyhmää ole jos vaimon viisaampia oivalluksia yhdessä toteuttaa.
Lopputulos oli sitten LUISKADUS laidan yli, itsekö luiskahdit vai auttoiko viisas vaimosi työntämällä?

Eihän ero mitään

Erohan on ero, siis kysyikin että miten yritit parantaa suhdettasi ENNEN eroa?

ymmärrän

Ymmärrän täydellisesti miltä sinustaa tuntuu, ei muuta kuin yritä jaksella, kohtalotoveri.

Mieti!!

No huhhhuh! Mietipä miltä aviomiehestäsi mahtaisi
tuntua, jos tietäisi sinun pettäneen häntä!!!
Mitä oikein ajattelit pitäessäsi rakastajaa?
Ei parisuhdetta ainakaan sillä rakenneta. Mieti hyvä ihminen mitä elämältäsi haluat ja opi ottamaan vastuu teoistasi. Ehkä rakkaasi huomasi, että et ole valmis aviomiestäsi jättämään - pettämään kylläkin. Opettele rehellisyyttä itseäsi ja kumppaneitasi kohtaan.
jos se rakastettusi jätti sinut niin hän on vain tyhmä hän ei älynnyt että menettää paljon jos jättää sinut joten ajttele vain että olit hänelle liian hyvä ÄLÄKÄ TOKI TAPA ITSEÄSI VAAN ETSI SITTEN KUN PYSTYT JOKU SELLAINEN JOKA VARMASTI VÄLITTÄÄ SINUSTA JA HALUAA SINUT LUOKSEEN IKUISESTI

Feminismi=sydänviat, masikset, itsarit...

"Sydänsairauden ja huonon parisuhteen välinen yhteys on saatu osoitetuksi."

MIKSIKÖHÄN SIIS SUOMALAINEN MIES KUOLEE MAAILMAN YLEISIMMIN SYDÄNSAIRAUKSIIN? (ja yleisestikin kuolee jo 8 vuotta naista nuorempana, saaden näin ollen nauttia keskiverrosti 8 vuotta vähemmän aikaa eläkepäiviä valtion kirstusta - tarvisko eläkemaksut yksityistää eli jokainen maksakoon oman eläkkeensä verran ...tulisi siihenkin tasa-arvoa).

Niin miksi nykysuomen mies kuoleekaan niin usein sydänjuttuihin, masikseen, alkoholismiin tai itsemurhaan tilastollisestikin maailmassa...maassa joka on aivan maailman ykkössijalla erotilastoissa... ja jossa nainen aina voittaa elatuskiistat ynm - onhan heillä tukemassa virallisella puolella "sosiaaliviraston siskot"... eli onkos sekään siis ihme, että eroista laittaa Suomessa alkuun lähes 3/4 tapauksessa nykynainen/suomiäiti...

"Särkynyt sydän voi aiheuttaa oikeasti sydänkohtauksen, joten älkää riidelkö enää."

NÄYTTÄÄKÖ SIIS VAIMOT/ÄIDIT TÄSSÄ ESIMERKKIÄ SUOMESSA? ENTÄ HOITAJAT TÄLLÄKIN HETKELLÄ - 12% OLISI OLLUT JO SUOMEN ENNÄTYS?

naisten syytä tämäkin?

Vai että ovat kaikki miesten sairaudet naisten syytä. Niin väitti ex-miehenikin, siis että jos liittomme jatkuu, niin hänelle voi tulla vaikka mikä sairaus. No hän sai vapautensa (uusi tuleva eukko oli jo katsottuna). Ei ole vielä kuollut, joten säästyi eron ottamalla. Toki olen kuullut nyt lapsilta isän oireiluista, joita ei ollut liittomme aikana. Mutta ne menevät nyt uuden vaimon piikkiin varmaan...

Jopa tutkitusti näemmä !

Maailman eniten naisten alkuulaittamia eroja = Maailman eniten miesten sydänsairauksia ynm.

Maailman eniten naisten alkuulaittamia eroja, ja naisten luontainen nauttiminen kaikista nyyhkyjutuista, tunteilusta ynm, saippuaoopperoita myöten = Maailman eniten miesten sydänsairauksia ynm.

Maailman eniten naisten alkuulaittamia eroja, ja mm. 500 000 aborttia = Maailman eniten miesten itsemurhia, masennusta ynm.

Maailman eniten naisten alkuulaittamia eroja, maailman ainoa maa Ruotsin kanssa, jossa prostituutio kielletty = Maailman vähiten sexiä ja läheisyyttä elämänkaaren aika miehille.

Maailman eniten naisten alkuulaittamia eroja, ja tutkitusti opettajien puoluellinen käytös peruskoulussa = maailman huonoimmin voivat poikalapset.

Maailman eniten naisten alkuulaittamia eroja ja maailman feministisimmät ja urakeskeisimmät äidit = maailman huonoimmin voivat poikalapset.

Maailman eniten naisten alkuulaittamia eroja ja vaatimuksia olla unisexi ja metrosexuaali = maailman huonoimmin voivat poikalapset, aviomiehet ja isät.

Tuo on totta

särkynyt sydän voi aiheuttaa vaikka mitä.Stressi vaikuttaa sydämeen ja sitä kautta sydänkohtauksen riski kasvaa mutta aina vaan siinä toisessa suhteen aikana tuntuu olevan vika ja ihminen ite päättää asioista ja kuinka toimii asioiden suhteen ja tekee välillä tai oikeastaan todella usein väärin.Joskus suhteessa toisen on pakko lähteä et se stressi häviää ja silloin se on oikein.Suhteessakin täytyisi käyttää sitä maalaisjärkeä niin kaikki voisi olla paremmin.

Kauuiiten elää...

kun kiertää miehet.

totta

totta puhut, mutta kannattaisi myös tuollaisten naisten vihaajien kuin ed. viesteissä kiertää naiset kaukaa...

naistenvihaaja se vasta kamala olis

Se se vielä puuttuskin!

Uskon kyllä muuten tuohon, että sydänsurut voivat viedä hautaankin. Ei tarvitse olla kuin allerginen nuha, niin siihenkin reakoi mielentilat. Kokemuksella...tosin se on minulla jostain oudosta syystä hävinnyt, se allergia. Ehkäpä siksi kun en ole jaksanut/viitsinyt yh:na aina olla pölyhuiskana. Muta kun se oli, niin pahan mielen palkkana oli kamala nuha. Varmaan koko elimistö reagoi tunteisiin.

ookko nää pohjoispohjanmaalta??

Kuulostat tutulta mut tuskin sama oot ku miehet kierrät muutoin sinulla olisi jo 14 ukko kierroksessa...

ei kait niitä niin vähän voi olla!

En usko. Moneskos sinulla on menossa?

en ole pohjois-pohjanmaalta. Soli joku muu.

Feministit ainoita NAISVIHAAJIA Suomessa

Lohdutan. En usko että Suomesta löytyy yhtään miestä joka Naisia vihaisi, tai edes paljoa arvostelisi. Päinvastoin ;)

Tämä näkyy hyvin, kun viedään Suomen miehet vaikka Balttiaan, Etelä Eurooppaan, Californiaan tai Aasiaan!

Katsokaa nyt näiden naisellisten, aitojen naisten esim. Kadien, Teresa de rita C, Anu Saagimien ynm suosiota Suomen miesten silmissä. Ja verratkaapa rehellisesti heitä vastaavasti Suomen nykynaisiin ja vaikkapa Suomen nykynaisten suurimaan idolliin - valtion päämieheemme ja armeijan ylipäällikköömme. Ero on valtava.

Suomen feministithän haluavat nimenomaan olla unisexeja, ja häivyttää sukupuolten rajat jne. He ovat myös erinomaisesti onnistuneet tässä, tarvii vain katsoa ympärilleen ja huomata millaisia lyhyt hiuksisia, meikkaamattomia, koruja käyttämättömiä, pieni rintaisia, lihavia ja kiukkusia feministejä maamme on täynnä. He haluavat näyttää miehiltä, olla miellyttämättä miehiä ja kilpailla miesten kanssa - varsinkin työasioissa.

Eli Suomen miehet rakastavat aitoja Naisia!

Ketkä siis aitoja todellisia Naisvihaajia ovat? No jos asiaa rehellisesti katsoo - niin tietenkin nämä Suomen miehiset naiset suunnitelmineen, ja varsinkin feministit.

jepjep

Minulla on oikein naisellinen kukkahuivi leuan alle solmittuna. Sievä vekkihame ja huopatossut.

Kiitos vielä tuosta ; ) sta

mie en jaksa ajatella noita feministi-sovinisti juttuja. Minusta tuntuu, että ne on ihan nuorten murheita ne. Tai sitten Lenitan.

pohjan Akat vastaa 10.tä feministiä. Sole siittä kiini.

ei muuta kuin toimeen sitten vaan

eli tuomaan lisää niitä aitoja naisia tänne Suomeen, vaikkapa Aasiasta, mutta pitäkää heistä huolta sitten loppun asti, etteivät jäisi tyhjän päälle ja vaikkapa thaihierojiksi. Siitä sitten miestenkin keski-ikä nousee päätähuimaavasti kun sydänsairauksiltakin vältytään. Saadaan me "miehiset" naiset sitten elellä rauhassa ja pitkään ilman sydänsuruja.

särkynyt sydän ja mieli

Rohkeus ei riitä itsemurhaan, mutta elämä ei tässä huonossa parisuhteessa elämisen arvoista, toivon siis tuon tutkimuksen olevan totta ja kuolevani.

Lapsieni takia vielä jaksan elää, muutoin aivan sama.

kaunein kohta

oli se kun tyttöystävä hälyytti partioporukan paikalle ja sieltähän ne tulivat ja vapauttivat meidät molemmat siitä tuskasta ja kärsimyksestä,ja vielä tänäkin päivänä muistan sen suurella kiitollisuudella, sen koomin en ole rakasta ystävääni nähnyt, mutta rakkaudella muistelen häntä,ja tuota 30 vutta sitten tapahtunutta episodia--Eläköön rakkautemme ikuisesti.

Eiks sulla ole 30 vuoteen

Sinähän onnellinen tyyppi olet, jolla viimeinen sydänsuru oli 30 vuotta sitten ja rakkaus jäi ikuisesti sydämeesi asumaan.
Ei voi ku onnitella.

pitää

myöntää ,että tapaus on väkevänpi kuin sota muisto,eipä romansseista sitten sen ikimuistoisenpaa kohtaa
ole kuin se pateettinen kohtaus, kun poliisipartio
saapuu ja tekee lopun kaikesta kärsimyksestä ja jäljelle jää muisto, voimakkaanpi kuin hurjin rakastelukohtaus.--Että se siitä.

Sotamuistojakin sulla siis?

Alan tässä ihmetellä ikääsi kun sotamuistoista mainitset, jokohan dementialla on siinä tapauksessa osuutta tuollaisen muistikuvan luomiseen?

sotamuistot

pinnalla 20- luvulla syntyneillä, itse olen 50 luvulla syntynyt ja muistan sen ikäluokan jutut oiken hyvin.

Eiköhän ois aika jo jättää

Mikä estää elämästä tätä päivää?

Pahasti on asiat jos

No ei liene sulla kovinkaan rajut rakastelukohtaukset olleet kun poliisipartion näkeminen oli rajuin elämyksesi.

puhuinkin

kukapa sitä nyt rakastellessa hälyyttelee partiota paikalle.

Etpäs kun vertasit poliisipartiota

Ja olit sitä mieltä, että kun naisesi soittama poliisipartio tuli paikalle, niin se oli rajumpi kokemus kuin rajuin rakastekukohtauksesi.
Aika ihmeellinen kieroutuma.
Minulla ei tulisi mieleenkään verrata poliisipartion tuloa rakasteluun, mutta sinun päässäsi nämä asiat rullaavat ilmeisestikin nurinkurin.

Taidat olla aika väkivaltainen

Muisteleekohan tyttökin sinua rakkaudella?

enpä

asiaa juurikaan miettinyt ,mutta luultavasti soittelis poliisia vieläkin.--koskapa sellaset lähestymiskiellot löppuvat.

Olen tiennyt ..

Rintaan koskee, olen rakastunut väärään henkilöön. Hirvee tilanne, menetänkö kohta työpaikan, kun en jaksa enää.En vain ymmärrä, kuinka tunteet voi viedä näin.
Miksi mun pitää kärsiä..rakastan niin häntä.
No Suomen julkisen vanhustenhoidon 'tason' (kuntien säästöjen takia olevan vanhainkotien/sairaaloiden henkilökunta-vajeen takia),tietäen...ei juuri henkisesti voi haitaksikaan olla lähteä täältä "jalat edellä" ennen sairaalakuntoon joutumista...
Kun mun ensimmäinen sydänsuru oli sekun olin ollut yhdessä erään pojan kanssa 3 vuotta sitten näin hänet pussaamassa jotain toista tyttöä olin ihan rikki mutta sitten ajan myötä tajusin että elämässa on mentävä eteenpäin vaikka tapahtuisi mitä sydänsurutkuuluvat elämään ja ne pitää vain hyväksyä vaikka se olisi raskasta
 /   /  / Sydänsurut

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja haku

E-Kontakti
31 v. Uusimaa
35 v. Pirkanmaa
32 v. E-Pohjanmaa
41 v. I-Uusimaa
49 v. K-Suomi
46 v. Uusimaa

LÖYDÄ SEURAA TOSITARKOITUKSELLA!

Haen naista:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.
Haen miestä:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.Lisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta