AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / kaularankaleikkaus

kaularankaleikkaus

8 Vastausta 3 815 Lukukertaa
Leikkauksesta kuukausi. Kivut palasivat viime viikolla... en tiedä olivatko paremmin poissa vain siksi kun söin särkylääkkeitä ja nyt vähennettyä kivut palasivat. Onko kenellä kokemuksia siitä, pitäisikö noiden kipujen hävitä kokonaan heti vai onko tämä särky jotain jälkijomotusta...? Niska tietty vielä arka. Muuten leikkauksen koin itselle suht helpoksi.

Heippa

Hmmmm...itselleni tehtii sama leikkaus edestä ja takaosasta viime syksynä,laitettiin titaani levy nikamien väliin ja toisessa leikkauksessa puhdistettiin ja poistettiin luunokkia.
Toisen leikkauksen jälkeen haava ja sen ympärys oli erittäi kipeä ja jomottava,joten haava aukaistiin uudelleen ja sieltä poistettiin vanhaa koteloitunutta verta. Tämän jälkeen kivut ovat helpottaneet pikku hiljaa,mutta aikaa meni todella kauan,reilu puolivuotta ennen kuin täysin oireeton ja että niska kääntyi suhteellisen normaalisti.
Mutta nyt taas on ollut aika ajoin kipua niskassa,jonne jäi vielä yksi pullistuma korjaamatta,hankalan pääsyn takia.

Odottele vaan rauhassa ja vältä raskaita nostelemisia ja pään äkkinäisiä kiertoliikkeitä.
Hiljaa hyvä tuulee,jos on tullakseen :)

Voimia vaan sinulle!

kaularanka

Minulle on tehty 2 edesstä kaularanka leikkausta 8/06 ja 2/07 ja nyt 28.10.07 kaularangan leikkaus taka kautta, ei onnistunut leikkaus 2 sormea tunto pois ja kovemmat kivut tuli, hermo on vauroitunut, Kroninen kipu jäi hermosärky. nyt syön lyrica 300mg päivässä..ja minulla tulehtu haava sittä nyt hoidetta. Onko muilla jäänyt hermosärkyä..Onko mennyt pois hermosärky vai onko se loppuelmä..pitä lopetta kampaaja työ.Onko teillä ollut ammatti vaihto.

Voi harmi

ompa käynyt ikävästi sun leikkauksissa,en tiedä tuosta hermosärystä,kun ei mulle sellaista ainakaan jäänyt.Mutta jospa saat apua nyt seuraavasta leikkauksesta?!
Itse olen osa-aikasella Reuman takia ja tuskin on enää työ elämään,ei ainakaan hoitsun töihin.
Koitahan pärjäillä,vaikka tiedän todellakin mitä on jatkuva kipu.

kaularankaleikkaus/jkl

Hei! Kuulosti tutulta-ettet vain olisi:). Mikäli, niin muistatko vastapäätä olleen-leikkauksen jälkeisestä pahoinvoinnista pelänneen potilaan...? Leikattiin päivää ennen Sinua. Enempiä "tuntomerkkejä" en yleiselle palstalla viitsi kirjoittaa. Leikkaus muuten meni oikein hyvin ja siitä palautuminen tosi nopeaa:)
En tiedä mikä on mun tilanne nyt on-kipuja edelleen ja pari(osittain myös keskisormi) sormea lähes tunnottomana kuten ennen-ehkä tilanne parantuu kun aikaa menee. Soitin ja kysyin-sanottiin että voi mennä vuosikin jos hermo ollut kauan puristuksessa ennen leikkausta! Selvinnee ensi kuun lopussa olevassa jälkitarkastuksessa. Kaikesta huolimatta OIKEIN HYVÄÄ JATKOA ja mikäli olet "tuttu" niin kerrohan kuulumisia!

Kaularanka

Minut leikkattin kuopion 29.9.Minä asuun Laajavuoressa, olis mukava tietä kuka olet..jo minusta tuntu että lyrica pitä nosta vielä..

Tv. Päivi

kaularanka/jkl

Minut leikattiin edellisenä päivänä. Mikäli olet "epäilemäni" henkilö, niin Sinut leikattiin seuraavana pvänä ja kun tulit osastolle, olin jo itse kotiutunut. Pelättiin molemmat leikkauksen jälkeistä pahoinvointia-sain ennakkoon siihen estolääkkeen jota Sinulle ei annettu. Olin toisella puolella huonetta Sinua vastapäätä. Kerroit että Sinut oli jo kaksi x leikattu kaulan puolelta ja nyt oli niskan kautta leikkaus. Edellinen potilas paikallasi oli samassa operaatiossa ja vaikutti aika kipeältä itseeni verrattuna. Myös ammatistasi kerroit ja siitä miten kauan olet jo siitä poissa joutunut olemaan. Saa nähdä mikä minun tilanne tulee olemaan. Kipuja on kädessä (ositain myös toisessa) ja tietty pelottaa ettei leikkaus mennyt ok - harmi, koska parhaansa varmasti kaikki tekivät.. Jos kuulostaa yhtään tutulta ja haluaisit kirjoitella, niin onko mahdollista saada s.posti osoitteesi jotain kautta? Olisi kiva tietää enemmän kunnostasi kun on itselläkin sama juttu.. Lämpimät terveiset!

Kaularanka

Tässä on minun sähköposti 1967@tintti.net
Kirjoitta minulle mistä päin olet.Oliko kuopio??

kaularankaleikkaus

Moi
Minulle tehtiin 3 viikkoa sitten oikean puolen kaularankaleikkaus.Leikkaus kesti 5 ja 1/2 tuntia.
Jälkisairautena sain kuumeettoman keuhkokuumeen ym
Nyt on vasen puoli kipeä.
Ei tämä elämä oikein hyvältä näytä.
Minulla on fibromyoligia.
Toivottavasti ei ole vasemmalla puolella samaa vaivaa
Minulta poistettiin kolme nikamaa ja tilalle laitettiin rautaa
 /   /  /  / kaularankaleikkaus
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta