Millainen on leijona nainen?

CapricornMale

Miehet kertokaa kokemuksia leijona naisesta? Millainen luonne? Millainen seksielämässä? Kaikkea infoa.

27

8249

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kitu

      Musta ne on hyvin itserakkaita, itseään täynnä olevia paskoja. Mulla on ollut muutama kaveri, eikä ne ota mitään kritiikkiä vastaan, niillä on "kultainen kilpi". Ja ne ottaa kunniaa muiden saavutuksista vaikka eivät olisi mitään tehneet. Ne yleensä ottaa miehen joka on rikas ja vie niitä hienoihin ravintoloihin, ne haluaa olla koristeita. Ärsyttäviä hyväksikäyttäjiä! Ne on niitä ihmisiä jotka luulee ittestään liikoja!

      • ???

        olla pettynyt elämääsi kun noin kategorisoit ihmiset. Tuon kirjoituksesi perusteella se vika taitaakin löytyä ihna peiliin katsomalla. EI, en ole leijona.


      • Kitu
        ??? kirjoitti:

        olla pettynyt elämääsi kun noin kategorisoit ihmiset. Tuon kirjoituksesi perusteella se vika taitaakin löytyä ihna peiliin katsomalla. EI, en ole leijona.

        Taas yksi niitä ihmisiä jotka ei kestä minkään näköstä kritiikkiä! Ootko ikinä ajatellu ottaa kritiikkiä rakentavana asiana?


      • Kitu
        Kitu kirjoitti:

        Taas yksi niitä ihmisiä jotka ei kestä minkään näköstä kritiikkiä! Ootko ikinä ajatellu ottaa kritiikkiä rakentavana asiana?

        Mä sentäs tiedän asioista jotain, toisin kuin teikäläinen kun pitää asiasta keskustella...


      • ei hajuakaan
        Kitu kirjoitti:

        Taas yksi niitä ihmisiä jotka ei kestä minkään näköstä kritiikkiä! Ootko ikinä ajatellu ottaa kritiikkiä rakentavana asiana?

        olikos tuo ensimmäinen viestisi RAKENTAVAA kritiikkiä?

        tässä muutamia sanoja:
        itseään täynnä olevia paskoja.
        Ärsyttäviä hyväksikäyttäjiä!
        Ne on niitä ihmisiä jotka luulee ittestään liikoja!

        Rakentava krittiiki kun on hieman eri asia kuin haukkuminen!

        mees poju taksisin koulun penkille!


      • tupla-skorpioni
        ??? kirjoitti:

        olla pettynyt elämääsi kun noin kategorisoit ihmiset. Tuon kirjoituksesi perusteella se vika taitaakin löytyä ihna peiliin katsomalla. EI, en ole leijona.

        Jos on horoskoopeista kiinnostunut,
        kannattaisi selvittää oma karttaa, ainakin nouseva ja kuun merkki.
        Syntymämerkki ei välttämättä kerro paljon mitään...


      • Tässä sulle totuutta

        ohoh kyllähän sulla on suppea käsitys leijona naisista. kuule, kaikki leijona naiset eivät ole "hyvin itserakkaita, itseään täynnä olevia paskoja". onko sulla tullut ketään naista vastaan josta oikeastaan pidät? itse olen leijona ja mua ei kiinnosta että onko miehellä rahaa. mulle tärkeintä on tämä ihminen itse. mua ei tarvitse viedä minnekään helvetin hienoihin ravintoloihin. mä en edes pidä hälinästä enkä tungoksesta. olen onnellisesti parisuhteessa ja tiedoksi en halua enkä käytä ketään hyväksi. raha on tiukalla mutta ei se mitään, rakastan tätä miestä ja haluan ja OLEN tämän vierellä vaikka mitä tapahtuisi. ja tiedoksin otan kritiikkiä vastaan ja kestän sen ja haluan kehittää itseäni parempaan suuntaan koska en todellakaan ole täydellinen. olisinkin. en pidä olla missään näytillä, se on ahdistavaa. Eli on törkeää miten yleistät noin kaikista ihmisistä. Häpeä. on kamalaa että olet joutunut kohtaamaan tuollaisia ihmisiä mutta älä luule että kaikki olisivat samanlaisia. Piste.


    • ei hajukaan

      TIEDÄTHÄN, ettei ihmisestä voi sanoa oikein yhtään mitään pelkän aurinkomerkin perusteella?

      Millainen luonne? Upea nainen, en voisi elää ilman häntä. Oikeudenmukainen, jos jossain näkee vääryttää puuttu siihen heti eikä välitä paskanvertaa siitä mitä joku "muka" kalkkis keskiikäinen on mieltä. Tai siitä mitä keskivertoihmiset tekevtä tai jättävät tekemättä. Tietää mitä tekee eikä hännystele toisia, tai kulje perässä nuoleskelemassa. uskaltaa olla oma aito itsensä. Kun tule riita, riitelemme suoraan, eikä ole mitään mökötyskausia, vaan puhumme asioista niiden oikeilla nimillä. Jos jellonani huomaa olleensa väärässä, hän myös tunnustaa sen. Jos minä olen tehnyt jonkun töppäyksen, hän ei joko välitä koko asiasta sen mitättömyyden takia tai antaa anteeksi, ei siis jää selän taakse mököttämään tai ala puukottamaan slekään. Asiat puhutaan.

      Millainen seksielämässä? Villi peto. Eikö se kerro jo kaiken? Hän haluaa jatkuvasti hellyyttä ja on aina valmis. Kehrää kainalossa tyytyväisenä.

      Elämästämme ei saisi tylsää tekemälläkään.

    • akkeliini

      jolla muutama leijonanainen ystävänä, että erittäin lojaaleja, aika luotettavia, omaavat sen verran itseluottamusta ja itsekunnioitusta, etteivät alennu typeriin "akkamaisuuksiin" useimpien muiden naisten tavoin! Lisäksi usein hyvännäköisiä, seksikkäitä, miehiin vetoavia. Pinnan alta yllättävän herkkiä ja syvätunteisia. Ja leijonahan janoaa ja rakastaa huomiota ja luksusta, mutta miksei moiselle naiselle sellaista kunnon mies soisikin!? Jotkut kehittymättömämmät tapaukset tietenkin korostavat niitä negatiivisia ominaisuuksia: itserakkautta, itsekkyyttä, omahyväisyyttä, pinnallisuutta...

    • lobgpv

      Leijona nainen on aina kaunis, seksikäs ja herättää paljon huomiota mm.miehissä.Kaipaa paljon huomiota ja kehuja, voi masentua jos kehut loppuvat.Varsinkin miehiltä saama huomio ei saisi loppua.

    • Huomattu on

      Ei horoskooppimerkki kerro mitään ulkonäöstä, mutta olen huomannut että yleensä Leijona miehissä,-sekä naisissa on valtavasti karismaa.

    • 10+13

      - kaunis
      - seksikäs
      - vahva
      - hyvin seksuaalinen
      - varmaan herkkäkin
      - ei lähde kaikkiin akkamaisiin typeryyksiin mukaan

    • Astrology

      Ei mikään tietyy horoskooppimerkki sitä kauneutta takaa, ei voi ylipäätään sanoa keenstäkään että se on vain tientynlainen. Astrologiassa otetaan koko syntymäkartta huomioon, kaikki planeettasijainnit, aspektit ja huonesijainnit, nousumerkistä puhumattakaan. Monet astrologit sanovat että nousumerkki on yhtä tärkeä kuin aurinkomerkki. Se on syynä miksi saman aurinkomerkin edustajat eivät ole koskaan samanlaisia. Jokainen on yksilö ja se pitää ottaa astrologiassa huomioon, ei ole vain vesimiehiä tai rapuja. Aurinkomerkkikin toki vaikuttaa paljon luonteeseen ja on se ihmisen perusolemus, mutta muut sijainnit ja nousumerkki tuovat omaa lisäväriään kokonaisuuteen.

    • leijonaleijonavesimi

      Olen aurinko leijona, nousu leijona ja kuu vesimiehissä jne. Olen oikeudenmukainen ihminen, en hyväksy enkä myöskään jää sivuun katsomaan, kun näen vääryyttä. Rehellisyys ja suoruus ovat leijonille hyvin tyypillisiä piirteitä. Mulla on työkavereina monta leijonaa, vesimiehiä jne. Leijona on hyvin rakastava, rakastaa kyllä myös itseään, mutta osaapa rakastaa myös muita. Minulle sanotaan usein, että sinä olet kuin aurinko, sinä hymyilet aina. Itse en ole koskaan ajatellut, että hymyilen tai en hymyile jne. Mutta se on totta, että minulla ei ole koskaan ollut niin huonoa päivää etteikö myös hyvät naurut ole kuulunut siihen samaan "paska-päivään" mukaan.

      Yhteenvetona: rehellinen, iloinen, oikeudentajuinen, tekee mitä hyvänsä rakkaansa puolesta, tykkää luksuksesta (vain paras kelpaa), leijonan ystävällä ei tule koskaan niin suurta hätää, että eikö leijona kävisi pelastamassa, ei unohda herkästi, jos joku on valehdellut (itseasiassa ei unohda koskaan), se on kerrasta poikki.

      • ilopillerii

        Ihan ku ois ite kirjottanu, tosi kuvaava :) itse leijona nainen


    • kandipaatti

      Eletään vuotta 2014. Ihminen on käynyt kuussa, geeniteknologia on keksitty ja muutakin hauskaa vastaavaa on saatu aikaiseksi hylkäämällä taikausko.

      Sinun syntymähetkesi (tai ekstrapolaationa hetki, jolloin vanhempasi harrastivat seksiä) EI.MÄÄRITÄ.LUONNETTASI.TAI.KOHTALOASI.

      On tuhansia ja taas tuhansia tutkimuksia, joiden perusteella tiedämme, että ihmisen persoonallisuuspiirteet, sosiaalisuuden aste, erilaiset lahjakkuudet, väkivaltaisuus tai empatia ja moni muukin elämänkaarta määrittävä asia ovat genetiikan sekä kasvatuksen ja muiden vastaavien ympäristötekijöiden yhteisvaikutusta. Usko siihen, että syntymähetki olisi tässä mikään tekijä on naivia ja tietämätöntä junttiutta. Ja entäpä sitten keisarileikkauksella syntyneet? Heidän *oikea tähtiin kirjoitettu* syntymäaikansahan olisikin voinut olla ihan muuna päivänä! Eikä vauvan persoonallisuus muokkaudu sillä sekunnilla, kun hän syntyy, vaan sitä ennen ja sen jälkeen.

      Horoskoopin syyttäminen käytöksestä on vastuunpakoilua. Yhtä hyvin voisit syyttää naapurin koiraa tai kuun asentoa.

      • Tuota noin, Kuun asento nimenomaan kuuluu astrologian piiriin, joten voimme siis syyttää sitä sinun luvallasi, kiitos vaan. Naapurin koira taas on aivan ihana, joten kukas sitä nyt syyttämään...


    • Ihaile sitä varauksettomasti, kerro kaikille tuntemillesi ihmisille ja varsinkin hänen tuntemilleen, kuinka fiksu ja filmaattinen hän on, minkä jälkeen voitkin antaa hänelle lahjaksi kultaa. Kolminumeroinen lahjakortti kampaajalle tai muotiliikkeeseen on myöskin aina paikallaan. Vie hänet teatteriin ja sano, että hän näyttäisi näyttämöllä paremmalta kuin tuo keskinkertaisen näköinen naispääosan esittäjä. Pyydä häntä valitsemaan puolestasi lottonumerot. Jos rahaa riittää, vie hänet kasinolle, vaikka Vegasiin, mahdollisimman palatsimaiseen hotelliin. Vie hänet katsoman Versaillesia tai muuta kuninkaallista palatsia ja sano, että hänestä tulisi hyvä kuningatar. Kosi julkisesti, kokeile seksiä julkisella tai melkein julkisella paikalla. Käytä häntä festareilla, juhli ja jammaile hänen kanssaan pitkin yötä. Jos hänellä on erikoistaitoja, esim. taiteen saralla, pyydä häntä esiintymään tai esittämään töitään, jotta pääset suureen ääneen ihastelemaan ja kehumaan häntä mahdollisimman monille ihmisille, tietysti hänen itsensä kuullen. Raportoi ihailevaan sävyyn kaikista hänen tekemisistään kaikille, jotka jaksavat kuunnella, aivan kuin kyseessä olisi maailman tärkein asia. Ota hänestä kuvia aina kun mahdollista, tee niistä näytönsäästäjä, kehystä niitä seinälle, teetä niistä T-paitoja, tatuoi hänen kuvansa hauikseesi. Fanita häntä kybällä. Totta kai, lapsia pitää olla ainakin muutama, mutta jos tämän seurauksena alkavat muodot vähän levähtämään, älä kiinnitä siihen mitään huomiota, vaan ihaile häntä entistäkin enemmän. Jos hän joskus vuosikymmenten kuluttua pyytää rahaa kasvojenkohotusleikkaukseen, anna ihmeessä, sillä vanheneminen on hänelle peikko numero yksi.

    • rapunen

      Parhaimmat ystäväni ovat leijonanaisia, ovat ihania, taiteellisia, fiksuja ja heille on helppo puhua ihan mistä vaan. Aamen.

    • jou1

      Äitini on leijona ja oikeasti tosi mukava, luotettava, JUHLIEN KESKIPISTE, OMALLA TAVALLAAN KUNNIANHIMOINEN ja huumorintajuinen! Leijonat on oikeesti kivoja!

    • Leijonatar36

      Olen Aurinkoleijona ,Nousuvaaka ja Kuukaksonen ☺
      Ulkonäöltä tyttömäisen poikamainen... ja kuullut olen sanottavan usein,että syötävän söpö ja seksikäs ;)

      Mutta se tärkein ja kaunein eli luonne minulla on
      Iloinen
      Herkkä
      Kiltti
      Hiukan ujo
      Räiskyvä
      Impulsiivinen
      Suorasanainen
      Hellyydenkipeä
      Itsekäs
      Rakastava
      Lempeä
      Hauska
      Ymmärtäväinen
      Oikeudenmukainen
      Rehellinen
      Lämmin
      Seksuaalinen
      Leikkimielinen
      Perhekeskeinen
      Lapsirakas

      Siinäpä ne ☺

    • ghjkll

      Tunnen kolme leijonaa. Ovat itseään täynnä, samalla arkoja kahdenvälisissä suhteissa. Mut esim. ryhmätöissä eivät epäile esiintyä ..no, kuin leijonat ainakin. Kiinnittävät hirveesti huomiota kaikkeen toisarvoiseen. Ihmisten lukeminen, tunteet ja niistä puhuminen, luonteva sosiaalinen käyttäytyminen ja luoviminen eivät ole leijonien vahvimpia puolia. Älykkäitä, tunneälykkäitä eivät silti. Hyviä keskustelijoita jos saavat toimia ikään kuin puheenjohtajina. En tykkää leijonista mitenkään erityisen paljon.

    • saalistavapuuma

      Eikös leijona nainen ole naaras, Savannien lihansyöjätär?

    • 6789

      Olen viime vuosina tavannut kolme todellista leijonaa!! Alussa ollaan niin mukavia,että . Muutama viikko kun on kulunut huomaa miten ihminen muuttuu. Jatkuvaa toisen alistamista, varsinkin jos toinen on esim. varallisuudessa toiseksi jäävä osapuoli. Määräävä, komenteleva toisen mielen pahoittaja, saakeli. Ikinä en huolisi leijona-naista kaveriksi, se on päätetty!!

    • kerronpa

      Olen leijonanainen, mutta luonteeltani olen lähinnä kalat, vaikka en ole kalat nousevassa merkissä enkä myöskään kuumerkissä.

    • Lionqueen

      Olen leijona ja lämmin perusluonteeltani..en jaksa tänne laittaa mitään luonnekuvausta, koska horoskooppi kuvaus pitää aika hyvin paikkansa niin hyvässä kuin pahassa: ehdoton tähtikartan inhokki minulle on härkä (vielä turhamaisempi tai itsepäisempi kuin leijona). Itsekeskeisempiä kuin leijonat..lisäksi rapu, liian salaperäisiä. Asiat sanotaan suoraan, jos ne voidaan ja selvitetään. Ei tarvitse paeta, lymytä ja pimittää. Älyttömän ärsyttävä piirre ihmisessä.

    • Vesimies84

      No jos suurimmalla osalla on negatiiviset fiilikset Leijona-naisista, niin mä voin kertoo oman kokemuksen, mun bestis (nainen) on ihan toisenlainen kuin täällä muiden kuvailemat Leijona-naiset. Tää bestis on mua 4 vuotta nuorempi. Ja voin sanoo, että parempaa ihmistä/naista en taida löytää mistään muualta, ollaan nyt piakkoin marraskuussa tunnettu toisemme 12 vuotta.

      Kumma juttu, että suurimmalla osalla on negatiivisia fiiliksiä. No ne ei oo sitten olleet mitään huipputyyppejä, meitä ihmisiä kun on moneen junaan, ja joidenkin juna on jättänyt asemalle.

      Tässä infoa elokuulta 1988 kun mun bestis syntyi

      YK katsoi raportissaan, että sekä Irak että Iran olivat käyttäneet kemiallisia aseita keskinäisessä sodassaan, Irak kuitenkin selvästi Irania enemmän.

      Neuvostoliitto armahti länsisaksalaisen opiskelijan Mathias Rustin, joka oli toukokuussa 1987 lentänyt pienkoneella Moskovan Punaiselle torille. Rust oli ehtinyt kärsiä työleirituomiostaan vajaan vuoden.

      Suomen evankelis-luterilaisen kirkon ensimmäinen naiskirkkoherra vihittiin virkaansa. Sirkka-Liisa Enqvist valittiin Lemlandin ja Lumparlandin yhteisen seurakunnan kirkkoherraksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      3821
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      593
      3595
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3552
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      2231
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      53
      2219
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      321
      1967
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      123
      1947
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      187
      1756
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      27
      1413
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1352
    Aihe