AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  / Purenta vaivat

Purenta vaivat

5 Vastausta 937 Lukukertaa
Hei kysyisin millaisia oireita teillä kenellä on jotai purenta ongelmia niin on? Kuuluisikohan minun oireeni tähä.. joskus ajoittain( saattaa olla kuukaisiakin poissa, ja sitten tulla takaisin ja olla viikon tai pari ja sitten häviää)

-Oikean puolen ohioa vihloo, tulee sellaisia tuikkauksia.

-Korvan edessä molemmilla puolilla tuntuu joskus tuikkauksia.

-Poskea särkee silmän alapuolelta

-Kulmakarvan yläpuolelle sattuu välillä

-Oikean puolen leukanivel naksuu ja rahisee välillä

-Leukaluut ovat joskus tuolta alta kipeät


Sellaisia oireita minulla. Onko kellään samanlaisia oireita?

Samanlaista

mm. leukaniveltä vihloo sekä poskilihaksia ja ohimoa jomottaa välillä. Tunnen ja näenkin, että yhden hampaan keinokruunu on kulunut liian matalaksi, mutta miten saisi vielä hammaslääkäritkin uskomaan. Ulospäin ei juurikaan näy mitään erityistä, ja purentatestissä jälkiä tulee vielä riittävästi hammaslääkärin mielestä, mutta itse tunnen miten liian väljä purenta on. Pitää ilmeisesti kärvistellä ja odottaa vielä muutma kuukausi, että kruunu kuluu sentin, niin eiköhän jo hammaslääkärikin ala uskomaan. Toivoisin, että apteekkeihin tulisi jotain Tee se itse -paketteja hampaan korjauksiin/korotuksiin, että saisi edes jotain apua.

Myös

...> mutta miten saisi vielä hammaslääkärinkin uskomaan.

Siinäpä se.
Kun ei ole oikeata mittaria millä voisi mitata!
Oiskohan siinä vika?

Tutulta kuulostaa..

Mulla samja oireita, lisäksi niska-hartiasärkyä..päänsärky aamuisin aivan kamala. Mulla aivan suorat hampaat, mutta kärki/ristipurenta. Nyt raudat olleet vuoden suussa, ja yläleuan leikkausta odottelen parhaillaan. Purentavikaa ei tavallinen hammaslääkäri edes tajunnut, yksityiselle kun menin valittamaan, niin heti kipsimuottien oton ja röntgenin jälkeen tuli lähete keskussairaalan suupolille.Mulla etuhampaat kuluvat koko ajan, ja oikoja sanoi että jos asioille ei mitään tehdä, niin hampaat jatkaa kulumista, ja alahampaat painavat ylähampaita koko ajan ylemmäksi. minulla yläleuka on pienenpi kuin alaleuka, ja liian ylhäällä/takana.

Tutulta

helpoin tapa on tosin käydä hammaslääkärillä. Hän näkee heti hampaistasi järsitkö niitä.

jep

minulle joskus sanottiin että oikean puolen hampaat eivät ota jotenkin ristipurennassa yhteen eli sinne jää rako.. niin leikkö siitä johtunee.. hammaslääkäri aika on varattu jo :) ja röntgen! jospa se siitä rupeaisi asia etenemään:D
 /   /  / Purenta vaivat
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta