AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / parhaat panokset

parhaat panokset

13 Vastausta 838 Lukukertaa
mitkä ovat parhaat ilmakiväärin panokset .camo panoksissa on huomattavia koko EROJA.MITKÄ SOPIVAT TEISTÄ PARHAITEN BSA METEOR MERKKISEEN ILMAKIVÄÄRIIN.

patit

Kokeile IMI-merkkisiä.

Hirvee ase

Ostaos caprismarjoja. Jos loppunut, niin katajanmarjoja.

hauskaa

jos sulla ei ole muuta tekemistä kun kirjoitella tänne palstalle noita huonoja vitsejä.sun kannattas vaihtaa lääkitys.

VÄÄRÄ OSASTO VITUN APINA

VÄÄRÄ OSASTO vitun APINA TÄMÄ JUTTU EI KUULU KIVÄÄRIT OSASTOLLE VAAN PATRUUNAT JA LATAAMINEN OSASTOLLE

Sees ja sees.

Eehä nää puhallusputket kuulu asseesii olleskaa. Kuulusivatkoha leluosastoo?

kaakkee

ja lelluii sitö onkii tullunaa nähtöönnä.

Mie ja HilleBillu oumma semmosii sawwwooloosii,ettei es pikkupoijiil anno mittöö lelui.se pittöö olla hetinii vähhiintöö lappuuoon maknnummii.A-Vot.

älä välitä

esimerkiksi rws meisterkugeln- luodit on tosi hyviä. Kummia mölyapinoita täällä liikkuu, jotka ei osaa vastata asialliseen kysymykseen. olipa tuo nyt sitten millä palstalla hyvänsä.
sinnäe hiliperjjj.. jos oesit aeto savolaenen, nin oesit sinnäe vähä suvahtevaesempi. elä ronkloo ollenkaan jos ee kerta huvita vastata immeisiks.

Katoha poekoo.

Täytyy tunnustaa käyttäväni vaimoni ollessa töissä, juuri samoja 4,5mm / 0,53g Meisterkugeln-nokareita olohuoneesta eteisen ovella olevaan luotiluokkuun asettamaani viralliseen ilmakivääritauluun ampuessani. Olen myös käyttänyt Handler&Natterman vastaavia. Olen kyllä aivan aito savolainen syntyisin Kuopiosta entisen Hämeenkadun, nykyisen Käsityökadun varrelta. Kyllä aidolla savolaisella on oikeus ronklata ja olla suvaitsematonkin aina kun vain suinkin huvittaa ja kun se muitten heimojen jäseniä vituttaa.

piismäään

ohhan se niinnii ja niihhänse olla pittää. syyvvään kuule mykyrokkoo ja jyrsästään kukonkuorta perrään, nii ee vavalla ranne, ampupa millä vehkeellä hyvvään.
kaekella kunnioetuksella; kiurvein mies.

Näenhä myö tehhäännii.

Ol kylläe hirveetä viäntee öylön tuommosta tekstijä. Iha näen paenajaisija jotta olinnii uusmualaene. Kylläpä hytisyttää vieläe. Eukko meenas ostoo karjalan piirakoeta. Kerkesinnii onneks vällii. Menasinnii hivvaattoo sitä iänettömmää piähä.

oel se, oel se

kaahee paekka öylöstä tekstijäs lukkee. myö että sekoesko se kynsiin, että tuilko hiliperistä iha älytön mölliskö. vua eeee... elolle selevis ja palas OIKEIHIN IMMEISTEN KIRJOEN...

Kyllähä se ollii tyhmee

meekäkäese kirjottoo ku joku uusmualaene. No, jäläkiseuraakset onnii jo männeet ohi. Muikkukukkoo ja kokeelpiimee oon lappanna nuamaa. Nyt onnii olo jo ku oekeella immeesellä konsanaa.
hohohhoohoh!!!! savolaiset on näköjään aika idiootteja
 /   /  /  / parhaat panokset

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta