AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

JERE KARALAHTI

136 Vastausta 45 546 Lukukertaa
http://www.iltalehti.fi/uutiset/200711066814282_uu.shtml

Näkyy olevan Jere taas sotkeutunut huumekuvioihin!
Taitaapa peliura kärpissä olla ohi!!??

Riippuu paljon tilanteesta

Huonoltahan tuo kuulostaa, mutta Kärppien kannalta lienee oleellista, onko sotkeutunut noihin asioihin ennen vai jälkeen Kärppiin tuloaan. Joukkue tietää, ettei Karalahden tausta ole nuhteeton ja jos kyse on ennen Kärppä-sopimusta tapahtuneesta asiasta, sopimusta tuskin puretaan (ellei joku megajuttu, joka tekee pelaamisen mahdottomaksi). Menneisyyttään Jere ei luvannut muuttaa, vain tulevaisuuden.

Urheilua seuraavana - ja inhimillisenä ihmisenä - toivon, että kyse on vanhasta asiasta ja Jere on pysyvästi kuivilla niistä jutuista.

Jeren jupakka

No tuo Jeren huumejupakka on vuoden tai pari vanha jo. Ei pitäisi siis vaikuttaa Kärppä -uraan, koska sopimuksessa oli, että jos Kärpissä pelaamisen aikana dokaa tms. niin sitten on kärppäpomon lacosten kuva takamuksessa, mutta juttu tosiaan on vuoden tai pari vanha. :-)

ei varmaan

linnasta paljoo kiekkoo pelata...ei taitaa se vähän vaikuttaa

Hän on savunnut

Monta kertaa,että alan ihmetellä liigan johtoa,miksi tuollainen setä saa olla esimerkkinä Suomen kiekkoilevalla nuorisolle ja jatkaa toilailujaan jatkuvasti.
Kaipaako liiga ja maajoukkuen todella moista äijää missään.
Ei kai yhtä huumeveijaria enään kaivata,vai hyötyykö joku siitä paskasta johtajista.
Pistää miettiin. hmm..

luisteleva luikuri, uskaltaakohan

onko miehellä kanttia olla reilu ja rohkea paljastamalla nuorisoa pilaavan huumeporukan muutkin jäsenet?

Sellaista tekoa yleisö arvostaisi paljon enemmän kuin Karan ansioita kaukalossa...joka on vain pienen pieni osa ihmisen koko elämän kirjoa!

Jere Karalahti

Jere ymmärtää olla vasikoimatta. Kuten kuka tahansa järkevä ihminen ymmärtää, että paskalakeille ei puhuta - ja jos puhutaan, niin ainoastaan omista asioista, ei muiden asioista.

Vasikan kasvattaja et liene--

---josko lienet kasvattaja ollenkaan?

Persoonani on olennaista

Eli siis oleellista mielestäsi tämän keskustelun kannalta ei ole mielipiteeni, vaan persoonani, vai kuinka?

Olet paska

Sports Fan olet paska ja haiset kyrvälle joka on juuri kuoriutunut munasta :C

neiti karalahti

On tää tosi upeeta!
Jos olis pitäny veikata minkä suomalaisen
jääkiekkojoukkueen ex-pelaaja voi yleensä
olla noin ääliö kuin neitikaralahti
ei todellakaan olisi ollut vaikeata veikata
että neiti matikaisen ringetteporukkahan se
siellä ryvettää suomalaisen jääkiekon mainetta!
Toivottavasti hifki jatkossakin painottaa
samanlaisia aRVOJA JUNIORI-työssään!Hyvä
pääkaupunkiseudun kolmoset!

Karalahti

Niimpä tietysti jos oltas oikeen urheilullisia niin sopimulset naulaa ja elinikänen pelikielto,nuorisolle huonoa esimerkkiä vaan,mut polliisin poika ni melkiin pään silityksellähän tuo taas pääsee ;)

Tätä

toivon. OLen sitä mieltä että jokainen (lähesjokainen) on oikeutettu uuteen mahdollisuuteen. Mikäli Jeren ura nyt päättyy, se päätyy ammattilaisena lopullisesti ja uskoakseni Jere pitää edelleen pelaamisesta. Hänestä tulee melko varmasti toinen Matti nykänen jos ura tähän nyt päättyy.

Just joo

Pientä on Nickerssonin riehumiset tämän rinnalla :)

Jere on aina ollut kova Nutcase-mies. Ei sitä viittinyt edes pelata pronssista HIFK:ssa. Ei jeesus mikä ammattietiikka tai sitten muuta mielessä ja pettymys kova.

ei tehdä ennenaikaisia johtopäätöksia, poliisilla on pakkotoimensa

Kolmen päivän kuluessa poliisin täytyy tehdä päätös vangitsemiseksi jonka enimmäispituu on 2 vko ja sitten joko vangitaan tai haetaan vangittavaksi uudelleen.
Ei tämä jeren "vanhitseminen vielä merkitse yhtään mitään.

Ilmeisesti Jerellä ei ollut ollut kerrotavaa /vasikoitavaa ja poliisi halua jatkaa hänen kuulustelujaan.

JOs vangitaan vääristä perusteistä eli syytettä ei nosteta , eikä käräjooikeudessa tuomita ,niin jere saa ns. koppikorvausta

eipä

konnonsuolta päästää pelaamaan pitäs korkein tuomio tulla kun on lasten idoli ja muittenkin

Älkää nipottako

Mentiinkö tässä taas liiallisuuksiin?

Pienet kokkelit ei miestä pahenna ja urhelijapiireissä on aivan tavallista nauttia joskus myös näitä kiellettyjä ainesosia.
Myös kannabis on urheilijoitten päihde toptenin kärjessä.

Poliisitkin vois keskittyä olennaiseen, eikä näihin käyttäjiin.
Huvikäyttö pitäisi "laillistaa" tai ainakin diskriminoida.

Huumeita vastaan

Mielestäni huumeet eivät kuulu urheiluun, ei koulumaailmaan, ei työpaikoille, siis ne eivät sovi normaaliin elämään. Ne tuhoavat ihmisen käytti niitä sitten, miten pieniä määriä tahansa. Niitä vastaan olen aina ollut ja tulen aina olemaan.

Uskomatonta

Huumeiden kohtuukäyttö ei ole fyysisesti tai psyykkisesti yhtään sen vaarallisempaa kuin viinan kittaus - pikimitenkin päinvastoin. Huumeet ovat alkoholia haitallisempia ainoastaan aineiden laittomuuden "ansiosta", ei mistään muusta syystä.

sanoo narkki

noin sanoo narkki joka pitäs telottaa..

melkein kaikki käyttää

http://www.hs.fi/urheilu/artikkeli/Martina+Hingis+lopettaa+kokaiiniep%C3%A4ilyn+vuoksi/1135231493513?ref=rss

Viikonvaihteessa julkistettiin Espanjassa tuore tutkimus, jonka mukaan 94 prosentissa sikäläisistä seteleistä on jäämiä kokaiinista. Testissä tarkasteltiin kautta maan kuntosaleilta, kaupoista ja apteekeista löytyneitä seteleitä yhteensä sata kappaletta.

http://www.europarl.europa.eu/news/public/story_page/066-2869-327-11-47-911-20051125STO02868-2005-23-11-2005/default_fi.htm

Siis missä

Lähettämäsi linkki:

Arviolta 9 miljoonaa eurooppalaista (3 % aikuisväestöstä) on käyttänyt kokaiinia elämänsä aikana, ja 3–3,5 miljoonaa (1 % aikuisväestöstä) on todennäköisesti kokeillut sitä viimeisen vuoden aikana.

Varmaan vähemmän kuin alkoholia käyttäneet/kokeilleet??? Tai sitten Espanjassa huumeiden käyttäjät maksaa seteleillä ? Voineeko huumeiden myyjille muuten maksaakaan? Alkossa käy kyllä luottokorttikin...

Seteleistä

En jaksa noita linkkejä katsella, mutta luultavasti osaan selittää asian ilmankin: Setelijuttu viittaa kokaiinin käyttötapaan, eli aine nuuskataan rullatun setelin läpi. Lompakossahan ainejäämät varmasti siirtyvät muihinkin seteleihin. Se, että 94 prosentissa seteleistä on jäämiä, ei tarkoita sitä että niitä kaikkia olisi käytetty nuuskaamiseen.

Ja sinä luuseri joka väität kaikkien kellä on varaa käyttävän kokaiinia - vedä minun puolesta vaikka överit. Kokaiini on aivan eri asia kuin alkoholi tai pilvi. Kyseisen aineen käytössä tai mainostamisessa ei ole mitään järkeä, ellei sitten diilaa sitä.
SINÄ PIENI AIVOINEN NEDERLANDILAINEN ! NOIN TYHMÄSTI AJATTELEVA URPO JA SUPPEA AIVOINEN PUTKI AIVO ! MIELIPITEESI ON SELLAINEN ETTÄ, PITÄISI DUUNATA TAKAKONTTIIN JA MINKKITARHAAN MUTASTAVAKSI ! KAIKKEA SE MAA PÄÄLLÄÄN KANTAA !
HEHHEHHEEEEE.....VARMAAN ON ISUKKI YLPEÄ KAHDESTA POJASTAAN DDD HEHHEEEEEE

Läheltä seurannut

Huom!Suurinosa suomalaisista ei varmaankaan tiedä minkälaisten ongelmien enessä vielä olemme jos nämä huumeongelmat tästä vielä lisääntyvät mitä lieveilmiöitä nämä tuovat tullessaan.Ihmettelen jos joku muu kun huumeiden käyttäjä on puolestapuhuja.

hyvä jere...

hyvin sä vedät:)

Viina on suurin

Eniten kuolemia,väkivaltaa ja häiriökäyttäytymistä.

Joka väittää toisin, ei tiedä mitään tai valehtelee.

Nenä pystyyn ja eteenpäin Jere!

vaarallisin

viina on maailman vaarallisin huume ja viellä jopa laillinen???????????????

niin...

jee

"nutcase team"

Muistan lukeneeni viime sm-liiga kauden palkkatilastoja, joissa oli lisänä kommentti, onko pelaaja ylipalkattu, alipalkattu, vai palkka kohdallaan...

Jeren kohdalla palkka oli hifk:n suurin, mutta silti "alipalkattu"

Mielestäni tällä suomen "yliarvostetuimmalla" pelaajalla ei ole mitään "alipalkkausta". kuluvan kauden tehot 2+4, ja 43 jäähyminuuttia 15:ssä ottelussa eivät ole mitään maailmanluokan pelaajan tilastoja, pelkkää hypetystä...

Mutta silkkihansikkainhan tätä lehdistön suosikkia käsitellään...

Comeback vasta kesken

Jere lähti tosi syvältä ja rapakunnosta Kärppiin eli kuntoonpääsy on kuukausien projekti. Jäähyminuuteista sen verran, että yhdestä pahasta taklauksesta - joita ei tietysti saisi tapahtua, mutta tapahtuu kiekossa usein - tulee jopa 25 minuuttia (oliko Jerellä joku tällainen) ja onko tuo jäähymäärä sitten yleensäkään edes paljon?

jere+ifk+pena+kärpät

karalahdella on aina huono tuuri...

Verenpunainen Sydän

Tässä taas kaivellaan vanhoja, toivosti näin.

Jos Jere on sekaantunut, tuomio on selvä. Jos ei, homma jatkuu Kärpissä.

Huomioidaan TAAS KERRAN se että tutkinta on kesken, eikä aleta tuomitsemaan Jereä kesken kaiken!

Helsingissä ei kukaan IFK-fani tuomitse Jereä, vaan Jere "The C" pysyy aina ifk-fanin verenpunaisessa sydämessä ifk-ikonina. Ja Kärpissä joka fani kannustaa Jereä pelaamaan hyvän kauden ja nousemaan huippupelaajaksi takaisin.

Mutta poliisi tekee omaa duuniaan ja sen tulokset katsotaan myöhemmin. Virheistä joutuu vaan sitten maksamaan kovankin hinnan. :o(

Tsemiä Jerelle ja ennenkaikkea Jeren perheelle!

Älä tuomitse ennen kuin tiedät totuuden

Ei pidä paikkaansa kyse kun on jostain vanhasta jutusta. Ja poliisit toimi typerästi koska Jere varmaan olisi menny kuultavaksi jos hänet olisi kutsuttu. Jereä testataan koko ajan kärpissä joten hän ei käytä mitään. Poliisit taas ylireagoi menisivät oikeiden rosvojen ja narkkareiden perään!!! Minä ainaskin luotan Jereen ja Kärppiin edelleen !!! Voimia Jere PS: Syytön kunnes toisin todistetaan,ja eka pitäs tutkia ja sit vasta hutkia
T: Pikkuanne Kärpät ja Jere on rautaa :)

poliisilta turhaa toimintaa!

Just joo, tosi vakavaa vetää sillo tällö muutamat viivat tai polttaa blosset. Hirvee numero pitää nostaa, idioottimaista!

muutamat viivat ja ..syövät sademetsiä

paljonko tosiaan on metsiä kaadettu unikkopelloiksi?

Eihän ne muutamat viivat paljoa vaadi vaan kaikkien viivat ja arkkulaudat niitä vievät.

tupakki-viivat-heroiini, siin on usein ukko kiinni

Poliisin toimintatapa

Oliskohan jälleen kerran ylireagointia mennä hakemaan näyttävästi suoraan harjoituksista...
jos näin, niin hieman sellaista tahdikkuutta voisi poliisikin opetella...
hirmu haloo muutenkin tyypillisesti,voi kauhea...Jerelle tsemppiä!

Free Jere! adressi

Eikö Jere olisi voitu kutsua kuulusteluihin kuten ns. valkokaulus- ja julkkisrikolliset? Pitikö hänet julkisuushakuisesti hakea kesken liigakauden, kesken harkkojen?

Tuskin Jere on pakoriski tai edes vaarassa sekoittaa tutkimuksia? Tosin myönnän, että en tiedä yksityiskohtia, mutta näin "maailaisjärjellä" ajateltuna ja...

... siitä huolimatta: FREE Jere!

http://www.adressit.com/free_jere

stop

Joo. Pollliisi oli vielä alkuviikosta vähillä hommilla, hommahan korjaantu keskiviikkona kun tuli muutama possautus... Tutkitaan ekaksi kunnolla...hutkitaan sitten myöhemmin jos on aihetta. JERE !!! VOIMA OLKOON KANSSASI !!!

Justjoo

No ei missään tapauksessa mitään jerevapaaksiadresseja.Vastatkoon teoistaan siinä missä muutkin. Vaikka onkin tosi hyvä pelaaja. Huumeet ei kuulu urheiluun, senkummemmin kuin mihinkään elämän vaiheisiin.

Ottakaa selvää

Siis, ettekste lue muuta ku lööpit ????
kysehän on jostain 90-luvun hörhöilystä.
Silloinhan kaikki oli nokat puuterissa ;D)))))

selvän ottanu

No hyvinhän olet selvää ottanu, kun jutuissa näyttää lukevan että liittyy keväällä paljastuneeseen huumetakavarikkoon, ni mistähän siihen revit 10:n vuoden takaiset jutut...

Sano EI huumausaineille.

Minä olen ollut kerran elämässäni pahasti sekaisin huumeista ja alkoholista. Tämän takia jouduin putkaan. Onneksi se tapahtui, sillä muuten siinä olisi saattanut käydä todella huonosti.

ei kai sillä väliä...

ei kai sillä väliä oo vaikka käyttäis huumeita ja olis joka päivä kännis. eihän se mitenkään liity jääkiekkoon...

Karalahti

Vai on keväällä taas sotkeutunut huumeisiin. Se tarkoittaa, että Karalahti on nyt oikeasti kusessa. Ura kaukalossa ohi ja vaihtuu uraan kaltereiden takana. Se on oikein. Rikollisten paikka on vankilassa.

KOMEA JERE

Jere on semmoinen ällikalle, että sillähän myös taitaa vanhoja toilailuja löytyä.
Mutta onhan niin komea ja seksikäs mies, nahkahatussaan..., että ottaisin heti.......
Siis aivan mielettömän hyvännäkönen MIES ja pukinpartakin vielä.
Tv: Matsomän

Heti

Tuon Jeren kanssa........

Narkki mikä narkki

Eihän noi narkkarit pysty olemaan irti aineista!! Linnaan vaan ja parrua hanuriin ..lähteen tonkin apinan katu-uskottavuus!! Karalahdelle laitetaan linnassa hame päälle ja meikit naaman ni saa olla jonkun vanhan "ruunan" morsiammena!

vitun märkä pieru

eipä taida sulla olla mitään hajua mistään ku tollasta sieltä päästelet...katso pieni peiliin ja totea ettet ole oikein muuta kuin pelokas ja kuulopuheiden varassa pulputtava taukki.eli sinulla ei ole mitään kokemusta mistään...

Pitääkö paikkansa?

Että sinäkin olet "takaluukku" poikia? Jotenkin olemuksesi vaikuttaa siltä tai sitten olet miespuolinen prostituoitu joka ei kelpaa enää edes "vanhalle ruunalle"!!!

jees jees

kyllä maailmaan mahtuu,sinun päähän vaan ei taida mahtua...ottaisit pieni ihminen asioista selvää ennen kun niitä täällä omalla "nimelläsi" omina ajatuksinasi latelet ja samalla nolaat itsesi...kaunista ja kokemusrikasta loppuelämää,vai meinasitkos asustaa siellä pienessä sillipurkin kokoisessa maailmassasi ja kuvitella,että kaik o hyvin ku kieltää ja tuomitsee?

zoortsi

Zoortsi on näköjään itse himbe-polkkis ja silmänalusista päätellen riks-raks ja poks maistuu pelliltä tai tykillä.

Kyllä on taas asiantuntijat

Asialla,ei kai se kenellekkään kuulu, mitä Jere vapaaajallaan touhuilee, eikä ylleensä kenenkään toisen ihmisen, jokainen hoitakoon oman leiviskänsä. OLETKO OIKEUTETTU OSOITTAMAAN sormella ketään? Muista aina, kun osoittelet, kolme omista sormistasi näyttää itseäsi kohti!!!(kokeile peilin edessä)

Jere rules

Jere on pyrkinyt ja päässyt eroon entisestä. Pelaajana hän on superlahjakkuus edelleenkin.
Me Oulussa uskomme Jereen. Ihmetystä herättää se,
miksi poliisien piti tehdä asiasta tällainen
julkisuusrumba. Mutta kukapa sen kissan hännän
nostaa ellei kissa itse vai oliko se sittenkin
poliisi...

niinkö luulet

Ootko ihan ajan tasalla vai mitä horiset! Nämä jutut Jeren huumesekoilusta juontaa juurensa Helsingin aikoihin, niillä ei ole mitään tekemistä tämämhetken kanssa! Kato kun tämä suomen oikeus/käräjät/kaikki muut laahaa vuoden perässä tapahtumista! Vanhaa paskaa kaivetaan taas esiin ja kansa uskoo!!

vanha juttu

vanha juttu

Lopettakaas jo

Rauhotutaas nyt ja annetaan asian selvitä. Karalahden asia on vielä kesken, joten turha miestä on teilata sen vuoksi. Kaikki tiedämme Karalahden menneisyyden ja se hänen on itse selvitettävä. Kuitenkin kuivilla se on ollu jo pidemmän aikaa ja sille on nostettava hattua, koska ihan jokainen ei siihen pystys. Eli siksi sen annetaan pelata, että olisi esimerkkinä selviytymisestä aineista. Annetaan ajan näyttää pysyykä Kara kuivilla. Eli turha syytellä tässä vaiheessa menneistä, vaan katostaas tulevaisuuteen.

karalati

En ole alan miehiä,ainoastaan vanha juoppo.Näin varmaan uutisista että amerikassa on yli 80 vuotiaita käyttäjiä!Toisiila pusuu homma hanskassa.

kuka saatana

tuota räkänokkaa pitää esillä.paskakasa!!!
Oikea malli esimerkki urheilijasta!!!!
Riitta Väisänen ja tuo hyypiö..kohta joku pimahtaa!!!

ei päässytkään julkkikseks

No voooiih, keskiviikkoaamuna vielä luulin, että Jere Karalahden pidätyksestä tulee kovat puinnit ja uutismylläkät, mutta miten kävikään.

Jere poika jäi vähän toiseksi Tuusulan tapahtumien vuoksi...Siinä meni sekin markkina-arvo malliurheilijasta..

Ei voi olla

Siis mitä!!! Ei kai Jere oo tehny mitään pahaa? Sehän hylkäsi pääkaupungissa olosuhteiden pakosta oppimansa paheellisen elämän, tuli uskoon ja muutti kärppänä lestadiolaisten hallitsemalle puhdasoppiselle Pohjois-Pohjanmaalle katumaan syntejään. Mikä voisi olla parempi osoitus aidosta parantumisesta?

Nyt viedään väärää miestä! Ei katuvaa voi tuomita entisistä synneistään, vai miten se menee. Nyt äkkiä Jeren vapautusta vaativat nettiadressit ja Facebook-ryhmät pystyyn. Se toimii varmasti.

Kamalaa, mihin tämä maailma on mennyt.

Mihin menossa?

Lähti kärppänä Ouluun, kun kuvitteli siellä voivansa harjoittaa rauhassa huumeiden käyttöä. No on hänella ainakin siihen varaa.

Vangitseminen ei tarkoita syyllisyyttä

Jere ei todennäköisesti ole kertonut mitään ja poliisi esittää siitä syystä vangittavaksi, yrittävät saada pehmitettyä jereä ajan kanssa, luulen kyllä että turhaan. Minuakin on kerran vaadittu vangittavaksi kun en kertonut mitä poliisi halusi kuulla, oikeudessa asti käytiin toteamassa syytteet vääriksi.
epäilyyn riittää että joku hamppi/hampit ovat sanoneet jeren tehneen jotain, mitään todellista ei välttämättä ole takana

Jermusta

Jerellä on jo usean vuoden ajan ollut mahdollisuus sellaisiin resurrseihin, joista muut narkkarit voi vaan haaveilla. Silti jätkä on niin umpiluinen ettei ole luopunut 100%:sti aineista. Ja kohta on aika maksaa typeryyden hinta. Toivottavasti Jereä ei enää hyysätä. Ei riitä että osaa olla rivo suustaan ja lyö kovaa. Kannattaa muistaa että voittajakin kohtaa eräänä päivänä oman voittajansa! Onko se Jeren kohdalla huumeet, jotka voittivat hänet vai riittääkö hänellä luonnetta päästä eroon niistä? No, sen me saamme tietää aikanaan.

Jääkiekkokansa nollan arvoista

Oli sitten kyseessä pelaaja tai katselija, niin jääkiekko Suomessa vetää puoleensa kaikki pahimmat, kovaäänisimmät paskakärpäset.
Katsomot on täynnä näitä mätämunia ja pelaajat tappelevat keskenään.
helvetti!

Niinpä

Pesäpallo kuuluu samaan kastiin. Ja älkää nyt hyvänen aika viittikö olla noin hysteerisiä tuon Jeren asian suhteen.

voi, voi...

Hyysätkää nyt lisää.... täällä arvuutellaan, että mitä nyt pikku viivat haittaa....

Poliisi liioittelee, kun hakee kesken harjoitusten pois....

varmaan lentävät ouluun hakemaan ihan huvikseen... Miettikää nyt vähän...

No johan on kumma

Vanhoja asioita vatvotaan.Eikö muuta keksitä.

Ei ole vanha

Hyvä että joutuu vastaamaan....

HAHAHAHHAA

Olun haarakonttori suljettu toistaiseksi.

KARALAHTI VANGITTU

vangittu on ja tuamioo ootellaan.
kanadan reissu peruutettu

KARALAHTEA EI VANGITTU !

HIENO HOMMA!!

luetun ymmärtäminen?

pitäskö sisäistää paremmin lukemaansa?

nyt varmaan

Nyt varmaan oikeuslaitoskin toimi hätiköiden vangitessa Karalahden. Vieläpä päätti julistaa jutun salaiseksi... Tää on varmaan monen mielestä salaliitto Karalahtea vastaan. Se Että itse pyysi julkiseks johtuu tod. näk. siitä, että haluaa kumppanien tietoon sen, ettei ole mitään "puhunut" jotta paikat kestää vanhaksi asti....

Voi voi pelleä :D

Paha saa palkkansa.
Eihöhän pojan kikkailut saanu viimeisen naulan arkun kanteen, hehhehheh :D

Listitään nyt hänetkin

Jokelan omaisten lisäksi. Kukahan huomenna?

Suojelu taisi loppua

Poliisin rikollisuuteen taipuvaisen pojan lapsellinen paapominen sai nyt tylyn lopun.
Vankeus odottaa?

polliisin pojalle vaan

ET SINÄ AINAKAN TIEDÄ TÄSTYÄ RIKOSLAISTA MITÄÄN.
ONHAN POLIISIT NÄITÄ KUULUISUUKSIA ENNENKIN TURHAAN PIDÄTTÄNYT. NYTKIN JOTAIN HÄMÄRÄÄ ON KUN OLI SULJETUIN OVIN TAPAHTUNUT, YLEENSÄ EI SULJETUIN OVIN TAPAHDU NÄMÄ VANGITSEMISET. TIETENKIN ON MAHDOLLISTA ET JERE ON MYYNNYT JA RAHOITTANUT TÄTÄ ASIAA, ITSE OLEN HUUMEITA JA TUPAKKAA VASTAAN,MYÖS ALKOHOLIA JA PILLEREITÄ,MUT EIHÄN KETÄÄN SAA TUOMITA ENNEN KUN ASIA ON OIKEUDESSA. OLIHAN ALPO RUSIKIN ENSIN VAKOOJA NYT HÄN SAI JOSTAIN SYYSTÄ VALTIOLTA HUOMIO HUOMIO MEILTÄ VERONMAKSQAJILTA 70000 EUROA KORVAUKSIA HENKISISTÄ FYYSISISTÄ PAHOINVOINNISTA TAI MIKSI SITÄ VOIDAAN SANOA

hei haloo

Karalahti on käyttänyt aineita ja on ainakin ollut huumeriippuvainen alkoholista puhumattakaan.

Nyt kun juttu suljetuin ovin, niin siitä voidaan tehdä johtopäätös, että jutussa nuoria mukana. Myöskin mahdollisesti törkeää rikollisuutta mukana.

Myyjät ja käyttäjät mahdollistavat uusien käyttäjien saamisen markkinoille. Huumausaineet ovat erittäin tuomittavia ja kaikenlainen positiivinen ajattelu niiden ympäriltä pitää saada pois.

Älkää luulko, että Karalahti olisi nyt syytön.

Miehen ura laitettava poikki

Annettu jo liikaa mahdollisuuksia.
Jos oikeus totee syylliseksi. Niin ehdottomasti
tuomio ei ole ainakaan pienemmästä päästä.
Pitää olla tavoiltaan hyvä esimerkki mm. nuorisolle.

Jasså

Ihan hyvää tämä tasa-arvo. Jerelle langetetaan tuomio vanhoista rötöksistä, kun taas Helsingissä muutama viikko sitten kokaiinitarjotin kädessä kulkenut miljonäärin poika jäi täysin tuomitsematta, koska näytöt eivät riittäneet. Eli kokaiinitarjottimen kanssa kulkeminen hotellin käytävillä on täysin suotavaa, vaikka se näkyisi valvontakamerassa? Rahalla saa ja hevosella pääsee..

Järki käteen tosiaan !

Todella epäurheilumaista. Kuinkahan moni uskoi kiekkomiehen taannoisiin lupauksiin, minä en. Olisin voinut lyödä vetoa, että kiekkoilijan huumekaari jatkuu. Sinisilmäiset "kiekkobossit" ovat antaneet todella liikaa mahdollisuuksia huumekiekkoilijalle. Oikeus voittakoon ja nuoret, rehdit kiekkoilijat kaukaloon.

JEE JEE!!

Oli se jo aikakin. Toivottavasti puuterinekku tuomitaan oikein.

mitäs tilasitte

mitäs tilasitte

onko

laittanu kaikki miljoonat haisemaan?

http://www.iltasanomat.fi/urheilu/holopainen.asp

omaisuus realisoitu. Sääliksi käy muita perheenjäseniä. voimia heille

pelle koko karalahti

lässytykset sivuun vaikka olis mikä lätkäpelle.Mahdolisuus on annettu ja tässä tulos ja eikun ulos koko liigasta

Jere

Karalahti tapauksessa tulee mieleen mielenterveystyöntekijänä vääjäämättä Tuusulan
tapahtumat ja elämä nykyään.
Elämä on tosiaan nykyään sitä, että vanhemmat eivät saa otetta lapsiin tai osaa entiseen tapaan toimia maalaisjärjellä. ( monissa perheissä)
Esimerkkeinä näistä Tuusulan tapauksessa tulee vääjäämättä mieleen poika joka ei saa huomiota kotona, koulussa, missään tai saa väärää tietoa siitä- siis peruskasvatusta !
Äitin ehkä isänkin ? mielipiteet maailmasta tulleet kasvatuksessa ilmi ja vaikuttaneet lapseen liian aikaisin ??
Jeren isästä en tiennyt ennen tätä päivää muuta kuin, että on poliisi. Nyt isä paljastaa itsensä
puolustelemalla naurettavsti poikaansa tyyliin : vanhat rikkeet kaivetaan esiin ja poikahan on sentään ammattikiekkoilija tyyliin ym...
Ei helvetti ! Isä poliisi vielä ! kaikki vastatkoon teoistaan, kun aika tulee.

Itse olen saanut huomata yli 10 v urheiluvalmennuksen aikana muutoksen tapahtuvan yhteiskunnassa: vanhemmat eivät nykyään rehellisesti kerro tai osaa ottaa vastaan palautetta lasten toiminnasta tai sääntöjä ylipäänsä. Kaikki kielletään viimeiseen asti.
Niinkuin nyt Jeren isä !
Olen ollut Jeren kanssa pari kertaa entisen urheilukokemusteni kautta samoissa juhlatilaisuuksissa ja täytyy sanoa, että mies on aivan pommi, ainakin päihtyneenä, vittuilee kaikille, kuin pikkulapsi !
On yllättävää välillä, miten kaikki aina johtaa lapsuuteen ja kasvatukseen... jaksakaa vanhemmat viettää aikaa lastenne kanssa ja kertokaa mikä on
on oikein ja vääriin. Palkinto tulee aikanaan.
Tämä ei siis koske kaikkia, sillä erittäin fiksuja perheitä on myös paljon, mutta nämä "vaikeat" tapaukset tulevat meille kaikille kalliiksi henkisesti ja fyysisesti ennenpitkää.
Kiitos----------------

Ei näytä pantteri pääsevän eroon pilkuistaan...

Kyllä huumeilla on kova voima..oli sitten käyttäjänä Jere tai Remu niin mieli tekee vaan
huumetta...

Suru- uutinen tämäkin

Sillä uskoin ja luotin Jere Karalahteen,enkä vielä suostu uskomaan näihin syytteisiin mitä häneen kohdistetaan.Mutta jos pystytään todistamaan , niin silloin kyllä mietin monta kertaa, että mikä meni pieleen hänen kohdallaan, miksi kävi näin? EN olisi heti tuomitsemassa lahjakasta urheilijaa.Mutta mietin jo nyt, että miksi nämä tutkimukset?

Kärpät antaa ..

muille tasoitusta.

kiitos Jere !

henk.kohtasesti toivoisin että jere pääsisi kuiville.Ilmeisesti tässä on jostain vanhemmasta jutusta kyse kuin mitä Jere on kärppä-aikana puuhaillu.

No eikö tää

Jere on ihan itse tehnyt omat ratkaisunsa päihteiden suhteen. Samaa paskaa on jauhettu jo vuosikausia. Itse olen pettynyt jo vuosia sitten..

A-vitamiini parempi kuin koksu

Toi kokaiini on paljon pahempaa kuin kotoinen amfetamiini - sanokaa mun sanoneen.

KOSTO!

rangaistuksia taannoisessa julkkis-kokaiini-hotelli jutussa ja nyt haettiin sitten kissojen ja koirien kanssa Jere pölkylle, juuri kun mies oli ryhdistäytynyt ja näyttänyt HYVÄÄ ESIMERKKIÄ ETTÄ ALKOHOLISMISTA VOI NOUSTA kaikkine lieve ilmiöineen,
JA ETTÄ SE KANNATTAA!!

Niin eikös kostonhaluiset nilkkikytät (vieläpä jokeri ja hifkifaneja) hae JEREN ja yrittää teloittaa hänet VIELÄPÄ SULJETUIN OVIN, KANSALTA SALASSA!! Vaikka JERE HALUAA ASIAN JULKISUUTEEN!!

HIENO VIESTI TÄLLE KANSALLE TÄSSÄ MARRASKUUN PIMEYDESSÄ: ÄLÄ YRITÄ RYHDISTÄYTYÄ, SYSTEEMI TULEE JA POTKII SUT TAKAS SIIHEN KUOPPAAN!

ELÄKÖÖN FORTUM JA SEN OPTIOMILJONÄÄRIT!

ELÄKÖÖN HOITAJAT JA HEIDÄN KYYKYTYKSENSÄ!

ELÄKÖÖN SUOMI_FINLAND JA AUVINEN!

ELÄKÖÖN
ELÄKÖÖN
ELÄKÖÖN!

Herää houreistas

Hyvä mies ja vaihda kuivaa alle.

Ne eikös

heinäkuussa 2007 eli alle puoli vuotta sitten ja sanot, että vanhat synnit on kaivettu ajojahdin takia.

Jere "Muuli" Karalahdelle toivon pitkää tuomiota jos mies on välittänyt tai myynyt huumeita. Mieti monenko ihmisen ahdinkoa huumevälittäjä edistää ja monta lasta on joutunut koukkuun näiden erien takia, jotka Jere on hoitanut markkinoille. Ei muuta kuin kiven sisään ja helvetin pitkäksi ajaksi jos noin on asiat. Silloin taas herää epäilys, paljonko tätä on oikeasti harrastettu, nyt jäätiin vain kiinni.

Jos mies taas on pelkästään käyttänyt itse, hän on enemmän tämän huumekoukutuksen uhri ja silloin ymmärrän enemmän. Mutta myyjät ja välittäjät armotta kiven sisään.

voi helvetti

NYT VAAN ON NIIN ET JERE KARALAHTI ON RAHOITTAJA HUUME VYYHDISSÄ,JA OLLUT OSA LEVITYKSESSÄ. EI TÄTÄ MIESTÄ KUULU KÄSITELLÄ MILLÄÄN SILKKI HANSKOILLA. JO AIKOINAAN HÄN OLI KANADASSA JA KERTOI KANADAN HOCKEY NEWSISSÄ ET KUINKA KAIKESTA PARASTA ON KUN VETÄÄ HEROIINI SUORAAN SUONEEN,MIKÄÄN EI SITÄ VOITA. TÄLLÄISESTÄ IHMISESTÄ ONNEKSI PÄÄSTÄÄN EROON MEINAAN NYT EI MILLÄÄN EHDOLLISELLA SELVITÄ,TÄSSÄHÄN ON MUKANA MYÖS NIITÄ MOOTTORIPYÖR'Ä JENGIN JÄSENIÄ,EIKÄ JERE SUINKAAN TAHTONUT AVOIMUUTTA VAAN NÄYTTÄÄ ETTEI OLE VASIKOINUT KETÄÄN,MUUTEN VOI OLLA SORMET POIKKI JOS VASIKOI.

paska

eipä muuta.

jere on pelle

kuinka joku voi vielä jeren kaikkia vanhoja ja uusien toilailuiden jälkeenkin kehua tota jätkää ei taida kehujilla olla varmaan perus kotikasvatusta saatu jos tollanen pelle esimerkkinä on muka joku pelimies v.... kaukana siitä.

itse olet pelle

Jere on kuningas, SM-Liigan mielenkiintoisin pelaaja. Sinä taas olet täyspelle.

Kuulehan nyt

Jos joku vekkuli käyttäytyy kuin 15 vuotias nulikka ja sä pidät sitä vielä suurena sankarina ja idolina, niin mieti nyt vähän omaa tilaasi.

PS. Mikäli nimimerkkisi viittaa vielä syntymävuoteesi, eli olet siis ainakin muodollisesti aikuinen, syytä huoleen on vieläkin enemmän

Ihan oikein !

Oikein hyvä ja toivottavasti tuomitaan myös !

Tälläset muka urheilijat ja oikeasti narkkarit kuuluvatkin muualle kun urheilun pariin.Urheilu on nykyisin kaikkea muuta kun puhdasta urheilua,on dopingia,viinaa ja huumeita,skandaali toisensa perään...turha yrittää puolustella näitä muka huippu-urheilijoita.

pohjois-suomen myyntipäällikö

jospa karalahti valitsi kärpät siksi,että vosi levittää ainetta pohjois-suomeen!kyllä tollasen mulkun paikka on linnassa eikä kaukalossa!oli hifkiltä mahtavasti toimittu kun paskansivat karalahden ulos seurasta.

jere

voi urpo mitä tekstii suollat.. mene kattoo peilistä itseäsi tollo

joo

eikö tota huume ääliöö saaha pois sm-liigast sinne ei hörhöt kuulu

entäpä jos jeren virityksen......omalle lapselle!!!

mites olisi? jos jere tuomitaan ja oma lapsesi on saanut näitä aineita haltuunsa jossa ks oleva on ollut mukana.vieläkö "ikonin"puolustelu kannattaa.HERÄTLÄÄ ÄÄLIÖT jotka puolustelevat mokamaa paskaa, joka on aiheuttanut monille jo huolta, vaivaa ja pettymystä yllinkyllin.
vastaamaan vaan teoistaan "pelle"ikooni.ex pelaaja.

Jokainen päättää omasta elämästään

Ei vaikuta ainakaan mun elämään kuka käyttää mitäkin. Jokainen tehköön omat ratkaisut elämässään.

Kamalahti..

Sehän oli vaan ajan kysymys!Yleisimmät veikkaukset olivat,että ennen joulua taas tapahtuu jotain...Vain harva pystyy oikeasti ryhdistäytymään...

Ihmetouhua

Kyllä todella ihmetyttää, miten Karalahdesta on Kärppien toimesta tehty oikein koko joukkueen keulakuva. Miehen naama jokaisessa pelien ennakkomainoksessa ym. julkaisussa. Taitaa olla vain ja ainoastaan raha tärkeää Kärpille, vaikka sitä on mainostettu junioritoiminnastaan ym. muustakin Pohjois-Suomen yhteishengen luomisesta. Ja huumepellet ei kuulu urheiluun, Hifkin ongelmajäte palatkoon etelään tai vaikka NHL:ään (luuleeko J.K. todellakin vielä pääsevänsä sinne ?).

Ihanaa

Kyllä tollaiselle pellelle olis tarvinnut antaa elinikäinen pelikielto jo ajat sitten ihan vaan varoittavana esimerkkinä muille. Koko touhusta on aikalailla mennyt uskottavuus. Kaikki vaan yrittävät hyysätä. Lehdistö etunenässä. Todella hienoa esimerkkiä nuorisolle ja koko Suomen jääkiekkoilulle.

Mitä sitten...

vallan on oma elämänsä.

9.11 PITI LÄHTEE LOSIIN

HÖLMÖ,EI JEREN TARVI RAHAN TAKIA PYÖRIÄ FC BAMBBERS PORUKOISSA MUTTA JOS EI KIEKOLLISET TEOT RIITÄ TUOMAAN ÄIJÄMÄISTÄ EGOO NIIN SÖRKKÄ TAI NIUVANNIEMI ON OIKEA PAIKKA TAI JOS VAIKKA SAIS SIIRRON PITKÄÄNNIEMEEN NIIN VOIS LOMILLA PELATA TAPPARASSA!

Jerelle rahaa

Jerehän tietää millä tässä maailmassa tienaa,toinen on porno onkohahan Jerellä MAILAA?

jääkiekko imee paskiaisia

Kovaääniset räkänokat tuntevat vetoa tähän vastenmieliseen tappelulajiin.
Jääkiekko on maamme pahimpia häpeätahroja.

jere on The Man

vittuako sitä yksityiselämää sotkea pikkumustan lätkimiseen...omasta puolestani jere saa sniffata cocista niin paljon kuin haluaa kunhan peli luistaa.voitaisiin viimeinkin lopettaa paskapuheet urheilikoiden oltava joitain saatanan esikuvia tai ikoneita nuorisolle.

PELLE

koko herra. Mitä yhteistä tekemistä on jääkiekolla ja Karalahdella? Kiven sisään vaan, niin julkisuus löytyy Alibista ja seiskasta. vittu mitä jeesustelua tälläkin palstalla taas on. Mies on saanut monta mahdollisuutta ja jättänyt ne täysin käyttämättä. Olis mies ja seisois sanojensa takana. Ja onko se nyt edes mikään kunnon pelimies... Ei, ei hän ole, missään sarjassa. Muuten vasikat ja dorkat jää ainoastaan kiinni tuon kaltaisista rikoksista ja me kääritään hillot pois kuleksimasta. Saippuaa lattialle Jere, sullekin on rakasta jo oottamassa.

ohi on

nyt on kyllä korkea aika heittää jere ulos kehistä,ei ole mikään malli nuorisolle

Urheilijoistahan kukaan ei ota mallia?!

Ei kai kenenkään pidä täysin nuhteeton olla eikä kai voikaan (paitsi Teemu Selänne??), mutta kyllä lapset ja teinit ihailevat urheilijoita ja ottavat heistä mallia. Sinusta siis on ihan ok, että mm. urheilijoille sallitaan huumeitten käyttö , tappeleminen yms. "viattomat" huvit, kunhan peli luistaa?? Millaisen kuvan se antaisi ihailijoille/muille urheilua seuraaville?

Kyllä lain pitää olla sama kaikille - urheilijoille, politiikoille, taiteilijoille ja ns. tavallisille ihmisille.

Ei heidän tarvitse mitään yli-ihmisiä olla, mutta lakia kunnioittavia ja sen mukaan eläviä pitäisi kai kaikkien olla ja jos ei ole, pitäisi olla miestä ottamaan vastuu rikoksistaan.

jere Karalahti

jos on sekoontunut epäreheliseen toimintaan niin tuomio koitaa,en hyväksy itsekään epärehlisiä ihmisiä,ja huumeet on todella kauhistuttava asia kun kuulenkin huumee sanan niin karvat nousee aina pystyyn.

sijaiskärsijä

Sijaiskärsijä, kun jokainen sen tietää, mitä urheilijat nappaa.

Laajempi välittäminen tietysti on nihilististä, lain mukaan.

Toivottavasti

myös muut julkkis hörhöjen nimet julkaistaan, koska Karalahti ei varmaankaan ole ainoa julkisuuden henkilö, kuka pelaa huumeiden kanssa, ainoastaan rikkaiden pennut pidetään julkisudesta piilossa, ettei varakkaiden pentujen vanhempien nimi tahriinnu. Kuten oli tämä hotelli juhla, missä huumeet kannettiin tarjottimella paikalle, eipä tullut nimet julki, miksi näin?

läheltä katsottuna

On ns.Vi***maisen näköinen juippi joka kertoo kaiken kamoista ja niiden orjuudesta !

jatkä

on saanut mahdolisuuden toisensa jälkeen ja ei kun lisää vaan munaa...kyllä on tätä jäkisjuippia kohdeltu silkkihanskain, jospa kyseessä olisi ihan tavis matsa meikäläinen ni varmaan aikoja sitten olisi häkki heilahtanu!

Jos Jere on syyllinen ni aikuisena ihmisenä (oikeustoimikelpoisena) kantakoon vastuunsa teoistaan - ehkä oppii sitten oikeasti oikean ja väärän eron (jätkä päässy liian helpolla pälkähästä aiemmin) kun pistetään oikeasti vastuuseen teoistaan! Ja toivottavasti alkaa uuden elämän ja kääntää suunnna sen jälkeen.

harmittaa vaan ettei jere ymmärrä että kaikki tekonsa vaikuttaa myös hänen ympärillään oleviin läheisiin. Jaksamista heille

liiga siirtää!!

kärppien pelit päivä peleiksi,jotta kamalahti saisi harjoittaa ammattiaan!aamulla vempula linnasta raksilaan duuniin ja klo16 takaisin testien kautta.numero voisi vangin raita puvussa olla sama kuin pelipaidassa!

Rohkea veto pääsponsorilta

Olipas aika rohkea kannanotto pääyhteistyökumppanilta. Olivat heittäneet julkisen tukiviestin nettiinsä.

www.detria.fi

Rohkea veto kertakaikkiaan. Mutta ei kait siinä. Tsemppiä silti Jerelle ja toivotaan parasta myös kärpille!

Tukea jerelle

Jere on huippukiekkoilija ja suuri persoona. Ikänsä puolesta hänellä on vielä mahdollisuuksia,
vaikka mihin. Mikäli hänellä on ollut ongelmia
aiemmassa elämässään, eivät ne ole näkyneet
viime aikoina. Annetaan miehelle mahdollisuus eikä hylätä häntä vanhojen syntien vuoksi.
Jere on paras.

perusteet syytteeseen

Olin aivan järkyttynyt syyttäjän vaatimuksista Jere Karalahtea kohtaan. Vai 6 vuotta ehdotonta vankeutta! Ja mistä? Tämä kirjoitus toivottavsti saa teidätkin, jotka olette ainakin osittain asian julkisoinnin tavan perusteella ns. tuominneet Jere Karalahden. Jere ei ikinä ole ollut mikään koko kansan Mikki Hiiri, eikä ole ollut vähääkään kiinnostunut kuvasta, jonka suuri yleisö hänestä kaiken uutisoinnin perusteella on saanut ja saa. Jere on jo katsottu syylliseksi. Mutta mihin hän on syyllinen? Ajatellaanpa asiaa siten, että kukapa meistä kertoisi totuuden rahaa lainatessaan, että sillä rahalla aikoo maksaa velkojaan Banditokselle. Vai valehtelisimmeko itsekkin rahojen menevän johonkin kunniallisempaan tarkoitukseen? Sopii miettiä. Toinen asia onkin sitten se, että kuka voi varmuudella sanoa, että Jere on lainaillut rahoja osallistuakseen huumekauppoihin, eikä kysymyksessä ole ollut hänen henkilökohtaisten rahanlainojensa takaisin maksu. Onko Jere taas ollut tietoinen mihin hänen takaisin maksamansa laina käytetään? Miksi sen edes pitäisi häntä kiinnostaa? Velat on maksettava aina, oli sitten kyseessä virallinen rahalaitos tai jokin muu taho. Ja tässä lainassa takaisinmaksun viivästyminen voi jo aiheuttaa kiirettä hommata rahat velan maksamiseksi. Isosta summasta on kyse, mutta ei lienee niillä koroilla.Meille ihmisille ei myöskään kuulu se miksi Karalahti on velkaantunut jengille ja miksi ei ole lainannut rahaa alunperin pankista. Se on hänen henkilökohtainen asiansa. Sekään ei mielestäni oikein asetettu kysymys, että tiesikö Jere mihin hänen maksamansa velan rahat käytettäisiin? Otan tähän nyt esimerkin, että jos olisin ystävättärelleni velkaa 15.000euroa koroilla tai ilman ja maksaisin hänen kiireellisestä pyynnöstään sen takaisin ja hän käyttäisi rahan huumekauppoihin tai vaikka ostaisi sillä miehensä murhan, niin olisinko minä osallinen murhaan tai mihin ikinä rahat sitten käytettäisiin? Tätä sopii miettiä. En usko, että Karalahden kohdalla voidaan todistaa näistä väitteistä mitään. Ei hänestä mielestäni näillä perusteilla huumekauppiasta saa. Ja siitä kuvasta vielä, joka oli netissä. Jere istui tuolissa ja puhui puhelimessa. Oli pöydällä mitä ikinä olikin, niin mitä kuva kertoo muuta kuin että siinä istuu Jere Karalahti ja puhuu puhelimessa? Ehkä huonosta seurasta? Sekään ei meille kuulu. Jere Karalahti valitsee itse porukkansa. Oli valinta hyvä tai huono. Sekään ei kuulu muille. Enää yksi asia. Epäilyksen herättäminen sillä, että Jere Karalahti olisi jotenkin poikkeuksellisen läheinen järjestön kanssa, koska sanoo kuulusteluissa 100 kertaa "en kommentoi". On sekin aika kaukaa haettua. Kai nyt muutkin kuin Banditoksen jäsenet voivat valita vastaavatko kysymyksiin vai eivät. Mehän emme tiedä mitä nämä kysymykset ovat edes koskeneet. En kommentoi voi olla aivan hyvä vastaus. Eikä siinä haitata rikostutkintaa mitenkään ja oman itsensä suojelemiseen voi tässä tapauksessa olla myös aihetta. Tämä asia ei ole mustavalkoinen. Mutta en kestä ajatella, että Jere Karalahti asiattomasti ristiinnaulitaan julkisuudessa. Ei hänestä tarvitse pitää, mutta oikeudenmukainen täytyy olla. Todisteet puhuvat hänen puolestaan ja häntä vastaan, miten kukakin ne tulkitsee. Tuomita ei häntä voida, koska näyttö rikoksesta ei ole todellakaan pitävä. Vaikka hengailisit missä porukoissa, niin olet syytön kunnes toisin todistetaan. Ja miksi ihmeessä kaikki jotenkin odottavat, että Karalahden pitäisi mennä kyykkyyn ja anoa julkisesti anteeksi antoa Suomen kansalta, tai että ainoa oikea tapa olisi ollut itkien kertoa kaikki mitä ikinä asiasta tietää poliisille. Parempi siinä porukassa onkin pitää huolta omista asioistaan. En varmasti ole ainoa, joka tajuaa miksi suu kannattaa pitää kiinni. Enkä nyt maalaile Jere Karalahdesta pelkurin kuvaa. Toivottavasti vielä tämänkin jälkeen palaa jäälle. Toivon myös hänen perheelleen voimia jaksamiseen.

narkki

tais mennä tytöltä kaman jakelukanava kiinni
kun noin raju on tiltys ,mutta älä sure
kyllä sä jostain uuden löydät.
ei tainnu olla eka kerta kun kaman kanssa pelaa
ja toivottavasti hoviokeudessa tulee raju tuomio
kun käräjä oikeus taas käsitteli silkkihansikkain
kuten asiaa suomessa on ollut tapana käsitellä
NHL:stä sille tul lähtö kuin luteelle ja eiköhän tuo jo riittäs suomen liigassakin

Tukea Jerelle

Kyllä, todella hieno ja rohkea veto Detrialta. Tällaista asennetta tarvittaisiin lisää, toivottavasti tarttuu muihinkin!

Jere ansaitsee nyt ihan oikeasti kaiken mahdollisen tuen, on menneisyydessä tapahtunut mitä tahansa. Kaikesta on näkynyt että Jere on syksyn ollut tosissaan - todennäköisesti enemmän kuin koskaan ennen. Miehen koko olemushan on ollut ihan toisenlainen kuin esim. viime keväänä ja miehestä säteilevä energia paljon positiivisempaa kuin pitkiin aikoihin. Ja otteet kaukalossa koko ajan paranemaan päin. Noususuunnan toivoisi jatkuvan sekä elämässä että lätkässä, niin että tämä nykyinen episodi haittaisi sitä mahdollisimman vähän.

Teidän, jotka niin totaalisesti ja törkeästi teilaatte Jeren yhtään miestä oikeasti tuntematta ja yhtään tietämättä mitä esim. kesällä tosiasiassa tapahtui, olisi ehkä hyvä mennä itseenne ja miettiä mistä moinen raukkamaisuus johtuu...

Jeren omin paikka on kaukalossa, ei sellissä!!

Paljon tsemppiä ja voimahaleja Jerelle!! Ja kaikille Jeren läheisille ja tukijoille!

kauniisti sanottu

kauniisti puhuit ja niin pitääkin,mutta jos on totta että ollut mukana jossain huumeiden jakeluketjussa ja käyttänyt itsekin siinä sivussa niin eikun linnaan vaikka maajoukkueainesta on edelleenkin.

ajkattele niitä nuoria kelle hommataan aineita,onko se oikein, mietippä,,,,,,,,,,

Tuosta tuli mieleen

Onkohan Detrialla logistiikkapistettä Kolumbiassa?

Sponsori jätti

No nyt on sivuilta poistunut tuki Jerelle, on miehen kuvakin häippässyt. Alkoi sponsorilla tutiseen, kun homma pitenee ja Jere pysyykin vangittuna.

PERKELE

Voi suoraansanottuna perkele JERE MINKÄ TEIT,luotimme sentään sinuun koko kesän ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

jere

entisenä ammatti kiekkoilijana huumeet ei sovi nuorien esimerkiksi,pelin jälkeen voi ottaa muutaman bissen,mihin ne piikit jää.lapset löytää niitä ja tulee kotiin näyttään ,katso mitä minä löysin.hienoo

JERE SAA KÄYTTÄÄ MITÄ HALUAA

kuules nyt te "ihmiset" on säälittävää puhua että huumeet pilaavat jotain? tuleeko teille pieneen mieleen että saa jere tehdä vapaaikanaan mitä haluaa, kunhan hoitaa duuninsa kunnolla ja asenteella, aina on NÄIN tehnyt. perkele mitä vitun pellejä te olette puhumaan mistään, naurettavaa.

joopa joo

Eikös suomen laki kiellä huumeiden käytön joten silloinhan jere on rikollinen jos huhut pitää paikkasa. tieto tähän astihan on ollu hevosmiesten tietoa eli huhuja. Ja kyllä minun mielestä karalahti on ilmeisesti jumala hän on käyttänyt huumeita aikaisemminkin ja on kuulema aika suuret "velat" vähän jokaisella ja saavutuksia ei juuri ole... kun taas verrataan matti nykäseen joka käyttää alkoholia aika "runsaasti" joka toisaalta on johtunut kavereiden kusetuksesta osittain matista itsestäkin mutta Matin saavutukset ovat toista hän on maailman paras mäkihyppääjä kautta aikoin tuonut enemmän mainetta suomelle kuin esim karalahti. mutta silti enemmän matti on vihatumpi ihminen myös nykänen on toimii laulajana ja kyllähän hänen levyt myy sen lisäksi että nyt hän yrittää palata takaisin vanhaansa lajiin veteraanihyppääjien parissa ja toimii useissa mainoksissa suomessa ja norjassa . Yritystä matilta ei ole puuttunut mutta silti se on aina se kenet lehdistö haukkuu .
mutta eiköhän jerenkin hymy hyydy keväällä kun hän huomaa että ei ole syytön.

Ja asiahan ei ole vielä faktaa mitä jerestä on kuultu.

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta