AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Mistä HALPA sohva..?

Mistä HALPA sohva..?

17 Vastausta 13 927 Lukukertaa
Siis todellakin HALPA sohva, mieluiten alle 200 €?
Joskus olen huonekaluliikkeiden esitteissä nähnyt sellaisia edullisia vuodesohvia, mutta nyt en meinaa löytää.
Tietäisikö joku..?

175 egeä ...

... maksaa Jysk kaupassa Kos vuodesohva tai Toscana ei vuode soffa

http://www.jysk.fi/index/stuen.htm

miellä on

Meillä on reilu vuosi sitten jyskstä ostettu tuo Toscana-sohva. En todellakaan suosittele kenellekään, meillä kesti 7 kk, sen jälkeen hajosi. Sisällä olevat puut haljenneet, eli nyt käsinojat on irtopainoksina. Ollaan 2 kertaa korjattu, ekaks laitettiin uudet tukipuut, jotka kiinnitettiin alkuperäisiin, lohkesivat vaan lisää. Toisella kerralla laitettiin kulmaraudat, ja taas lohjennut lisää. Ja jysk ei kuulemma korvaa.
Eikä johdu siitä, että sohva olisi ollut jotekin "rajussa" käytössä. Aivan tavallista sohvan elämää on viettänyt.

hyvää ...

... ja halpaahan ei myydä samassa paketissa - mitä ihmettä odotit sohvalta joka maksaa alle 175 e.

Tosin hintalaatu varmaan tässä ihan kohdallaan - paljonkalliimmatkin menee ihan päreiksi vuodessa parissa, vähintää kankaat kuluu puhki tai täytteet "katoaa" kun pieru saharaan.

meillä on

En itseasiassa odottanut siltä mitään. Syy miks se ostettiin, oli muutto. Piti nopeesti saada sohva, ja budjetti oli tosi pieni. Mutta tolla sinnitellään vielä alkuvuoteen, kun saadaan uus koti, saadaan myös uus sohva ;)

Tuo KOS

voisikin enemmän olla mun mieleen. Tuo Toscana ei miellytä kyllä yhtään. Ei se haittaa, ettei se ole vuodesohva, mutta tollainen tasapaksu olemus ei oo kiva. Kun selkänoja on samalla tasalla käsinojien kanssa. Tai siis tuolleen tyhmästi... :D

eivät

korvaa, koska olette itse menneet törkkimään sisältöä. jos olisitte heti lohkeamisen jälkeen itse turhia korjauksia tekemättä ottanut yhteyttä liikkeeseen, olisivat varmasti korvanneet, tai uusi tilalle. Meillä lipaston laatikon osa halkesi ruuvatessa, soitto liikkeeseen ja uusi osa tuli parissa päivässä. olisin saanut osan myös postitse kotiin asti, mutta koska asun melko lähellä, niin vein heille samalla rikkoutuneen takaisin.
t. tyytyväinen asiakas

Jos mahdollista,

Ikeaa. Sieltä saa kohtuu hinnalla ihan hintansa haukkuvia ja ehkä vähän parempiakin sohvia. Itselläni ei kyllä sieltä ole mutta työkaveri oli ostanut avattavan vuodesohvan johon saa jopa edullisesti uusia irtopäälysiä. Mutta alle 200€ voi olla hieman hankala saada kasassa pysyvää sohvaa joka kestäisi pidempään kuin viikon =)

no tossahan olis

http://www.on24.fi/sohvat_nojatuolit/vuodesohvat/8842
en kyl yhtään tiedä millanen siinä on istua..

muttoloppuun myynti asko

variston askossa muuttoloppuun myynti ,näytti olevan
sohvia alkaen 100 eur !ostin itse 3000 eur sohvan 1300 euroon !

katso

..huuto.netistä.
Nettikalusteessa tai Huonekalutukussa on hyviä ja edullisia. Ei ehkä ihan 200 eurolla, mutta hyvä hinta-laatu-suhde.

http://www.tavaratalot.com/2011/10/nettikalustefi.html

http://www.tavaratalot.com/2011/10/huonekalutukkufi.html
http://www.kotisiili.fi/sohvat_ja_lepotuolit.asp?sid=5

huippunopealla toimitusajalla, ja ympärisuomea.
Kierrätyskeskukset ovat täynnään sohvia ainakin pääkaupunkiseudulla. Hintaluokka alle 100€. Antiikkijäljitelmät vähän enemmän. Tuovat kotiin pientä korvausta vastaan.
Mulla on tori.fi´ssä Iskun Geneve sohvat myynnissä muuton vuoksi. Ostin 2 vuotta sitten Maskun sohvan eriliseen tv-huoneeseen. Ihan turha ostos. Iskun sohvat jos maksoivatkin, ovat ihan todella laadukkaat ja ryhtinsä säilyttävät. Ne eivät kuitenkaan mahdu meidän seuraavaan asuntoon,. Nyt on pakko pitää vielä reilu vuosi tuota Maskun rötkyä ja luopua isommasta, mutta 100x laadukkaammasta. Joka tapauksessa, siitä saa joku laadukkaan sohvasarjan. Itse ainakin sohvaostoksissa opin, että Maskun about 600€ sohva on laaduton kuin mikä, eli tuollakaan rahalla ei vielä laatua saanut. Seuraavaan sohvaostokseen täytyy taas sijoittaa, jotta niistä voi iloita useita vuosia vuoden tai kahden sijaan.
Alta 200 euron sohva on laadultaankin varmasti hintansa mukainen eikä varmaankaan mistään niin halvalla löydy ellei käytettynä saa. Halvimmasta päästä mitkä ovat metallirunkoisia (myös kestävämpiä kuin puurunkoiset) löytyy esim tuolta. Joitain muitakin samantyylisiä suunnilleen samassa hintahaarukassa löytyy samasta kaupasta. http://www.huonekalutnetista.fi/kalusteet/sohvat-ja-nojatuolit/silvia-sohvasanky.html
Hinnoiltaan ei huomattavia eroja ole verkkokauppojen välillä mutta esim tuolta saa ilman toimituskuluja mikä tekee edullisemmaksi ja lupaa nopeat toimitukset.
Tori.fi:stä tai huuto.netistä ! halpaa on jos jaksaa etsiä :)
http://www.modernikoti.fi/

jumalauta mikä sohvat..
Meillä on nyt kaksi sohvaa sieltä ja jossain vaiheessa oli yksi,
joka myytiin eteenpäin kun sen huoneen värimaailma muutettiin...
Rungot kestäviä, a luokan italian nahka tuntuu laadukkaalta.
Ollaan oltu siis tosi tyytyväisiä. Hinta laatu suhde paras.
 /   /  /  / Mistä HALPA sohva..?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta