Mikä paras ratsastuskoulu Kangasalla

Ratsastava äiti

Hei!

9-vuotias tyttäreni haluaisi aloittaa ratsastuksen. Niihaman ratsastuskoulu on tässä lähellä, mutten ole kuullut siitä kovin hyvää. Kangasallahan on esim. Tavela ja Herttuala. Kummassako olisi osaavat, rauhalliset ponit ja lastenkin opettamisesta kiinnostuneet ratsastuksenopettajat? Olen nuorempana ratsastanut aktiivisesti, joten osaan itsekin arvioida tallin tasoa, mutta koska en ehtisi kiertämään kaikkia talleja/kokeilemaan opetusta, toivoisin vinkkejänne.

71

12168

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sdljfaslöf

      Laaksola Kaarina Maununtyttärentiellä on ainakin ok paikka.

      • Anonyymi

        Apuohjia käytetään tosi paljon, ratsastajan tasosta huolimatta. Muutoin asiallinen ja siisti paikka sekä kivat hevoset!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Apuohjia käytetään tosi paljon, ratsastajan tasosta huolimatta. Muutoin asiallinen ja siisti paikka sekä kivat hevoset!

        Pääosin kaikilla hevosilla käytetään tosiaan apuohjia. Se on outoa aikana, jolloin apuvälineitä aletaan yhä enemmän kyseenalaistamaan. Kenties muutos on tulossa.


    • minä aikoinaan kersana alotin homman, kävin useemmanki kurssin.
      Nyt on tietysti omistajat vaihtunu monta kertaa ja tallia remontoitu.
      Nykyäänkin käsittääkseni suht koht edullista, myös viikonlopputunteja.
      Laaksolasta kokemusta vain yhden irtotunnin osalta. En muista kumpi ois edullisempi..
      Sitten on Kaupin ratsastuskouluki (ent. Tavela), siellä joskus se maksusysteemi oli jotenki erilainen, kortilla(?). Tosin nykykäytännöstä en tiedä.

      Juu, Niihama on vähän tyyriimpi paikka, eikä hepat ihan alottelijoiden ratsuja. Tai voi ne ratsastaessa olla ok mutta käsittelyssä muuten vähä niin ja näin.. kaviostaki on meinannu tulla :( mutta puitteet muuten siistit/hienot!

    • herttualassa käyvä

      Herttualassa on kiltit ponit , jotka sopivat monen kokoisille . Laaksolassa ja tavelassa on takajaloilleen nousevia pikkuponeja. Ponit pukittelevat jok'ikinen hetki -.-

      • Ratsastava äiti

        Tyttäreni aloitti kahdeksisen kuukautta sitten Laaksolassa. Päädyimme lopulta vierailukäyntien jälkeen sinne, koska Laaksolassa on siistit ja valoisat tilat (siistimmät kuin Herttualassa näytti olevan), mutta pikkutallin tunnelma ja ennen kaikkea hyviä, tyttärelle sopivan kokoisia poneja. Ne ovat virkkuja, mutta hyvin käyttäytyviä, tänä aikana olen nähnyt ehkä yhden pukin ja yhden puolittaisen pystyynnousun (säikähdyksestä johtuneen), siinä kaikki. Kävimme tutustumassa myös Herttualassa, siellä tuntui olevan aika paljon shetlantilaisia, jotka eivät yleensä ole niitä parhaita opetusponeja. Welsheillä on paremmat liikkeet ja ne ovat yleensä eteenpäivpyrkivämpiä ja taipuisampia kuin shettikset. Herttualassa ei myöskään kenelläkään tuntunut olevan aikaa vastata kysymyksiin tai ylipäätään kiinnostusta saada uusia alkeiskurssilaisia.


      • tavelalainen

        Eivät ne minulle ainakaan ole kertaakaan takajaloilleen nousseet tai pukitelleet ! Enkä ole niiden koskaan nähnyt sitä muillekkaan tekevän, joten ei Tavelaa kannata näiden muka pukkiponien takia unohtaa :)
        ~tavelalainen henkeen ja vereen !


      • Yellow

        Ehkä nyt vähän liiottelua että joka hetki olisivat pukitelleet. Tavelan ponit ovat, tai olivat nyt kun Kaupin Ratsastuskoulu lopetti, todella mukavia ja kunnon ratsastuskoulun poneja,jotka eivät antaneet mitään ilmaiseksi vaan oikeasti piti olla ponille luja mutta reilu johtaja. Kun ratsasti päättäväisesti ja oikein niin tulosta tuli ja poni toimi! Toki osasivat vähän heitellä perää välillä, mutta hyvä vain totutella jo alusta alkaen siihen ettei ratsikoulun humma ole automaatti vaan oikea hevonen joka voi olla tuhma siinä missä yksityishevosetkin. Mielestäni Tavela oli loistopaikka aloittaa ratsastus. Siellä oli parhaat hepat ja opettajat ja ennen kaikkea loistava henki! Jään kaipaamaan Kaupin Ratsastuskoulua, koska toista niin ihanaa tallia ei ole tai tule.
        Nyt Tavelan tilalle on tullut uusi ratsastuskeskus, Equillence Center Tavela, joka toi tullessaan tilojenuudistusta, uuden tuntihevoskaluston ja mukavan ja osaavan opettajan. Kehottaisin kaikkia kokeilemaan EC Tavelan palveluita, itse olen paikasta nimittäin tykännyt! :D


    • HePpAhUlLu AlIsE

      Mielestäni tavelassa hyvät mahdollisuudet ratsastaa. sillä ei ole väliä oisitko ratsastanut vähemmän .
      Minulle kerrottiin hyvin tarkkaan tavelassa mitä minun piti tehdä .
      tavelassa on kiltit ponit sekä hepat.
      t:HEPPAHULLU

    • laaksolalainen (:

      Laaksola on ihan paras paikka olen ratsastanut siellä jo monta vuotta ja siellä kehittyy tosi hyvin! (: laaksolassa on tunti käytössä kolme shetlanninponia joista osa käyttäytyy kuten shettikset yleensä eli ovat hieman itsepäisiä (: mutta se kuuluu shettisten luonteeseen, ja welsh- mountain poneja siellä on tuntikäytössä nyt kaii 7 kpl kaikki kilttejä, taitavia ja hyvinkäyttäytyviä pikku-tammoja (: ! kannattaa ainakin kokeilla laaksolassa (: kannattaa käydä tutustumassa kotisivuihin www.laaksola.fi

    • laaksola on jees

      mä olen kuullut taas tavelasta ja herttualasta huonoja juttuja? tavelasta pari kaveria jotka siellä on joskus käynyt niin on sanonut että siellä on ihan hulluja hevosia, mutta en tiedä sanoo koska en ole siellä ite ikinä käynyt. herttualassa oon kerran irtotunnilla käynyt ja vaikutti ainakin ihan mukavalta paikalta, vaikka laaksolassa on mielestäni paremmat puitteet ja harrastusmahdollisuudet ja itse siellä ainakin olen ratsastuksen aloittanut ja hyvin on sujunut :) !

    • Massa-pullero

      Herttuala ehdottomasti, itse siellä käyn, kiltit hevoset ja ponit, sekä hyvät opettajat.

    • Kiaponi

      Mistä edes näkee Tavelan tuntiponien sivut! Mielestäni tavelan sivut olivat vähän monimutkaiset ja oudot. Sanokaa minkälaisia hevosia ja poneja Tavelassa on?? Haluaisin erityisesti tietää milosta :))

    • Ratsastaja

      Pollen Potku!!! Pollen potku on tosi kiva maalaistalli! ;) todella kivat ja kiltit ponit. Shettis, mini, vuono, risteytysponi, welsh, eestin hepo... Todella hyvää opetusta, suosittelen ;D

    • tikru123

      Laaksola on hyvä. oon menossa sinne lauantaina ratsii ja siellä on hyvää opetusta ja kiltit hepot ja ponit. Olen kaverini kisa avustaja ja käyn itse laaksolassa 1 kerran viikossa. oon nähnyt vaan yhden pystyynnousun ja 2 pukkia koko aikana. Pollen potkusta sen verran että ei maneesia. Kävin parilla tunnilla enkä oppinut mitään. Kaverini ratsasti siellä 4 ja puoli vuotta eikä ole hypännyt eikä sivuja päivitetty. Muuten ihan mukava paikka vaikka sotkuinen mut rento ilmapiiri. Herttualasta olen kuullut että poneilla AIVAN liian pienet karsinat mut en muuta tiedä :)

    • tallin ehdottaja

      Kangasalan ratsastuskoulu oy ehdottomasti!! Siellä kiltit
      hevoset ja ponit opetus on erinomaista ja opettajat hyviä.
      Kenttä saattaa olla gieman mutainen ja tarhat
      Vähän kehnot mutta muuten super hyvä paikka!!!!

      • poni paraati

        Kangasalan ratsastuskoulu on super paikka!!!!!!! tallilla on
        muuten facebook sivut ja netti sivut.:-)


    • Juujoojeerraa

      Pollen Potku on ihan kiva, jos ei halua miksikään kisailijaksi. En suosittele Herttualaa, ihan kivat ponit on mutta ei opettajat! Opettaja eräällä tunnilla hakkasi todella kovaa raipalla sitä hidasta ponia! Jamiko oli vai mikä nimeltään, en suosittele. On myös pienet tarhat.

    • Käyn herttualassa

      Herttualan ratsastuskoulu on ihana♥ Kiltit ponit ja hevoset jotka opettavat ratsastamaan, hyvä opettaja, apua saa tarvittaessa. tilavat karsinat ja hyvät tarhat. maneesiin saa lämmityksen. tallilla on myös maastoestealue. Herttualassa järjestetään myös harjoituskilpailuja johon voi osallistua, myös päiväleirejä on jne. Lisäksi olen ollut Aitotallilla ja mekun tallilla (mekun talli lopetti) ja herttuala on ollut paras paikka ♥♥♥ Laaksolassa kävin tutustumassa, mutta siellä ei ollut kukaan innokas tallia esittelemään eikä myöskään tavelassa. Herttualassa tultiin heti tervehtiin ja esittelemään tallia.

    • kävinmolemmissa

      Joo Mekun talli todellakin oli parempi ku Herttuala!!

    • Wääksy♥♥

      Wääksyn ratsastuskoulu,joillekkin tutumpi Kangasalan ratsastuskoulu,on paras paikka ikinä!♥♥♥Siellä kiltit hepat,sopii monen kokoisille♥.Itse ratsastan siellä joka keskiviikko klo 17:00-18:00.Siellä on kyllä hieman tarhat mutaiset sadekelillä,joten jos hevoset/ponit ovat piehtaroineet,niin ihan kiva sitten niitäkin puhdistella:|.Mutta talli on hienoksi kunnostettu ja karsinat erittäin tilavat :).Hevosia hoidetaan hyvin,sen huomaa heti astuessaan sisälle talliin.Ratsastajia autetaan aina tarvittaessa,mukavat opettajat,ja mikä parasta,kesällä siellä pidetään leirejä!Tietenkin siellä on järvi,että voi mennä hieman kahlaileen hoitoponinsa kanssa ;).Mutta ei sitten muuta,kun vaan että äänestän Wääksyn(Kangasalan)ratsastuskoulua♥!

    • Pöö

      Laaksolasta on kokemusta melko vähän, mutta ryhmäni oli kooltaan
      aika suuri. Lisäksi tunnilla mentiin lähinnä kenttää ympäri siinä askellajissa, jossa opettaja käski. Muuten oli kyllä kiva paikka ja mukavat ponit! Tilatkin oli hienot! :)

      Mekun talli lopetti jossakin vaiheessa, mutta nyt on aloittanut toiminnan uudestaa Tursolassa. Kenttä on aika pienen näköinen ja ponit eivät kuulemma ole kovin osaavia, mutta muuten kuulemma ihan mukava talli!

      Wääksyssä en ole tunnilla käynyt, mutta siellä oli kyllä tosi mukavat tallitytöt.

      Kangasalla on myös mokia muita ratsastuskoululla, joista löytää listan googlettamalla "Kangasalan Talleja".

    • poninperkele

      Mekun talli oli paras, mutta lopetti. Muut on aika huonoi, Pollenpotku ok. Herttuala on aika huono, Laaksola vähän parempi:D

    • Laaksolalainen

      Tää tulee aika paljon myöhäs tää vastaus mutta voin sanoa että Laaksola on paras sillä siellä on iso maneesi ja kenttä, kiltit hevoset ja ponit ja kaiken kokoisille ratsastajille poni tai hevonen ja löytyy laina varusteita ja Laaksolassa pidetään aktiivisesti tallin omia kisoja ja siellä on iloiset ja kivat opettajat

    • Puna2016

      Aloitin ratsastustunnit Kangasalan ratsastuskoululla viime viikolla. Olen kyllä innoissani eniten siitä kuinka hyvin siellä tallissa on otettu minut ja mun lapseni vastaan. Kaikki on ollut tosi avuliaita ja tullu juttelee meille ja kerrottu tallin asioista. Tosi tosi kivoja ihmisiä! Tallilla järjestetään ponikerhoa mihin meidätkin pyydettiin mukaan heti :)
      Ja mikä tietenkin tärkeintä, hevoset vaikuttaa tasapainoisilta ja kivoilta.

      Tallilla miinuksena ainakin toistaiseksi se että ei ole ulkokenttää, mutta kuulemma sellainen on suunnitteilla.

      ja huomenna tunnille ..... :D

    • Kangasalanratsastuskoulu

      Ehdottomasti Kangasalan ratsastuskoulu

    • paprika321

      Kangasalan ratsastuskoulu ehdottomasti! ❤

    • Kangasalanhirmu

      Ootteko ihan tosissaan sitä mieltä että Pollen Potku hyvä?
      Siellä ei pidetä kunnolla huolta edes hevosen perustarpeista.

    • lopi1

      Equillece Centerillä näyttää olevan verot maksamaat. Taitaa olla lopun alkua

    • Kaukontytär

      Tavelassa puitteet komeat mutta näyttää taloustietojen perusteella menevän huonosti! Juuri näyttää Kauppalehdessä olevan veroja maksamatta yli 16000€. Ei voi suositella kun jättää yhteiskunnan maksut maksamatta

    • jaska122434

      Heikosti menee ainakin Equillence centerillä vaimoni sai maksumuistutuksen ratsastustunnistaan kaksi päivää kun oli maksu myöhässä. Kyllä loppuu sen tallin käyttö

      • Anonyymi

        Kuka ratsastaa velaksi !? Tunti maksetaan ennen ratsastusta !


    • Paukkupau

      Ette olleet ainoa jotka sai muistuksen! Ollaan mietitty myös tallinvaihtoa!

    • Entinenratsastaja

      Nyt lähti ratsastuksenopettaja Equivillesestä! Joko on lopun aikoja? Onko jollain tietoa tulevaisuudesta

    • Ratsu2234

      Ja taas verot maksamatta 21808€! Joko loppuu kaikki toiminta vai vaihtuuko nimi vaan! Ratsastuksen opettaja lähti jo!

    • Kaukontytär

      Meidän tutuille Equivillencensestä ehdotettiin että maksaisivat käteisellä laskun! Toisinsanoen pimeästi! Tuskin kuittia verotukseen menisi!

    • Jakesatu

      Ihme toimintaa equivillen centerissä ! Ostellaan hevosautoja, kehutaan tallia ym ja sitten jätetään maksut yhteiskunnalle maksamatta....

      • Anonyymi

        Equivillessä hevosia myynnissä! Miksi?? Onko talousvaikeuksissa taas!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Equivillessä hevosia myynnissä! Miksi?? Onko talousvaikeuksissa taas!

        Koko kevään on ollut protesti listalla ja elokuussa taas verottaja haki 21000€ ! Ei taida hyvin mennä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Koko kevään on ollut protesti listalla ja elokuussa taas verottaja haki 21000€ ! Ei taida hyvin mennä

        Equillence Center Oy
        Pirkkala
        Y-tunnus: 2618148-7
        Protestit
        28.02.2020 - 22444€ (Verohallinto)
        21.11.2019 - 3885€ (Verohallinto)
        21.11.2019 - 2592€ (Verohallinto)
        30.08.2019 - 21228€ (Verohallinto)
        02.07.2019 - 2847€ (Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo)
        07.05.2019 - 3750€ (Verohallinto)
        07.05.2019 - 2501€ (Verohallinto)
        07.05.2019 - 2223€ (Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo)
        28.02.2019 - 21808€ (Verohallinto)
        31.08.2018 - 16004€ (Verohallinto)
        07.06.2017 - 4762€ (Led Experts Finland Oy)


    • Anonyymi

      Kangasalan ratsastuskoululle isot suositukset. Siellä hoidetaan hevoset kunnolla ja opettajia kiinnostaa opettaa ja vaihtoehtoja löytyy. Lisäksi Kangasalan ratsastuskoululla jokainen opettaja on koulutettu.

      Equillence Center Tavela ei ole mielestäni hyvä paikka. Siitä voi vaikka aloittaa, että paikan "pomo" ei omista mitään hevosalankoulutusta. Ja listaa voisi vielä jatkaa... ja jatkaa...

    • Anonyymi

      Älä jatka. Tietämättömyytesi tuli ilmi jo.

    • Anonyymi

      Onko kellään tietoa Tavelan hevosista? Ovatko ns. Varmoja? Tekisi mieli palata selkään ja sijainti olisi täydellinen mutta millään pierupukkipuksuilla en kyl uskalla alottaa, ennemmin laiskahko olisi sopiva.

      • Anonyymi

        Aika omapäisiä hevoset! Jos olet hyvä ratsastaja pärjäät kyllä Talvelan hevosten kanssa! Muuten ei voi suositella!


    • Anonyymi

      Tällainen kommentti löytyi Equillancesta google mapsista: Ratsastuskoulutoiminnasta en osaa sanoa, mutta hevosten myyntibisnes on todella tällä yrityksellä kyseenalaista.
      Hevosia myydään sumeilematta helppo c -tasoisena 2 viikon ”koulutuksella”. Hevosen arvo myös nousee usein tuona 2 viikon aikana vähintään nelinkertaiseksi.
      Ilmoituksia ja keskustelua seuranneena kesäihottumaiset hevoset myydään ”tiettävästi terveinä”.
      Hevosen ostotarkoituksessa kannattaa kiertää tämä paikka kaukaa. Tai ainakin selvittää tarkoin hevosen historia edellisiltä omistajilta ennen kaupan tekoa. Näin vältyt ikäviltä yllätyksiltä. Paikalliset kuulemma osaavatkin jo tämän kiertämisen tehdä, mutta paljon näyttää uhreja vielä löytyvän ympäri Suomen maata, kiitos somen.

    • Anonyymi

      Ikävä että Equillence Center Oy stä liikkuu niin paljon luottamusta vähentäviä kertomuksia. Rehellisellä toiminnalla voisivat olla hyvämaineinen. Ehkä liittyy vähemmistöön kantaväestössä

      • Anonyymi

        Tuskin liittyy. Ehkä osannut jo aikaisemminkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuskin liittyy. Ehkä osannut jo aikaisemminkin.

        Equillence Center Tavela - en suosittele. Jospa siihen tulisi uusi yrittäjä kuka pitäisi hevosista huolta, saisi henkilökuntannan pysymään töissä ja tulisi lapsiystävällisempiä hevosia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Equillence Center Tavela - en suosittele. Jospa siihen tulisi uusi yrittäjä kuka pitäisi hevosista huolta, saisi henkilökuntannan pysymään töissä ja tulisi lapsiystävällisempiä hevosia.

        Equiellence Center Tavelassa on paljon isoja, sekä lihaksikkaita kisahevosia, jotka eivät välttämättä sovi ratsastuskouluun.


    • Anonyymi

      Outoa toimintaa tavela / equillance center hevos tallilla

      • Anonyymi

        Laaksola hyvä


    • Anonyymi

      Laaksola on aivan mahtava paikka!

    • Anonyymi

      Kiertäkää Tavela ja KAUKAA!
      Tämmöisiä kirjoittavat omilla sivuillaan.. Kyllä kertoo enemmänkin todella huonosta johtamisesta ja asenne vammasta pomon puolelta kuin siittä että kerta toisensa jälkeen olisi työntekijöissä vika. Olisi peiliin katsomisen ja kasvamisen paikka.

      "Kyllä mä vaan ihmettelen päivä päivältä enemmän tätä nykymeininkiä ja nuorisoa , tosin eikai se heidän vikansa ole kun yhteiskunta on rakennettu sohvaperunoille , masentujille ja itseään piikittelijöille . Missä on ihmisten ylpeys omaan tekemiseen, huolellisuus ja ennen kaikkea sitkeys, halu oppia ?!

      En ymmärrä sitä kulttuuria ettet voi enää edes työnantajana antaa palautetta kun ollaan vetämässä ranteet auki tai haetaan saikkua. Lohdutan itseäni aina näissä tilanteissa niin ettei näistä em yhteiskunnan haaveilijoista vain yksinkertaisesti tule koskaan mitään. Mutta se taitaakin olla nykykulttuurissa ihailtavaa ?

      No oli miten oli . Tarvitsemme jälleen tallityöntekijää 40 hevosen hektiseen talliympäristöön . (Älä tarjoa itseäsi jos olet juuri saanut masennusdiagnoosin , olet raskaana tai muuten vain epävakaa itsesi tai muiden kanssa). Fyysinen ulkotyö hevosten parissa ON JO TUTTUA SINULLE sekä sen vaatima HUOLELLISUUS . Osaat suomea tai englantia. Ajattelet oikeasti eläinten parasta. Suuri plussa jos koneet ja/tai hevoset pysyvät käsissäsi joko ratsain tai ajaen.

      Meillä saat elinikäisen työpaikan hyvällä alan palkalla ja eduilla . Aloitus heti kun onnistuu . Ja Kangasallahan me ollaan ??

      Ilmoittaudu siis reipas mies tai nainen ( jätetään ne muut sukupuolet tällä kertaa muille ) mikäli koet meidän tavoitteellisen ja hiukan bad (sad) humor porukan omaksesi H ?c

      Kuvilla kerjätään tietysti huomiota

      Jossei joku vielä tiedä niin tutustu www.equillence.fi

      • Anonyymi

        ihanko oikeasti tavelan sivuilla on julkaistu tuollainen työnhakuilmoitus?


    • Anonyymi

      Tavelan viimeisin liikevaihto on - 50 000. Tuskin pyörii enää kauaa...

    • Anonyymi

      No huh, tässä ilmoituksessa on jopa asioita mistä viranomaiset ovat kiinnostuneita.

      Harmi kun hän tuolla tekemisellä satuttaa niin monia

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kyllä maailmaan kaikenlaisia paskanpuhujia mahtuu. Tavela on oikeasti tosi kiva paikka, olen ratsastanut siellä monta vuotta,super ammattitaitoiset opettajat, upeat puitteet ja kivat hevoset. Tulkaa ihmiset ennakkoluulottomasti tutustumaan. Tällä tallilla kaikki auttavat toisiaan ,ei ole mitään kuppikuntia eikä kyräilyjä toisia kohtaan. Parasta on oikeastaan ilmapiiri.

    • Anonyymi

      Nyt oon tavelassa pari kuukautta käynyt ja itelläni vaan hyviä kokemuksia. Vaikka olis jotain maksamatta niin hevoset on selvästi etusijalla. Opettaja hyviä ja itse oon oppinu tosi paljon tässä ajassa. Kaikki hevoset on kyllä kilttejä, ei kukaan niistä pure tai tee muutakaan pahaa. Kaikki tulkaa tutustumaan täällä otetaan hyvin kaikki vastaan.

      • Anonyymi

        Ei taida olla ainakaan muunsukupuoliset tai mt-ongelmaiset asiakkaat tervetulleita tuon työpaikkailmoituksen perusteella... Hankala uskoa, että kaikki otetaan hyvin vastaan, jos asenne työntekijöitäkin vastaan on tuollainen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei taida olla ainakaan muunsukupuoliset tai mt-ongelmaiset asiakkaat tervetulleita tuon työpaikkailmoituksen perusteella... Hankala uskoa, että kaikki otetaan hyvin vastaan, jos asenne työntekijöitäkin vastaan on tuollainen.

        Tallipiiri hyväksyy kyllä ihan joka ikisen, mutta jos töitä haluaa tehdä siihen täytyy sitoutua. Tällöin ei ehkä ne joilla jonkin laisia ”ongelmia” tai jotain muuta estettä työn tekoon, ole isoon talliin asiaa. Muun sukupuoliset juttua en itsekkään ymmärrä mutta sen tiedän että jos minkään laista nimittelyä tuolla tallilla tapahtuu niin siitä kyllä tulee keskustelua.


    • Anonyymi

      En suosittele. Laaksola parempi.

    • Anonyymi

      Olen todella myöhässä mutta uskon että joku näitä vielä lukee. Itse käyn laaksolassa ja nykyään ihan super talli! Estepainotteinen mutta myös kouluryhmiä ja perus ryhmiä kaiken ikäisille! Ponit ei pukita kokoajan ja jos joskus joku tekee niin, niitä opetetaan ja koulutetaan lisää. Hyvät siistit tilat, poneilla tarpeeksi lomia mahtavat opet ja hyvä ilmapiiri! Mahdollisuus myös päästä kisaamaan ulkopuolisissa kisoissa ja päästä pidemmällekin. Shetlanninponeja taitaa olla nyt 6 peräti, ja welsh poneja ainakin 3 ja muitakin welsh kokoisia enemmän! Isoja poneja ja hevosia eli myös löytyy sopiva ratsu jokaiselle. Kannustavaa opetusta, paljon erilaisia tehtäviä. alussa saattaa olla vain vähän enemmän ”kentän ympäri” kun harjoitellaan mutta kun kaikki sujuu niin aletaan tekemään vaikeampiakin tehtäviä. En löydä mitään pahaa sanottavaa tästä tallista!

      • Anonyymi

        Apuohjien määrä järkyttävä laaksolassa. Vaihtuvuutta on paljon yksi syy on epäreilut hevosjaot.


    • Anonyymi

      Kaikki ovat samanlaisia. Oleellista, että kouluttava henkilöstö osaa hommansa. Jokaisessa paikassa on eri tasoisia kouluttajia.

    • Anonyymi

      Papinojan ponitalli on täydellinen paikka aloittaa pienenä ratsastus. Siellä on vain poneja ja kaikki ovat tosi kivoja ja kilttejä. Opettajat mukavia ja kiva pikku tallin ilmapiiri!

    • Anonyymi

      Tavelan Equillence centeriä en voi suositella kenellekään. Luulin että olin yksin kokemusteni kanssa kunnes lähdin tutkimaan asiaa.

      Ongelmana on omistaja ja käytännöt. Tunnit ”varataan” tekstiviestittelyllä tai puhelimessa jonkun työntekijän kanssa. Käteismaksua pyydetään etenkin pienempiin yksityistunteihin. Älä ylläty jos saatkin laskun yhtäkkiä tunneista joita et ole varannut, minultakin yritettiin laskuttaa satojen eurojen edestä tunteja joita en ollut varannut vaan kysynyt vain tuntien aikatauluja. Kaikki sujuu ”hyvin” niin kauan kuin tanssit pillin mukaan ja hyväksyt epämääräisin perustein tehdyt laskut ja varukset; mutta jos kyseenalaistat tai näytät todisteita siitä että et ole velvollinen maksua maksamaan niin saatat saada kirjaimellisesti haukut, nimittelyä, uhkailua ja lisää vaatimuksia. Koko toiminta haiskahtaa ahneelta ja epätoivoiselta, nämä verojutut luettuani alan ymmärtää miksi.

      Eli tiivistettynä: VARO TAVELAN EQUILLENCEÄ!

      • Anonyymi

        Allekirjoitan täysin. Minulla myös todella huono kokemus liittyen tunnin varaamiseen, kun olisin halunnut mennä tutustumaan paikkaan. Mitään ei kuitattu varaukseen liittyen, vaikka olin yhteydessä monella tapaa, mutta laskuttaa olisi haluttu kuitenkin.
        Todella epäammattimaista palvelua ja vastauksia sain heiltä. En voi suositella, haiskahtaa todella pahasti, kun potentiaalisten asiakkaiden kohtelu on täysin ala-arvoista.


    • Anonyymi

      Equillence Center Tavela Oy verottaja jättänyt konkurssihakemuksen

      • Anonyymi

        Vielä ei ole mitään viitteitä toiminnan loppumisesta, ja hyvä niin. Olisi yhteistyötä tarkoitus tiedustella Karoliinalta, vaikka olisi voinut aikaisemmin aktivoitua


    • Anonyymi

      Onko tietoa mikä on Karoliinan henk.kohtainen taloudellinen tilanne? Käsitykseni mukaan omaisuutta saattaisi olla ja Tavela toimii aktiivisesti. Mitä tulee työpaikkailmoitukseen, niin mielestäni se oli täysin asiallinen. Tuolloin en itse hakenut paikkaa, koska Karoliinalla taisi tuolloin olla parisude etusijalla, nykyään tallin johtaminen

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      367
      3258
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      146
      1282
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      62
      1188
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      139
      1030
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      833
    6. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      762
    7. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      160
      752
    8. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      23
      737
    9. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      113
      727
    10. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      40
      699
    Aihe