AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  / Lahjaideoita poikaystävälle

Lahjaideoita poikaystävälle

5 Vastausta 815 Lukukertaa
Itse olen ostanut poikaystävälleni ensimmäisenä yhteisenä jouluna boxerit (yllätys yllätys), axe-tuoksupakkauksen joka sisältää deodorantin ja suihkusaippuan sekä suklaalevyn jossa oli jokin hauska teksti, en muista juuri nyt mikä, mutta ainakin enkelin eväspussista pitäisi saada. Sieltä löytyy kaikkia kivoja lahjaideoita mistä itse pidän kovasti, esimerkiksi teet ja kahvit, tyynyliinat painatuksilla ym. Siellä myydään myös nallekarkkeja pienissä laatikoissa hauskoilla teksteillä, se on myös hyvä lisä lahjalle.

Toisena jouluna ostin jälleen boxerit, niitä tarvitaan aina ;), hugo bossin deodorantin (tarvitsi sitä) ja hopeisen panssariranneketjun. Käytti ketjua yöt ja päivät niin kauan kunnes hajosi :D

Tänä jouluna ajattelin ostaa kylpytakin, aamutossut, axe-tuoksupakkauksen vaihteeksi :D, partahöylän (tai miksi sitä ikinä sanotaankaan) ja ehkä vielä kylkeen jälleen boxerit ja paksut pörrösukat.

Myös yhtenä lahjaideana oli pokaali, johon olisi kaiverrettu "maailman paras poikaystävä 2007" tai vastaavaa, mutta poikaystäväni on sitä sorttia ettei todennäköisesti innostuisi lahjasta, niimpä luovuin ideasta. Itse ainakin tykkäisin jos saisin tuollaisen joululahjaksi, siinä olisi ihana ajatus.

Mikäli budjetti olisi riittänyt, olisin ostanut kultaisen ranneketjun. Mahdollisesti laatalla, johon olisin kaiverruttanut meidän nimikirjaimet tai hänen nimensä tai vastaavaa.

Mielessäni kävi myös zippo-sytytin kaiverruksella, mutta poikaystäväni keksi ensin ostaa sellaisen isälleen, joten luovuin siinä vaiheessa ideasta.

Pulju.net:issä ja mulletoi.com:issa on todella hauskoja lahjaideoita, sieltä kannattaa ainakin käydä katsomassa.

Toivottavasti näistä oli minkäänlaista apua :) lisäilkää myös omia lahjojanne ja lahjaideoitanne :)

juuuupajuu

Niin.Minulla on kyseinen ongelma kun pitäisi poikaystävälle lahja ostaa, ollaan seurusteltu vasta ihan vähän aikaa eikä oikein mitään ideoita.Haluaisin keksiä jotain erikoista mutta päh tällä luovuudella pitänee tyytyä joihinkin ihan peruspaketteihin :D

katsoppas seuraavilta sivuilta, siellä paljon esim.

harrastuksiin liittyvää, esim. golfkello, prätkäkello, harrikkakello ym.
http://www.marilie.fi/epages/Kaupat.axl/?ObjectPath=/Shops/Mari

Joo

Jotain semmoista kannattaa ottaa mikä liittyy harrastuksiin tai mielenkiinnon kohteisiin muuten :)
Itse ajattelin ilahduttaa kultaani OCC:n paidalla, hän kun on aina nenä kiinni telkussa kun kyseinen sarja pärähtää ruutuun ;)

mp3

Olisko mp3 soitin ja ton lahjan valinnassa tietenkin vaikuttaa ikä, harrastukset jne.
Ite ostin 2gigan mp3 soittimen, axe paketin, suklaata ja sukkia.

just

luuletko etta se kehtaa sellainen paita paalla kulkea?! joo makin tykkaan spice girlssista mutta en varmasti mene mikaan spice girls paita paalla. viela sellanen teinisarja, seuraajista suurin osa on naisia. luuletko etta poikaystavasi haluaa kulkea kaduilla kuin joku merkitty hintti?
 /   /  /  / Lahjaideoita poikaystävälle

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta