AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Elektrolux jääkaappi

Elektrolux jääkaappi

9 Vastausta 3 488 Lukukertaa
Malli on ERE 3500 ,3,5v vanha ,rele naksuu ,oven valo vilkkuu samaan tahtiin kun auki ,lämpötila ei pysy asetetussa ,
Termostaatti ?
Rele ?
Mitä vaihdetaan

Elektroniikka

vaihtaa. Kotivakuutus korvaa. Tai ota yhteyttä maahantuojaan ja yritä saada takuuseen. Kohta ei kaappi kylmene olenkaan kun vika pahenee.

sama vika

mulla oli rosenlewin kaappi (=sama kone). tyyppivika kuulemma, ohjainkortti vaihtoon. eika muuten maahantuoja korvaa kun oli pari kuukautta takuuajan yli...vieläkin sapettaa. Enkä muuten osta enää sen puulaakin tekemiä kaappeja meidän huusholliin.

meillä

maahantuoja korvasi osan vaikka oli jo 6kk yli takuuajan.Siis elektroniikka kortti saatiin takuuseen mutta työt joutui itse maksamaan.Ja Electroluxin malleja kaappi.

säästä

Minulla oli just sama vika samassa/samanikäisessä kaapissa. Kaapin ohjainkortilta on polko (polyproppyleenikondensaattori joka säätää ohjausreleen virtaa) hajonnut. Osa maksaa n.euron. Jos viet vehkeen kodinkonekorjaamoon niin tulos on että vaihtavat koko kortin ja anturit a.188e plus työt. noin 250-300e. Itse otin ohjainkortin mukaan ja marssin tv-korjaajalle, joka vaihtoi kondensaattorin. hintaa töineen 10e. Kaappi pelaa taas paremmin kuin uusi. Ja uusikin oli aika hyvä. korjaus pätee myös ainakin aeg ja rosenlew ym.electroluxin tekeleisiin.

säästää ja ei säästä

korjaus kustannuksissa kyllä itse säästöit, mutta kun nyt jääkaapin elektroniikalle tai kompuralle tulee jokin oikosulku tai vastaava, kaappi syttyy tuleen ja siinä sivussa koko talo palaa..eipä ota maahantuoja minkäänlaista kantaa, koska et ole käyttänyt maahantuojan valtuuttamaa huoltajaa..siinä riittääkin sitten maksettavaa..

melkolailla turhaa

pelottelua, koska ei maahantuoja muutenkaan korvaa mitään, jos yksi päivä on menty yli takuun ja anturit yms alkaa hajoamaan. Ja mitä se talon palaminen tähän liittyy;)
Ei se muuten liity mut jos talo palaa korjauksen johdosta jonka on itse tehnyt, ja vakuutusyhtiö pääsee jyvälle asiasta niin voip korvaukset olla tulematta.
Olen korjannut kyseisillä ohjeilla oman Electroluxin. Toimiiko sama temppu pakastimelle vai mikä on vikana, kun lämpötila tippuu -18 -14 asteeseen yön aikana?

Surkeita vehkeitä Electroluxit, laitteilla ikää 5 vuotta.
onko pakastin no-frost mallia? jos on, niin puhallin todennäköisesti jäätynyt. Kyllä ne yleensä jotain vilkuttelee jos anturi tai kortti vikaa.
 /   /  /  / Elektrolux jääkaappi

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta