AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / alapää vuotaa jatkuvasti :/

alapää vuotaa jatkuvasti :/

11 Vastausta 1 749 Lukukertaa
Aattelin kysästä asiaani täältä,ennenkuin varaan aikaa lääkäriltä tai mitään.
Eli ongelmani on ainainen vuoto alapäästä, päivittäin (kokoajan melkee) alapääni vuotaa vaaleaa nestettä alushousuihin. Turhauttaa,kun aina on likaset housut jalassa,vaikka olisi tunti-kaks aiemmi vaihtanut puhtaat. Voiko kyseessä olla jonkinlainen tulehdus?

Olen 21vuotias neiti,joka käyttänyt melkein vuoden pillereitä. En ole käynyt ikinä papakokeissa.Sukupuolitautitesteissä kylläkin.

sama juttu, auttakaa!

Joskus sitä tulee reilummin joskus vähemmin, joskus ei lainkaan. Vaaleaa, ei haise.

Ihan

"Joskus sitä tulee reilummin joskus vähemmin, joskus ei lainkaan. Vaaleaa, ei haise."

Tuo on kokolailla hyvä kuvaus terveestä valkovuodosta. Ovulaation aikoihin valkovuoto on runsaampaa ja sellaista kirkasta ja venyvää, vähän kuin kananmunan valkuainen. Homonit (=e-pillerit) voi joskus vaikuttaa vuodon määrää lisäävästi tai vähentävästi.

Jos vuotoa tulee niin paljon, että tarvitsee käyttää pikkuhousunsuojia, suosittelen vaihtamaan kertakäyttöiset kestositeisiin. Ne hengittävät paremmin ja jotkut muuten jopa väittävät, että valkovuoto olisi vähentynyt kertissiteiden käytön lopettamisen jälkeen. Tästä linkistä löytyy kotimaisten sidevalmistajien yhteystietoja: http://kuukuppikunta.net/ala.php?sivu=muut

nii,mut...

no mulla se nyt sattuu tulemaan joka päivä, eli ei sun eka ilmaukses ei koske mua! Tamppooni auttais,mut ei sitäkää saa pitää ku menkkojen aikaan:(.

Tuntuu vaa nii kiusalllisselta ja kauheelta, ku aina alushousuissa läntti :E

arvaas mitä?!

Siis se vuoto on ihan normaalia, vaikka sitä tuleekin joka ikinen päivä!!! Joillakin tulee sitä ja joillakin taas ei. Se valkovuoto pitää emättimen kosteus-happo-emästasapainon kunnossa. Ikäänkuin huuhtelee kaikki "paskat" sieltä pois. Itelläni on ollu varmaa sitä vuotoo niin kaua ku alko tää hormonitoiminta toimimaa (siis enne ku menkat edes alko jne).

Se pitää vaa hyväksyy, että se on osa sun normaalia ruumiintoimintaa. Se on sen tapa pitää itestään huolta. Ja voitha aina käyttää niit pikkusiteitä, mut ne taas hautoo aika kivasti, ja tuntuu et sillo se vuoto on vieläki kiusallisempaa.

Sama

Tästä on nyt joku pari kuukautta kun huomasin, että valkovuotoa on jatkuvasti pikkuhousuissa. Se ei haise pahalle ja on vaaleaa, mutta erittäin kiusallista. Olen nyt käyttänyt pikkuhousunsuojia, mutta ei sekään ole kivaa että joutuu niitä jatkuvasti käyttämään. Olen tässä kerännyt rohkeutta varata aikaa lääkäriltä ja mennä tarkistuttamaan, että kaikki on kunnossa.

:/.

itelle varattuna lääkäri aika täl viikolle,mut saa nähä millon pääsen papoihin.Ku en aiemmi oo käyny tosiaankaa niis,ja tuleeks se lähete kuinka nopeesti sinne:D. mut kohtaha se nähää:)

Ihmiset tuntuvat

...vieraantuneita omasta kehostaan, ja jonkinlaisen hygieniapakkomielteen vallassa. Valkovuoto on normaalia, vaikka sitä tulisi joka päivä, ja välillä runsaamminkin, jos se ei haise pahalle tai ole koostumukseltaan jotenkin poikkeavaa.

Voisin kuvitella, että alunperin alushousut on keksitty sitä varten, etteivät kyseiset eritteet likaisi päällyshousuja, ettei niitä tarvitsisi vaihtaa joka päivä. Sitten on hygieniahysterian alettua kauhistuttu kun alushousut likaantuvat, ja keksitty pikkuhousunsuojat. Ja kohta uusimpana uutuutena tulevat pikkuhousunsuojansuojat!

just

Mulla nyt vain sattuu olemaan sellainen tunne.Että tulehdus on. En osaa tarkemmin selittää. Mutta vuoto ei ole enää samanlaist ku ennen.

voisitkos

mitä lääkäri sinulle sanoi?

huhuu

Onko alkuperäinen kirjoittaja vielä täällä? Mitä lääkäri sanoi?
Yhdynnän aikana alapäästäni tuli jotai valkoista sitä ei ole ennemin tullut voi olla etten ole itse nauttinut niin paljon seksitä. Koska Minulla on kapseli ja se on ollut minulla jo vuoden. Kapseli on toiminut normaalisti mutta nykyään en tiedä toimiiko enään koska kapseli vei seksihalut kokonaan nyt nautin seksistä tosi paljon.
Onko kapseli siis rikki vai mitäh ?
 /   /  /  / alapää vuotaa jatkuvasti :/
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta