"kipu" klitoriksessa

Toivotonta 25

Ongelmani alkoi viime toukokuussa. Menin normaalisti vessaan, mutta virtsatessa kirvelikin aika mojovasti ja välittömästi sain päähäni että nyt olisi joku virtsaputkentulehdus kyseessä. Huomioin, että pyyhkiessä jäi paperiin hiukan jopa verta. Tämän jälkeen ravasin vessassa ylen aikaa, koko yön ennen kuin armollisesti nukahdin ja alapää tuntui epämiellyttävältä.
Seuraavana päivänä alapää oli niin tulessa, että olisin mieluusti ollut vilvoittavassa suihkussa koko päivän. Oli kuitenkin viikonloppu ja yritin kestää maanantaihin. Suihkusta tullessani pyyhkiessäni alapäätä se oli todella tulessa ja kiemurtelin tuskissani lattialla... taisinpa hiivatulehdusepäilynkin vuoksi salvaakin sinne survasta hetkeksi, joka aiheutti vain sen että täytyi äkkiä rynniä viileään suihkuun jälleen.

Maanantaina tilanne oli jo rauhoittunut, mutta painuin terveysasemalle, jossa otettiin virtsanäytteet. Viitteitä klamydiasta ei löytynyt eikä myöskään virtsaputkentulehduksesta (ei ollut punasoluja virtsassa).

No eipä asiassa sen kummempaa sitten kun elo kävi muuten normaalisti, mutta klitorikseen jäi jokin oire. Se on arka, joka haittaa seksielämää aika huolella. Epämiellyttävä tunne ja itsetyydytys on tuskallista...siis ainoastaan ongelmaa jos klitorikseen mitään osuu. Sinänsä rasittavaa että se ehkä on ollut suurin nautinnon lähde! Orgasmin sitä kautta pystyn edelleen saamaan, mutta sen aiheuttaminen ei ole niin nautinnollista kuin itse orgasmin saaminenkaan sitten. Sinänsä tämän takia itsetyydytys on vähentynyt roimasti ja niin sanotut panetus-tuntemukset ovat harvinaistuneet.

Olen nyt käynyt yksityisellä muutamaan otteeseen tutkimuksissa ja joka kerta maininnut tästä ongelmasta. Minulta on hoidettu hiivatulehdus, kohdunkaulan sekä emätintulehdus sellaisilla lääkkeillä, jotka tehoavat hyvin myös virtsaputlentulehdukseen, klamydiaan yms. Aiemmat ongelmat yhdynnöissä ovat poistuneet(kirvely ja kutina).
Mutta klitoriksen epämiellyttävä tunne kosketuksesta ei vaan ole kadonnut mihinkään. Kuitenkin puoli vuotta jo ollut tämä oire. Olisiko kenelläkään mitään haisua mitä tämä oikein on ja mitä minun pitäisi tehdä!?

6

13170

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • myööskinn

      eli mulla on ollu kans toukokuusta alkaen toi sama juttu:S Mitäköhän helvettiä?! muutama teoria löytyy, mul menee nyt hiivaläääkitys, siis tämä ei alkanu samalla tavalla, kun sulla. Mulle tehtiin eräs leikkaus(muualle elimistöön), viikko sen jälkee alko oireilee, aina välillä laantunut, ja sitten joskus ollut niin pirun kipeä. Mulla oli antibiootit leikkauksen jälkeen, joten varmaan hiiva. Se alkoi uuestaa oireilee kunnolla, kun viisaudenhammas leikattiin kesällä, ja oli taas antibiootit. ja nyt oli taas antibiooit, niin pahentunut, eli hain vaan canestenin. toka päivä menossa ja on helpottanut jo, mutta se selviää sitten, kun käsittelen itseäni, että sanookos vastalauseen:D

      Niin, niistä teorioista. Ehkä sulla johtuu siitä, ettet menny heti lääkäriin, ja klitoris jotenkin kärsi tapahtuneesta. Muistan joskus, kun oli vakava tulehdus kurkussa; hoiettiin pois, mutta se jäi epämiellyttävän oloseksi muutamaksi kuukaudeksi, kesti palautua siitä niin kauan.

      Missäs järjestyksessä nuo sun hoitos tehtiin? Hoiettiinko emätintulehdus sun muut antibiooteilla, ja onko sulla sen jälkeen ollut hiivalääkitystä? Vai oliko se ennen antibiootteja? Ehkä sinne jäi joku hiivasienenpoikanen, tosin luulisi lääkärien sitten osaavan sanoa, että se on se.

      Voihan se olla, että sulle on jäänyt joku viruksentynkä tai joku sinne alapäähän, kun et mennyt heti lääkäriin. Jos kanta on pieni, niin se ei näy testeissä, eli toisin sanoen jou ut oottamaan, että tauti puhkeaa uudelleen... ja jos näin käy, mene heti päivystävälle vaikka on viikonloppu. Mulla just ton kurkunkaa kävi sillee, että se hoiettii yhen kerran, jäi silloinkin epämiellyttäväksi, ja meni viikko, niin kurkkuun tuli mätäpaise:D Se oli juuri se aikaisemmin mainitsemani vakava tulehdus, josta kesti palautua sen muutaman kuukauden.

      Tai viiminen vaihtoehto on, että puhtaasti psykosomaattista.. Mutta ihmetyttää, että mullakin tuota ollut oikeasti jo puoli vuotta, ja, luoja, rukoilen, että lähtee tolla hiivalääkityksellä pois, oikeasti rupeaa kyrsimään koko touhu. Kenties joku virus ollut liikenteessä joka aiheuttanut meille tuoollaista? Flunssa tai joku. Nehän voi jäähä piileväksi johonkin kohtaan elimistöön ns. . Jos keksit keinon päästä eroo tästä helvetistä, niin laita tänne palstalle:) Ite laitan ainakin, jos toi hiivalääkitys auttaa.

      • Toivotonta 25

        Eli yksityiselle, kun menin vikisemään alun alkaen totesi kohdunkaulan sekä emätintulehduksen johon määräsi antibiootit. Niitä möllyköitä söin kahdesti päivässä miltei viikon. Nämä olivat siis sellaisia jotka tehoavat hyvin myös virtsaputkentulehduksiin ja mahdolliseen klamydiaan yms.
        Toistamiseen kun menin vikisemään sain hiivalääkityksen ja sen mukaisen reseptin että jos toistuu niin voin noutaa jatkossakin.

        Ihan kivasti auttanut näihin ongelmiin, muttei tähän helvatan klittaan! Toisaalta tätä mun selontekoa klitta-ongelmasta ei oikein ole otettu kuuleviin korviin ja löydetty vain näitä muita ongelmia, joihin hoito. Eniten elämääni vaikuttaa kuitenkin juuri tämä mistä vikisen.


      • ONNETON
        Toivotonta 25 kirjoitti:

        Eli yksityiselle, kun menin vikisemään alun alkaen totesi kohdunkaulan sekä emätintulehduksen johon määräsi antibiootit. Niitä möllyköitä söin kahdesti päivässä miltei viikon. Nämä olivat siis sellaisia jotka tehoavat hyvin myös virtsaputkentulehduksiin ja mahdolliseen klamydiaan yms.
        Toistamiseen kun menin vikisemään sain hiivalääkityksen ja sen mukaisen reseptin että jos toistuu niin voin noutaa jatkossakin.

        Ihan kivasti auttanut näihin ongelmiin, muttei tähän helvatan klittaan! Toisaalta tätä mun selontekoa klitta-ongelmasta ei oikein ole otettu kuuleviin korviin ja löydetty vain näitä muita ongelmia, joihin hoito. Eniten elämääni vaikuttaa kuitenkin juuri tämä mistä vikisen.

        Hei,

        Minulla ollut samaa ongelmaa ja myös jo viime keväästä asti.. Todella ikävä ongelma. :( Nyt Menossa lääkäriin taas ensi viikolla labra kokeisiin. Ei uskalla eikä tee edes mieli mitään kun pelkää kipua joka aiheutuu ko toiminnasta. Alkoi myös antibioottikuurista silloin ja ollut todella tuskallisen kivuliasta välillä.. Välillä taas pitkään lähes oireetonta. Mutta koko ajan se tunne ettei kaikki ole kunnossa. Minä menin ja ensin lääkäriin virtsiitin takia. Ei löytynyt mitään. Sitten otettiin muita kokeita. Tulos negatiivinen. Sen jälkeen hommasin hiiva lääkkeet ja ph tasapainon korjausta. Lievitti hieman. Kävin papassa ja sain jonkun tulehduskuurin. Lieveni taas hieman. MUTTA, ei vaan ole tullut kuntoon. En uskalla pyöräillä enää kun pelkään että alkaa koskemaan. Pyöräilin ennen paljonkin. :( Ja se kipu mikä on Klitoriksesa on todella kamalaa. Ei voi edes välillä koskea ( pestä / pyyhkiä kun niin kipeä ) :(


    • Kotidiagnostikko

      Entä jos nuo on jonkinlaista vulvodyniaa? Ennen vulvodyniaa pidettiin psyykkisenä oireena, mutta nyt hyväksytään, että erilaiset tulehdukset aiheuttavat sitä. Eli kai sitä voisi pitää jonkinlaisena aavesärkynä, joka jää vaivaamaan hoidetun sairauden jälkeen. Uskoisin, että teillä on vulvodyniaa vastaava kiputila klitoriksen alueella.

      Jos kaikki tarvittava gynekologian puolella on tehty, niin osaisikohan neurologi auttaa? Oliskohan tuossa apua vastaavista hoitomenetelmistä, kuin millä hoidetaan vaikka kolmoishermosäryssä? Siinä taidetaan käyttää apuna epilepsialääkkeitäkin.

      Jos gynekologit nostavat kätensä pätemättöminä pystyyn, niin sitten on hakeuduttava toisen alan lääkäriin. Kipupoliklinikoitakin on. Uskon, että kipu saadaan hallintaan, jos tahtotilaa vain on. Eli todennäköisesti olemassa olevaa gynekologista vikaa ei ole, vaan hermosto on oppinut väärän tavan toimia, ja siitä on taas jollain tapaa kouluttauduttava pois.

      Ja jos rahaa riittä, niin perusteellisten gynekologisten tutkimusten jälkeen (muut sairaudet hoidettu) on olemassa myös vaihtoehtolääketieteet, kuten kiinalainen lääketiede. Itse uskon, että se on ihan hyvää tukihoitoa länsimaiselle lääketieteelle. Siellä katsotaan potilasta kokonaisuutena, ei hoideta vain viallisia osia, kuten länsimaissa. Eli samalla voi saada uutta näkökulmaa oman terveyden hoitoon.

      Toivon, että saatte apua!

      Ps. Hakekaa itse monipuolisesti tietoa. Nykyään ainakin julkisen puolen lääkäriin on niin vaikea päästä, että potilaalta vaaditaan jo melkein lääketieteen kandin pätevyyttä. Olen joutunut itse diagnosoimaan itselläni monia pieniä vaivoja, kun tutkimuksiin ei vaan pääse. Ei ole oikein, mutta mitäs muutakaan voisi tehdä.

    • Apua.

      Kiitos, että kirjoititte. Mulla on ollut nyt toista viikkoa sama. Istun paljon, ja jo pitkään olen ostanut erilaisia salvoja ja käyttänyt perunajauhoja, joka pitää paikat kuivina, mutta koko alapää on punainen, ja nyt sitten alkoi pistää sinne ja on istuttava toisella puoliskolla.

      Myös vaaleaa verta tulee paperiin vähän ja vilunväreitä. Verenpainelääkkeitä on lisätty ja muutettu myös. Liian kireät alusvatteet ja mustia pumpulihousuja olen käyttänyt, aina ennen oli valkoiset, jotka käytin etikkavedessä ennen huuhtelua.

      Ostin yhteen aikaan Vagisil nimisiä hoitoaineita, mutta olen jättänyt ostamasta niitä. Olen leski ja en ole ollut 7 vuoteen kenenkään kanssa. Yksi voisi vielä olla, että on yöllä, jos on kutissut, niin raapaissut kynnellä.

      Älkää naurako, antakaa tietoa, jos saatte apua. Menen maanantaina lääkäriin, jos pääsee.

    • edellinen uudestaan

      Haluaisin vielä kertoa, että katson amerikkalaista TV asemaa, ja siellä on ollut tiedoitus , että jos on käyttänyt Johnsson baby puuteria tai Shower Shower alapäähän, niin on riskinä saada kohdunkaula syöpä.

      Tottakai sitä on käytetty. Nyt jos jonkun lähiomainen on kuollut syöpään, saa korvauksen. Herää kysymys , miten terveellisiä nämä kaikki tuotteet ovat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1515
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1154
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      84
      1074
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      986
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      573
      942
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      897
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      872
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      832
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      664
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      630
    Aihe