AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

jht

4 Vastausta 1 050 Lukukertaa
Junkkareilla näyttää olevan selvä nousu mestikseen tällaisten pelien perusteella. Hermes jäi kuin paska rattaaseen ratkaisu pelissä.

Kalajoen Runkkareilla..

..oli ryhmä sessiot ottelun jäläkeen. Reikä hellänä joka jätkällä. Loput oli joutunu turvautumaan omaan tuttuun käteen.

herpes

Ei kaikki joukkueet juhli voittoja niinkö kokkolalaiset. Taitaa herpa faneja vähä vi...taa ku JHT vie koko suomi sarjan. tervetuloa kalajoelle 1.3 klo 16.00 kattoon ku JHT vei herhestä ku kuoriämpäriä.

Kalajoen Runkkarit jäi kuin paska rattaaseen..

Ja ei tulla katsomaan Kalajoelle sitä teidän tuuriin perustuvaa sumppupeliä. Selkäänne saatte varma juttu.

näin kävi

Eipä kalajoella herpa faneja nähty niinhän ne rotatki jättää hukkuvan laivan. Pelissä kävi kuten arveltiinki että tällä kaudella parempi joukkue eli JHT vei ja herpa vikisi. Herpan maalit aivan tuuri maaleja JHT avustuksella 2av ja 1yv muuten peli oli aivan suvereenisti JHT hallussa. Ottelun lopussa herpan miesten pelihuumori loppui tyystin ja joukkue sikaili kyllä ala arvoisesti osallistuen käsirysyyn vaihtopenkiltä. Tilanteen aiheutti täysin puhdas taklaus jossa hotakainen sai kerätä kamppeitaan jäältä jonkin aikaa. Tässä kyllä menee loputkin arvostuksen muruset herpan pelaajilta(Faneilta se on menny jo ajat sitte) aika raukkamaista toimintaa repiä ja lyödä vastustajia vaihtoaitiosta no jäällähän miesten taidot nähtiin JHT vei keskinäiset pelit 5-1 ei jää paljo jossiteltavaa. Näin pelaa suuri ja mahtava keski-pohjanmaan keikkoilun kehto Hermes jossa on kiekkoilu kulttuuria vaikka muille jakaa. Hyvää kevättä ja uskoa ensikauteen. No veilä jos ja jos JHT ykkösveskari, ykkössentteri ja ykkössnaipperi ois pysynyt terveenä niin pelit jatkuis kalajoella no ehkä ens kaudella.
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta