AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  /  / HÄÄPAIKKA MIKKELI

HÄÄPAIKKA MIKKELI

5 Vastausta 1 772 Lukukertaa
olemme menossa naimisiin kesällä 2009, ja pyytäisin neuvoa hyvistä juhlapaikoista mikkelissä tai lähellä. ei kiinnosta tertit tai kenkäverot, joissa ei kotoinen tunnelma. ollaan ajateltu läsäkosken kartanoa, tosin se on yli 30km mikkelistä. onko kellään kokemuksia siitä? haussa olisi siis siisti, lämminhenkinen kartano, jossa voisi pitää tanssit, ja jonne saisi viedä omia juomatarjoiluja. plussaa myös mahdollisuus majoittaa häävieraita. ei kovin kaukana mikkelistä. vieraita tulossa n. 80-100.

entä miten ajoissa hääpaikkavaraukset täytyy yleensä tehdä? onko kokemuksia esim. mikkelin juhlapaikoista?

minusta

Nämähän on mielipide kysymyksiä, mutta minusta Kekkolan kartanossa on ihana maalaistunnelma!

Minusta

Tämähän on mielipide kysymys, mutta minusta Kekkolan kartano on ihana paikka. Hyvin maalaishenkinen eikä niin kliininen kuin edelliset paikat.

Kekkolan kartano

Kekkolan kartano on KALLIS. Häämenu siellä olisi maksanut 48 e, se oli ainoa vaihtoehto eikä siinä ollut edes juomia. Varausmaksu oli 1000 e. Häittemme aikana olisi ollut julkisivu- ja kattoremontti menossa (eli paljon rakennustellinkejä ja meteliä), mutta siitä ei olisi saanut mitään hinnanalennusta.

Päädyimme Kyyhkylän kartanoon, se on kohtuuhintainen ja mielestäni viehättävä paikka.

Kyyhkylän kartano

Olen ollut kaasona kyyhkylän kartanossa. Hääjuhla oli ihana ja paikka on kaunis. Juhlimme ensin kartanossa, jossa on a-oikeudet joten sinne ei omian juomia saanut viedä, juomat ja ruoat talolta. Sitten menimme tanssiladolle (n.30m kartanosta) tanssimaan ja siitä jatkoimme juhlia vielä rantasaunalla. Ladolle ja rantasaunalle sai ottaa omia juomia. Yövyimme kartanossa, joka toimii myös hotellina. Huoneet olivat oikein viihtyisiä.

Kyyhkylän kartano on hinnaltaan kohtuullinen, kun vertaa moniin muihin.. Hääpari oli ainakin oikein tyytyväinen valintaansa ja vieraatkin viihtyivät.

upea paikka saimaalla mikkelissä

olet ehkä löytänyt jo juhlapaikan, mutta jos et kanattaa kysyä puuskanniemeä. upea vanha maalaistalo saimaan rannalla. mahtuu sisälle ruokailemaan noin sata henkilöä yhtenäiseen tilaan. voit kysyä tarkempia tietoja sepon sapuska mikkeli.puuskanniemestä ei ole vielä nettisivuja
 /   /  /  / HÄÄPAIKKA MIKKELI

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja haku

E-Kontakti
36 v. Uusimaa
30 v. P-Savo
32 v. Pirkanmaa
48 v. V-Suomi
47 v. K-Suomi
42 v. Kymenlaakso

LÖYDÄ SEURAA TOSITARKOITUKSELLA!

Haen naista:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.
Haen miestä:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.Lisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta