AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  / Peniksen suurennus

Peniksen suurennus

24 Vastausta 20 258 Lukukertaa
Peniksen pidennys ja paksuntaminen onnistui. Ennen pituus oli 18 cm ja ympäryysmitta 15 cm, nyt pituus 21 cm ja ympäryysmitta 18 cm. Ottivat rasvaa alavatsan seudulta ja ruiskuttivat sitä peniksen varteen. Toivottu pituus on nyt saavutettu ja paksuus myös. Uuden ympäryysmitan saa pidettyä yllä kun käy kaksi 2-3 kertaa vuodessa ruiskututtamassa rasvaa varteen. Peniksen esteettisyys ei kärsinyt yhtään. Suosittelen lämpimästi. Erektio on hyvä, se ei kärsinyt pidennyksestä ollenkaan.

Oletko

aivan tosissasi??
Jos joudut 2 kertaa vuodessa käymään klinikalla
jossa ruiskutetaan rasvaa lisää pippelin varteen
on se jonkinlainen kustannus rahallisesti.
Tuon toimenpiteen jälkeen joudut aina olemaan muutaman viikon ilman seksiä,ettei rasvamöykyt
lähde liikkeelle :-)
Tiedän kyllä aiheesta sen verran,että aivan kaikkea en sentään usko!!

sama täällä

aihe on erittäin tuttu, koska oma molo tässä on ollut kyseessä.
Kaksi viikkoa ilman seksiä? Onko tuo joku kaverin kaverilta kuultu "fakta"?
Pippeli on siitä ihmeellinen kapistus, että se on käyttökunnossa aivan uskomattoman pian yhden rasvan ruiskutus kerran jälkeen.
Pidennys on se, jonka jälkeen on oltava ilman seksiä 2 viikkoa. Pidennyshän tehdään vain yhden ainoan kerran.

Uskomaton juttu

Eipä voi kuin vilpittömästi onnitella. Onnitella siitä, että kaverilla on aivan päivänselvästi vika korvien välissä, ja että saa siihen noin loistavan helpotuksen peniksen rasvasiirrosta. Voisitko ensi kerralla myös siirrättää rasvaa päässäsi olevan urean tilalle?

haloo

ympärysmitta 18cm, jees..
Jaahas, miltei vajaa 6 cm

Liian iso

Ihan liian iso on peniksesi nyt. HArva nainen tykkää mistään jätti-kullista.

Ihan

En minäkään halua repiä paikkojani tuollaisella.

Reinald

Aivan totta, eihän tuollainen kulli mahdu kuin vanhan isoäidin löysään reppuun. Mene Reinald rasvaimuun ja opettele, kuinka penistä KÄYTETÄÄN.

No sinne se ei ainakaan mahtuisi,

Terv. Kaiken nähnyt sairaanhoitaja. Tämä on asia, jota muut kovasti hämmästelivät, kun tuli kaljapöydässä puheeksi.

Gynekologia avustaessa niitä joutui näkemään myös sisäpuolelta ja laajimmat näyttivät olevan ihme kyllä nuorilla pienikokoisilla naisilla?! Vanhoilla "kurpilla" taas oli toisin.

-juuussstt joo

no ei tod ku poitsulla on 15 senttiä ja sekin jo tekee kipeää..

w0w

Terve.. itellä kanssa halu siirtää koko kaljamaha munan varteen... Virossa/Venäjällä tuo olisi varmaan halpaa! :) mutta peitetäänkö leikkauksessa myös kaluun tulevat raskausarvet?

Nyt ei näy heppiä kun käy kusella, mutta leikkauksen jälkeen toivottavasti... ;)

Alkuperäisein viestin lähettäjä

Missä kävit, toimiiko vieläkin, onko tulokset pysyneet ja vieläkö suosittelet? Jos on joku muu operaatiossa käynyt niin kerrotko kokemuksesi. Olen samoissa mitoissa mitä ko. kirjoittaja ja juuri nuot muutamat sentit kiinnostaisi.
Näitä moraalisaarnaamisia ei kiinnosta lukea ketjuista, missä kaveri kertoo tehneensä toimenpiteen mihinkä on tyytyväinen. Enemmänkin kiinnostaisi muittenkin operaatiossa käyneitten kommentit. Tai jostain jotain linkkiä missä keskustellaan aiheesta. Olis mukava jos täällä kommentoisi henkilöt jotka ovat käyneet ko. leikkauksessa.
No moro kaikki peeniskateelliset :)
Oon myös kuullut tosta ketjun aloittajan pidennysmenetelmästä ja yksi kaverikin on sellaisen tehnyt. Toimii.
MUTTA nyt mitään mainostamatta sain täysin samanlaisia tuloksia ilman mitään vippaskonsteja noudattamalla tätä opasta http://www.suuripenis.com/w/2527/ ! Vaikka hinta onkin 5e niin varmasti halvempi kun jotkut "leikkaukset" tai muut kirurgiaan liittyvät jutut. Oikeesti kannattaa koittaa :)!
Onpas tuossa nimimerkin "kokeillut!" linkissä ihana kalu, todella ilo silmälle. Mutta oikeasti tuollaiset "konstit" ovat tietenkin humpuukia.

Naisena sanon vain sen, että minulle kyllä kelpaa paksu kalu, on se sitten rasvansiirron tulosta tai ei.
Hankkikaa itsetunto
http://peniksenpidentaminen.blogspot.com/ tuolla vinkkejä miten saat peniksen pidemmäksi ilman plastiigakirurgia
mitäs tollanen rasvansiirto kustantaa?
Ehkä viimeinen operaatio johon menisin.
AIvan oikein kaikki mainokset ja kertomuksen aivan huu haata. yksikään juttu ei pidä paikkansa. ainut millä voit saada muutaman sentin on oikea kirurkinen operaatio eikä siitä saatu tulos ole ollenkaan varmaa ja jos on niin ehkäpä sentin saat lisää,mutta se on varma että joudut maksamaa siitä aika makeesti tyhjästä ,eikä myöskään muutaman viikon toipuminen ole mahdollista.
Tässä asiassa on vain tyytyminen luojan luomaan. Jos ei mittaa löydy, kannattaa kehittää muut erotiikkataitonsa sitä paremmiksi.
kuulostaa ihan pahalta
Jos on jo ennestään ollut tollaset mitat (pituus 18cm, ympärysmitta 15cm), niin ei voi kuin ihmetellä että minkä takia on pitänyt lähteä ko. toimenpiteeseen. Mutta en nyt ala tässä mitään moraalisaarnaa pitämään, kerron vain oman mielipiteeni. Surullista, ettei voi olla tyytyväinen jos luoja luonut tollaset mitat ja silti pitää lähteä muokkailemaan. Ja aito kun on aina aitoa, siitä ei pääse mihinkään. Ja liika on aina liikaa, tässä tapauksessa ei kuitenkaan onneksi ihan överiksi olla vedetty (en tosin tiedä onko se edes ko. toimenpiteessä mahdollista). Mutta jokainen tekee itse omat valintansa ja onneksi ketjun aloittaja on valintaansa tyytyväinen. :) Naisena sanon vaan, että kyllä mulle olisi noi alkuperäiset mitat kelvanneet jo paremmin kuin hyvin!!!! :D
 /   /  / Peniksen suurennus
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta