Peniksen suurennus

Reinald

Peniksen pidennys ja paksuntaminen onnistui. Ennen pituus oli 18 cm ja ympäryysmitta 15 cm, nyt pituus 21 cm ja ympäryysmitta 18 cm. Ottivat rasvaa alavatsan seudulta ja ruiskuttivat sitä peniksen varteen. Toivottu pituus on nyt saavutettu ja paksuus myös. Uuden ympäryysmitan saa pidettyä yllä kun käy kaksi 2-3 kertaa vuodessa ruiskututtamassa rasvaa varteen. Peniksen esteettisyys ei kärsinyt yhtään. Suosittelen lämpimästi. Erektio on hyvä, se ei kärsinyt pidennyksestä ollenkaan.

34

32566

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • minä myös

      aivan tosissasi??
      Jos joudut 2 kertaa vuodessa käymään klinikalla
      jossa ruiskutetaan rasvaa lisää pippelin varteen
      on se jonkinlainen kustannus rahallisesti.
      Tuon toimenpiteen jälkeen joudut aina olemaan muutaman viikon ilman seksiä,ettei rasvamöykyt
      lähde liikkeelle :-)
      Tiedän kyllä aiheesta sen verran,että aivan kaikkea en sentään usko!!

      • Reinald

        aihe on erittäin tuttu, koska oma molo tässä on ollut kyseessä.
        Kaksi viikkoa ilman seksiä? Onko tuo joku kaverin kaverilta kuultu "fakta"?
        Pippeli on siitä ihmeellinen kapistus, että se on käyttökunnossa aivan uskomattoman pian yhden rasvan ruiskutus kerran jälkeen.
        Pidennys on se, jonka jälkeen on oltava ilman seksiä 2 viikkoa. Pidennyshän tehdään vain yhden ainoan kerran.


      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Yksi kuolut rasvansiirosta


    • kateellinen

      Eipä voi kuin vilpittömästi onnitella. Onnitella siitä, että kaverilla on aivan päivänselvästi vika korvien välissä, ja että saa siihen noin loistavan helpotuksen peniksen rasvasiirrosta. Voisitko ensi kerralla myös siirrättää rasvaa päässäsi olevan urean tilalle?

    • hei!!!!!!!!!!!!!!

      ympärysmitta 18cm, jees..

      • markku 21

        Jaahas, miltei vajaa 6 cm


    • Annukka.

      Ihan liian iso on peniksesi nyt. HArva nainen tykkää mistään jätti-kullista.

      • asiaa!

        En minäkään halua repiä paikkojani tuollaisella.


      • rasvaimuun
        asiaa! kirjoitti:

        En minäkään halua repiä paikkojani tuollaisella.

        Aivan totta, eihän tuollainen kulli mahdu kuin vanhan isoäidin löysään reppuun. Mene Reinald rasvaimuun ja opettele, kuinka penistä KÄYTETÄÄN.


      • se kun näyttää pienenevän i...
        rasvaimuun kirjoitti:

        Aivan totta, eihän tuollainen kulli mahdu kuin vanhan isoäidin löysään reppuun. Mene Reinald rasvaimuun ja opettele, kuinka penistä KÄYTETÄÄN.

        Terv. Kaiken nähnyt sairaanhoitaja. Tämä on asia, jota muut kovasti hämmästelivät, kun tuli kaljapöydässä puheeksi.

        Gynekologia avustaessa niitä joutui näkemään myös sisäpuolelta ja laajimmat näyttivät olevan ihme kyllä nuorilla pienikokoisilla naisilla?! Vanhoilla "kurpilla" taas oli toisin.


      • Mauskis
        asiaa! kirjoitti:

        En minäkään halua repiä paikkojani tuollaisella.

        no ei tod ku poitsulla on 15 senttiä ja sekin jo tekee kipeää..


      • mika3479

      • Anonyymi

        Minä en ainakaan alkaisi edes olemaan ihmisen kanssa jolla on pakkomielle peniksestä , ja luulot siitä että se on ratkaisu asioihin.
        Kyllä kunnon miehen päässä pitää muutakin olla kun oman itsenä pakkomielle saada jotain lääketieteestä mitä omasta mielestään ei ole saanut luonnollisesti.
        Kaippa hän löytää jonkun naispuolisen jolla myöskin paikkojen isontamiset ovat elämän sisältö
        Vaan se että tekee itselleen ongelman asiasta joka sinänsä ei haittaa normaalia suhdetta osoittaa pinnallisen ajatustavan .
        Kuka itseään kunnioittava nainen edes viitsisi olla sellaisen kanssa.


    • Virossako kävit?

      Terve.. itellä kanssa halu siirtää koko kaljamaha munan varteen... Virossa/Venäjällä tuo olisi varmaan halpaa! :) mutta peitetäänkö leikkauksessa myös kaluun tulevat raskausarvet?

      Nyt ei näy heppiä kun käy kusella, mutta leikkauksen jälkeen toivottavasti... ;)

      • kysynpävain

        Missä kävit, toimiiko vieläkin, onko tulokset pysyneet ja vieläkö suosittelet? Jos on joku muu operaatiossa käynyt niin kerrotko kokemuksesi. Olen samoissa mitoissa mitä ko. kirjoittaja ja juuri nuot muutamat sentit kiinnostaisi.


    • jänönselässä

      Näitä moraalisaarnaamisia ei kiinnosta lukea ketjuista, missä kaveri kertoo tehneensä toimenpiteen mihinkä on tyytyväinen. Enemmänkin kiinnostaisi muittenkin operaatiossa käyneitten kommentit. Tai jostain jotain linkkiä missä keskustellaan aiheesta. Olis mukava jos täällä kommentoisi henkilöt jotka ovat käyneet ko. leikkauksessa.

    • kokeillut!

      No moro kaikki peeniskateelliset :)
      Oon myös kuullut tosta ketjun aloittajan pidennysmenetelmästä ja yksi kaverikin on sellaisen tehnyt. Toimii.
      MUTTA nyt mitään mainostamatta sain täysin samanlaisia tuloksia ilman mitään vippaskonsteja noudattamalla tätä opasta http://www.suuripenis.com/w/2527/ ! Vaikka hinta onkin 5e niin varmasti halvempi kun jotkut "leikkaukset" tai muut kirurgiaan liittyvät jutut. Oikeesti kannattaa koittaa :)!

      • Ihana kalu

        Onpas tuossa nimimerkin "kokeillut!" linkissä ihana kalu, todella ilo silmälle. Mutta oikeasti tuollaiset "konstit" ovat tietenkin humpuukia.

        Naisena sanon vain sen, että minulle kyllä kelpaa paksu kalu, on se sitten rasvansiirron tulosta tai ei.


    • voi voi

      Hankkikaa itsetunto

    • penis
    • laihamuna

      mitäs tollanen rasvansiirto kustantaa?

    • hanging

      Ehkä viimeinen operaatio johon menisin.

      • makee muutenkin

        AIvan oikein kaikki mainokset ja kertomuksen aivan huu haata. yksikään juttu ei pidä paikkansa. ainut millä voit saada muutaman sentin on oikea kirurkinen operaatio eikä siitä saatu tulos ole ollenkaan varmaa ja jos on niin ehkäpä sentin saat lisää,mutta se on varma että joudut maksamaa siitä aika makeesti tyhjästä ,eikä myöskään muutaman viikon toipuminen ole mahdollista.


    • kämasyyträ

      Tässä asiassa on vain tyytyminen luojan luomaan. Jos ei mittaa löydy, kannattaa kehittää muut erotiikkataitonsa sitä paremmiksi.

    • koihv

      kuulostaa ihan pahalta

    • dinzdinzdinz

      Jos on jo ennestään ollut tollaset mitat (pituus 18cm, ympärysmitta 15cm), niin ei voi kuin ihmetellä että minkä takia on pitänyt lähteä ko. toimenpiteeseen. Mutta en nyt ala tässä mitään moraalisaarnaa pitämään, kerron vain oman mielipiteeni. Surullista, ettei voi olla tyytyväinen jos luoja luonut tollaset mitat ja silti pitää lähteä muokkailemaan. Ja aito kun on aina aitoa, siitä ei pääse mihinkään. Ja liika on aina liikaa, tässä tapauksessa ei kuitenkaan onneksi ihan överiksi olla vedetty (en tosin tiedä onko se edes ko. toimenpiteessä mahdollista). Mutta jokainen tekee itse omat valintansa ja onneksi ketjun aloittaja on valintaansa tyytyväinen. :) Naisena sanon vaan, että kyllä mulle olisi noi alkuperäiset mitat kelvanneet jo paremmin kuin hyvin!!!! :D

      • Anonyymi

        Mulla on ympärysmitta 19 cm ja pituus 22cm. Aloitin jokuaika sitten silti käytyään pumppua ja venytystä että sais lisää mittoja. Anaaliseksiä ei ole tullut saatua kuin muutaman kerran kokeiltua. Sinkkuna moni jätti hommat väliin sanoen että tota et muhun kyl tunge. Moni joutunut seksin jälkeen lääkäriin kun paikat menny rikki. Nyt 11 vuotta vakituisessa suhteessa eikä puoliso ole vieläkään niin tottunut etteikö pitäis alussa ottaa todella varovasti ja paikat silti kipeenä niin ettei kahta kertaa viikossa enempää oikein pysty. Penis renkaan kanssa ei meinaa suuhun mahtua ja siitä saatiinkin hyvät naurut.


    • vailitäsanot

      Meidän Pentin kalu on 12 cm pitkä ja laiha kuin nakkimakkara. Muuten Pentti on tuhti 127kg äijä ja 169cm pitkäkin. Kyllä tuo 12 cm silti mulle riittää kun Pentin palkka on kuitenkin melkein 3000 euroa kuussa niin se korvaa tällaiset pienet puutteet.

      • läskikalua_saatavilla

        Pötyä, sillä jos ei ole täyteen läskiä pumpattu kalu niin ei ole mitään mahdollisuutta parisuhdemarkkinoilla nykyään. Sama koskee naisia, pitää olla silikoonit tississä ja implantit perseessä.


    • StadinKimuli

      Tuolllainen molo on jo liian iso, kun otetaan huomioon seuraava asia: "Mittauksien mukaan emättimen syvyys on rentona n. 9cm, kiihoittuneena 13-15cm." Toki venytettynä venyy, mutta se ei ole sen tehtävä tai tuo extra mielihyvää valitettavasti.

      Liian pieni penis (koolla on valiä) tyypit on yleesä väljän tavaran merkki näin otettuna tieteelliset faktat huomioon.

      Keskimääräinen on noin 14cm joka on aivan riittävä pituudeltaankin jo tai hivenen lyhyempikin. Toki tämä on yksilöllistä ja väljään saa vaikka hevosen kellin ja tiukkaan hyvä että normi kokosta kalua saa meneen.

    • Anonyymi

      18 cm ja tarve suurentaa jösses.. Kuka helvetti ton suurempaa edes haluaa

      • Anonyymi

        Mulla oli 22cm pitkä ja 20 cm ympärys mitta. Kyllä mä vaan käytän male edge venytintä ja pumppailen päivittäin. Parissa vuodessa pituus kavanu 24 senttiin mut lisää pitäis saada. Kai sitä paksuuttakin on tullu kun mysizen 69mm halkaisijaltaan olevat kortsut piti vaihtaa 72 millisiin ettei tarvi väkisin repiä jolloin ne hajoaa sit käytössä.

        Jos saisin joku lampun henki taikois vehkeeni minkä kokoiseksi haluan niin pituus olis 35 cm ja ympärysmitta 30cm. Mut eipä taida millään moisiin mittoihin päästä :( joutuu emäntä tyytyyn nykyiseen katkarapuun. Ellei se ny sit ahkeralla venyttelyllä ja pumppailulla tuosta kasvais vielä jonkunverran.


    • Anonyymi

      Kysyisinpä onko tää ihan kuollut jo vuonna 2024.
      Oon kans miettinyt tota vetohoitoa voiko joku suositella sitä minulle. Tommone 160€ maksava laite jota katsonut sinful sivustolta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2834
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      527
      2676
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1865
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1817
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      119
      1738
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1679
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1302
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      89
      1135
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      60
      1119
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1102
    Aihe