AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  / alkupolku englanti-peli

alkupolku englanti-peli

4 Vastausta 1 798 Lukukertaa
Eli yritän asentaa koneelleni alkupolku englantia peliä lapsille. Se huutaa että asenna quick time asensin ja edelleen ohjelman käynnistyessä se vaatii quick time (tm). Mikä ohjelma puuttuu vai eikö mikään ja miten saisin sen pelin toimimaan?
Kiitos jo etukäteen 5-v tyttäreni puolesta =)

quick time

Jos kerran asensit sen quick time:n ja se pyytää sitä edelleen,en keksi nyt muuta kuin oletko buutannaut koneen asennuksen jälkeen.
Eli sammuta ja käynnistä uudelleen.
En kyllä tiedä auttaako.

samoja ongelmia...

Mulla oli ihan äskettäin samanlaista ongelmaa Myst II -pelin kanssa. Luovutin suosiolla. Taitaa olla niin, että tuon ikäiset pelit eivät kuulu XP:lle. Varsinkin QuickTimea käyttävät pelit tuntuvat lähes poikkeuksetta aiheuttavan ongelmia.
Sopivan ikäisiä koneita saattaa saada jopa ilmaiseksi. Jos todella haluat lapsellesi tuon pelin saada toimimaan niin voit vaikka hankkia sitä varten erillisen koneen jostain käytettyjen markkinoilta ja asentaa siihen Windows 98:n jos jostain löydät. QuickTime on tällä hetkellä versiossa 6 ja paljon edistystä on tapahtunut. Saattaa olla jopa 7-versio julkaistu, en oo pysyny kärryillä... Uudet versiot on kuitenkin kehnohkosti taaksepäin yhteensopivia ainakin mitä näihin peleihin tulee.

Toimii

Kun asensin quicktime 16 JA 32 =))

mut jos

mut mitä jos peli ei toimi vista koneessa onks siihen mitään keinoo saada se toimimaan
 /   /  /  / alkupolku englanti-peli

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta