hth keittiöt?

hmm....

Mitä mieltä olette hth-keittiöisä, toimiiko asiat hyvin ja onko hyvä tuote?

34

17868

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ok.

      Kaappien mitoituksissa hyviä leveyksiä ja korkeuksia. Pidin etenkin 600x600 kaapeista sekä ylä- että alakaapeiksi. Samoin muutama kätevä erikoislaatikko, esim. sokkeliin. Ovimalleissa hyviä, yksinkertaisen tyylikkäitä ja huokeita malleja. Laatikot liukuvat hyvin, eikä ovisaranoissa ole moittimista. Asennus tehtiin hyvin.
      Nyt en valitsisi yksiväristä, vaaleaa pöytätasoa, jossa kaikki näkyy eikä vaikeita tahroja saa helposti kokonaan pois. Tosin en ole niitä kaikkein huolellisimpia siivouksessa. Kaappien sisäpinnan pinnoituksen lohkeilu ja irtoaminen harmittavat 5 vuoden käytön jälkeen. En koskaan tarkistanut oliko se sama kaikissa kaappimalleissa. Luultavasti kosteudesta johtuen kuivauskaapissa pahinta. Myöskään kuivauskaapille ei silloin ollut standardikaappia vaan siihen jouduttiin virittämään ritilähyllyt pidemmistä valmiista suomalaisista malleista. Eli pidempi oli sahattu poikki ja metallikohdat ruostuivat ja pinnoite irtosi. No, nykyään käytän astiankuivauskaappia tosi vähän.

    • ekn

      Oma kokemukseni:

      yritin kolmeen otteeseen saada jälleenmyyjältä esitteen, sekä nettisivun yhteydettokaavakkeen että s-postin kautta. Ei inahdustakaan.

      Eivät yllättäen saaneet minusta asiakasta.

      • palvelua tämäkin...

        Eivät saaneet minustakaan asiakasta kouvolassa, kun myyjä enimmäkseen keskittyi haukkumaan muita toimittajia.!


      • ???????
        palvelua tämäkin... kirjoitti:

        Eivät saaneet minustakaan asiakasta kouvolassa, kun myyjä enimmäkseen keskittyi haukkumaan muita toimittajia.!

        Täytyy olla omat kehut vähissä, jos ainoa myyntivaltti on muiden haukkuminen! Samalla myyjä antaa siis vinkkejä, mistä kannattaa pyytää tarjouksia - eiköhän ne haukut koske pahimpia kilpailjoita.


      • sammahäärrr
        palvelua tämäkin... kirjoitti:

        Eivät saaneet minustakaan asiakasta kouvolassa, kun myyjä enimmäkseen keskittyi haukkumaan muita toimittajia.!

        se on näköjään tapana,siellä,semmoinen.


    • kapasx

      Istuttiin vaimon kanssa pari tuntia Helsingin myymälässä siinä Fredalla rakennusmestarien talossa. Sunnittelija teki kovasti töitä kanssamme.

      Tarjousta vaan ei koskaan tullut eikä mitään muutakaan yhteydenottoa. Minulla on sellainen periaate, että jos rahani eivät kelpaa, menen muualle.

      Tuotteessa sinänsä ei ollut vikaa. Muutamia tyylikkäitä ovimalleja, mutta runkojen reunanauhoitus esittelykaapeissa oli sangen kehnosti viimeistelty. Ei kilpaile kalliiden sakemannien ja italiaanojen kanssa. Rinnastaisin ehkä jopa Kvikin ja HTH, siis laadullisesti.

      • 632

        meillä juuri menossa hth. n kanssa keittiö tarjous keskustelut!Tähän asti ollaan oltu tosi tyytyväisiä...nopea yhteydenotto, tosi pätevän oloset myyjät yms...mutta katsotaan miten loppu sujuu!


      • 362
        632 kirjoitti:

        meillä juuri menossa hth. n kanssa keittiö tarjous keskustelut!Tähän asti ollaan oltu tosi tyytyväisiä...nopea yhteydenotto, tosi pätevän oloset myyjät yms...mutta katsotaan miten loppu sujuu!

        tämä siis tempereen HTH ssa


    • Kotimaista se olla p

      Osta kotimaista niin suomi kiittää : )

    • Induktio

      Kierrettiin eri keittiöliikkeitä aktiivisesti pääkaupunkiseudulla. Päädyimme HTH:n ratkaisuihin. Ainoa mikä harmittaa niin on tuo edellinen kommentti, ettei se ole kotimainen. Harmi että meillä Suomessa aina maksaa korkea laatu.Sen verran itsekkäitä ilmeisesti olemme että halusimme ratkaisuja joita sai vain HTH:lta... ja vieläpä edullisemmin kuin kotimaiselta. Asennuskin järkevä hintainen.
      Sen neuvon vielä annan keittiön uusijalle että kiertele ja anna suunnittelijoiden suunnitella omat ehdotuksensa. Ei kannata saman piirroksen kanssa juosta eri paikoissa. Näin löytyi hyvä lopulta. Alussa luulin että samahan se on mistä sen ottaa kun samojahan ne on... mutta tunnustan olleeni ihan väärässä.
      Koneet hankittiin kyllä kodinkoneliikkeestä.

    • Liilazz

      Ajattelin mennä hakemaan tarjouksen Tammiston HTH-keittiöltä. Onko jollakin tuoreita kokemuksia tästä firmasta ja kalusteiden laadusta?

      • Tarja435

        Kävitkö ja hankitko HTH keittiön? Kokemuksia HTH:sta kaipaisin.


      • Radair00

        Ostimme itse keittiön Tammiston HTH:lta. Valintakriteeninä ostohetkellä oli tuotteiden erilaisuus muihin toimittajiin verratessa, niiden muokattavuus ja suunnittelijan ammattitaito. Kuitenkin, kun saimme nimet paperiin ja itse asennuksen piti alkaa, kaikki lähtikin menemään päin pyllyä. Kalusteiden asennusfirma osasi kyllä asiansa (aliurakoitsija), mutta HTH:n puolesta henkilökunta vaihtui projektissa sitä tahtia, ettemme saaneet suoraan informaatiota heiltä yhtään mistään. Itse jouduimme soittelemaan eri asioista ympäriinsä ja kuluja syntyi sitä mukaan lisää. Asennusfirma puhui toista, HTH Tammisto toista. Loppujen lopuksi HTH:lta ei vastannut kukaan enää mihinkään sähköposteihin tai puheluihin. Eli Tammiston liikkeen toiminta on palvelun ja projektijen johdon sekä loppuunsaattamisen osalta täysin ala-arvoista. Jos tällä hetkellä pitäisi heiltä jotain tilata, miettisin kyllä kymmeneen kertaan uudelleen. Ja kuten aiemmin täällä on kirjoitettu: Vantaan yleiseen sähköpostiin ei koskaan kukaan vastannut, kun yritimme varata sitä kautta suunnitteluaikaa. Tuolloin keksivät kysyttäessä asialle jonkun hätävalheen, vaikka vastausten puute on kyllä myöhemmin tosiaan osoittanut vain saamattomien suunnittelijoiden laiskuudeksi.


    • PIVIJAA

      Meillä 25-v HTH-keittiö! Kaikki ryhdissään...ei roiku ovet, laatikot liukuu yhtä hyvin kuin uutena, sarannat ehjät... nyt ois vaan kiva saada uus keittiö!

    • odottelija

      Outoa, että niin monella on sama kokemus kuin minullakin. Eivät ota yhteyttä lukuisista yhteydenottopyynnöistäni huolimatta. Onneksi keittiöitä saa muualtakin!

      • Iisa 2

        Miksi ostaisit Tanskalaista levyä tehdyn keittiön, joka ei kotimaisille keittiöille pärjää.
        Mallisto aika hyvä, mutta etsi hyvä runko ja ovivaihtoehtoja on loputtomiin. Nykykeittiöstä löydät koko Suomen tuotannon ovet, joten ei tarvitse juosta kaikkia keittiöliikkeitä. Saat laadukkaamman keittiön.


      • Anonyymi
        Iisa 2 kirjoitti:

        Miksi ostaisit Tanskalaista levyä tehdyn keittiön, joka ei kotimaisille keittiöille pärjää.
        Mallisto aika hyvä, mutta etsi hyvä runko ja ovivaihtoehtoja on loputtomiin. Nykykeittiöstä löydät koko Suomen tuotannon ovet, joten ei tarvitse juosta kaikkia keittiöliikkeitä. Saat laadukkaamman keittiön.

        Trolli


    • jallu1XX

      Meillä ollut nyt kaksi vuotta hth keittiö. Ainakin vielä ihan yhtä hyvän näköinen kuin uutena. Miksi sitten päädyimme Tanskalaiseen. (se hiukan harmitti, siis Tanska..) Kierrettyämme kaiken maailman kauppiaat HTH rakensi meille mieleisen keittiön sopivaan hintaan. Suunnittelija osasi tulkita meitä ja osasi laittaa sen keittiöksi.
      Nyttemmin kuulemma tämä asiantuntija on siirtynyt Tammistosta Lahteen.
      Olin aikaisemmin vakaasti sitä mieltä että samoja levyjä ne kaikki myy, mutten enää. Tuollaiset kiiltävät valkoiset ovet oli joillakin valmistajilla kuin aaltoja kun niihin valo kävi. HTH:lla ne oli sileät, ja on vieläkin.
      Tuosta toimituksen aikataulutuksesata vielä että se meni kyllä liiankin hyvin kun ei meinannut katossa ehtiä maalaukset kuivumaan. Nimittäin tunnilleen sattui ilmoitettu toimitusaika.

      Jälkeenpäin mietittyjä onnenpotkuja oli että saimme sanottua eräälle jo pitkälläkin olevalle suunnittelulle EI, koska joku siinä oli mikä ei toiminut,
      (jälkeenpäin kyllä on selvinnyt).Minä olin se hätäisempi. Vaimo oli järki.
      Toinen oli että pääsimme pakoon Puustellin myymälästä ilman nimeä ostosopimuksessa.

      Mielestäni keittiöremontin jälkeen on tärkeintä se että vielä vuosien päästäkin voi rehellisesti itseään huijaamatta sanoa että "kyllä tästä tuli hyvä ja ollaan tyytyväisiä" . Ihan sama kuka sen teki.
      Harmittelu jälkeenpäin se vasta rankkaa on.

      Jos haluaa hyvän niin tarvitsee aikaa ja rahaakin.

    • Virhe ostaa

      Tilattiin HTH keittiö Kouvolan myymälästä. Toimituksen kanssa ongelmia ja asennus takerteli kaikki syyttivät toisia. Vaadimme hyvitystä myyjältä joka ohjasi asian isolle johtajalle. Hän oli äärimmäisen epämiellyttävä ja ymmärtämätön tilanteesta. Luulisi johtajan ymmärtävän että jos homma ei toimi että asiakas kannattaisi pitää tyytyväisenä! En suosittele HTH:ta!

      • asiakkaan_vika

        HTH-keittiöfirma Tampereella on kyllä vihoviimeinen paikka, josta kenenkään kannattaa ostaa mitään! En suosittele vihamiehillenikään! Ammattitaidollaan kehuvat suunnittelijat eivät osaa keittiösuunnittelun alkeitakaan. Minun keittiööni suunnittelija piirsi vetolaatikot tiskialtaan alle! Kuvitelkaa miten toimivat! No eivät toimi, paikkasivat virhettään tekemällä vetolaatikon pohjaan sellaisen aukon, jotta se mahtuu altaan alle, että laatikko menee kiinni, mutta laatikkoja ei tietenkään voi käyttää. Roskapussirulla mahtuu.
        Erehdyin valittamaan huonosta suunnittelusta ja kyselemään, kuinka hoitavat palvelun, jonka maksoin etukäteen, loppuun. Sieltä syytettiin asiakasta asennevammaiseksi. Firman piti heti alkuun ottaa kaikki mitat. Sopimus oli, että avaimet käteen-periaatteella tekevät kaiken. Ottivat mittoja, ylimääräisiäkin! Kuulemma sekin oli asiakkaan asennevamman vika, kun meinasivat asentaa ihan muuhun huoneeseen ison kivitason. Keittiöön piti tulla, ja pieni. Lisäksi astianpesukone suunniteltiin ja asennettiin, mutta eri paikkaan, kuin mitä piti ja ilman vettä. Hanassa ei ollut liitäntää eikä kivitasossa reikää vesiventtiilille. Kyselin myös tilaamani aterinlokerikon perään, kun sitä ei näkynyt missään. Väittivät minun itse sen hukanneen. Ostin keittiön 2.6. ja vasta lokakuun puolivälissä vasta oli kaikki valmista. Kyllä oli pitkää vääntöä! Kahden metrin keittiössä!


    • HTH

      Meillä on HTH:n keittiö, joka tilattiin ja suunniteltiin Helsingin myymälässä. Olimme tyytyväisiä koko prosessiin alusta alkaen. Keittiö on toiminut ja näyttää edelleen hyvältä (tilattiin syksyllä 2013). Kuljetuksessa yhden yläkaapin oven nurkka oli mennyt rikki. Myyjä hoiti reklamaation asiallisesti ja ovi tuli seuraavalla viikolla, jonka asentaja tuli vaihtamaan heti. Asennustyö oli erityisen hyvää kun ystäväporukassa mietittin miten heidän keittiöremontit ovat menneet. Jotkut olivat odotelleet rikkinäistä kaappia yms viikkoja jopa kuukausia...

    • Harmistunut

      Helsingin HTH:lta kävi sovitusti ok nainen mittailemassa. Sen jälkeen mikään ei sitten toiminutkaan. Ei sovittuna aikana soittanut. Soitin "myymälävastaavalle" nähtävästi omistajasukuun kuuluvalle naiselle. Lupasi lähettää tarjouksen. Tuli vain osa. Ei vastannut eposteihin. Lisäsin posteihin myös toisen hallituksen jäsenen. Pyysin ekalta naiselta vanhat piirrustukset pois, mutta on "pitkällä" lomalla. Aliarvoista asiakaspalvelua! Harmi ja yllätys, koska nykyinen HTH keittiömme hankinta toimi toiselta yrittäjältä loistavasti ja laatu ollut 16 v hyvä. Ei tule uusi keittiö HTH:lta.

    • Heeil

      Tilasimme keittiön 2015 helsingin myymälästä ja kävimme sitä moneen kertaan suunnittelemassa. Loistava palvelu ja erittäin huolellinen asennus. Keittiöstä tuli juuri sellainen kuin pitikin.

    • Pettynyt-asiakas

      Asiakaspalvelu todella huonoa. Olen soitellut ja lähetellyt sähköpostia kymmeniä kertoja 4 kuukauden ajan, että voisivatko tulla viimeistelemään keittiöni niinkuin oli sovittu. Ensin vastattiin ja sanottiin "soitan kohta uudelleen" - ei ikinä soittoa kuulunut ja nyt ei enää vastata ollenkaan.
      Lisäksi toimittivat väärän mikroaaltouunin joka on ollut keittiössäni nyt sen 4 kk.
      Keittiö on edelleen kesken, en saa mitään yhteyttä eikä he ole kertaakaan ottanut minuun yhteyttä. En käsitä miten tämä on mahdollista.

      Seuraavaksi otankin yhteyttä kuluttajariitalautakuntaan...

    • tyytyväinen

      hth on ollut hyvä siemensin koneilla. Toimii hyvin, vetimet persoonalliset. Suosittelen. sokkelilaatikosto jossa taittuva keittiöjakkara. koneet sijoitettu ergonomisesti , tosin suunniteltiin itse...

    • kaisaA

      Meillä vain hyviä kokemuksia tammiston HTHsta. Hinta -laatusuhde 👍 toimitus onnistui. 1 kaapissa oli jotain häikkää. Se saatiin nopeasti vaihdettua.

    • Anonyymi

      Saatiin nopeaan tarjous Lahden HTHsta ja suunnitelma oli niin hyvä että tilattiin heti,vaikka hinta oli vähän kalliimpi kuin kilpailijalla. Myyjä tuli tekemään tarkistusmittaukset samalla viikolla ja saatiin kaapit aikatauluumme sopivasti. Yksi ovi oli jäänyt myöhäisempään toimitukseen mutta se saatiin paikoilleen jo ennen muuttoa.Keittiö on ollut parempi kuin uskalsimme edes toivoa,tosi toimiva ja laadukas.

    • Anonyymi

      Tiedän, että suurin ongelma talossa on nimenomaan Suomen kauppiaan omistajasuvun pää, joka on Suomen myymälöiden johtaja. Hän on yhtä epäkunnioittava ja käsittämätön niin asiakkaita, kuin omaa henkilökuntaansa kohtaan. Itse suunnittelijat ovatkin todella ammattitaitoisia, ja *haluavat* suunnitella ja palvella asiakkaita parhaan osaamisensa mukaisesti. Mutta ongelma on juuri siinä, että omistaja kouluttaa ja kehoittaa heitä ignoraamaan asiakkaiden toiveet ja kehoitukset varjolla, että hän tietää parhaiten kyllä, mitä asiakas "tarvitsee". Ja jos tulee jokin ongelma, aina muiden vika kyseessä, ei ikinä oma. Ikinä ei saisi myöntää mitään tai antaa periksi, jottei yritykselle vain tule mitään rahallista haittaa. Eli tämä on johtajasta lähtöisin oleva yrityskulttuuri, joka ongelmat aiheuttaa. Se on sääli, sillä yksittäiset suunnittelijat ovat todella fiksuja ja asiasta kiinnostuneita. Heidän ei vain anneta tehdä töitä kunnolla kaiken maailman sekaantumisten vuoksi. Tästä johtuu myös suuri vaihtuvuus henkilökunnassa useissa myymälöissä. Ilmeisesti jokin lakijuttukin on uhattu työntekijöiden puolesta nostaa johtajaa vastaan, ehkä nostettiinkin. Ja tosiaan, kuten on jo moneen kertaan tässä ketjussa kerrottukin, niin asia on sääli siinäkin mielessä, että keittiöiden laatu ja erityisesti hinta/laatusuhde on todella hyvä. Siis parempi ja laadukkaampi kuin Ikea-keittiöt, mutta edullisempi kuin esim. Isku-keittiöt. Eli tuote itsessään on todella hyvä. Kun vain työilmapiiri olisi parempi.

    • Anonyymi

      Ylihintaisia kalusteita , samat mallit kuin Keittiömaailmassa ja merkeillähän on sama omistaja.
      Vahinkoa tekevät , syövät toisiaan... outoa.

    • Anonyymi

      Olisinpa lukenut kommentit aiemmin niin tilaus olisi jäänyt tekemättä! Pieneen tilaan HTH-modulit eivät taivu. Ostaja maksaa tyhjän tilan peitelaudoista ja levyistä ylhäällä ja alhaalla sekä nurkissa. Bulkkitavaraa kalliilla hinnalla.

    • Anonyymi

      Jos on samaa tavaraa kuin keittiömaailmassa niin tarkoittaako se sitä ettei keittiömaailma olekaan enää kotimainen toimija? Sain hth tarjouksen ja ne tuotteet tulee tanskasta. keittiömaailma mainostaa olevansa kotimainen mutta onko alkuperämaa tanska?

    • Anonyymi

      Ei ollut hintansa väärtti. Pienehkö keittiömme olisi vaatinut suunnittelijalta halua miettiä bulkkiratkaisun sijaan ihan vähän enemmän, niin nyt erilaisin levyin peitettyä hukkatilaa ei ihan oikeasti olisi tullut ja laatikostot olisivat toimivampia. Tilasimme todella kalliin ratkaisun, joten olisi ollut kiva saada rahalle vastine. Koin, että emme tulleet kuulluiksi, vaikka useamman kerran erinäistä asioista muistuttelin. Pöytälevy oli laadultaan niin ala-arvoinen, että se piti asentamisen jälkeen vaihtaa. Palvelu oli kyllä ystävällistä.

    • Anonyymi

      Yksikään ei kommentoi omalla nimellä. Tyypillistä paskanjauhantaa.

    • Anonyymi

      Maalit lähteneet .

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1888
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      128
      1874
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1620
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1442
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe