AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  /  /  / Belek/Atlantis hotelli

Belek/Atlantis hotelli

18 Vastausta 6 201 Lukukertaa
Kaipaisin enemmän tietoa kyseisestä hotellista, ja hotellialueella järjestettävästä ohjelmasta(liikunta, lasten jutut yms.). Minkä kokoisia ovat perhehuoneet? Kiitos vastauksista jo etukäteen!!!! :)

Minäkin haluisin

Onko näin vähän ihmisiä käynyt ko hotellissa ettei yhtään kommenttia tule=(
Millon alkuperäinen on lähdössä?
Meillä on matka elokuulle.

Me ollaan vasta

lokakuussa lähdössä, mutta ajattelin hyvissä ajoin tiedustella. Kaikki se mitä on paikasta lukenut on ollut positiivista :). Tietoa kyseisestä paikasta saisi olla kyllä vieläkin enemmän! Huom! myös niitä huonoja puolia, jos on....

löytyy

hakusanalla atlantis belek löytyy tekstiä vaikka kuinka paljon. Kiva hotelli, viihdytte varmasti. Voisin kuvitella meneväni toisenkin kerran.

niin

vanhoja viestejä paljonkin tuoreita ei juurikaan..

niin

Mutta eipä mikään miksikään ole muuttunut, ne jotka ovat kirjoittaneet, eivät välttämättä jaksa samoja asioita kirjoittaa joka jo kirjoitettu on. viimeisimmäksi käyneet kenties yhtyvät edellisiin teksteihin.... ??? näin voisin olettaa koska kirjoitusketjua ei ole alkanut.

Minä myös

kaipaisin tietoja em. hotellista. Syyskuussa lähdössä perheen kanssa.

moi

olen käynyt atlantis hotellissa, se on ihan mahtava paikka ainakin lapsiperheille siellä on noin 11 uima-allasta ja lapsille joka päivä noin 8-9 aikoihin minidisco kerran viikossa markkinat hotellissa, ja show alkaa noin 21:30 ja loppuu noin 23:00, ruuat on ihan hyvät mutta jälkiruuat ovat liian makeita, siellä on ystävällistä henkilökuntaa ja viihdyttäviä animationeita, siellä on mahollisuus vaikka että joku piirtää itsestä muotokuvan tai jostain lemmikkieläimestä ja tietysti siellä on valokuvaajia, ainakin itse tykkäsin paikasta olen käynyt siellä 2 kertaa ja ens kesänä uudelleen

Kesäkuussa aikomus mennä

Onko kukaan jo käynyt paikan päällä? Olisi ihanaa tietää hieman etukäteen mitä on tarjolla.

P.S Miten suhtaudutte tähän Turkin sotatoimiin, onko uhkarohkeata lähteä sinne?

Kohta kerron

Olemme menossa tuohon hotelliin vielä tässä kuussa ja koska ette ole saaneet täältä mitään vinkkejä, niin yritän muistaa tulla tähän ketjuun reissun jälkeen kertoilemaan. Olemme käyneet Belekissä jo kuudessa eri hotellissa eli vertilukohtia löytyy. Sen voin sanoa jo nyt, että elokuussa on varmaan aika kuuma, sillä olemme aina olleet siellä joko maalis-huhtikuussa tai lokakuussa ja hyvin on tarjettu silloinkin. Mutta sehän ei tietysti liity hotelliin mitenkään...
Palataanko asiaan n. neljän viikon päästä?

jos viitsit

Olisi todella mukava kuulla laajemmin ko hotellista, kun elokuussa sinne olemme menossa...
Esim. kiinnostaisi tietää hinnoista lisää. Paljonko maksaa liitovarjo, vesijetit ym.
Perhehuoneesta olisi mukava saada kuvia, koska niitä en ole mistään löytänyt...=(
Minulle voi myös lähettää suoraan omaan meiliin tietoja. Kiitokset etukäteen!

Belek Atlantis kokemuksia

Olimme juuri viikon Atlantiksessa kolmen lapsen kanssa. Majoitus perhehuonessa. Kokonaisuutena hyvä kokemus. Uima-allasalueet hyvät, ruoka hyvää, palvelu hyvää. Perhehuone on iso ja toimiva, mutta aikamoinen bunkkeri - vähän ikkunoita ja aika kalsea sisustus. Ilmastoinnin teho ei tahtonut riittää, vaan lämpötila tahtoi ajoin karata päälle 25 asteen.

Varmaan puolet vieraista on venäläisiä, mikä ei ole ongelma, ellei siitä tee sellaista. Rantatuoleja on liian vähän ja ihmisillä on rasittava taipumus varata tuoleja koko päiväksi, vaikka he käyttäisivät niitä vain parin tunnin ajan. Mikäli haluaa siis päästä ottamaan aurinkoa, pitää tuolit pahimmillaan käydä varaamassa jo ennen kahdeksaa aamulla.

Belekin kaupunki on aivan minimaalinen, eikä siellä ole mitään nähtävää.

Kommentit näyttävät negatiivisilta, muttaa siitä huolimatta suosittelen kohdetta lapsiperheille. Mikäli tarkoituksena on rentoutua rannalla tai altaan reunalla lasten kanssa, niin siihen paikka soveltuu erinomaisesti. En suosittele kulttuurinnälkäisille enkä juhlijoille, koska kumpaakaan ei juuri ole tarjolla.

Kiitos

Kiitos kommenteista. Kävittekö sattumalta vesihuvipuistossa? Siitä olisi mukava saada lisätietoa. Missä nuo perhehuoneet sijaitsee?
Olemme lähdössä kuuminpaan aikaan joten olisihan se mukava että ilmastointi toimisi...

atlantis hotellista

olin syyslomalla siellä ja takas!sama täällä menin ennen aamupalaa varaamaan tuolit eli noin 9-10 sain ihan hyvin vielä silloin viidelle vierekkäiset paikat.meillä oli tosi hyvä huone kaikki toimi tuuletuskin.

moi

olin siellä viime syyskuussa.siellä on tosi kivaa paljon kaikkee ohjelmaa.paljon altaita jne.

atlantiss

Atlantis on paras hotelli missä olen ikinä ollut ja monessa hotellissa on tullut oltua. Parhaan siitä tekee henkilökunta, erityisesti animationit. ahhhh.... aina on jotain tekemistä, kun nuoret turkkilaispojat pyytää jokaiseen aktiviteettiin mukaan.

Uima-altaat

Kertokaapa Atlantiksessa käyneet, löytyykö hotellilta lapsille altaita. Kuvissa kaikki altaat näyttävät syviltä.

löytyy

Kyllä löytyy, useitakin.
löytyylöytyy. Liukumäkiäkin on .
 /   /  /  /  /  / Belek/Atlantis hotelli

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta