AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  /  /  / Milanon Metro

Milanon Metro

15 Vastausta 9 885 Lukukertaa
Mikä lippu kannattaa ostaa jos on Milanossa 3 päivää ja haluaa kierrellä ympäri kaupunkia?
Mistä löytäisi selvän Metrokartan?

Voihan...

Mitäs jos täräyttäisit hakusanaksi vaikka Milano+metro ja katsoisit mitä löytyy.............................

huonosti näkee

Ei kannata ajella metrolla jos haluaa katsella kaupunkia. Ajele ratikoilla.

Metroista

Itse sanoisin juuri Milanosta tulleena että metro on kätevin tapa siirtyä paikasta toiseen. Me olimme ke-su matkalla. Paras kartta mikä oli niin saimme bussista bergano - milano. Tosin kyllä googlettamalla löytyy tuo metrokartta. kanttaa tutustua vähän etukäteenkin niin ei mene ihan surffailuksi paikanpäällä, vaikka aika selvähän tuo on. lipuista: 24 tuntia on 3€ ja 48 tuntia 5,5€ eli yksi kumpiakin. kerta lippu on 1€, mutta me ajelimme muutaman kerran väärin joten tuo vuorokausi lippu on paljon parempi

Mitä tehdä

saanko udella mitä teitte noiden päivien aikana Milanossa...olen itse sinne matkalla ja haen vinkkejä matkalleni mitä kahden ja puolen päivän aikana kannattaisi ajan kuluttaa.

Tekemistä

Me käytiin San Sirolla vaikka ei pelissä oltukkaan. Sit tämä Tuomiokirkko (Duomo)ja olis ollut tarkoitus mennä kattoo Da vincin Viimeinen ehtoollinen, mut sinne piti varata puhelimitse aika ja ainut aika olisi ollut 8:15 LA aamuna. Vähän aikaa mietittiin kun perjantai iltana oli tarkotus ottaa vähän kuppia. Sit ei enää aikaa saanut, joten jos kiinnostaa niin kannattaa varata aika ajoissa. Sit jos shoppailu kiinnostaa niin valikoimaa löytyy millä mitalla. Jos unohtaa noi merkki jutut ja tyytyy johonkin H&M laatuun niin punasen metrolin pysäkeillä on hyviä kauppoja, mut kannattaa nää muotikadut käydä kattoo ihan mielenkiinnon vuoksi.

Me ei ainakaan löydetty mitään tavallista yökerhoa. oli kuulemma talvisesonki. Kysyttiin että missä olisi tavallinen yökerho, jossa voi ottaa kuppia ja tassia ei siis mitään huora paikkaa. Ei kuulemma ole ja jos johonkin halus niin nainen piti olla mukana tai sit maksoit seuralaisesta n. 35€. En sit tiiä miten toi asia on mut noin meille sanottiin.

Sit mikä kannattaa ottaa huomioon niin ruokakauppoja ei hirveesti ole et kannattaa painaa mieleen kun sellanen näkyy...

Riippuu tietysti mitä milanolta haluu, mut tossa nyt jotain

iha jees

Sul oli kyl iha siisti reissu, vittuuks sellasil vinceil tekee, ei sen takii kantsi aamul lähtee kun on jysäri kupin otost ja sillee. Sä et niinku breeras käyny etkä muissakaa taideosastois, ne onki ihan takaa. H&M laatuun ei meitsi kyl tyytyis kans, mut kiva ku kävit niis lafkois siel punasen metrolin pysäkeil. Etkä sit iha hiffannu sitä nighclub-politiikkaa siäl, vaik olis kiva ollu tassii ja ottaa vähä kuppii. Sitä mä vaan jäin vähä funtsiin, että miks sä menit Milanoon, joka on semmonen käpyjen taidemesta, mikset sä menny nykkiin tai köbikseen tai jotain?

niin....

lennot makso milanoon 35€/menopaluu joten se oli suurin syy :) Jottei kenelläkään jää väärä kuva niin tosin milonoon voin mennä uudestaankin. Ei ollut tarkotus mitenkään valittaa.... :) Ja lisätään vielä sen verran ettei ole ennen italiassa tullut käytyy niin sekin oli yks pointti

Vinkkejä

2,5 päivää menee Milanossa. Ei tarvii lähteä Comolle. Me oltiin 4 kokonaista päivää + yksi aamupäivä, niistä eka päivä lähes kokonaan Bergamossa (vanha kaupunki hieno). Yhtenä päivänä käytiin autolla Comolla ja Sveitsin puolella Outletissa toisena Outletissa Milanon ulkopuolella.

Vinkkejä
- Duomon katto
- Viimeinen ehtoollinen (varaa hyvissä ajoin etukäteen)
- Kohtuuhintaiseen shoppailuun Via Torino ja Corso di Buenos Aires
- Muotikortteleiden katselu (me ei tätä enää ehditty)
- Tekniikan museo (jos on tekniikasta kiinnostunut)
- Hyvin syöminen

kiitti

Duomo on varmaan joo se pakollinen nähtävyys, eli ilmeisesti Milanossa saa ajan kulumaan, ei tarvi lähteä mihinkään Comolle tai jotain sellaista...

Ratikka

Aivan, aivan....
Olet oikeassa, mutta mistähän löytyisi kartta ratikkareiteistä.

Jaa, että kvn?

Liikennekartta

Kannattaa paikan päällä etsiä käsiinsä Hello Milano -ilmaisjakelulehti. Siitä löytyy "simplified public transport map" eli metro, ratikka ja bussit. Heillä on nettisivutkin, mutta sieltä ei taida tuota karttaa löytyä.

www.hellomilano.it

onko Milano kävelykaupunki?

Mietin sitä, että onko Milano ns. kävelykaupunki? Hyvät jalkakäytävät? Ettei tarttis metroa/ratikkaa käyttää? Kumpi on parempi? Käsittääkseni ei ole paljon katukahviloita, vai ?

Kävelystä

Käsittääkseni Milanossa on kävelykeskusta eli ei autoja ydinkeskustassa.

kurja juttu

On kummallista, että näiltä palstoilla löytyy noita "voihan itku" ja "metro maan" mielipuolia. Ei heillä ole mitään asiaa, mutta täyttävätpä tilaa. Tuntenevat itsensä tärkeiksi. Mutta Milanoon menossa 25. lokakuuta. Kokemuksista olisi mukava kuulla. - Finjarmo

Metron aukiolo

Kuinka myöhään/aikaseen metro kulkee? Entä ratikat jne?
 /   /  /  /  /  / Milanon Metro

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta