Nainen ei saa orgasmia

Väiski Vemmelsääri

Olen seurestellut tyttöystäväni kanssa nyt 4 vuotta eikä hän ole koskaan saanut kanssani orgasmia, ei ole kyllä kuulema saanut aikaisemminkaan. Ei auta ilmeisesti sitten muuta kuin vaihtaa naista vaikka hänestä välitänkin mutta kaikkeni olen nyt tehnyt.

Kumppanini ei haluaisi erota asiasta huolimatta mutta minä en näe muuta ratkaisevaa vaihtoehtoa. Onkohan täällä muita saman ongelman kanssa taistelevia-/eläviä?

62

16788

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • älä hölmöile

      Jos sinä sitä koko ajan vaadit häneltä ja vahdit kuin haukka, niin eihän se sitten onnistukaan. Harjoitelkaa hieman kerrallaan, niin ettei ole tarkoitustakaan yrittää. Pidätte vain hellää tuokiota. Sitten joskus se vaan tulee. Seksin kuuluu olla rakastelua, ei mikään vaatimustaso tai suorituskeskeinen kuntotapahtuma.

    • siis hä.

      Ehkä omituisin logiikka mitä olen tavannut. Siis miksi sinä erota haluat??

      Ymmärtäisin jos tyttöystäväsi pohtisi tuota mutta sinä? Jos asenteesi on tuollainen niin ei varmasti saa orgasmia. Sinähän pelottava olet.

      Provo.

    • ei kande erota

      hehehe, olet hölmö jos eroat tuollaisen asian takia. minä 26 ystävääni eivät ole KOSKAAN saaneet orgasmia miehen kanssa. tämä on erittäin yleistä mutta arvaa mikä on yleisempää?

      naiset feikkaa orgasmin etteivät miehet tekisi jotain mitä sinä nyt suunnittelet. ja jotta seksi loppuisi joskus. ja jotta mies ei tuntisi oloaan huonoksi. ja jotta mies kiihoittuisi enemmän kun huomaa naisen saavan.

      minä saan itselleni orgasmin alle minuutissa. mieheni ei siihen pysty vaikka tekisi mitä tunnin.

      sinulla on rehellinen nainen, älä vaihda sitä feikkaajaan ja mielistelijään. ole onnellinen että hän myöntää asian ja SE TARKOITTAA sitä että hänellä on jopa mahdollisuus joskus se kanssasi saada!! mieti miten käy feikkaajien; niiden miehet luulevat antavansa orgasmin, mutta toisin on. sitten tämä kierre johtaa siihen että aina pitää feikata, eikä koskaan saa oikeaa.

      naiset eivät ole kuin miehet. ymmärrä se ensin ja perusta suhde vasta sitten.

      • =)...

        hyvä kirjoitus. Aivan oikein!


      • saavia naisia!

        Minä saan mieheni kanssa joka kerta. Olen toki seurustellut ennen miestäni, ja tiedän ettei siihen joka mies pysty. En nyt tarkoita että miehissä se vika olisi, vaan ettemme ole sopineet toisillemme.

        Ja kyllä se vain minulle on kriteeri. Sellaista miestä en miehekseni ottaisi, joka ei minua vehkeellään laukeamaan saisi. Kyllä se vain on tälleen hyvän miehen kanssa seksi autuaallista. Molemmin puolin. Ei ole itsetunnossa reikiä. Eikä houkuta vieraisiin meno. Seksi maittaa aina. Tyydytys on taattu.

        Vaikeaa tämä varmaan on tajuta, jos ei itse ole kokenut.


      • Anonyymi
        saavia naisia! kirjoitti:

        Minä saan mieheni kanssa joka kerta. Olen toki seurustellut ennen miestäni, ja tiedän ettei siihen joka mies pysty. En nyt tarkoita että miehissä se vika olisi, vaan ettemme ole sopineet toisillemme.

        Ja kyllä se vain minulle on kriteeri. Sellaista miestä en miehekseni ottaisi, joka ei minua vehkeellään laukeamaan saisi. Kyllä se vain on tälleen hyvän miehen kanssa seksi autuaallista. Molemmin puolin. Ei ole itsetunnossa reikiä. Eikä houkuta vieraisiin meno. Seksi maittaa aina. Tyydytys on taattu.

        Vaikeaa tämä varmaan on tajuta, jos ei itse ole kokenut.

        Samoin. Ellei seksi ole siinä määrin kiihottavaa, etten laukeaisi, en pysyisi parisuhteessa. Silloin, kun on seksuaalista kemiaa ei orgasmin saaminen ole hankalaa, eikä tule mieleen myöskään kieltäytyä seksistä.


    • voi vehnä

      Oletpa tosi kiva. Kai muistat kertoa naisellesi, että jätät hänet, kun hän ei ponnisteluistasi huolimatta kykene saamaan orgasmia? Hän on huono ja etsit paremman. En ole kyllä ikinä kuullut, että tuo tekisi naisesta huonon, mutta kerta se on ensimmäinenkin.
      Yhteen edellisista puheenvuoroista yhtyen voin vain todeta, että näitä "huonoja" naisia on todella paljon. On harvinaista, että nainen saa yhdynnässä orgasmin, muulla keinoin voi onnistuakin, mutta kaikille ei miehen kanssa ollenkaan.

      • virpi s

        Ovatko naiset kummallisia. MInusta se kertoo siitä, että mies ei osaa olla tarpeeksi hellä. Liian kovakourainen käsittely ja toisen orgasmin vahtiminen hävittää kyllä hyvät tunteet. Sitten kannattaakin feikata, että saa hommat loppumaan. Ei se pelkällä höyläämisellä tule, vaikka miehet niin luulee. Ovat katsoneet liikaa filmejä :)


    • ikää kartuttanut

      Olet ilmeisesti nuori, kun puhut tyttöystävästä. Etkö tiedä, että monet naiset eivät saa orgasmia, jos ovat hyvin nuoria. Joillekin se vaatii sen, että on ensin synnytettävä lapsi. Toisille ei vaadi, vaan iän myötä kyky orgasmiin tulee. En ymmärrä lainkaan...vaihdatko naisen sen vuoksi, ettei hän saa orgasmia. Mitä se on sinulta pois??? Miksi se orgasmi lopulta on niin tärkeä kumppanille??? Olet tosi kummallinen. Sitä paitsi, toiset naiset eivät koskaan saa orgasmia yhdynnässä vaan siihen on käytettävä apukonsteja kuten kättä tms. Menkää seksiterapeutille, jos se on niin tärkeää. Jos "vaadit" häneltä orgasmia, niin tuskinpa saa...

    • Lahnaonlahna

      Jos sä haluat orkun naiselles, se on sun oikeus.

      Jos fyysistä syytä ei löydy eikä naisen henkinen puolikaan ole auennut neljässä vuodessa, ei sulla paljon toivoa ole.

      Jos nainen ei pystyy orgasmiin niin vikaa siinä on.

      • orgasmi66

        Kylläpä olet pöljä. Etkö tajua että tuo äijä ei osaa pitää naistaan hyvänä, kiihottaa oikein ja oikeista paikoista. Viekö se teiltä onnettomat miehet itsetunnon jos nainen ei saa prgasmia? Opetelkaa ensin olemaan ihmisiä.


      • orgasmista
        orgasmi66 kirjoitti:

        Kylläpä olet pöljä. Etkö tajua että tuo äijä ei osaa pitää naistaan hyvänä, kiihottaa oikein ja oikeista paikoista. Viekö se teiltä onnettomat miehet itsetunnon jos nainen ei saa prgasmia? Opetelkaa ensin olemaan ihmisiä.

        Kuulkaa nyt pöljäpääjätkät!!!

        Kyllä se on nykyiselläänkin miehestä kiinni voiko se nainen sitä oikeasti sitä orgasmia saada.

        Itse en saanut ennen kuin suuseksillä, jos oli hyvä kumppani... pikku hiljaa, kun on päässyt nuoruuden paineilta, joita miehet on aiheuttaneet, sen orgasmin saan kyllä yhdynnässäkin, hyvän miehen kanssa.

        Ajatelkaa miehet se orgasmi, OIKEA SELLAINEN EI SE TEESKENNELTY JOTA MIEHET LUULEE OIKEAKSI KUN EI NIILLÄ OLE KOKEMUSTA KUIN PORNOLEFFOJEN ORGASMEISTA, palkinnoksi hyvästä suorituksesta.

        Ensin pitää luoda naiseen hyvä suhde henkisesti. Naisen täytyy tuntea olevansa turvassa hetkellä, jona menettää itse hallinnan!!! Tämän saavuttaminen voi vaihdella naisen kulttuuritausta n ja älykkyyden ja tunne-elämän muodosta ja laadusta riippuen.

        Sitten täytyy osata pitää naista hyvänä. Täytyy osata aistia, milloin nainen on valmis kovempaan menoon... kaikki hiljalleen... kun nainen on "avoin" on kiihotus huipussaan ja silloin saa mies antaa näytön siitä oriudestaan, mutta koko ajan tietysti toista vähän silmällä pitäen... ja sitten se loppu onkin kiinni kaikesta mitä itse kukin haluaa.

        Huono mies ei ikinä saa naiselle orgasmia, oikeaa. Eikä mies, joka painostaa naista millään tavalla.

        Samoin käy myös toisinkin päin. On todella paljon naisia, jotka eivät tee vällyjen välissä muuta kuin odottavat valmista ateriaa. Itse olen aktiivinen, mulla on tunteet ja aistit täysillä pelissä ja seksi onkin mulle paras nautintoaine. Ei varmaan kaikille.

        Tässä nyt tällainen yhdenlainen näkökulma.


    • repe sorsa

      > Onkohan täällä muita saman ongelman kanssa taistelevia-/eläviä?

      Ei munkaan tyttis aina saa, vaikka kuinka sijoittaisin aikaa ja vaivaa. Stressi ja tilanne ja miljoona muuta asiaa vaikuttaa siihen. Mutta niin kauan kuin häntä ei haittaa, ei muakaan. Pääasia, että molemmat nautitaan ilman suorituspaineita, parhaani aina teen :)

      Ohimennen, mun on pakko myöntää, että *jos* tyttis feikkaa orgasminsa, niin se on aika pirun perusteellinen ja taitava. En pystyis uskomaan, että tommonen ruumiillinen liike on omasta tahdosta mahdollinen, mutta toisaalta mitä mäkään tiedän..

      • tyttö-17w

        naisen, kuin miehenkin täytyy olla rentoutunut saadakseen orgasmin. antautukaa vain ja ainoastaan toisillenne, unohtakaa kaikki muut asiat ja nauttikaa toisistanne, kiireettomästi.


    • erota

      Älä nyt ihmeessä tollasen takia eroa! Jos nainen kerran ei ole koskaan aiemminkaan saanut orgasmia niin eikö se oli aika julmaa vain sen takia "vaihtaa" naista?

      Toisaalta olisi parempi että päästäisit naisen vapaaksi etsimään arvoisensa mies sillä sinä et näytä arvostavan naisessa muuta kuin orgasmia.

      • siittimesi

        niin että silmistäs valuu vesi ?

        SÄ ET TEE MITÄÄ SILLÄ !


    • orkki

      Naisenhan pitäisi erota sinusta, kun et hänelle orgasmia saa aiheutettua. Naisena voin sanoa, että kyllä orgasmin voi saada miehen kanssa, mutta miehen pitää olla kyllä todella kiihottava. Toisin sanoen naisen orgasmikyvykkyys parisuhteessa kietoutuu kyllä suhteen laatuun.
      Tunteeko tyttöystäväsi itsensä seksikkääksi seurassasi?

      • Itsellesi

        "Naisenhan pitäisi erota sinusta, kun et hänelle orgasmia saa aiheutettua."

        Eiköhän tuossa olekin se motiivi aloittajan pohdinnalle. Miksi ihmeessä jäädä odottamaan että saa kavion takapuoleensa?

        "Naisena voin sanoa, että kyllä orgasmin voi saada miehen kanssa, mutta miehen pitää olla kyllä todella kiihottava."

        Ja noin miehenä voin sanoa että ihmiset, myös naiset, ovat erilaisia. Jotkut kiihtyvät nopeammin, jotkut hitaammin, jotkut eivät ollenkaan. Miestä syyllistämällä tilanne ei ainakaan parane.


      • voitko

        tarkentaa seuraavia lauseitasi. "Naisena voin sanoa, että kyllä orgasmin voi saada miehen kanssa, mutta miehen pitää olla todella kiihottava"

        Eli kysymyksiä, mikä miehessä on mielestäsi kiihottavaa:
        -Pitääkö miehen olla "kiiltokuva" pojan näköinen?
        -Suklaasimmuinen?
        -Kohtelias "pirulainen" = (herrasmies)
        -"Pyykkilauta" vatsainen?
        -Atleettityyppinen lihaskimppu?
        -Valtavalla kullilla varustettu?

        -Vaiko nuo kaikki ominaisuudet samallakertaa?
        ( = edelleen "herrasmies" :) )


      • Saan jos haluan

        "Naisena voin sanoa, että kyllä orgasmin voi saada miehen kanssa, mutta miehen pitää olla kyllä todella kiihottava."

        Höpö höpö. Mieheni on kyllä mielestäni ihana, mutta ei nyt mikään naisten päiväuni sentään. Saan orkun lähes joka kerta. Ei se vaadi kuin vähän mielikuvitusta. Keksin milloin minkin fantasian rakastelustammme. Ja nissä on aina se oma mies. Ehkä olen sitten onnellisessa asemassa, mutta seksielämämme on mallillaan. Joskus näen kirjaimellisesti tähtiä saadessani, silmäluomien takana välähtää kirkas valo ja tuntuu, että taju lähtee. Ehkä meillä sitten natsaa tavallista paremmin sängyssä.


      • gsds
        voitko kirjoitti:

        tarkentaa seuraavia lauseitasi. "Naisena voin sanoa, että kyllä orgasmin voi saada miehen kanssa, mutta miehen pitää olla todella kiihottava"

        Eli kysymyksiä, mikä miehessä on mielestäsi kiihottavaa:
        -Pitääkö miehen olla "kiiltokuva" pojan näköinen?
        -Suklaasimmuinen?
        -Kohtelias "pirulainen" = (herrasmies)
        -"Pyykkilauta" vatsainen?
        -Atleettityyppinen lihaskimppu?
        -Valtavalla kullilla varustettu?

        -Vaiko nuo kaikki ominaisuudet samallakertaa?
        ( = edelleen "herrasmies" :) )

        En tiedä, mitä alkuperäinen kirjoittaja tarkoitti, mutta omasta mielestäni, ei todellakaan ole oleellista miltä mies näyttää, vaan mitä mies tekee, ollakseen "todella kiihottava". Toki ulkonäön pitää olla ok, ei luotaantyöntävä, mutta ei kovin oleellista kuitenkaan.

        Eikä se tarkoita myöskään, että miehen pitäisi olla teknisesti taitava tehokas panokone;), ihan normaalitaidoilla pärjää, kun on vaan tunnetta tai herkkyyttä sekä halua tarpeeksi mukana. Sellainen mies on todella kiihottava.:)


      • muusta aiheesta..
        gsds kirjoitti:

        En tiedä, mitä alkuperäinen kirjoittaja tarkoitti, mutta omasta mielestäni, ei todellakaan ole oleellista miltä mies näyttää, vaan mitä mies tekee, ollakseen "todella kiihottava". Toki ulkonäön pitää olla ok, ei luotaantyöntävä, mutta ei kovin oleellista kuitenkaan.

        Eikä se tarkoita myöskään, että miehen pitäisi olla teknisesti taitava tehokas panokone;), ihan normaalitaidoilla pärjää, kun on vaan tunnetta tai herkkyyttä sekä halua tarpeeksi mukana. Sellainen mies on todella kiihottava.:)

        sillä päälaelta kaljuuntunut mies tunnetaan naistenkeskuudessa "yleensä" aktiivisena sänkykumppanina ja siihen liittyen
        onkin "lentävä" lause miehen kaljusta:

        Seksikoneen aurinkopaneeli.

        :)


      • kas tässä -
        voitko kirjoitti:

        tarkentaa seuraavia lauseitasi. "Naisena voin sanoa, että kyllä orgasmin voi saada miehen kanssa, mutta miehen pitää olla todella kiihottava"

        Eli kysymyksiä, mikä miehessä on mielestäsi kiihottavaa:
        -Pitääkö miehen olla "kiiltokuva" pojan näköinen?
        -Suklaasimmuinen?
        -Kohtelias "pirulainen" = (herrasmies)
        -"Pyykkilauta" vatsainen?
        -Atleettityyppinen lihaskimppu?
        -Valtavalla kullilla varustettu?

        -Vaiko nuo kaikki ominaisuudet samallakertaa?
        ( = edelleen "herrasmies" :) )

        Keski-ikäinen, jokseenkin kirveellä veistetty, hiukan ylipainoinen mutta kohtuukuntoinen, ystävällinen, aika vähäpuheinen, varustukseltaan enempi lyhyt mutta tukeva. Ei erotu massasta mitenkään erityisesti, mutta hitsi vieköön, vie multa jalat alta. Joka kerta.

        Olen miettinyt, mikä hänessä on niin kiihottavaa. En ole keksinyt oikein muuta kuin että tässä pelaa se kuuluisa kemia.


      • liisukka*
        gsds kirjoitti:

        En tiedä, mitä alkuperäinen kirjoittaja tarkoitti, mutta omasta mielestäni, ei todellakaan ole oleellista miltä mies näyttää, vaan mitä mies tekee, ollakseen "todella kiihottava". Toki ulkonäön pitää olla ok, ei luotaantyöntävä, mutta ei kovin oleellista kuitenkaan.

        Eikä se tarkoita myöskään, että miehen pitäisi olla teknisesti taitava tehokas panokone;), ihan normaalitaidoilla pärjää, kun on vaan tunnetta tai herkkyyttä sekä halua tarpeeksi mukana. Sellainen mies on todella kiihottava.:)

        Just näin se on. Tunne on tärkein. Se tekee halut. Sitten pitäis muistaa halailla ja pussailla myös muutenkin kuin vain silloin kun ollaan sängyssä. Sellainen saa naisen lämpimäksi jo hyvissä ajoin.


    • miksi ei saakaan

      Joo,tuolla logiikalla taitaa ollakin parasta että annat tyttöystäväsi etsiä parempaa seuraa ihan oikeista miehistä ja unohtaa sunlaiset keskenkasvuiset kakarat.

    • ...

      sen takia ettei naises saa orkkuja?!?! Ei hyvää päivää! Onko nykyajan ihmisille toiset ihmiset pelkkää käyttötavaraa?! Tiiätkö yhtään mitään psykologiasta? Suurin syy miks joku ei saa orkkuja johtuu korvien välistä! Toinen syy vois olla se ettet oo kovin hyvä sängyssä??

    • Vastaan silti

      Jätä se, pääseepä likka katteleen itelleen kundin joka sen osaa tyydyttää.

    • ennen.. :)

      En mäkään ole saanut koskaan orgasmia entisten miesteni kanssa, vaikka ne olis viettänyt tuola alhaalla tunnin. Ja silloin feikkasin aina välillä, kuten lähes jokanainen tekee! Ole onnellinen että naisesi ei sentään feikkaa ja valehtele sinulle tuossa asiassa ;) Nykyisen kanssa oltiin oltu vajaa vuosi yhdessä kun sain ekan kerran suuseksissä :) ja sen jälkeen olen saanut aina, kun mies on mennyt kielensä kanssa hommiin.. yhdynnässä en saa edelleenkään. Mutta se on murheistani pienin tällä hetkellä.

      Mä uskon kanssa, että kyseessä on jonkinsortin kemia, suuri rakkaus sekä luottamus.. Siltä ainakin tuntuu, koska eksäni ovat olleet kaikki hyvin eri puusta veistettyjä, eikä mikään ole tuonut toivottua tulosta. Minulla ei myöskään ennen tätä ole ollut TODELLISTA rakkautta elämässäni, sen huomasin vasta nykyisen aviomieheni löydettyäni.

      • psykologiaa !

        Miehenä haluan myös vastata tähän. Ilmeisesti todellakin olette vielä nuoria. Taitaa ne paineet itselläsi olla suurempia siihen orgasmiin, kuin tyttöystävälläsi! Koet itsesi ilmeisesti huonoksi rakastajaksi? Turhaudut ja yrittämisesi tyttöystäväsi orgasminsaantiin lisääntyy.
        Ei se naisen nautinto seksissä pelkkään orgasmiin jää. Läheisyys hellyys ja muut tunteet ovat myös tärkeitä. Nainen ei seksissä ole kuin mies, lähes aina valmiina. Naiselle merkitsee kaikki asiat seksiin keskittymisessä. Harvoin nainen kiihottuu alastoman miehen nähdessään tai katsellesaan pornoa. Miehet tekevät näin. Naiselle kiihottumisen aihe saattaa olla vaikka miehen ääni. Parisuhteessa nainen pitää ottaa myös muuten huomioon. Helliä ja arvostaa. Sanoa jotain kaunista hänestä, kertoa kuinka paljon hänestä välittää. Ja mikä tärkeää, kertoa ja osoittaa hänen seksikkyytensä miehen silmissä.
        Miehistä tämä saattaa tuntua turhalta, mutta miettikääpä sitä omalle kohdalle. Ei olisi mukavaa, jos kumppani ei koskaan kehuisi, hellisi tai ottaisi huomioon.
        Seksissä miehellä on helppoa, hänhän useimmiten saa orgasmin. Edes tuntematta kumppania. Kunhan vaan on pillu mihin kullinsa työntää!
        Naisen orgasmin saanti on tunnekysymys. Jos mieltä vaivaa mikä tahansa asia, se vaikuttaa heti. Työasiat, väsymys, huoli jostakin, epävire parisuhteessa, monesti myös oma ulkonäkö. Nainen miettii, onko rintani sopivat, olenkohan tarpeeksi hyvä, olenko kiihoittava ja seksikäs yms. yms.
        Ei nainen siitä vaan pysty latautumaan seksiin ja ajattelemään vaan omaa hyvänolon tunnettaan. Hänen täytyy pystyä tuntemaan itsesä halutuksi, seksikkääksi ja arvostetuksi kumppaninsa silmissä.
        Nainen tarvitsee pidemmän kaavan haluunsa.
        Jos naista ns. pakotetaan orgasmin saantiin. Ei siihen mitkään keinot auta. Jos häneltä joka kerran jälkeen kysytään, mikset saanut taaskaan tai saitko mitään? Ne ovat omiaan viemään sen viimeisenkin mahdollisuuden saada orgasmi.
        Malttia miehet, nainen on herkkä olento tunnepuoleltaan. Varsinkin pidempi parisuhde vaatii ylläpitoa ja vaalimista. Toinen on huomioitava myös arjessa.
        Seksikin vaatii aikaa. Tätyy oppia toinen tuntemaan, sitten se vasta on täydellistä. Aivan eri asia, kuin yhdenyön jutut tai lyhyet suhteet. Niissä vain pelkkä halu, eikä ollenkaan tunnesiteitä.
        Naisilla itsensä ja seksuaalisuutensa tuntemaan oppiminenkin vie vuosia (ei tietysti kaikilla).
        Naiset ovat seksuaalisesti valmiita ja aktiivisia yleensä vasta 30:sta ikävuodesta alkaen ja parhaimmillaan 40-50 välissä.
        Orgasmittomuus on monen naisen ongelma, mikä taas ei tarkoita, etteikö hän nauttisi seksistä. Moni saa orgasmin muuten kuin varsinaisessa yhdynnässä.
        Tai yhdynnän aikana vaikka sormettamalla. Tai suuseksillä ennen tai jälkeen.
        On monesti myös miehestä kiini pystyykö hän naisensa tyydyttämään. Nainenhan pystyy miehen tyydyttämään vaikka vain olemalla ja antamalla miehen nussia. Mies saa orgasminsa. Mieheltä sensijaan vaaditaan enemmän. Eikä ole kysymys kullin koosta tai panon pituudesta.
        Tyydytetty nainen antaa myös miehelle paljon enemmän ja seksin laatu paranee. Moni mies sitä ei ehkä ymmärrä ja hamuaakin vihreämmille laitumille ja pettyy taas.
        Seksi on upea ja hieno asia elämässä ja parisuhteessa, mutta se ei saa olla hallitsevin!


      • hallitsevuudesta
        psykologiaa ! kirjoitti:

        Miehenä haluan myös vastata tähän. Ilmeisesti todellakin olette vielä nuoria. Taitaa ne paineet itselläsi olla suurempia siihen orgasmiin, kuin tyttöystävälläsi! Koet itsesi ilmeisesti huonoksi rakastajaksi? Turhaudut ja yrittämisesi tyttöystäväsi orgasminsaantiin lisääntyy.
        Ei se naisen nautinto seksissä pelkkään orgasmiin jää. Läheisyys hellyys ja muut tunteet ovat myös tärkeitä. Nainen ei seksissä ole kuin mies, lähes aina valmiina. Naiselle merkitsee kaikki asiat seksiin keskittymisessä. Harvoin nainen kiihottuu alastoman miehen nähdessään tai katsellesaan pornoa. Miehet tekevät näin. Naiselle kiihottumisen aihe saattaa olla vaikka miehen ääni. Parisuhteessa nainen pitää ottaa myös muuten huomioon. Helliä ja arvostaa. Sanoa jotain kaunista hänestä, kertoa kuinka paljon hänestä välittää. Ja mikä tärkeää, kertoa ja osoittaa hänen seksikkyytensä miehen silmissä.
        Miehistä tämä saattaa tuntua turhalta, mutta miettikääpä sitä omalle kohdalle. Ei olisi mukavaa, jos kumppani ei koskaan kehuisi, hellisi tai ottaisi huomioon.
        Seksissä miehellä on helppoa, hänhän useimmiten saa orgasmin. Edes tuntematta kumppania. Kunhan vaan on pillu mihin kullinsa työntää!
        Naisen orgasmin saanti on tunnekysymys. Jos mieltä vaivaa mikä tahansa asia, se vaikuttaa heti. Työasiat, väsymys, huoli jostakin, epävire parisuhteessa, monesti myös oma ulkonäkö. Nainen miettii, onko rintani sopivat, olenkohan tarpeeksi hyvä, olenko kiihoittava ja seksikäs yms. yms.
        Ei nainen siitä vaan pysty latautumaan seksiin ja ajattelemään vaan omaa hyvänolon tunnettaan. Hänen täytyy pystyä tuntemaan itsesä halutuksi, seksikkääksi ja arvostetuksi kumppaninsa silmissä.
        Nainen tarvitsee pidemmän kaavan haluunsa.
        Jos naista ns. pakotetaan orgasmin saantiin. Ei siihen mitkään keinot auta. Jos häneltä joka kerran jälkeen kysytään, mikset saanut taaskaan tai saitko mitään? Ne ovat omiaan viemään sen viimeisenkin mahdollisuuden saada orgasmi.
        Malttia miehet, nainen on herkkä olento tunnepuoleltaan. Varsinkin pidempi parisuhde vaatii ylläpitoa ja vaalimista. Toinen on huomioitava myös arjessa.
        Seksikin vaatii aikaa. Tätyy oppia toinen tuntemaan, sitten se vasta on täydellistä. Aivan eri asia, kuin yhdenyön jutut tai lyhyet suhteet. Niissä vain pelkkä halu, eikä ollenkaan tunnesiteitä.
        Naisilla itsensä ja seksuaalisuutensa tuntemaan oppiminenkin vie vuosia (ei tietysti kaikilla).
        Naiset ovat seksuaalisesti valmiita ja aktiivisia yleensä vasta 30:sta ikävuodesta alkaen ja parhaimmillaan 40-50 välissä.
        Orgasmittomuus on monen naisen ongelma, mikä taas ei tarkoita, etteikö hän nauttisi seksistä. Moni saa orgasmin muuten kuin varsinaisessa yhdynnässä.
        Tai yhdynnän aikana vaikka sormettamalla. Tai suuseksillä ennen tai jälkeen.
        On monesti myös miehestä kiini pystyykö hän naisensa tyydyttämään. Nainenhan pystyy miehen tyydyttämään vaikka vain olemalla ja antamalla miehen nussia. Mies saa orgasminsa. Mieheltä sensijaan vaaditaan enemmän. Eikä ole kysymys kullin koosta tai panon pituudesta.
        Tyydytetty nainen antaa myös miehelle paljon enemmän ja seksin laatu paranee. Moni mies sitä ei ehkä ymmärrä ja hamuaakin vihreämmille laitumille ja pettyy taas.
        Seksi on upea ja hieno asia elämässä ja parisuhteessa, mutta se ei saa olla hallitsevin!

        Olen nainen ja sanon tämän: kyllä seksistä voi tulla tavallisenkin naisen elämässä hyvin keskeinen ja hallitseva asia... varsinkin jos sitä ei saa, mutta haluaa....!!!!! Ja entä sitten jos vietti on luonnostaan vahva...


      • ed. kirjottaja.
        hallitsevuudesta kirjoitti:

        Olen nainen ja sanon tämän: kyllä seksistä voi tulla tavallisenkin naisen elämässä hyvin keskeinen ja hallitseva asia... varsinkin jos sitä ei saa, mutta haluaa....!!!!! Ja entä sitten jos vietti on luonnostaan vahva...

        Oikeassa olet, olen itsekkin joskus ollut suhteessa, jossa seksiä ei ollut alkuunkaan riittävästi. ja silloin siitä tuli halliseva, koska se oli lähes jatkuvasti mielessä.
        Tarkoitin kirjoituksessani toimivan parisuhteen seksistä, ettei suhteesta tulisi liian seksikeskeistä.
        Kiitos kommentistasi, se oli paikallaan :) !!


      • monesti olen
        ed. kirjottaja. kirjoitti:

        Oikeassa olet, olen itsekkin joskus ollut suhteessa, jossa seksiä ei ollut alkuunkaan riittävästi. ja silloin siitä tuli halliseva, koska se oli lähes jatkuvasti mielessä.
        Tarkoitin kirjoituksessani toimivan parisuhteen seksistä, ettei suhteesta tulisi liian seksikeskeistä.
        Kiitos kommentistasi, se oli paikallaan :) !!

        :) Ja sun kirjoitus oli kyllä tosi hyvä. Kiitos siitä.


      • että,
        psykologiaa ! kirjoitti:

        Miehenä haluan myös vastata tähän. Ilmeisesti todellakin olette vielä nuoria. Taitaa ne paineet itselläsi olla suurempia siihen orgasmiin, kuin tyttöystävälläsi! Koet itsesi ilmeisesti huonoksi rakastajaksi? Turhaudut ja yrittämisesi tyttöystäväsi orgasminsaantiin lisääntyy.
        Ei se naisen nautinto seksissä pelkkään orgasmiin jää. Läheisyys hellyys ja muut tunteet ovat myös tärkeitä. Nainen ei seksissä ole kuin mies, lähes aina valmiina. Naiselle merkitsee kaikki asiat seksiin keskittymisessä. Harvoin nainen kiihottuu alastoman miehen nähdessään tai katsellesaan pornoa. Miehet tekevät näin. Naiselle kiihottumisen aihe saattaa olla vaikka miehen ääni. Parisuhteessa nainen pitää ottaa myös muuten huomioon. Helliä ja arvostaa. Sanoa jotain kaunista hänestä, kertoa kuinka paljon hänestä välittää. Ja mikä tärkeää, kertoa ja osoittaa hänen seksikkyytensä miehen silmissä.
        Miehistä tämä saattaa tuntua turhalta, mutta miettikääpä sitä omalle kohdalle. Ei olisi mukavaa, jos kumppani ei koskaan kehuisi, hellisi tai ottaisi huomioon.
        Seksissä miehellä on helppoa, hänhän useimmiten saa orgasmin. Edes tuntematta kumppania. Kunhan vaan on pillu mihin kullinsa työntää!
        Naisen orgasmin saanti on tunnekysymys. Jos mieltä vaivaa mikä tahansa asia, se vaikuttaa heti. Työasiat, väsymys, huoli jostakin, epävire parisuhteessa, monesti myös oma ulkonäkö. Nainen miettii, onko rintani sopivat, olenkohan tarpeeksi hyvä, olenko kiihoittava ja seksikäs yms. yms.
        Ei nainen siitä vaan pysty latautumaan seksiin ja ajattelemään vaan omaa hyvänolon tunnettaan. Hänen täytyy pystyä tuntemaan itsesä halutuksi, seksikkääksi ja arvostetuksi kumppaninsa silmissä.
        Nainen tarvitsee pidemmän kaavan haluunsa.
        Jos naista ns. pakotetaan orgasmin saantiin. Ei siihen mitkään keinot auta. Jos häneltä joka kerran jälkeen kysytään, mikset saanut taaskaan tai saitko mitään? Ne ovat omiaan viemään sen viimeisenkin mahdollisuuden saada orgasmi.
        Malttia miehet, nainen on herkkä olento tunnepuoleltaan. Varsinkin pidempi parisuhde vaatii ylläpitoa ja vaalimista. Toinen on huomioitava myös arjessa.
        Seksikin vaatii aikaa. Tätyy oppia toinen tuntemaan, sitten se vasta on täydellistä. Aivan eri asia, kuin yhdenyön jutut tai lyhyet suhteet. Niissä vain pelkkä halu, eikä ollenkaan tunnesiteitä.
        Naisilla itsensä ja seksuaalisuutensa tuntemaan oppiminenkin vie vuosia (ei tietysti kaikilla).
        Naiset ovat seksuaalisesti valmiita ja aktiivisia yleensä vasta 30:sta ikävuodesta alkaen ja parhaimmillaan 40-50 välissä.
        Orgasmittomuus on monen naisen ongelma, mikä taas ei tarkoita, etteikö hän nauttisi seksistä. Moni saa orgasmin muuten kuin varsinaisessa yhdynnässä.
        Tai yhdynnän aikana vaikka sormettamalla. Tai suuseksillä ennen tai jälkeen.
        On monesti myös miehestä kiini pystyykö hän naisensa tyydyttämään. Nainenhan pystyy miehen tyydyttämään vaikka vain olemalla ja antamalla miehen nussia. Mies saa orgasminsa. Mieheltä sensijaan vaaditaan enemmän. Eikä ole kysymys kullin koosta tai panon pituudesta.
        Tyydytetty nainen antaa myös miehelle paljon enemmän ja seksin laatu paranee. Moni mies sitä ei ehkä ymmärrä ja hamuaakin vihreämmille laitumille ja pettyy taas.
        Seksi on upea ja hieno asia elämässä ja parisuhteessa, mutta se ei saa olla hallitsevin!

        mitä yleistämistä! kuvottavaa että niputat kaikki naiset (ja miehet) tuohon samaan muottiin! itse olen kirjoituksesi vastakohta. en kaipaa mitään lässyttämistä ja lepertelyä, vaan suoraa toimintaa.

        ja eikö mies voi haluta hellyyttä siinä missä nainenkin? omalta mieheni tarvitsee sitä paljon. miksi nainen ei voi olla "aina valmiina"? minua ainakin huvittaisi koko ajan. miten niin nainen kiihotu katsellessaan alastonta miestä? minä ainakin kiihotun omasta miehestäni, mut minkäs sille voi jos teillä ei yhtä komeita ole. ja kai se orgasmi miehelläkin on tunnepuolen juttu? tuskin kukaan tunteettomasta jyystöstä pitäisi. ja kai naisenkin kuuluu olla seksissä jotain muutakin kuin lahna, eikä edellyttää miestä hoitamaan hommia. hyvään seksiin tarvitaan kaksi...

        on karmeaa olla seksuaalisesti aktiivinen nainen, kun tuntuu että naisen kuuluisi olla joku vitun siveyden sipuli jolta ei heru ikinä. semmoinen siveä neitsyt pitäisi siis teeskennellä olevansa, ja jos nainen haluaa seksiä se on huora. seksi on minulle tärkeää, ja en kestä ilman.

        ja tutkitusti naiset ovat seksuaalisesti aktiivisimmillaan 25-30v, miehet 20-25v eli älä puhu paskaa.

        Terkuin 20v nainen


      • the toinen 20v
        että, kirjoitti:

        mitä yleistämistä! kuvottavaa että niputat kaikki naiset (ja miehet) tuohon samaan muottiin! itse olen kirjoituksesi vastakohta. en kaipaa mitään lässyttämistä ja lepertelyä, vaan suoraa toimintaa.

        ja eikö mies voi haluta hellyyttä siinä missä nainenkin? omalta mieheni tarvitsee sitä paljon. miksi nainen ei voi olla "aina valmiina"? minua ainakin huvittaisi koko ajan. miten niin nainen kiihotu katsellessaan alastonta miestä? minä ainakin kiihotun omasta miehestäni, mut minkäs sille voi jos teillä ei yhtä komeita ole. ja kai se orgasmi miehelläkin on tunnepuolen juttu? tuskin kukaan tunteettomasta jyystöstä pitäisi. ja kai naisenkin kuuluu olla seksissä jotain muutakin kuin lahna, eikä edellyttää miestä hoitamaan hommia. hyvään seksiin tarvitaan kaksi...

        on karmeaa olla seksuaalisesti aktiivinen nainen, kun tuntuu että naisen kuuluisi olla joku vitun siveyden sipuli jolta ei heru ikinä. semmoinen siveä neitsyt pitäisi siis teeskennellä olevansa, ja jos nainen haluaa seksiä se on huora. seksi on minulle tärkeää, ja en kestä ilman.

        ja tutkitusti naiset ovat seksuaalisesti aktiivisimmillaan 25-30v, miehet 20-25v eli älä puhu paskaa.

        Terkuin 20v nainen

        Alko ihan naurattaa tää kommentti.

        Mielestäni tuo oli oikein hyvä ja osuva yleistys, itse ainakin allekirjoitan. Mieheltä vaaditaan enemmän, jotta hän voisi antaa naiselle orgasmin. Yhtälailla naisen täytyy olla oikeassa vireessä, eikä todellakaan mikään lahna sängyssä.

        Terveisin,

        aktiivinen sängyssä 20v nainen.


      • nainen -85
        psykologiaa ! kirjoitti:

        Miehenä haluan myös vastata tähän. Ilmeisesti todellakin olette vielä nuoria. Taitaa ne paineet itselläsi olla suurempia siihen orgasmiin, kuin tyttöystävälläsi! Koet itsesi ilmeisesti huonoksi rakastajaksi? Turhaudut ja yrittämisesi tyttöystäväsi orgasminsaantiin lisääntyy.
        Ei se naisen nautinto seksissä pelkkään orgasmiin jää. Läheisyys hellyys ja muut tunteet ovat myös tärkeitä. Nainen ei seksissä ole kuin mies, lähes aina valmiina. Naiselle merkitsee kaikki asiat seksiin keskittymisessä. Harvoin nainen kiihottuu alastoman miehen nähdessään tai katsellesaan pornoa. Miehet tekevät näin. Naiselle kiihottumisen aihe saattaa olla vaikka miehen ääni. Parisuhteessa nainen pitää ottaa myös muuten huomioon. Helliä ja arvostaa. Sanoa jotain kaunista hänestä, kertoa kuinka paljon hänestä välittää. Ja mikä tärkeää, kertoa ja osoittaa hänen seksikkyytensä miehen silmissä.
        Miehistä tämä saattaa tuntua turhalta, mutta miettikääpä sitä omalle kohdalle. Ei olisi mukavaa, jos kumppani ei koskaan kehuisi, hellisi tai ottaisi huomioon.
        Seksissä miehellä on helppoa, hänhän useimmiten saa orgasmin. Edes tuntematta kumppania. Kunhan vaan on pillu mihin kullinsa työntää!
        Naisen orgasmin saanti on tunnekysymys. Jos mieltä vaivaa mikä tahansa asia, se vaikuttaa heti. Työasiat, väsymys, huoli jostakin, epävire parisuhteessa, monesti myös oma ulkonäkö. Nainen miettii, onko rintani sopivat, olenkohan tarpeeksi hyvä, olenko kiihoittava ja seksikäs yms. yms.
        Ei nainen siitä vaan pysty latautumaan seksiin ja ajattelemään vaan omaa hyvänolon tunnettaan. Hänen täytyy pystyä tuntemaan itsesä halutuksi, seksikkääksi ja arvostetuksi kumppaninsa silmissä.
        Nainen tarvitsee pidemmän kaavan haluunsa.
        Jos naista ns. pakotetaan orgasmin saantiin. Ei siihen mitkään keinot auta. Jos häneltä joka kerran jälkeen kysytään, mikset saanut taaskaan tai saitko mitään? Ne ovat omiaan viemään sen viimeisenkin mahdollisuuden saada orgasmi.
        Malttia miehet, nainen on herkkä olento tunnepuoleltaan. Varsinkin pidempi parisuhde vaatii ylläpitoa ja vaalimista. Toinen on huomioitava myös arjessa.
        Seksikin vaatii aikaa. Tätyy oppia toinen tuntemaan, sitten se vasta on täydellistä. Aivan eri asia, kuin yhdenyön jutut tai lyhyet suhteet. Niissä vain pelkkä halu, eikä ollenkaan tunnesiteitä.
        Naisilla itsensä ja seksuaalisuutensa tuntemaan oppiminenkin vie vuosia (ei tietysti kaikilla).
        Naiset ovat seksuaalisesti valmiita ja aktiivisia yleensä vasta 30:sta ikävuodesta alkaen ja parhaimmillaan 40-50 välissä.
        Orgasmittomuus on monen naisen ongelma, mikä taas ei tarkoita, etteikö hän nauttisi seksistä. Moni saa orgasmin muuten kuin varsinaisessa yhdynnässä.
        Tai yhdynnän aikana vaikka sormettamalla. Tai suuseksillä ennen tai jälkeen.
        On monesti myös miehestä kiini pystyykö hän naisensa tyydyttämään. Nainenhan pystyy miehen tyydyttämään vaikka vain olemalla ja antamalla miehen nussia. Mies saa orgasminsa. Mieheltä sensijaan vaaditaan enemmän. Eikä ole kysymys kullin koosta tai panon pituudesta.
        Tyydytetty nainen antaa myös miehelle paljon enemmän ja seksin laatu paranee. Moni mies sitä ei ehkä ymmärrä ja hamuaakin vihreämmille laitumille ja pettyy taas.
        Seksi on upea ja hieno asia elämässä ja parisuhteessa, mutta se ei saa olla hallitsevin!

        Kirjoita vain omasta puolestasi. Epäseksuaalisia on miehissä ja naisissa molemmissa ja sellainen sinä taidat olla. Kyllä kiihotun alastomasta miehestä omasta ja vieraasta. Kiihotun myös katsoessani pornoa. Orgasmi on tärkeä seksissä! Ei voi saada tyydytystä ilman orgasmia.


    • miksi ei

      voi saada orgasmia. Jotkut ihmiset on niin pöljiä ettei ne ole edes peilillä kattoneet, mitä hierotaan mistäkin ja toiset ei ole koskaan nähny edes pornoa. Varmaan jotain idiootteja.

    • olen 28-vuotias

      nainen, enkä ole milloinkaan saanut orgasmia. Olen mieheni kanssa ollut yhdessä 10-vuotta ja olen heti seurustelun alussa kertonut asiasta. Aina välillä asia on tullut puheeksi ja seksiterapeuttikin on käynyt mielessä. Nyt meni pitkä aika, kun asiaa ei ole otettu esille, kunnes meille tuli (ja on vieläkin) hellyydenpuute kriisi ja asiaan liittyy tietenkin toinen nainen. Kriisin vuoksi olemme pitkästä aikaa alkaneet puhumaan henkeviä. Siis keskustelleet suhteestamme, seksistä, yms. yms. Mieheni neuvoi minua seksistä kuten esim. sen aikana pitää pää tyhjätä aivan kokonaan ja antaa tunteiden vain viedä, en halua sinun riisuvan itseäsi vaan haluan tehdä sen itse ym. Nuo kuulostavat aivan naurettavilta asioilta, mutta minulle merkitsevät todella paljon. Tajusin, että osittain sen vuoksi en ole halunnut enkä saanut, kun en yksinkertaisesti tiedä mitä sängyssä pitäisi tehdä. Seksin olen aloittanut aivan liian nuorena ja useimmiten kännissä. Eli psygologiaakin tässä on mukana. Nyt olemme pienen ajan sisällä harrastaneet seksiä useampaan kertaan ja joka kerta se on ollut huippua. Orgasmiin saakka en ole päässyt, mutta se on tuntunut aivan sairaan mahtavalta. En ole koskaan sellaista tuntenut. Nyt pitäisi jatkaa keskusteluja fantasioista ja mitä mies haluaisi minun tekevän sängyssä etten olisi se lahna. Olen kyllä muuten synnyttänyt jo yhden lapsen ja toinen tulossa, että voi toki sekin osaltaan vaikuttaa. Kuka tietää ja väliäkö sillä, kun vihdoin tuntuu!

    • Ki.ti

      Minkä ihmeen suoriutumis-mieskyky-testaus-jutun suurin osa miehistä on ottanut sen suhteen, saako nainen orgasmia vai ei?! En mäkään aina saa, so what? Ei se todellakaan johdu siitä etteikö kukaan sitä olisi osannut antaa, mutta kun ei niin ei.

      Anna naisesi vain nauttia äläkä koko ajan hoputa siinä että tuleeko jo tuleeko jo, no miksei tule, tulis jo! Se tulee sieltä aikanaan. Pienenä vinkkinä: nauti siitä että tuotat naiselle nautintoa, se avaa ainakin yhden lukon, minun mielessäni.

      • Anonyymi

        Olet oikeassa. Miehestä näkyy onko nautinnon tuottaminen naiselle hänestä tärkeää ja ihanaa vai onko hän täysin välinpitämätön naisen kokemukselle. Välinpitämätön on huonoin rakastaja eikä saa orgasmia siksi aikaan


    • just joo

      Niin, miehet eroaa sen takia että
      1. nainen ei saa miehen kanssa orkkua (itsetyydytyksellä kyllä saa)

      2. nainen on 5 kg miehen mielestä liian lihava.

      Just joo. Voi hellanlettas.

    • ..............

      haluat erota, koska nainen ei saa orgasmia!? :O Onko tää joku ego-juttu vai?

      Itse en ole saanut orgasmia kuin nykyisessä parisuhteessa ja senkin muin kuin yhdyntäkeinoin. Sitä ennen mulle itselleni oli täysin yks hailee saanko orgasmin vai en - ei sellaisesta osannut välittää kun ei ollut kokenutkaan. Yhtä EVVK on esim. se yhdynnässä saatava orgasmi. Ylipäätänsä koko orgasmi mielestäni on yliarvostettua, se paras osahan tulee orgasmia ennen eli se muu nautinto, joka ei mene silmänräpäyksessä ohi. Ja tämähän itselläni oli jokatapauksessa. Orgasmittomuus ei tarkoita sitä, että seksi ei olisi nautinnollista ja hyvää.

      Mutta whatever suits you. Jos se orgasmi vaaditaan, että itse kiksisi saat niin anna palaa.

      • naisille

        Minä ainakin haluan saada joka kerta, vaikken yhdynnässä saakkaan ja mies ei kyllä uskalla jättää mua ilman. En ymmärrä mikä muu nautinto??? Ai miehen... Mitä sillä miehellä tekee jos ei saa tyydytystä? Turha selittää rakkaudesta ym. plää plää, ellei sitten jotain terveydellisiä juttuja.


      • ................
        naisille kirjoitti:

        Minä ainakin haluan saada joka kerta, vaikken yhdynnässä saakkaan ja mies ei kyllä uskalla jättää mua ilman. En ymmärrä mikä muu nautinto??? Ai miehen... Mitä sillä miehellä tekee jos ei saa tyydytystä? Turha selittää rakkaudesta ym. plää plää, ellei sitten jotain terveydellisiä juttuja.

        nautin seksistä ainakin muutenkin kuin orgasmin osalta. Ja saan mielihyvää. Minusta olisi taas outoa, jos seksi ei aiheuttaisi missään muussa kohdassa mielihyvää kuin sen orgasmin aikana.

        Puhuinkin juuri siitä, että jos ei orgasmeja yksinkertaisesti saa (kuten aika iso osa naisista) niin ei se oikein osaa kaivatakaan asiaa, jota ei ole kokenut. Jos taas orgasmin on kokenut itse käsipelillä/miehen esileikkien kautta, niin se voi tulla tärkeäksi, mutta esim. kokematonta yhdyntäorgasmia ei kaipaa.


      • ehdottomasti!!
        ................ kirjoitti:

        nautin seksistä ainakin muutenkin kuin orgasmin osalta. Ja saan mielihyvää. Minusta olisi taas outoa, jos seksi ei aiheuttaisi missään muussa kohdassa mielihyvää kuin sen orgasmin aikana.

        Puhuinkin juuri siitä, että jos ei orgasmeja yksinkertaisesti saa (kuten aika iso osa naisista) niin ei se oikein osaa kaivatakaan asiaa, jota ei ole kokenut. Jos taas orgasmin on kokenut itse käsipelillä/miehen esileikkien kautta, niin se voi tulla tärkeäksi, mutta esim. kokematonta yhdyntäorgasmia ei kaipaa.

        Koska olet noin saatanan tyhmä, pitää naisesi saada itselleen uusi mies!

        Luultavimmin olet niin TYHMÄ, ettet osaa edes opetella lukemaan tyttöystävääsi, siis bodylanguage jne. Joten äijä vaihtoon vaan. Tee se ja ole mies edes tämän kerran!


      • hampi
        naisille kirjoitti:

        Minä ainakin haluan saada joka kerta, vaikken yhdynnässä saakkaan ja mies ei kyllä uskalla jättää mua ilman. En ymmärrä mikä muu nautinto??? Ai miehen... Mitä sillä miehellä tekee jos ei saa tyydytystä? Turha selittää rakkaudesta ym. plää plää, ellei sitten jotain terveydellisiä juttuja.

        Kuulkaas nyt ihmiset!! mun mielestä se on kahden ihmisen välistä rakastelua, josta nautitaan, ei tarkoituksena ole aina saada orgasmia. siitä voi nauttia muutenkin, täytyy osata vain rentoutua. :)


      • Joillekin on helppoa
        naisille kirjoitti:

        Minä ainakin haluan saada joka kerta, vaikken yhdynnässä saakkaan ja mies ei kyllä uskalla jättää mua ilman. En ymmärrä mikä muu nautinto??? Ai miehen... Mitä sillä miehellä tekee jos ei saa tyydytystä? Turha selittää rakkaudesta ym. plää plää, ellei sitten jotain terveydellisiä juttuja.

        Eiköhä tässä lie nyt ole kyse siitä, että toisille meistä orgasmin saaminen on hyvin hyvin helppoa. Toisille taas ei. Siksipä ne meistä naisista, joille se tosiaan on hyvin helppoa, ei täysin huomata kuinka paljon me nautitaan siitä muusta osasta seksiä myöskin, vaan keskitytään vaan siihen kliimaksiin. Tokihan se orgasmi päälimmäisenä mieleen yleensä jää. Toisaalta kiihottuminenkin on kivaa ja miettikääpä kaikki vaan niitä ihania hetkiä ennen kuin se muhinointi edes siirtyy sille sukuelinten koskettelun/yhdynnän tasolle. Kylläpä nekin vaan aika mukavia hetkiä on ja jättää lähtemättömiä muistoja.

        Lisäksi yleistyksiin naisten orgasmin saavuttamisen vaikeudesta voin sanoa vaan, että kaikki ollaan erilaisia, mutta että meitä helposti tulevia löytyy kyllä myöskin. Itselle orgasmin saaminen on helppoa yhdynnöissä kunhan asento on face-to-face ja mies pysyy sen verran intiimillä etäisyydellä, että klitoriskin tulee siinä vähän hinkatuksi. Näissä leikeissä keskimittainen tai lyhyempi veijari on parempi kuin liian pitkä, muta kyllä se joka pelillä onnistuu kunhan pysyy kontaktilajina ;).


      • Anonyymi
        hampi kirjoitti:

        Kuulkaas nyt ihmiset!! mun mielestä se on kahden ihmisen välistä rakastelua, josta nautitaan, ei tarkoituksena ole aina saada orgasmia. siitä voi nauttia muutenkin, täytyy osata vain rentoutua. :)

        Nimenomaan. Ja jos mies sattuu olemaan sellainen kuin minun lyhytaikaiseksi jäänyt eksä, jonka lemppasin, eli väkivaltainen juoppo, niin eipä sellaisen kanssa orgasmit synny. Muiden kanssa ei ole ollutkaan hankaluuksia. Sekopäät kierrän vastedes kaukaa.


    • hampi

      älä nyt hyvä mies eroa sen takia naisestas että hän ei saa orgasmia, jos hänestä oikeasti välität! :O hoitakaa asia niinkuin aikuiset ihmiset ja pyydä tyttöystävääsi käymään lääkärisä, niin se homma selvenee. :)

    • Megamolo

      Kyllähän tuon nyt ymmärtää jotenkin. Onhan se seksi surkeaa myös miehelle jos nainen ei saa iloa. Sama kuin jyystäisi pöytään kiinni liimattua tekopillua(?)

    • Naisen orgasmiin tarvitaan rohkeutta puhua ja ohjata mies sinne, missä tuntuu hyvältä. Partnerin anatomian oppii tuntemaan, kun haluaa oppia ja kokeilee. Näytteleminen toista miellyttääkseen on vihoviimeinen tapa pilata parisuhde.

      Parit ovat erilaisia jo pituutensa, painonsa ja ruumiinrakenteensa suhteen. Niinpä samat asennot eivät sovi kaikille. Peruslähetyssaarnaajassa voi olla vaikea saada kunnon klitoriskontaktia jo pelkästään sen vuoksi, että vatsat ovat tiellä. Jos miehen varustus ei ole poikkeuksellisen jykevä, on pakko käyttää jotain muuta asentoa.

      Oma kokemukseni on rajoittunut solakkaan, urheilulliseen ja pitkään naiseen, mutta kaverit ovat kertoneet, että elokuvan Aistien Valtakunta DVD:n kannessa oleva asento soveltuu myös toisenlaisille pareille.

    • Mä osaan

      Kyllä se on miehessä vika jos ei saa naiselle orgasmia.

      • Anonyymi

        Näin on. Etenkin jos nainen saa omin käsin onnen nopsasti. Silloin on satavarmasti miehessä vika.


    • *___*

      Huh huh... jos edes vähän viitsisit panostaa naisesi nautintoon ja kysyä mistä hän pitää, niin varmasti hän kykenisi orgasmin saamaan tavalla tai toisella jossakin vaiheessa! Pitää myös ottaa huomioon, että hän ei välttämättä uskalla kertoa sinulle kaikista haluistaan ym., mutta enpä tuota kyllä ihmettelekään kirjoituksesi perusteella. Tunneyhteys on todella tärkeää sekä luottamus. Itse olen saanut mieheni kanssa aina orgasmin (ekaa seurustelukuukautta lukuunottamatta), koska voin luottaa häneen ja hän jaksaa aina pitää minua hyvänä taka-ajatuksetta! Läheisyys sängyn ulkopuolella on todella tärkeää, jotta sängyssä pääsee oikeaan mielentilaan.

    • älypää

      vitun pelle, oletko jättämässä tyttöystävän sen takia ettei hän saa orgasmia?! voi jumalauta tulis sota ja tappais tollasen pesäkkeen, onko seurustelu sulle vain seksiä ? tyttöystäväsi kuuluisi jöttää sinut ja etsiä parempi tyydyttäjä kerta ei oma poikaystävä siihen kykene, ps. vedä ittes juhannussalkoo saatana

      • Minä en olisi

        jaksanut edes tuota neljää vuotta. Ei hitto, se olisi painajainen jos ei puolisoaan pystyisi tyydyttämään.
        Jompikumpi tulee pettämään ennemmin tai myöhemmin. Parempi erota.


      • Anonyymi
        Minä en olisi kirjoitti:

        jaksanut edes tuota neljää vuotta. Ei hitto, se olisi painajainen jos ei puolisoaan pystyisi tyydyttämään.
        Jompikumpi tulee pettämään ennemmin tai myöhemmin. Parempi erota.

        Ei se mitään salatiedettä ole. Henkisen yhteyden pitää pelata ja sitten esileikit. Etenkin jos on mies kovin pienenlainen niin sitä suuremmin pitää panostaa siihen esileikkiin.


    • Anonyymi

      Auttakaa mä en ole saannut orgasmia ja haluan kovasti,vinkkejä?

      • Anonyymi

        Tyydytä itsesi, tutustu itseesi.


    • Anonyymi

      Jos tässä on kyse yhdyntä orgasmista niin voin kertoa omastakin kokemuksesta että yhdyntä orgasmia on vaikea naisen saada siinä ajassa kun yhdyntä kestää. Jos ei siis samalla hyväile yhdynnän aikana klitorista. Itse olen saanut ainoastaan orgasmeja siitä kun klitorista hyväillään. Yleensä tämä on tapahtunut ennen yhdyntään jolloin mies on saanut minulle orgasmin hyväilemällä klitorista. Ja huom! Miehet: Klitoris on herkkää aluetta joten sitä hyväillään kevyellä kosketuksella eikä tarvitse mitään nopeaa liikettä.. päinvastoin. ;) Ja klitoreksasta puhuessa tarkoitan sen huippua joka sijaitsee ulkoisten häpyhuulten yläpuolella. Klitorishan on oikeasti laaja kokonaisuus jonka osa on naisen sisällä. Luulen että jos miehellä on paksu penis niin stimuloi paremmin klitorista emättimen sisältä päin jolloin naisen on helpompi saada emätin orgasmi. Mut joo nämä naisen tyydyttämis asiat kannattaa ensin harjoitella ja puhua yhdessä mikä tuntuu hyvältä. Ei siis kannata erota heti vaikka onkin pidemmän aikaa ollut yhdessä ja luulee että tietää mistä toinen tykkää mutta oikeasti ei välttämättä tiedäkkään. Ja tietääkö nuoremmat naisetkaan aina että millainen hyväily tuntuu hyvältä jos ei ole sitä vielä itsensä kanssa harjoitellu. t. Nainen 35 v

      • Anonyymi

        Ei kukaan nainen viidessä minuutissa saa orgasmia varsinkaan silloin kun on ilmiselvää ettei miestä kiinnosta kuin oma tyydyttyminen.


    • Anonyymi

      Kyllä se onnistuu ilmankin mutta ei liian pienellä pippelillä.

    • Anonyymi

      On aina miehen vika jos ei nainen saa orgasmia. Syitä on monia. Pahin on asennevamma.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1868
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1808
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      117
      1791
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      70
      1577
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1128
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    10. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1125
    Aihe