AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Auton luovutustodistus ?

Auton luovutustodistus ?

5 Vastausta 8 364 Lukukertaa
Möin viime viikolla vanhan auton romuni ja tehtiin luovarit ym ihan ok, paitsi että nyt jälkeenpäin huomasin että ostaja jätti merkkaamatta henkilötunnuksensa luovutuspaperiin.

No nyt sitten pari päivää sitten kaveri soitteli että olikin myynyt auton suoraan veljelleen ja sanoi että tuo mulle uudet luovarit.
Epäilen nyt kuitenkin että tässä saattaa käydä niin ettei autoa rekisteröidäkään uudelle omistajalle 7 päivän kuluessa ja sitä rataa.
Harmi kun ei tullut sitten otettua kopsua siitä ilmoitusosasta, tosin ei ollut mahdollisuuttakaan.

Eli riittääkö minulla nyt tässä vaiheessa tuo pelkkä luovari ilman henk.tunnusta osoittaa ettei auto ole enää minun? Ostaja on kyllä tuttu mies eli ei ihan kuka tahansa..

kylläpä

se riittää.Tarvii vaan tietää ostajan nimi ja osote.Autostahan tiedot on luovarissa.

No entäs 7 vrk kuluttua ?

Kiitos asiallisesta vastauksesta.

Mutta mitäs mun täytyy tehdä jos vielä viikon päästä jolloin auton myymisestä on jo liki pari viikkoa, autoni näkyy edelleen vakuutusyhtiössäni kuten ennenkin eli luultavasti autoa ei ole rekisteröity uudelle omistajalle ja vakuutus ei ole lakannut?

Entä siinä tapauksessa jos auto on lähtenyt ns. kiertoon eli menee jobbarilta toiselle, tarviiko minun huolehtia yhtään mistään kun mulla on toi luovari? Tietty laittaa kopsu luovarista akeen?

kylläpä

Itselle kävi niin että myin auton ja parin kuukauden kuluttua tuli käyttömaksu postissa,akelta tekstiviestillä kysyin kenen nimissä auto oli.Ei ollu ostaja rek.omiin nimiinsä,konttorille luovarin kanssa menin. Sieltä laittoivat akelle tiedon että auto on myyty.Samana päivänä irtisanoin vakuutukset ja soitin poliisille (vitutti) kerroin tilanteen ja sen missä tää veijari on töissä sekä kellonajan kun työt loppuvat.Seuraavana päivänä ajelin tän veijarin kämpän ohi siellähän se biili nökötti ilman kilpiä.(enää ei vituttanu yhtään).Vakuutukset/käyttömaksut katkee siitä päivästä mikä luovarissa on.KIvat rapsut tulee myös kun ei rek.omiin nimiinsä.

Myitkö sen nigerialaiselle

vai jollekin muulle afrikan suurlähettiläälle?

Reilua peliä.

Tapana on kirjoittaa se perinteinen ja oikea luovari ja täyttöhetkellä pitää olla kummankin osapuolen henkilötodistus olla saatavilla josta on helppo laittaa se sotukin sinne paperiin joskus venkoilevat ettei sitä tunnusosaa tarvitse ja luovarikin on turhaa.
Sen verta montakertaa saanut lähetellä kopiota luovarista kun ei ole otettu nimilleen ja parkkisakkoja rupee tulemaan ja kiihkeimmät ovat ulosottoonkin jopa kerinneet ennen kun tajuavat omistajanvaihdoksen tapahtuneen.
Puhumattakaan ajoneuvoveron katkeamisesta.
Ostaessa ja myydessä sama juttu.
 /   /  /  / Auton luovutustodistus ?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta