AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  / S-pankkiin rahansiirto

S-pankkiin rahansiirto

24 Vastausta 13 093 Lukukertaa
Kuinka kauan rahansiirto kestää Osuuspankista S-pankin tilille ? Entäs muut pankit ? Siirsin eilen Osuuspankista rahnaa S-tilille, mutta ei vielä näy tilillä.

Siirrosta

yleinen siirtymisaika eri pankkiryhmien välillä on 2-3 PANKKIPÄIVÄÄ eli viikonloppupäiviä ei lasketa mukaan. Jos laitoit tänään rahat siirtoon niin käytännössä olisi ollut sama kuin olisit laittanut ne maanataina jolloin keskiviikkoon mennessä ovat tilillä.
Jos laitoit perjantaina niin tiistaina ovat perillä.

Ja jostain ymmärsin niin, että jos pankin konttorin aukioloaikana siirtää niin kyseinen päivä lasketaan mukaan tuohon 2-3 pankkipäivään. Jos laitoit 16 jälkeen niin seuraava pankkipäivä on ensimmäinen noista 2-3 pankkipäivästä.

S-pankkiin rahansiirto

Mistään pankista eilen perjantaina tehty tilisiirto toiseen pankkiin ei näy vielä lauantaina. Vaaditaan yleensä yksi pankkipäivä.

Esimerkkejä:
Nordea -> S-Pankki yksi pankkipäivä
S-Pankki -> Nordea yksi pankkipäivä
Sampo Pankki -> S-Pankki yksi pankkipäivä
S-Pankki -> Sampo Pankki yksi pankkipäivä

Nuo ovat omia kokemuksia. Osuuspankin eikä muiden pankkien ja S-Pankin välisistä tilisiirroista ole kokemusta. Nordean ja Sampo Pankin välillä ovat siirrot vaatineet yhden vuorokauden kumpaankin suuntaan.
Juuri näin! Minusta tämä perustuu lakiin ja EU:n direktiiviin.

yksi pankkipäivä,

siis arkipäivä....perajantain jutut näkuu maanantaina

Yhtä

Periaatteessa raha siirtyy yhtä nopeasti toiseen pankkiin kun saman pankin toiseenkin konttoriin. Mutta tämä kaksi pankkipäivää on jäänne menneiltä ajoilta. Sitä ei haluta poistaa, sillä se on kannattavaa bisnestä tuo kasi päivää ilmaista asiakkaan rahaa pankin hallussa. Se on 1% liikevaihdosta ilman mitään kuluja. 1% likevaihdosta on katteessa iso raha, jota ei kannata antaa turhaan asiakkaalle. bisnes on bisnes. Mooses. Samaa ilmaista rahaa kun luotonvarausbrovisiot. ei mitään kuluja pankille, ainoastaan tuloa. Hieno nimi tyhjästä rahastamiselle.

Korkotuloa häviää

Isoja summia ei kannata siirtää loppuviikosta, viikonloppuna jos rahat "pankkien välillä", niin et saa kummastakaan pankista korkoa.

Siirrä isot summat maanantaina tai tiistaina. Niin ehtivät mahdollisimman lyhyessä ajassa toiselle tilille korkoa kasvamaan. Jos korkoa esim. 3 euroa päivälle, niin viikon lopun takia voi palaa 9-12euroa korkoa ilmaan.

Mulla siirtynyt osuuspankista s-pankkiin 1 arkipäivässä.

Eli maksettu ma -> perillä ti.
Miksi siirtelisit isoja summia pankkitileillä? Inflaatio on isompi kuin minkään "siirtelytilin" korko... Pankit tietysti ovat tyytyväisiä, kun isoa osaa asiakkaista ei kiinnosta laittaa rahojaan kasvamaan, vaan he lainaavat sen käytännössä tappiolla pankille, joka taas sijoittaa rahat kasvamaan ja tekee voittoa.
Kyllä se vaan kestää tuon 3 pankkipäivää, kun siirtää toisesta pankista rahaa S-pankkiin eli maanantaina laitettu siirto näkyy S-pankissa vasta torstaina. Kokemusta on useammalta vuodelta ja kymmeniä kertoja on tullut siirrettyä S-pankin tilille rahaa. Mitään selvitystä siitä, miten tuo rahan kulkeminen voi kestää noin kauan, ei pyytämälläkään saa vaan mainitaan, että on pankkimaailmassa yleisesti noudatettava käytäntö. Yleisesti noudatettava huijaus on kuitenkin käytössä vain S-pankissa, muut istuvat rahojesi päällä vain päivän tai korkeintaan kaksi.
Olen siirtänyt Op:n tilitä S-pankin tilille ja on näkynyt seuraavana päivänä.
Omat kokemukseni ovat S-Pankki, Tapiola Pankki, Nordea ja Sampo. Kaikissa on joka kerta vienyt yhden pankkipäivän.

Tapiola Pankkiin S-Pankista siirretäessä näkyy siirto seuraavana päivänä, mutta tällöin kirjaamispäivä on jo edellinen päivä eli ei tule korkotappiotakaan! Tämä on usampaan kertaan havaittu. Toiseen suuntaan ei ole siirtoja ollut.

Osuuspankki ei kuulu pankkivalikoimaani enkä osaa sanoa sitä, jarruttaako Osuuspankki siirtoja.
Nordeasta S-Pankkiin ja toisinpäin menee kaksi pankkipäivää.
Sinulla on siis noin tapahtunut, onnea!
Tiedätkö muita tilisiirtoja kuin omasi?
Laki on muuttunut vuoden 2012 alussa. Nykyään SEPA-maksun pitää olla perillä viimeistään seuraavana maksupäivänä kaikkialla Euroopassa. En viitsi tässä selittää, mitä tarkoittaa SEPA, se on joka tapauksessa eria asia kuin sepalus, mutta tomppeleille eroa on vaikea selittää.
niin monesti olen sen tehnyt elämäni aikaan, että vastaan. Kun teet maksun normaaliin aikaan, niin se on seuraavana aamuna S-pankissa. En tiedä sitä sitten miten se asia on ilta-aikaan, mutta ainakin klo 06-15 väillä se menee hyvin nopeasti.
Mulla sama homma. Teen illalla tilisiirron klo 18-20 op:sta s-pankkiin. Rahat aamulla s-tilillä.
Jos tekee siirron liian myöhään niin rahat eivät olekaan seuraavana päivänä vastaanottajapankissa. Tämä pankkien siirtoajojen takia.
Kannattaa siirtää klo 18 mennessä.
Onsun.fi palvelun kanssa saa S-Pankkiin saman tien rahaa.Toki sitten maksaa vähän. Mutta jos on kiire, niin sillä hoituu ihan reaaliajassa rahan lähetys myös S-Pankkiin.
Täämä on luotto, eli verrattavissa pikavippiin!
Ihan miten sen ottaa. Siks sanoinkin et maksaa vähän. Jos 20 eurosta 2.60 on sulle liikaa kulua, niin vaihtoehtona on odotella 2 pvää rahan siirtymistä. Your choice.
Miksi pitää siirtää rahnoo? Palkka S pankkiin ja sillä selvä!
Kai sullekin tulee laskuja?
toki tulloo. palkka riittää laskuihin
S-Pankista siirrot toimii ihan yhtä nopeasti, kuin muistakin pankeista. Ei ole mitään eroa.
"S-Pankista siirrot toimii ihan yhtä nopeasti, kuin muistakin pankeista. Ei ole mitään eroa."

S-Pankista rahat on nopeiten tilillä, varsin myöhäänkin edellisenä päivänä pankkipäivisin esin klo 22 - 23 maksettu voi olla S-Pankin tilillä seuraavana pankkipäivänä. Muutenkin S-Pankki antaa koron myös maksupäivälle myös.
 /   /  / S-pankkiin rahansiirto

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta