AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / maatalouslomittajan palkka?

maatalouslomittajan palkka?

8 Vastausta 3 480 Lukukertaa
paljonko maatalouslomittaja ansaitsee tunnille/kuukaudessa, ylin palkka, alin palkka ja entä keskiverto palkka?

Liian huono

Työn raskauteen ja vastuullisuuteen liian huono palkka.Itselläni se oli 9.8€ tunti+viikonloppulisät ja kilometrikorvaukset.8€ suunnilleen on alussa palkka jos on koulutus.Kuukausipalkat on tunneista ja kokemuksesta riippuen n.1300-1700€+lisät.

näin on

jep. yhdyn edelliseen. itselläni oli vieläpä niin että kun olin perheenjäsen, palkka oli alle 9 €... mut onneks en oo niitä hommia pitkilleen tehny, ja silloinkin kun tein, niin ihan omien töiden lomassa avittelin porukoita, ja revin kaupungilta rahat.

...hullua hommaa

just...töitä teen omien töiden lisäksi 7 päivää viikossa ja saan kk käteen 1200euroo... ei lisätyö/viikonloppukorvauksia saatika vapaapäiviä.. kyl on hullua hommaa...ovat niin hemmetin pihejä noi maajussit..
taidan vaihtaa maisemaa

just..

Ei taida maajussit paljoa määräillä teidän palkkoja... eipä maajusseillekkaan paljoa rahaa käteen jää loppuviimeks
maajusseilla on rahaa ja tulee olevanki. palkkausta voitais parantaa ku aina lomittajat tekee jotain kuitenkin väärin jonkun mielestä. pieni palkka ja haukkuja ei innosta paljon,,,
No kuitenkaan ne jussit eivät maksa lomittajan palkkaa, vaan MELA. Paitsi jos työntekijä on suoraan työsuhteessa jussiin. Ja niitä ei taida montaa nykyään olla.
Olen tyytyväinen palkkaani. Olen ollut muussakin työssä. Tykkään, kun saan käydä aamulla ja illalla muutaman tunnin. Ehdin kivasti harrastuksiin päivällä. Tosin ne täytyy hieman valita. Matkakorvauksia tulee ihan kivasti, verovapaina, vaikka yhden reissun joudun menemään omasta pussista. Mennäänhän sitä omasta pussista muuhunkin työhön. Ei koskaan ole kotoa tultu hakemaan töihin. Aina on ollu pakko ihte mennä paikan päälle. Viimiset 25 vuotta.
Lomittaja tienaa pääsääntöisesti 10-11e/h Kauimmin alalla olleet voivat saada 12e/h. Autonsa ja selkänsä saa työssä hajalle, lisäksi työ on psyykkisesti raskasta. Lomittaja on usean eri yrittäjän orja ja työhön liittyy palkatonta varallaoloa ja autossa istumista, esim 4h päivässä on aika tavallinen. Työohjeet ovat usein huonoja ja työ on usein hieman vaarallistakin. Sosiaalitilat ja vessat puuttuvat usein ja työt teetetään monesti tauotta, esim aamulla 4h yhteen menoon töitä painaen ja illalla sama uudestaan. Päivällä käyt välillä kotona, otat suihkun että saat paskanhajun pois, syöt, nukut 1,5-2 tuntia ja lähdet takaisin töihin pitkän matkan päähän. Palkalla elää kyllä, mutta ei näitä hommia kannata kenenkään kovin kauaa tehdä.
 /   /  /  / maatalouslomittajan palkka?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta