AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / Valkosoluarvot matalalla

Valkosoluarvot matalalla

3 Vastausta 4 926 Lukukertaa
Verikokeissa selvisi, että mulla on surkean hemoglobiinin lisäksi matalat valkosoluarvot. Hemoglobiini on ollut surkea aina, mutta valkosoluarvot vasta pari kk. Kävin siis ekan kerran kokeissa pari kk sitten ja nyt uudestaan, tulos sama. Lääkärissä oon käynyt huonovointisuuden takia, muita oireita ei ole. Voiko mulla olla syöpä, ja mikä syöpä mahdollisesti? Lääkäriin oon menossa vasta ensi viikolla, nyt pelottaa... :-(

ei välttämättä vakavaa

mulla ollut sama juttu, valkosolu arvo oli n.2, eli hävyttömän vähän. tuli tautia taudin perään, kun ei ollu vastustuskykyä. vaikea sanoa oliko arvot alhaiset->kaiken maailman virukset pääs iskemään, vai veikö taudit alas noi mun arvot.

sitten ne vaan normalisoitui, hemoglobiini mulla vaihtelee 120-140

valkosolut voipi olla alhaiset myös aliravitsemustilassa, ts.jos et saa ravinnostasi tarvittavia vitamiinejä, kivennäisaineita.

mun kohdalla lääkäri sanoi että se voi olla merkki lymfoomasta (imusolmukesyöpä), joka oireilee myös imusolmukkeiden turpoamisella (eikä tämäkään kerro vielä mitään, kun jos on joku virus mikä valkosoluihin vaikuttaa, niin sehän turvottaa solmukkeitakin). keuhkokuvalla ainakin mulla tsekattiin ettei mitään poikkeavuuksia ole.

eli monta syytä, ja tod.näk. jokin tavallinen syy taustalla. elä turhaan panikoi, tiedän et inhottava oottaa, mutta lääkärin kanssa sitten selvitätte!

mun kohdalla jäi mysteeriks, miks oli näin. ei ollu siis mitään järkevää syytä=)

hei -apua-

Mulla on ihan just sama tilanne. Useampi kuukausi huonovointisuutta, sellaista yleistä ja ihan oksettamista myös. Ja hemoglobiini mulle alhainen 112 ja valkosolujen määrä alhainen myös. Ensi viikolla lisätutkimuksiin.

HEI

Mulla pojalla flunssat ja korvatulehdukset aiheutti jälkitautina keuhkokuumeen.Lääkäri sanoi että kun on kova virus iskeny mitä ei välttämättä sairasta kovana ni sekin aiheuttaa valkosoluarvon alenemisen.Nyt toivutaa kotona
 /   /  /  / Valkosoluarvot matalalla
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta