AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  /  / E39 ruostepaikkoja

E39 ruostepaikkoja

9 Vastausta 1 371 Lukukertaa
(Yritin tätä jo äsken mutta joku kusahti? toivottavasti ei tuu viiveellä tuplapostaus)

Eli E39. Miten porukalla on pysynyt ruosteet kurissa? Mistä löytyy ruostetta ja kertokaa vm samalla ja korimalli ja miten pahasta ruosteesta on kyse. Itsellä -96 ei käytännössä julkisivuun näy mitään mutta kuskin oven saumaus on päässyt ruostumaan, ei pakosti edes pikkujuttu vaikkei pahalta ulkoisesti näytäkkään, eli oven sisäpinnassa. Eturenkaan takana on myös kotelossa pintaruostetta, kivet hakanneet pintaa? Eli siis kun kurkkaa autonalle niin näkyy. Tiedä sitten mitä sielä muovin alla on :)

Millaisia kokemuksia teillä on e39:ssä korjaamattomista ruosteista, miten helposti on alkanut leviämään jne?

E39 ruosteet

Mulla on saman vuoden eli -96 E39, ei oo päässy ruoste muualle kuin takarekisterikilven viereen, todella pieni alue. Eli takaluukkuun ja sekin varmaan lähtenyt jostain kolhusta liikkeelle. eli hyvin näyttää torjuvan ruostetta. auto kuitenkin jo 12 vuotta vanha. bemarit yleensä ruostuu huonosti. yleensä.

523 e39

Mulla on kans pysyny kori hyvässä kunnossa.Pensatankin läpän alla on vähän pintaruostetta,jää pesussa vettä makaamaan,pitäs muistaa kuivata pois aina pesun jälkeen.Takaluukun reunuksessa on kans pikkasen.Auton pohja on hyvässä kunnossa,massattiin toissakesänä.Vietiin massattavaksi perheen toisen auton kans,Mazda6 vm03,massaaja kehu et Bemun pohja on paremmassa kunnossa vaikka on 6v vanhempi,Mazdassa oli jo pintaruostetta pohjassa.Bemun maalipinta on tosi hyvässä kunnossa eikä nuo muutama paikka oon levinny.

Ei se

kauheesti näytä ruostuvan -81vm. alla ja muutama kohta on vasta ruostunut.

ja kaverin uudempi e39..

Vois heittää tähän vielä kaverin -01 e39:n farmarin missä takapaksi on pitkältä matkalta ruosteessa sisäpuolelta. Ja tankintäytön ympäriltä kuplii. Jostain syystä omani ei sieltä kupli.

Omituista

Milenkiintoista, minulla 01-touring jossa ei ole missään minkäänlaista ruostetta (vielä) havaittavissa. Edellisessä sedanissa takapuskurin yläpuolelle tuli pieni (200 EUR) vahinko kun oli joku hieman tuupannut ja maali lohjennut. Oli lohkeemakohdasta sitten alkanut kuplia...

Nuo pienetkin tönäisyt, vaikkei näyttäisi mitään tulleen, kannattaa käyttää maalamassa/lakkaamassa uudelleen, korroosionesto halkeaa ja kosteus pääsee vaikuttamaan.

tuontiauto

käykää hakemassa saksasta bimmeri niin eipä ole ruostetta.. suomen suolateillä paraskin kärry ruostuu muutamassa vuodessa. massauksesta ei oikeastaan ole pitemmän päälle muuta kuin haittaa, siinä vaiheessa kun vettä pääsee massan ja pellin väliin niin itku pääsee..

itselläni 523 vm.97 jonka kävin saksasta hakemassa, eipä ole ruostetta ensinkään..

Ei sekään nyt mitään takaa

Mun auto on tuotu saksasta vuosi sitten. Kaverin auto tuotu 1.5v sitten. Kaverilla on E38 -97 joka tuotu saksasta ja on muuten tuhannen mätä :D tosin se on tuotu saksasta jo 4 vuotta sitten. Mutta on todella surkeassa kunnossa.

Ei munkaan autossa ruostetta näy ellei oikeasti osaa etsiä :) Pitää kurkkia oikeisiin paikkoihin.

Massauksesta

Kakkosautona Cortina vm70,massattu uutena ja öljytty senjälkeen säännöllisesti,massan alta paljastu uudenveronen maalipinta massaa poistettaessa.

Saumat ruostuu

Terve,

Itsellä 520D -01 Kuskinpuolelta molemmat ovet korjattu takuuseen samoin konepelti. Ruoste kulkee saumamassan alla, ja vaikeahko huomata.
Itse korjasin apukuskin oven.. Nyt ruostuu taas merkkiliikkeen korjaamasta saumasta, joten taitaa olla taistelua tuulimyllujä vastaan.
 /   /  /  /  / E39 ruostepaikkoja

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta