AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / kuuluuko nykyisen työnantajan kertoa jos on antanut suosituksia

kuuluuko nykyisen työnantajan kertoa jos on antanut suosituksia

7 Vastausta 1 830 Lukukertaa
kuuluuko nykyisen esimieheni kertoa jos työpaikasta johon olen hakemassa on soitettu hänelle ja kysytty minusta

tässä on sulle linkki

http://www.taloussanomat.fi/tyoelama/2008/03/02/Ty%F6nhakija,%20tied%E4%20oikeutesi/20085956/111?rss=2i

Eli ei sieltä hakemastasi työpaikasta saa edes soittaa ilman sinun suostumustasi!

Linkissä on taas paljon tekstiä mikä on sitä naurettavaa hölynpölyä. Juu, ei saa kertoa mitään epäolennaista - hah - tasan taatusti kerrotaan jos on jotain kismaa ollut kertojan ja ao. työnhakijan välillä.

Ja tuosta ettei sairauslomapäiviä saisi kertoa! No, esim. Helsingin kaupungissa oli eräässä vaiheessa käytäntönä se, että sairauslomapäivät merkittiin työtodistukseen - en tosin tiedä onko enää ......... Että silleen........ Laki on hyvin hallussa kaikin puolin!

merkitään palvelutodistukseen heh mutta et vastannut kysymykseeni

kysymykseni oli siis kuuluuko nykyisen työnantajan kertoa minulle onko hän antanut suosituksia minusta mikäli minusta kiinnostunut työnantaja on soittanut hänelle.

no kuuluuko,

voi sulle kertoa, tai voithan itse kysyä, jos kerran olet antanut luvan soittaa ja kysyä. Mikä estää! Tuleehan sun työnhakus ilmi muutenkin. Kuuluuko? Outo kysymys - onko sulla jotain riitaa.

Ai palvelu- ja työtodistus on eri asi. No, kuule kun niiltä pyytää työtodistuksen, niin miksi ne sitten kirjoittaa sen palvelutodistuksen kun on pyydetty työtodistusta.... Leikkiä sanoilla. Aika kieroa touhua sitten kuntapuolella - eihän niitä koske sitten mitkään laita, aina kiertävät jos kerran työtodistuskin on eri asia kuin palvelutodistus ja kun pyytää työtodistusta niin kirjoitetaan palvelutodistus ja määräaikaisena työntekijänä on aina sijainen vaikkei itse asiassa olekaan kenenkään fyysisen henkilön sijainen niin ei tarvitse koskaan ketjuttamisistakaan olla huolissaan. Ketkuja siellä kuntapuolella, miten tuo on edes mahdollista, niillä on vissiin työehtosopimuksia laatimassa maan ketkuimmat lakimiehet .... Hahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

joopa

elikkä palvelutodistuksen saa palkanlaskijalta ja työtodistuksen työpaikan esimieheltä. Niissä on vissi ero

Itse et sitten

että oletko itse antanut suostumuksen tietojen kysymiseen vai epäiletkö että ovat kysyneet oma-aloitteisesti, mitä sitäkin tapahtuu........ Ole itse eksakti niin sulle ehkä vastataan just siihen mitä haluat tietää..........

Yhdellä tavalla voit

mitä sun duuni-isäntäs susta kertoo: Pyydä väliaikainen työtodistus arvosteluineen.... Se antaa sulle osviittaa mitä se susta juoruilee. Tuskin käy puheissa hirveesti haukkumaan jos paperille pistää kiitosta - vai mitäs luulisit.

Ei siihen kertomiseen

velvoita.

Entä sitten jos saisit tietää että on antanut vähemmän mairittelevia suosituksia?
 /   /  /  / kuuluuko nykyisen työnantajan kertoa jos on antanut suosituksia

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta