AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Derbin teharit Metrakit Thrower vs Tecnigas E-Nox

Derbin teharit Metrakit Thrower vs Tecnigas E-Nox

151 Vastausta 30 271 Lukukertaa
Derbi Senda R Extreme 2006

Mulla on itellä nyt Tecnigas E-Nox mutta oon kyllästynyt siihen. Haluaisin tehokkaamman putken ja hyväksytyn mallin. Meinaan tässä tuota Metrakit Throweria, niin kannattaisko se ostaa ja myydä Tecnigas?

Tähän ei tartte vastata niitten jokka luulee Tecnigassia tai kumpaakin putkea ihan paskaksi, että mielummin ne vastaa tähän jokka tietää asiasta. Kiitos..

............

Tee itse se putki saat itse miettiä tehoalueen jolla ottaa piikin tommoset tarvike teharit on yhtä paskaa.

bfhb

käykö tuo metrakit thrower derbi senda sm xtremeen??? pakko vaan varmistaa....:))

lol

pelle??????

metRakit

http://katafori.workspace2.smilehouse.com/PublishedService?file=page&pageID=9&itemcode=MK-D0413

jos tuota meinaat niin osta ihmeessä, itselläni oli vähän aikaa (viikon) kiinni tuo putki ja kyllä se hyvin lähtee, repäseväst ;) ja meni niin kovaa ettei mittari riittän, meni viisari ihan seinämää asti :D välit on mopos 16/65 ja hyvin kiihtyy ja kulkee ;) eli oikeet nopeutta varmaa sen 90 -->

ehh?

TG Enox on tehokkaampi putki kuin mk thrower, tosin vain ~0.01 hp vakio pytyllä, eli tehon lisäyksen toivossa se on turha ostaa.
Jos haluat Eniten tehoa vakio pytystä, ostat Turbokitin tai Giannellin/arrowin ( sama putki ), niissä on korkea teho alue joka luonnollisesti näkyy nopeudessa ja huippu väännössä.

Mk throwerilla 90kmh on vain villi unia, menee sen ~80-85kmh

niin

MK Thrower:in tehoalue on n. 10 000 - 15 500rpm (Uudessa 7500-10500rmp) ja Tecnigas E-NOX:in n. 6500 - 11 000.. ja tässä pari tekstin pätkää (kopsattu moto wikistä)

Tecnigas E-NOX

Tehot ovat hieman paremmat kun uudessa metrassa ja äänet hieman kovemmat. Tehoalue on siitä 6500rpm ylöspäin ja jatkuu 11000rpm tienoille tehojen tasaisesti voimistuessa kierrosten noustessa tehopiikin aikana. Paisari on harjattua ruostumatonta terästä. Äänenvaimennin on siniseksi eloksoitu. Tieliikenteeseen hyväksytty. Alkukäyrän suulla holkki, sinisellä vaimentimella varustetussa mallissa on myös kuristus välipillin alussa. Kuristimet ovat todella helposti poistettavissa.

MK Thrower

Metrakitin yläkautta kulkeva putki. Tehoalue alkaa 10000rpm paikkeilla, ja loppuu siellä 15500rpm.

Paisari on paksua peltiä, joten putkessa on hiljaiset äänet. Äänenvaimennin on siniseksi eloksoitu, purettava neliskanttinen läpivirtausänkkä, jossa pieni loppupilli.

P*ska tehoputki.
MK Thrower uudempi malli
Metrakit Thrower tehoputki
Metrakit Thrower tehoputki

Metrakitin uudempi, tieliikenteeseen hyväksytty malli Throwerista. Yläkautta kulkeva.

Pakoputken alkukäyrän suulla on suppilo kiinnihitsattuna kahdella pienellä pisteellä erittäin helppo poistaa. Kuristus irtoaa, kun otat metalliputken ja vasaran, ja hakkaat sen irti. Myös taltalla ja vasaralla irtoaa, mutta varovaisuutta tarvitaan siinä että ei mene ohi. Kun kaveri pitää putkesta kiinni niin onnistuu hyvin. Mutta Paras tapa on kyllä porata hitsaus piste lähtee kaikista nätimmin.

Tehoalue alkaa siinä 7000rpm paikkeilla, ja loppuu siinä ennen 10500rpm. Paisarin sisäpinta on vuorattu jollain verkolla + muulla keraamisella kuidulla, joten paisarin kilkatus ei kuulu pellin läpi.

Äänitaso on todella hiljainen, vastaa tyhjäkäynnillä vakioputken ääniä, ja ovat kunnolla kierrätettäessäkin hiljaiset. Äänenvaimennin on hopea, ovaali purettava läpivirtausänkkä ilman loppupilliä.

TOIVOTTAVASTI JOKU JAKSOI lukea koska luulen jotain asiasta tietäväni :)

ala puhu paskaa

metralla ottaa piikki 6500-11000, ainaki vanhemmalla mallilla

hmm

se oli kylla kirjoittanut että on kopioinut:)

lol

Tuo mitä kirjotit on kopioitu suoraan yheltä derbin viritysohjesivulta. Olen nimittäin käynyt tuolla sivulla, joten ehkäpä kannataisi kuitenkin kertoa, että olet kopioinut tekstin, eikä se ole sinun omaa.

Asia oli kuitenkin oikea ja tieto varmasti meni perille. :)

lol vaa itelles

Ihan selvästihän tuossa sanotaan, että tieto kopioitu, älypää.
vitun vammane äpärä turpa kii
homo turpakii ja mee nuolee isääs

--------

vitun pälli, niinhän se just tos alussa sanoikin...
Paljon kulkis ku nyt hukkaputketon vakio putki ja kulkee 58 niin enoxin kanssa?? 1165 välit
sain itse kyllä Poliisin mittariin 92 Metra kitti kiinni
En tiiä mut itellä gilera ottaa vakiputken kanssa sen 90 mittariin 14/57 väleil.
Tosin kyllä putki on tyhjennetty, mut kuiteski.
Arrow ja gianelli conti variant, ovat samoja putkia. Se gianelli joita on kaikkialla, on malliltansa Enduro joka on vähäsen huonompi kuin arrowi. Silti tuo Enduro on tehokkaimpia putkia mitä saa suomesta 50cc pytylle.
(by. motot tietopankki)
en kylla usko

...

kannattaa mieluummin ostaa LeoVince V6
vitut mitää leopojan paskaa e-nox on paljo parempi vitun äpärä vedä kullis hirtee
niinpä e-nox on parempi koska siitä saa 1.5 kw enemmän tehoa irti kun v6 tai metrakitistä

Lol

Noilla tehareillaon 0,1 hv:n ero ja se on tecnigasin hyväksi...
totta!

Tehari

Älä helvetti osta metraa!!! TG on 10 kertaa parempi ku metra! Itelläni on ollu metra ja ei helvetti sentää se oli melkee ku vakio putkella ajais !! (mun mielipide) Joss tehoo haluu nii osta TurboKit!!! Iha hullu repäsy se teho piikki!

Turbokit on iha paska.

Älä helvetti hyvä mies osta turbokittiä siin on iha löysä piikki ja ei tehoi irtoo melkei ollenkaa.
turbo-kit on nuista tehareista paras aivan käsittämätön piikki

osta MK:n vanha thrower putki

metrakitin vanhempi malli on paljon tehokkaampi kuin uudempi metrakit. vanhemmasta metrasta ainakin irtoaa enemmän tehoa kuin turbokitista vaikka tehokas se on sekin mutta paljon kalliimpi. Vanhaa metraa suosittellen ostamaan, huonopuoli on se että niiden valmistus on lopetettu

hmmmm

joo, minun tietääkseni toi e-nox on tehokkaampi kuin metrat, mutta jos kaipaa vaihtelua niin mikäs siinä. oisiko e-nox myynnissä?

E-Nox on myity

Oon myiny E-noxin jo. Kiitos vaan vastauksista ja ostin Tecnigas RSG:n. Sille menee noin 5km/h hiljempaa mutta parempi ääni.
siis ostit toisen putken, millä kulkee hiljempaa ja hiljasemmat äänet, ei jumakauta mikä hölmö. mulla on enoxi ja on hyvä

Molemmissa omat hyvät puolensa

Turbokitilla saa paremmat huiput, mutta joutuu luistattamaan kytkintä niin helevetisti että saa kiihtymään koska piikki alkaa niin myöhään.
-Turbokitissa vittumainen kilkatus
+Paremmat huiput

MK throwerin piikki alkaa turbokittia paljon aikasemmin ja ottaa piikin ilman kytkimen luistattamistakin.
+Metralla kiihtyy paremmin.
+Metrasta käy komea pauke

Turbokit

Itselläni on aprilia sx -07, siinä kiinni alakauttanen tk ja 21 kaasari ja metran 75cc ja metran vaihteisto. en kyllä joudu itse ainakaan luistattamaan piikkiä varten :o
KYLLÄ SE PIIKKI ALKAA ILMAN KYTKIMEN LUISTATUSTA! ET VAAN MALTA ODOTTAA

2222vfbn

kannattaa ostaa.

ostappa tämmönen setti_

Osta 85cc malossi mhr ja 26mm delu ja metrakitin PRO RACE kisaputki!!

Ja derbisähän on rajotettu puola niin se menee tuolla setillä 60km/h :D:D:D:D:D:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

hahaahahahahruhaahah

vitun pälli

ei kaikis oo!!

fail

60km/h? ööö.. kyllähä nuis o rajotettu cdi-boksi joka kulkee vaa 65 max..

=DDDDD

Derbin saa kulkemaan teharilla ja välityksillä jo yli 80!!!! Sitte vasta ottaa rajoitin vastaan. Kun vaihtaa rajoittamattomaan niin pääsee jo yli 90 !!!!

mulla

mullapa on spermakitin flamethrower ja vittu saaatana kun lähtee muuten niin että perkele helvetti

Voi vittu teitä pellejä

tk, mk, tg, hebo, arrow/gianelli, leo vince, osta minkä ostat mut metra on hiljanen ja ala vääntönen ja tk ja hebo ihasamat hebo on viimeistellympi. vice ala vääntosin arrow ja gianelli tehokkaimmat samoi kalleimmat. lisää tietoa saat osoitteestä http://www.motot.net/wiki/Derbi_Sendan_tehoputket älkää perkele alakako heti vittuilemaan jos kerran kysytään ni sillo vastaan kunnolla eikä mitään paskaa. ja jos kysymys kuuluu onko mikä tehari ni vastaus ei oo osat 85cc lossi kassu 26mm lortto ja prorase teho kouru! katos ku semaksaa aika paljon ja vaatii uuven kampuran laakerit sähät jne. jne.
ittelläni on cpi sx(50cc) jossa on kiinni e-noxi ja rajoittamaton cdi-boksi;sekä 15 piikkinen edessä ja takana 68. kyllä minä vaan vien kaverin yamaha dt:n jossa on 65cc pytty ja metrakit. että en nyt sanoisi että met6rakit antaa hyvän piikin.
muutenkin metroissa on ihan vitun ruman rätätätä äänet.
Tota miulla itellää on rajotettu cdi ja tyhjennetyl vakioputkella 12-53 väleillä meni kul sen 80 km/h lumian gpssää. ja mittari huiteli menemää :DDD
Derbiin tuli rajoittava CDI 05 vuosimalleihin ja siitä ylöspäin. Vuosimalli 04 on rajoittamaton ja siitä alaspäin.
korjaan vielä että 05 on sähköisesti rajoittamaton vuosimalli mutta 06 JA siitä ylöspäin olevat Xtreme mallit on sähköisesti rajoitettuja :)
Sen voi vaihtaa rajottamattomaa?:DD:D:D:D
Homo :D
Sen voi vaihtaa rajottamattomaa?:DD:D:D:D
Homo :D
Sen voi vaihtaa rajottamattomaa?:DD:D:D:D
Homo :D

E-nox

Omasta mielestäni E-nox on parempi tehoinensa. Kunnon piikin ottaa verrattuna helvetin uuten throweriin. Metrakit UUDEMPI thrower on vaan hiljaisempi ja se ottaa piikin vähän matalammalta ku yläkiertoputket yleensä. Sen takia se piikki on ainaki minun mielestä paljon laiskempi ku verrattuna e-noxiin. Jos haluaa metrakitin putken niin pro race on todella hyvä vaihtoehto, ja oikeastaan ainoa metrakitin valikoimassa. Mutta oman putken tekemistä en suosittele ilman kunnon taitoja tahi välineitä. Toinen hyvä on kun ostat käytetyn turbokit lacadan, maksaa siinä about 20€, siihen jonku änkän, MUUN kuin turbokitin oman (helvetinmoinen meteli). Lacada on oma suosikkini, antaa oikein tasaisen ja repäisevän piikin. Mutta se tietysti riippuu ihan omista haluista mistä tykkää. Ja todellakaan en tiedä paljon se menee metrakitillä tai e-noxilla, se riippuu ihan mopon muista ominaisuuksista. Mutta omani meni metrakit throwerilla 14/57 väleillä 14mm kaasarilla ja 85 suutin. Vauhtia kertyi 90-95km/h. Turbokit lacadalla 115 on poliisin tutkaan. 4-vaihteella saatu myös 90km/h gps. Mopo oli Derbi senda DRD 03 50cc.
kyllä metrallaki se piikki on "repäisevä" sekä uudemman mallisella että vanhemmalla. tehollista eroa ei ole uudella ja vanhanmallisella metralla.
metra on paljo paskempi vakiopytllä ku e.nox

.....

Ehkä kannattas kumminki ostaa Metrakit Pro Thrower se maksaa 210€suomesa ja mopokulkee 100 vakiopytylä....
en nyt sanois... sen 65km/h metrakitin kanssa ja e-noxilla 90km/h oikeilla välityksillä

kyllä metra

kyllä se metra vääntää alempaa ja on paljon hiljaisempi itsellä on kiinni rajotettu boksi , metra ja kunnon jää ketjut sm:mien päällä kyllä paska lentää pitäis vielä osttaa rajotamaton boksi hyvin kiihtyy

kertokaahan derbimiehet minkäkokosta suutinta ootte käytänyt metran kanssa 82? 85? itsellä 75oli liianpieni nyt sit käy ryypyllä ja säädöt pienellä 1l=10km (:

hah

Huomaa että sivulla on pelkkiä 15-16v pentuja. kukaan ei osaa otta asiaa asiallisesti vaan kaikki vaan "vitun pälli ekkö vittu tajua et vittu tää ja tää on vittu parempi ku tää vittu nii et piä vittu pää kii vittu ku et vittu mistää mittää vittu tiiä vittu."

:P

Itekkin taidat puheiden perusteella sisältyä sanomaasi ikäryhmään.
ei kukaan täysissä järjissä oleva halua kuulua niiden ikäryhmään. Säälistä niillekin ne viritysputket ostetaan koska vakiorööri on liian ahdas niiden runkattavaksi ja tytöt ei anna.
itselläni on gilera smt jossa gianelli. ja gilerahan on sama kuin derbi niin mulla on 90 suutin ja se on sopiva

valoo taluu

metra on aika paska. turbokitit ja arrowit on aika kermasia
Protip: älä kysy suomi24:sessa koskaan mitään.
Pitää olla ihan saatanan lyhyet välit että kiertää niin korkeelle että saat parhaimman tehoalueen, jos múuten vakio koneesta on kyse. metrakitissä on ainaki hyvä piikki, mutta tg:llä saa isommat huiput.

hei!!

onko derbis? mulla hyväksytty tk lacada kuin uusi maksaa uutena 170 e ja on tehokas . kiinnostasko vaihto
JOO ON! OON ODOTTANU OSTAJAA NYT 2.5 VUOTTA JA EDELLEE ON MYYNNIS! VAIHAN TÄYSII TOHON SUN TURPOKIT LAKATAAN! URPOKITTIS UUTENA 100e JA TECNIGAS vittu 200e! MUT TUU NYT VAIHTAAA NII SAAT DERBYN KAUPAN PÄÄLLE ÄKKII
Onks se sun tk lacada alakauttane tehari vai ylä?
kannattaa pitää enox
voi vittu te kaikki ootte ihan pellejä ettekä tiedä mopoista mitään vitun paskat
Mulla on throweri.. ja se on aika ala-vääntöne putki joten se kyllä lähtee mukavasti ja kulkeekin ei siinä mint. mut sehä riippuu mitä haluut .. ite ottaisin Throwerin.

throwreiii

mulle kans throweri! <3

h2m2mymm

täytyy kyllä myöntää että spege haisee aina välil ja smegmakin haisee

asdasd

lol joo thrower vie ihan kaikki kellään ei mitää jakoo
kyllä flamethrower vie!

VITTU OOT KYL TAAS YKS VITUN PÄLLI VITTU

OOKS vittu EES saatana KOSKAA KOSKENU MOPOO saatana JA MIKÄ vitun FLAMETHROWER KUULE vittu MEE KUULE IMEE SITÄ MAMIN vitun TISSII NIIKU vittu KAIKKI MUUTKI vitun 5V. ÄLÄKÄ vittu TUU TÄNNE JAUHAA SAATANAN paskaa JA ESITTELEE "HIENOJA" LEMPINIMIÄ vittu ASIOILLE JOISTA ET vittu EES TIIÄ MITÄ vittu TARKOTTAA. HOMO

TurboKit Lascada

lascada olis muuten hyvä, mutta tehopiikki on liian korkealla. Jos on lascada, hommaa rajoittamaton cdi boxi. ... Ja mitä tohon mk vs. Tg asiaan tulee, vertailin niitä ja ottaisin metran. Mutta jos on JO tg, ei kannata vaihtaa. Ellet ole tietysti taskurahan tarpeessa. Ja noi vitun trollit jotka kiroilee ja haukkuu kaikkea, mitä ne näillä sivuilla liikkuu. On olemassa lego-sivutkin.... -.-

Metrakit Thrower Vanhanmallinen

Derbi + Metra + 12-53 välit = 90km/h + Loistavat äänet

LoL

Derbi X-Treme R > Poverfilter > 14mm lortto > 70 pääsuutin > avarampi imukaula > Malossi hiilikuitu läpät > Airsal 50cc > Metrakit thrower (uudempi) JA 12-65 välit menee sen vajaa 90km/h..........jeah!!!
Gilera RCR > pipercross > 17.5mm lortto > 103 suutin > Mk Handmade 50cc > Tyhjennetty vakioputki > 14/57 väleil menee sellatteet 90km/h
derbi + TG e-nox + 12-58 välit = 95km/h + hyvät äänet
tää kysymys ei varmaa kuulu tänne mutta tietääkö kukaan että mikä tehoputki sopisi cpi xt mopomönkijään?
Derbi drd pro + MK Pro race putki + MK Pro race 75cc pytty power+(eli imu- ja pakoaukot viilattu) + 28mm kassu + 11-70 välit + (muuta pientä viritystä ja alakerran vahvistusta) "mopolla" on saatu vaivaiset 105km/h hiekka tiellä gps:sään, sillä en moisella aja autotiellä, sillä "mopo" ei ole rekisterissä ja korkean virityksen takia mäntä pitää vaihtaa noin 2000km välein. Muuten ajelen mopolla vain metsässä ja pellolla ja se kiipeää ketterästi vaikka puun latvaan.
Hyvin kiertää 11/70 väleillä ku sataa ajelet. :---D
Juu aika hyvi kiertää..? :DD noi lyhkäsil väleil saat huipuiks 60 ja vaihtaa vaihdetta 10 välei ^^
olisiko kellään tietoa mikä tehoputki/tehoputket käy derbi drd pro r vuosimalli 2010 ja niin ettei tarvitsisi tehdä mitään virityksiä vaan että menis suoraa pulteilla kiinni?
jos huippuja haluatte ostakaa gianelli kontivariant kulkee 14/65 väleillä 83 suutin ja vakiopannulla 90km/h ainaki
Turhaa noita faktojanne lauotte, että joku kulkee jotakin sillä ja sillä... Melkeimpä jokainen käytetty mopo kulkee eri tavalla. Esimerkkinä kavereideni PV:t samat virit paitti toine kulki se 75km/h ja toine liki 90m/h... Ja tohon teidä bensakulutuksee vielä vaikka vanhaa tekstii onki ni renkaat vaikkuttaa asiaa kans aika mukavasti, enskoje tilal katukumit ni joha rupee bensakulutus laskee
no ensinnäkin jos haluut tehokkaamman putken se ei oo metrakit siin on e-noxissa on kovempi piikki.
kannattaa ostaa hebo se on vitun jees.
Tästä soopasta voin siis päätellä, että E-nox sopii DERbi senda xtreme 2010 malliin? :D
mulla derbi senda sm on koko metrakitin paras tekniikka kytkimestä kisasähköihin mut puuttuu läpät ja 28mm kaasari täl hetkel 21mm ja kulkee sen 115kmh 12/53 väleil :)
mul on derbis kuule: scr handmade putki. 73cc airsal . 21m malossin kaasari ja 11-70 välit niin menee sen 70 eli älä tule pentu valehtelemaan tänne.
hahaha... mulla o derbi senda sm extreme -05 ja meni tyhjennetyllä vakioputkellaki sen 70. ja sulla on noi vitun händmeidputket ja vitun airsalin 73cc ja menee 70 :DDDDD
Lue tarkemmin pentu.
ja jäää ku tatti paskaa
semmosta vaan tänne kirjottelin et itselläni on deeteessä metrakiti putki ja lähtee todella reippaasti ja vääntää todella hyvin. kaverillani on saman vuoden deetee jossa on lähes samat välit kuin minulla ja hänellä on tecnigassi putki ja se deetee ei kiihdy mihinkää ja ei ees jaksa kuutos vaihteella koska piikki tuli erittäin myöhään. minun deetee metralla kulkee 13/60 väleillä yli 90 kmh mutta tecnigassilla varustettu deetee ei pääse yli 90 muuta kuin alamäessä. en sitte tiiä miten nuo sähkövikaiset ruoska derbit kulkee....
vitun vammanen mulla onkin 11-70 välit
Derbi senda x-treme 07, yasunin putki, hebo läpät, 15/65 välit ja rajottamaton cdi ---> 103.8 gps:ään
Ei voi sanoo muutaku että hebo sen putken pitää olla jos muuten vakio derbi :D pääsin poliisin tutkaan 92km/h hebon putkella ja rajottamattomalla CDI:llä muuten vakio
joo eli 50cc tehokkain putki: scr corse, giannelli conti....

alavääntöisin: kundo tuareg... tällä on todella hyvä keulia.

mutta jos tasaista kierrosaluetta haluat osta: leovince v6
v6 ja enox on sama asia mutta v6 paskat äänet
no jou mul on vittu derbissä parmakit 110cc ja kisa sähköt 32 mm ''kassu'' ja sellane perkeleen moine handmade pärinäputki...ja välit on 12/60 ei vittu huippuja kerää 700km/h ei jumalauta oon niin innoissaa et laukesin just housuihini!!!
mun kamu deeteessä oli alakautta tk se kiihtyy parempi kuin mun derbi x-race sm metrakitillä
turbokit ja e-nox ovat rakenteeltaan toistensa kopioita,ainoa ero ajaessa on se että turbokitn piikki tulee siinä 5500rpm paikkeilla ja e-noxi:n 4000rpm.
Huiput ja tehot ovat samaa luokkaa. mutta hyvät ihmiset älkää ostako metrakittiä ellette osta samalla isommaa pyttyä. metrakit ei saa kaikkia tehoja irti vakio pytyllä joten en suosittele metrakittiä.
itellä honda mankissa 1700cc kone vittu menee 1000km/h ja lähtee lentoo joka vaihteella elkee vittu kysykö suomi 24 mitään täällä alkaa aina vitunmoinen riita siitä että mikä on paras mikä ei ensimmäine viesti lähetetty 2008 joten eiköhä sillä oo menny se vitun mopoikä jo
Älkää tyhmät kyselkö suomi24... Käykää kyselemässä Motot.netistä..
Osta Tk dos salidos ;)
Mulla on derbi drd(drd malleis ei oo rajotettua cdi) ja ja vakio välit(11/53) ja kaasari(17.5mm) 100 suutin, arrowin teharilla 90 km/h gps. kaverilla oli metra mutta löysä piikki verrattuna arrowiin ja arrowilla oli paremmat huiput ja kiihtyvyys. metralla meni aluks ohitte mut ku arrowilla pääsi piikille niin sai helposti kiinni ja ohitte:) jos tehoa haluaa ostaa arrowin, mutta saa poliisit helposti perään ku äänet on ku formulasssa:D piikki siin noin. 8000 - 13000rpm

ps. hauska kattoa mitä soopaa jotkut kirjottelee, metralla ainakaa uudemmassa mallissa ei pääse yli 80 ilman välityksiä tai jtn muuta vaihtamalla ja derbin mittariin ei oo luottamista! :)
Minun pösö meni poliisin päälä 80km/h. Pelkkä kuri ja ismopi suutin vaihdettu.
Asia on nii että enox on hinta/laatusuhteeltaan PARAS "alakiertoinen" putki mitä 50cc pytyille saa.
molemmat ovat melkolailla erilaisia, metrassa on matalempi tehoalua jonka ansiosta vaihtojen välillä ei tule tehokuoppaa, kun taas enoxilla tulee, ja molemmat on hyviä putkia, en mene kumpaakaan haukkumaan, asia vaan on näin, molemmat on hyviä, olen molempia kokeillut, omasta mielesta metra on parempi, makuasia
nii ja metran throwerilla sain 80kmh muuten vakiona, paitsi hiilikuituläpillä ja isommalla suuttimella, ja äskeiseen kommenttiin että enox ei TODELLAKAAN ola alakierrosputki
jaa onko sulla vai e-nox? puhut asiasta josta et tiedä mitään.
onko hebo hyvä tehari? ja onko hiljasemmat äänet kuin tk?
Ostakaa mulla on 90cc simonin ja tk dos salidos ja vetää maan perkeleesti kannattaa ostaa
vetäkäää v i ttt tuuu pääähän ja hankkikaa elämä oikeesti vitun homot
mul oli 110cc parmakit pv:s sit oli viel leo vince v6 nii oli iha laiska meni vaa joku 35 alamäkee mut sitku laitoin vakioputken ja pytyn niii meni 150 ylämäkee
nii mie meinasit parman laittaa pv koneellle???+???
Mun vakio derbi keulii joka vaihteella.

Välit 6-176
täs on mun virit et voitte te niitte prooreissejenne ja airsalejenne kaa painuu vittuun. malossi mhr team 80cc villattu pakoaukko imu ja huuhteluaukot laskettu kansi. 34millinen koson kaasari 17/50 välit. kisasähköt. voca racing putki ja koko koneen alakerta uusittu menee sellatteet 157 poliisin tutkaan
34millinen kaasari, malossin 80cc pytylle pikkusen liian iso : ) 29milliselläkii meinaa välillä tukehtuu ja saa aivan liian paljon bensaa, jää kiertämään vaan ylimäärästä kampikammioon, ei polta kaikkea. Kulkemaan et saa 157. Joten pikkusen asiallisuutta kun kyse oli sentään kahesta teharista ja kumpi parempi : )
alumperin oli 28 kaasari mutku pyttyy viilattii nii isompi ja toimii hyvi mut vie pensaa 14 litraa 100km
tehoista en oo varmaa mut jtn lähemmäs 30hp
Mut hei tyypit,eli jos mulla on vanha metra kiinni mut ei rajatonta CDI poksiaa(mopo on dt -98,joka ottaa kierroksia vaan 4250?)nii onko se hyödytön?ei tuu teho piikkei jne vaiiii?:D
metrakit thrower uuempi malli on kyllä huonompi kuin E-nox sillä throwerissa on huonompi vastapaine (mikä olisi 2-tahdille tärkeä asia) kuin E-noxissa ja noxissa on pidempi piikki alue on noin. 6000-11000 ja metrasa 7000-10 000 oma kohtainen kokemus näistä! ei ole mitään netti kopsailua. enox ei tuo nopeutta sinänsä paljoa mutta vääntöä senkin edestä!
haistakaaa kaikki homot paska
Tiesittekö et enoxi on tarkoitettu erityisesti 70cc pytyille
Mulla kyllä kiertää derbi technigasin teharilla sen 14 000 rpm
VOI vitun MOPO-JONNET OSTAKAA KAUPASTA ES JA KÄYTTÄKÄÄ TYHJÄÄ TÖLKKII ÄNKKÄNÄ NII MOPO PÄRISEE ET HUHU JA KAIKEA
Minusta puhut poika asiaa. Olen myös Es-jonnejen vihaaja joten suosittelen että he sulattavat es:tölkin ja muotoilevat siitä pakoputken jonka jälkeen mopo kulkee sen 200km/h jossa välit on 56/13
Mitä järkee käyttömopoon laittaa putki jonka tehoalue on tarpeettoman kovilla kierroksilla? Kaupunki ajelussa se on perseestä kun ei löydy alavääntöjä hiljaa ajeluun. Ymmärrän kyllä teharin tarpeen jos jostain 50km keskeltä korpea ajetaan kylille niin ei tarvi koko päivää päivää istua mopon kyydissä.
SPURDO SPRÖÖLÖL ES PÄRIC MAKE GEGE MOBOAUDOL :--DDD
Uuden mallin metran tehoalue 6500-10000rpm ja tg e-noxin tehoalue on 6500-11000rpm, mitään muuta eroa putkissa ei ole kun että metrassa on huomattavasti pienemmät äänet ku tg:ssä ja tg on hieman tehokkaampi ku metra, metrakitin tehopiikki on kuitenkin repäisevämpi ku tg:n eli tiivistettynä metrakitti on hyvä keulimiseen ja kikkailuun, tg on enemmän putki jolla vaan ajetaan. tg sopii ihan yhtä hyvin 50cc ku 70cc eikä penan teiniralliderbi kierrä 14000 vaikka se nyt kovastikkin luulee niin ajettuaan rekan imussa jyrkkään alamäkeen 70km/h rajotin paukkuen. aamen jonnet
itel on senda xtreme r 08 vakio etulätkä ja takalätkä on 70, ja e-nox . Kulkee sen 64km/h gepsiin. Ja myös rajotettu cdi (ottaaa iha vitusti vastaa...)
on boss!!!!!!!!!!
Mulla laivan 2tahti diisselis 17turbokittiä ja kortsu putken pääs ottaa piikin 1-100000rpm ja kulukoo poliisin tutkaan 0,5kmh (ryyppy päällä äänennopeutta)
vakiopukti ottaa tehopiikkiä jo tyhjäkäynniltä asti eli se on paras ja derbi kulkee täyziiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kylläpä oli taas hauskaa lukee tää palsta läpitte. Aina käy näin oli asia mikä asia. :D
Mutta siis käykö nää kyseiset putket eli metrakit thrower ja e-nox suoraan derbi drd evoon? Ettei mitään ihmekiinnikkeitä tarvii väsäillä? Btw. Evosta kuri ja reikälevy pois ja 85 suutin ja menee 65-70km/h
MIKÄ PUTKI OTTAA PIIKIN JO ALAKIERROKSILLA????????
ainakin LeoVince V6 Hanmade alakauttanen.
Metrakit thrower (uusi malli) dynossa vei kaverin enoxin että suosittelen mk thrower uusin malli ja kuri alkukäyrässä joka otetaan tietenkin pois
Hankkikaa Tiger Aquan Giannelli, Se on äkäsin putki mitä löytyy.
kannattaa enox pitää, lähtee omasta mielestä ainakin tykimmin .D:D:
Mulla on gilera rcr 2004 ja siin metrakit thrower, piikkiä ei tunne juuri lainkaan ja menee sen +70.. missähän vitussa vika? :/
laetappa isompaa suutinta gileramies ;)
Nonnii kertokaas pojat et paljo aprilia sx 2010 menee e-noxil ja 11-65 väleil tai sit metrankaa 11-65 väleil ku tiiätte kaikest kaiken
Jotain 65-70km/h ilman rajotinta ja oikealla suuttimella, laita mielummin 12-58 koska niillä on mukavampi ajaa ja kiihty kanssa paremmin ( kyllä, vaikka ovat pidemmät niin 50cc jaksaa ihan hyvin jauhaa, 11-65 turhan lyhyet huutaa vaan turhaan ) ja noilla 12-58 menee just jotain 75km/h :P ( ja tähän viestiin turha tulla huutelee kuinka teiän mukamas 81.5cc joku pannu menee 140kmh jollain vitusti liian isolla 42mm keihinillä, tuskin ketään kiinnostaa)
metran äänet on aivan saaatanan hyvät !! Terverisin : itelllä mk
Paljoko se maksaa derbi drd racing vuosi malli on 09
suosittelen vaan ostamaan turbokitin lacadan. kulkee nii vitusti ja o iha saatanan laiton. T reni
Olis myynnissä uudenveroinen Tecnigas Enox 100e . Jos kiinnostaa laita viestiä muulimuuli1@gmail.com
Itselläni derbissä rajoittamaton boxi, 18mm dellorton kaasari, 13-53 välit, metrakitin putki, 50cc airsal, niin kulkee gps 94 ja kaverin auton mittariin 95kmh, mutta ei mene yli 90 vakio kassuilla jne... sanoisin myös että metrakit on parempi kuin enox, jos siinäkin mielessä että metrakitissä on vielä suht hyvät alaväännöt, kun taas enoxissa ei juurikaan ole, enempi vääntö sijoittuu niille 10000 rpm paikkeille.
josset tienny nii tecnigas tekee ylä ja alavääntö putkia ... ja kyllä kaverilla riittää tehoja keulimaan kutoselle tecnigaksella..
siis onko tuo tecnigas ala vai ylävääntöputki ?? ja tecnigas on parempi kuin metrakit...mutta voisin hyvinkin ostaa tuon tecnigaksen jos hinnan snaot ja missä päi maata asut ?
enoxin tehopiikki alkaa 8000-1100
mun stilhlin moottorisaha kulkee viilatulla 32cc pytyllä ja turbokit dos salidoksella täysii ja katkasee metrin paksusen männyn kaasusta!
gianel putki ja mahdollisimman lyhyet välit ja moposta kaikki kurit pois nii menee gps 120 km/h
 /   /  /  / Derbin teharit Metrakit Thrower vs Tecnigas E-Nox

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta