AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  / polkupyörävarkaus/korvaus?

polkupyörävarkaus/korvaus?

2 Vastausta 3 716 Lukukertaa
Korvaako vakuutus jos polkupyörä varastettu talon edestä mutta löysin vain käyttöavaimen, en vara-avainta? Pyörä oli lukittuna ja olen toimittanut kaikki ostokuitit sekä takuupaperit ja tosiaan tuon yhden avaimen vakuutusyhtiöön. Pyörä alle vuoden vanha eli pitäisi tulla korvaus täytenä ..siis jos tulee.

tapauksia

Hyvä Asiakas!!!!!!!!!!

Tapauksia on, että jos on hyvä asiakas, siis asiakas jolla on paljon vakuutuksia, niin näille korvataan varastetut polkupyörät vaikka ne eivät ole olleet edes lukittuna.

Yhdellekkin henkilölle oli aikojen saatossa korvattu kolme varastettua polkupyörää, tämä on jo huolimattomuutta, että annetaan tilaisuus toistamiseen varastaa polkupyörä.

Itselleni ei korvarru varastettua polkupyörää
lupauksista huolimatta, minulla oli kaksi avainta ja olin tehnyt ilmoituksen poliisille pyörävarkaudesta, en alkanut riitelemään asiasta vaan vaihdoin vakuutukseni toiseen yhtiöön, kyseessä oli Lähivakuutus.

Olen kuullut myös, että Lähivakuutus pyytää polkupyörän ostokuitin ennenkuin korvaa varastetun polkupyörän, ostokuitit talteen jos pidätte vakuutukset Lähivakuutuksessa.

eihän

ne mitään korvaa ,mutta onnea yritykseen.Käy täällä kertomassa miten kävi hehän vetoaa siihen ,että pyörä auki asiakas "huolimaton" ei korvata.Huomioi tuo yksi sana siinä on vakuutusyhtiöiden vastuu aina voidaan korvaus evätä yhdellä sanalla.
 /   /  / polkupyörävarkaus/korvaus?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta