AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / kaliumnitraatti ? (salpietari)

kaliumnitraatti ? (salpietari)

99 Vastausta 14 127 Lukukertaa
mistä tätä sais halviten?
apteekissa se oli liian kallista.
voiko sitä tehdä itse ?

näin

Voi tehdä itse, mutta homma on sen verran vaikea ja hidas, että ei kannata. Saa halviten lannoitekaupasta, mutta riitävän puhtaana sitä ei saa ostaa kuin firmat ja viljelijät. Eli perusta firma ja tilaa firman nimissä. Tosin olisi hyvä kehittää joku syy mihin sitä siinä firmassa tarvitsee, vaikka pienen määrän ostaminen tuskin ketään viranomaista kiinnostaakaan.

miten sitä sitte

vois tehdä??

Näin sitä tehdään

Hanki tarvittavat aineet:

101 kg kaliumhydroksidia
63 kg typpihappoa

Sekoita ne varovasti ja seoksen jäähdyttyä haihduta vesi pois. Siinä sinulle kaliumnitraattia.

Kaliumnitraatin valmistaminen itse on vaarallista, sillä raaka-aineet ovat vahvasti syövyttäviä ja myrkyllisiä ihmiselle.

Raaka-aineina hankittuna tulee myös kalliiksi. Valmista kaliumnitraattia saa halvemmalla: aine maksaa vain 40...60 snt/kg 400 kg:n suursäkeissä.

Juustosta loytyy

Siis syovyttavaa? Sita on juuri popsimassani juustossa, ja rupesin vain etsimaan mita on E252.
Myrkkya juustossa, salpietaria oikein! Jos ei olisi niin kallis juustopala niin viskaisin roskiin.

Ei ole syovyttavaa

Kaliumnitraatti eli salpietari ei ole syovyttavaa. Sensijaan edella mainitut lahtoaineet (kaliumhydroksidi ja typpihappo) ovat vahvasti syovyttavia.
Joo, melkein kaikissa kaupan tuotteissa on sitä... Se estää erilaisten bakteerien lisääntymistä.

Se ei ole vaarallista koska sitä on niin vähän elintarvikkeissa, ja kuolet ennemmin juustossa olevaan rasvaan ennenkuin tähän kyseiseen lisäaineeseen :)

VÄÄRIN:

1200 kg natriumhydroksidia
700 kg savuavaa typpihappoa
4 kg rikkihappoa

50000€ soramonttuun

2000€ jäähdytykseen

200€ kypärään ja sirpaleliiveihin

15€ termostaattiin

Mä kyllä keskittyisin silti pontikkaan.
Helpoiten saatte ku haihdutatte kasviravinteesta vedet pois

mie

ja koskaan ei oo lupia kysytty

entäs

ammoniumnitraattia?
tarvitsisin sitä terraarion desinfiontiin.

ammoniumnitraatti

sitä saa apteekin kylmäpakkauksista

salpietari

Jos ostaa salpietari nimellä myytävää tavaraa lannoitteeksi, niin onko se natriumnitraattia vaiko kaliumnitraattia? Ja kuinka puhdasta se sitten on?

näin teet salpietaria

kuse metalliseen kippoon ja keitä sitä hellalla niin kauan kunnes jää kiinteää ainetta jäljelle (haju on saatanan paha ja saa oksennuksen kurkkuun) mutta siitä tulee puhdasta salpietaria

eikä

kusessa ei ole salpietaria tyhmä.

haha

no ei ole kusessa salpietaria mutta sen avulla saat salpietaria. kuse viikon ajan joka päivä naapurin kukkapenkkiin ja sitten ota siitä noin 10 litran sanko täyteen multaa johon olet kussut. seuraavaksi lisää siihen vähän yli puolet kiehuvaa vettä ja anna imeytyä hetken ja kaada sitten kupillinen tuhkaa ( saunasta löytyy tai takasta ) sekaan ja anna tuhkan imeytyä kanssa, sitten kaada neste huom vain neste pois ja suodata se valoverkolla eli verkolla joka suojaa esim hyttysien pääsyn sisään ikkunasta. nyt keitä tätä kamaa kunnes huomaat kaliumnitraatti kiteitä nesteen pinnalla nytten suodata kristalleja pois paperin avulla pois nesteestä niin kauan kunnes neste loppuu ja lopuksi lisää ne takaisin kattilaan ja lisää noin 50g kaliumnitraattikiteitä ja 5dl spriitä (alkoholia) retkikeittimen(spriikeitin) bensaa. nyt keitä kunnes sinulla on kattilan pohjalla reilusti +90% kaliumnitraattia. muista että se on voimakas hapetin eli räjähtää palavan aineen kanssa esim alumiini, magnesiumi ja vaikka sokeri mutta sokerin tapauksessa molempien pitää olla erittäin hienoa pulveria ja oikea sekoitussuhde.

MIKÄ

mikä on salpietari

Salpietari?

Salpietari on kai kaliumnitraattia.

eikö riitä että

valuta turpeen läpi potaskaa. karbonaatti-ionit vaihtuu nitraatti-ioneiksi

siis

siis potaskan vesiliuosta tietysti

asdasdghare

no ei se kaliumnitraatin teko niin vaikeaa ole. marssi lähimpään intersporttiin ja kysäse myyjältä onko kylmäpusseja? ostat pari kappaletta mutta ennenkuin ostat lukaise takaa CONTENTS kohtasta mitä aineita siinä on! pitää olla ammonium nitraatti (ammonium nitrate) sitten otat vain kupillisen tuhkaa liuotat sitä vedessä ja
suodatat sen. nytten kaada kylmäpussin sisältö kuppiin johon lisään hitaasti suodatetun tuhkaveden niin hitaasti kunnes kaikki ammoniumnitraatti on liuennut nesteeseen ja lisää 1 desi vettä. keitä tätä seosta kattilassa kunnes se kiehuu vaivalloisesti. kaada se metalliseen tai alumiiniseen vuokaan ja anna jäähtyä pakkasessa kunnes se on kosteaa jauhetta. nytten laitat kaman uuniin 125-150 asteeseen pariksi tunniksi jotta vesi kuivuisi pois. onneksi olkoon sinulla on +85% kaliumnitraattia jonka pystyt vielä alkoholilla puhdistamaan noin 95% puhtaaksi.
Salpietari on kalsium-ammoniumnitraattia, lyhenne CAN

Anarchy Cookbook

Oliko toi ohje Anarchy Cookbook nimisestä kirjasta?
Jos juot salpietria niin kyllä se sieltä tulee, poikkeuksetta. Laita banaaneja tehosekoittimeen ja ota ilmasta typpeä ja happea.

Sitten sekoitat aineet yhteen niin siitä tulee: kaliumnitraattia.
Siinä on karbamidiä eli ureaa eli ammonium nitraattia
siinä tulee ainakin fosforia.

paljonko?

Paljonko sitä sit saa ja paljonko se maksaa apteekissa?

Kaliumnitraatti

tässä ois yks sivu mikä kannattaa kattoa mistä sais jonkulaista

kaliumnitraatti

http://www.akvaarioon.fi/epages/TP.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/19102007-19910/Products/NITRAATTI500

ois tosiaa voinu ton linkin laittaa toho edellisee

no joo

Jos meinaa ostaa noista jompaakumpaa, niin ehdottomasti tuo akvaariotekniikan tuote, joka on silti ihan käsittämätöntä ryöstöä teknisenlaadun kaliumnitraatista, jonka jollain tasolla järkevä nettikaupan vähittäismyyntihinta olisi jotakin 5€/kg.

Muita vaihtoehtoja on tilata jostakin muusta maasta EU:n sisältä tai valmistaa itse kaliumhydroksidista ja ammoniumnitraatista. Itse valmistaminen ei tosin tule kovin halvaksi sekään jos ostaa tarvikkeet esim. rautakaupasta ja tavaratalosta. Pieni määrä kannattaa valmistaa itse ja sitten kannattaa jo melkein tilata jos haluaa > 500g.
Onko kylmäpusseissa salpietaria?
KIITOS ! :)

Ettiny jo pitkään paikka mistä sais tilattua kaliumnitraattia :D

Löytysköhän mistään halvempaa ? Netistä tilattuna siis ja mieluiten suomesta..
Ei oikeen kehtaa käydä mitään säkkiä ostamassa vaikka paljon halvempia onkin.. :S

pitääkö

pitääkö tou vielä neste haihduttaa
Missä päin Suomea asut. Mä asun lahessa ja oon käyny ostaa salpietaria sen nimisestä kaupasta kun SIEMEN JA KONE. Sielt saa vaa ostettuu 25kg säkkejä ja ne maksaa 25e.

kelpaako???

Kelpaako nestemäinenkin nitraattiliuos ku tota savupommia värkkään??? Joku oli laittanu linkin ja se oli tommosta nestemäistä...

Kelpaa

Jos haihdutat liuoksesta veden pois, mutta suosittelisin että ostaisit jostakin maatalouskaupasta kyseisen aineen.
jos teet sitä mitä mää luulen niin ei kannata tehdä ulkotulessa, syttyy palamaan ja savuaa niin maan perusteellisesti

kysykää tällä nimellä

kemiallinen koostumus: PKN 14-00-38
kauppanimi: Krista K plus
Eli siis puhdasta kaliumnitraattia

http://www.yara.fi/fertilizer/products/irrigation_fertilizer/granular_and_powerdry/krista_k_plus.aspx
Mistä tietää että se on puhdasta, kun sivuilla lukee että nitraattityppeä on 13.7 paino prosenttia vaiko se vaan sisältyy tohon KNO3 :n ?

Täältä kaikki tarpeellinen

Ite oon tilannu täältä: http://www.hightqualitychems.com on 100% eikä maksa paljon (tosin toimituskulut on kalliit) joten kannattaa tilata noin 50kg kerrallaan

oikea osoite

osoite olikin tämä: http://www.highqualitychems.com

Neuvontaa

kun ootte sivulla menkää kohtaan potassium nitrate ja tilatkaa haluamanne määrä sivulta löytää myös lukuiin valikoiman kemikaaleja kuten savupommeista kiinnostuneille valmiita savujauhe sekoituksia joihin pitää vaan lisätä hapetin

Pälli

"We will ship to the contiguous United States only."

Mitenkäs olet tilannut, kun toimitus tapahtuu vain USA:n sisällä.
Mukamas räjähde-expertti.

Sitä paitsi suomesta saa lannoitteena samaa tavaraa 2,36 €/kg (25 kg säkki).

ymmärsitkö väärin?

toi tarkoittaa tilauksen toimituksen tarkennusta Postal-koodin avulla jota voi käyttää vain USA:n sisällä. Enkä myöskään pakota ketään tilamaan tuolta mutta olen itse tehnyt niin.

asdasasasd

Käykää pyytämässä(pöllimässä) lähimmältä maajussilta! :D
saako sitä vitun salpietaria apteekista? tai mistään muusta kaupasta järkevissä pakkauksissa, esim 1 kg tai jtn vastaavaa?
Minulta saa järkevästi. HInta 10€/kg

http://www.huuto.net/kohteet/kaliumnitraattia-10_kg/225410074
Hei.

Olisin kiinnostunut tuotteestasi, jos sinulla sattumalta vielä on sitä.
Jos haluaisit vielä myydä kyseistä tuotetta otatko yhteyttä sähköposti osoitteesseeni. antiholisti@gmail.com

Kiitos.
Keravan Prismassa on osastolla "Räjähteet ja niiden komponentit".
Toimiiko hapettimena mikään muu helpommin saatava yhdiste?

Esim. NaHCO3?
Onko kaliumnitraatin hankkiminen sinun mielestäsi vaikeaa? Jos on, niin et kyllä ansaitse saadakkaan sitä. Sinun pitäisi vähän itse nähdä vaivaa ja ottaa asiosta selvää. Suomessa on satoja alan harrastajia, joilla on suhteita ja tietoa asiosta, mutta he eivät halua kertoa niistä julkisesti. Muuten joka kylän idiootti saisi käsiinsä aineita, joista he eivät tiedä mitään. Sitten tulee näitä uutisia että pikku pojat räjäytti kätensä poikki tai jotain.
Ei tarvitse kauaa netissä pyöriä ennenkuin löytää kaliumnitraatin myyjiä. Toisaalta sinun pitää itse käydä liikkeessä henkilökohtaisesti, joten ehkäpä juuri se on esteenä nuoren pyro harrastajan hankinnoissa. Itse ostin kaliumnitraattia Lahden Siemen ja Kone Oy, eivät kyselleet mitään eivätkä ihmetelleet. "löytyykö kaliumnitraattia" "joo, paljonko laitetaan" . Ei sen ihmeempiä.
itse juuri eilen tein yhden satsin noin 80% kaliumnitraattia ja siitä ruutia, ihan hyvinhän se paloi ja oli muutenkin hyvänkokoinen erä. ohjeet saatte täältä:

jos ette ite halua tehdä niin täältähän saa suomeen tilattua: http://www.pyrogate.eu/chemicals-compositions/ tuolta sivulta lyötyy myös hieman vaihtoehtoja kuten kaliumkloraattia tai esim. ammoniumperkloraattia jotka tosin ovat huomattavasti kallimpia, suosittelen tilata ehkä noin 4-5 kiloa koska postikulut ainoalla suomeen mahdollisella lähetystavalla (GLS Euro Parcel 35 EUR) olivat tietysti 35 euroa. pari kertaa olen tuolta tilannut kaliumkloraattia mutta en nitraattia koska sen tekeminen itse on nopeampaa, ja aina on perille tullut
24 tiedoksi: tuo mainitsemasi NaHCO3 ei ole lähelläkään hapetinta joskin saat siitä sellaista ammoniumnitraatin reaktiolla, mutta kuten jo muillakin foorumeilla olen kommentoinut että tuota kaliumkloraattia (KCIO3) saa tehtyä elektrolyysillä pan salt mineraalisuolasta mutta se tosin on sen verran aikaa vievä homma että mielummin keittelen natriumhypokloriitin ja mineraalisuolan seosta tai tilaan kloraatit jostain.
Tietääkö joku kuinka puhdasta toi yaran krista k plus on ? wikipediassa sanoo enkun kielisessä osiossa kaliumnitraatin kohalla että jos ois täyttä tavaraa npk olisikin 13-0-44, mutta tässä on 38?
Krista k plus on noin 80-85% kaliumnitraattia mutta nyt norjan pommi-iskun jälkeen sitä on aika turha yrittää ostaa kun taitaa joutua tarkkailun alaiseksi. tosin voihan sitä aina yrittää vaikka tuskin sitä enään muut kun maajussit ostaa saa, kalium ja ammoniumnitraatin saanti tulee varmaan olemaan kohta vaakalaudalla kun kloraatin myyntikin kiellettiin jo aikoja sitten.
jos teillä on jotain lannoitteita jotka haluatta testata nitraattien varalta niin tässä on linkki siihen:
yaran sivuilla kristan tuoteselosteissa sanotaan että koostumus on 13,7% nitraattityppeä ja 38,2% kaliumia, Siitä tulee vain 51,9% eli jotain muuta siinä on pakko olla lisäksi vaikka tuolla ei siitä mitään mainittu. Suomensalpietarin koostumus on 14,5% Ammoniumtyppiä, 12,5% nitraattityppeä, 1% kaliumia, 1% magneesiumia 3% rikkiä ja 0,02% booria sekä 0,0015% seleeniä. eli tavara sisältää ammoniumnitraattia,kaliumnitraattia,magneesiumsulfaattia ja seleeniboraattia. mutta näitäkin aineita on vain vähän päälle 32% eli on jotain muuta vielä seassa. tietääkö kukaan mitä?
suomensalpietarin,krista k plussan ja teknisen laadun ammoniumnitraatin koeräjäytykset: http://www.growprofit.fi/index.php?id=97
No mutta täältähän sitä teknisen laadun tavaraa saisi: http://www.akvaariokauppa.fi/new/product_details.php?p=1091 tavara on 98% mutta on kyllä aikamoista ryöstöä maksaa 32 euroa puolesta kilosta teknisen laadun kaliumnitraattia!
Jos kaliumnitraatin saanti on noin vaikeaa niin ainahan ruudin valmistuksessa voi käyttää Natriumnitraattia (K-raudan jääkarhu) myös sekoittamalla 85 osaa Ammoniumnitraattia ja 15 osaa puuhiiltä saadaan eräänlainen savuton ruuti (Ammonpulver) joka palaa lähes ilman liekkiä. onko kukaan muuten valmistanut Fulminoivaa hopeaa (NH4N3)
siis oikea kaavahan on tietysti AgN3
Poliisi taitaa olla linjan toisella puolella kalastelemassa, mutta mitä väliä. Elohopea atsidi. Ostat sieltä perähikiältä natrium atsidia ja ionin vaihdoksella elohopea kloridin kanssa teet tuota kiteistä hienoa kamaa. Mihin tarvitset tuota? Miksi pitää leikkiä raskasmetallien kanssa? Käytä puhtaita peroksideja. Halpaa helppoa ja luonto kiittää.
Tarkoitin kylläkin Hopeanitridiä en Elohopea atsidia. Kyseistä ainetta en erityisemmin tarvitset mutta oli tarkoitus valmistaa pien erä (0,4g) koemielessä. Ja sitten nuo orgaaniset peroksidit, en käytä enkä valmista niitä juurikaan epävakauden ja lyhyen säilytysajan vuoksi. Eikä niidenkin valmistus halpaa puuhaa ole (Paitsi ehkä sen tunnetuimman)
"en käytä enkä valmista niitä juurikaan epävakauden ja lyhyen säilytysajan vuoksi. " Nyt ei pidä yleistää. Kaikki orgaaniset peroksidit eivät ole epävaikaita ja huonosti säilyviä. Vain se kaikista tunnetuin on epävakaa.

"Tarkoitin kylläkin Hopeanitridiä en Elohopea atsidia."
Silver azide is the chemical compound with the formula AgN3. Meni kyllä itelläkin väärin tuo, eihän se ole elohopea vaan hopea.

Hopeanitridin kaava on melkein samanlainen Ag3N. Ei ihme että meni sekaisin.
Juu, kaliumnitraattia saa näin:

Kerää hevosenlantaa, laita hiiltä päälle (Mahdollisimman kaliumpitoista).
Kuse kasan päälle, odota päivä, tee ämpäriin reikiä, laita lanta ämpäriin,
kaada kiehuvaa vettä päälle ja kerää tuotokset jotka tulee ulos rei-istä.

Voil'a, nyt vielä kiteytetään se...

Suosittelen tehdä tämän ulkotiloissa, kiehuta tätä tuotosta niin kauan kunnes saat puhdasta valkoista tuotosta jonka nimi on kaliumnitraatti! : )

Reaktio selitetään tässä:

Eli siis lannasta tulee typpeä, hiilestä kaliumia, kusesta lisää typpeä, joka tuottaa enemmän kaliumnitraattia.

Kalium+Typpi=Kaliumnitraatti.
Kävele kauppaan + osta sitä!
Eikös sitä käytetä jossakin kannonpoistoaineissa? Käsittääkseni vielä ovat aika puhdasta kamaa.
EU:n maissa Kloraatti ja nitraatti pohjaiset kannonpoistoaineet kiellettiin vuonna 2009 joten en usko että sitä helpolla löytyy
Täältä voi ostaa luonnollisia lannoitteita.
Myös kaliumnitraattia.

www.paskaluukku.webs.com
Osaako kukaan arvioida/tietää paljonko kaliumnitraattia prosentteina maa-aineksen määrästä suunnilleen saa maa-aineksesta johon on vain kerran kaatanut virtsaa, ts. siinä on ainoa typen lähde (mahdollisesti hajoavien lehtien ym. luonnossa jo olevan ohella)?
Useampi sata grammaa varmaan jotain kymmentä kiloa kohden, koska tähän vuodenaikaan kuolevat kasvinosat hajoavat ja niistä lähtee paljon typpeä. Kannattaa varmaan viskoa myös kaikki orgaaninen kotitalousjäte samaan pinoon. En ole itse tosin kokeillut.
Ainahan voit ostaa ureaa sellaisenaan? Siitä ei kai mitkään viranomaisetkaan voi ahdistella mitään, koska se ei itsessään ole mikään räjähdekomponentti tai sellaisen raaka-aine.
Ureaa on käytetty ureanitraatin ja nitrourean valmistukseen jotka ovat räjähdysaineita. Silti ureaa voi ostaa ihan vapaasti eikä myyntiä valvota mitenkään, maatalouskaupoista saa ihan kohtuulliseen hintaan 5kg paketteja.
Mistä löytäisi kuvauksen siitä, miten joskus kauan sitten salpietaria valmistettiin ns. salpietaritarhoissa?
Mikko Uola

"Räjähteet Suomessa"
1998

ISBN 952-90-9633-X
Huohh, suurin osa haluaa tehdä kaliumnitraattia vain sen takia, että saisi tehtyä hiukan mustaa ruutia johonkin paukkuun. Jos kotoanne löytyy haulikon patruunoita, niin niistä saa 100% helpommin ja parempaa ruutia kuin itse tehty musta ruuti. Ja se on vielä 100% turvallisempaa kuin mustan ruudin valmistus, sillä se syttyy jo hankauksesta. Haulikon patruunan purkamisessa on lähes mahdotonta epäonnistua (ellei sitten hakkaa sitä nallia pöytään tai vasaralla).
Kaikilla ei yleensä oo hauleja tai aseenkantolupaa. se uus ruuti palaa melkein hapettomassa tilassa joten ei liekkiä ei savua. siinä sulle pientä pohdittavaa.
Savuton ruuti ei vastaa koostumukseltaan yhtään mustaruutia, savuton ruuti valmistetaan nitroselluloosasta (single base), nitroselluloosasta ja nitroglyseriinistä (double base) tai nitroselluloosesta, nitroglyseriinistä ja nitroguadaniinistä (triple base). savuton ruuti palaa sen lisäksi äärimmäisen hitaasti avoimessa tilassa ja liekit 5g kasasta ovat yli 30cm korkeat. ja savuton ruuti on paljon herkempää kuin mustaruuti, olen jopa kokeillut hangata rakeutettua ja alkoholikäsiteltyä omatekoista mustaruutia eikä ole syttynyt millään. savuton ruuti räjähtää voimakkaasti vasaran iskusta, riippuu kyllä tosin vähän siitäkin mitä laatua ruuti on esim. pistoolin tai haulikon ruuti sisältää enemmän Nitroglyseriiniä ja Detonoi helpommin.
http://petsfriends.shop.wosbee.com/PublishedService?file=page&pageID=9&itemcode=111%2C1237
tuolta saisi aika kalliilla mut aijon hankii ja valmistan savupommeja -.-
Ihan v*tun kallista. Kemikaali kaupoista saa kilon vähän yli 20€. Ja tuo ei ole todellakaan rahan arvoista. Kilohinta tulee tuolle jotain 55€. Ja minä en kyllä käyttäis noin kallista kaliumnitraattia mihinkään savupommeihin, tekisin ennemmin ruutia kun tuollakin määrällä kno3 sais ihan mukavan satsin ruutia :) vink, vink..

Ps. Itelläni on akvaario ja en ole tuommosta tarvinnu ikinä laittaa siihen. Aina kirkas vesi, kalat ja kasvit voi hyvin. Kaipa sitä tarvii jos haluaa hifistellä.
Tämä keskustelu kuulu alunperin kaliumnitraattiin. Ja te puhutte jostain ruudista.
Ööö... kaliumnitraatti kuuluu mustaa ruutiin, joten kyllä tämä on aiheeseen liittyvää.
Tiedän, mutta ruuti on ruuti. Ettekä ole muuten puhuneet sen enempää kaliumnitraatista (KNO3). Vaikka "mustassa ruudissa" olisikin kaliumnitraattia, se "ruuti" ei liity tähän. Tehkää vaikka oma aihe tästä.
nyt pojat puhhuu höpöjä muka virtsasta pommeja!
Tässähän oli nyt kyse puhtaasta ureasta ja kyllä ruudista on ihan erillinen keskustelu mutta onko siitä jotain haittaa puhua mustaruudista jos kaliumnitraatti on sen raaka-aine. Kaikki eivät tarvitse kaliumnitraattia vain puutarhan lannoittamiseen.
käykö normi suola kaliumnitraatin puolesta?
no jos meinaat lihan säilyvyyttä parantaa niin toki
Ihan vinkkinä Enola gayn savy kranaatteja saa esim paikallisesta honkeli konkelista yli 18v ilman mitään kyselyitä ja maksaa 2kpl sen 10€... aineet ja vaivan kun laskee yhteen niin helpommalla ja halvemmalla pääset tätä kautta savupommeja paukuttelemaan ja veiläpä turvallisesti. Värejäkin on vaikka kuinka valittavaksi asti. Ja ei perseillä niiden kanssa! Apteekki myy kaikkia kemikaaleja tosin niillä on ns musta lista jonka sisällön kanssa tulee luultavammin ongelmia. Kaikki räjähdys aineisiin yms liittyvä on tällä listalla jonka aineiden ostoon eteenkin niiden yhdisteiden ostoon tarvit prkl hyvän syyn muunkin kuin haluun tehda savupommin tai ruutia ja käsittääkseni poliisilta kirjallisen luvan sekä tietysti 18v ikää. Näin Suomessa että jos haluaa jotain räjäytellä menkää räjäyttäjän kurssille a 400€ ja sit saa ostaa ihan kunnon tavaraa eikä mitään papatteja. Lisäksi ette luultavasti enää siinä vaiheessa meinanneet räjäyttää naapurin postilaatikkoa tai vahingossa itseänne kun tiedätte mitä teette.
Ainakin Englannista pystyisi tilaamaan suht halvalla (http://www.hobbychemicalsupply.com/), mutta mietityttää vain onko se laillista? Ja varsinkin mitä lentoyhtiöt sanoo tuollaisen aineen kuljettamisesta?
Jäitkö luokalle? Koulusiko aiot räjäyttää?
minkä nimisessä lannoitteessa on kaliumnitraattia eniten!
yks kakkaa, kaks kakkaa, muuta ei sitten tarvitakkaan
http://www.ebay.com/itm/Kaliumnitrat-5kg-Salpeter-Kristallines-Salz-KNO3-CAS-Nr-7757-79-1-/261418648870?pt=UK_BOI_Medical_Lab_Equipment_Lab_Supplies_ET&hash=item3cddc40526

Sieltä sitä saa 5kg säkeissä helpolla. Kitos taas EU! :D

Kaliumnitrat KNO3

CAS Nr.: 7757-79-1

Menge: 5 kg

Reinheit: 99,7%

Perille kyllä tulevat. Olen tehnyt useita tilauksia.
Ja olet varma, että tuote on sitä mitä luvataan? ;)
Olen. :D
 /   /  /  / kaliumnitraatti ? (salpietari)

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta