AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  / iskias

iskias

11 Vastausta 2 861 Lukukertaa
Vihoviimeinen kipu yllätti työpaikalla ja ei auttanut muu kuin mennä "lasarettiin". Piikkejä satoi perskannikkaan, mutta mikään ei auttanut. Lääkärin antama kortisonipiikki vihdoin viimein alkoi vaikuttaa seuraavana päivänä ja laukaisi sietämättömän hikisen kivuntuskan ja helpotus oli sanoin kuvaamaton.

Kysymys?
Onko kellään muulla ollut sietämätöntä iskias vaivaa ja oletko hakeutunut uudelleen lääkärin jälkitutkimuksiin vai miten kannattaisi itseään kuntouttaa , ettei vastaavaa tarvitsisi enää kärsiä. Kiitos neuvoista!

Onhan

tullut koettua, eivätkä tulokset kummoisia olleet.
Muutama päivä sairaslomaa ja silleen.
Ongelman SYYLLE ei tehty mitään.

On ollut myös muitakin selkä- ja niskakipuja, joiden tutkimuksissa ja hoidossa ei ole hierontaa UKW:tä ja pillereitä tarkempaan ja tehokkaampaan hoitoon päästy, vaikka useita vuosia on voimakkaat kivut olleet päällä.

Viimein sattumalta löysin kalevalaisen jäsenkorjaajan, joka vilkaisi viemääni röntgenkuvaa, oletettavasti tämäkään ei olisi ollut välttämätön, niin hän sanoi, että sinullahan on skolioosi.
Hämmästelin hänen sanomaansa, koska mitään notkoselkäisyyttä en ole havainnut, eikä siitä aikaisemminkaan ole mainittu, edes niissä niin tarkoissa tutkimuksissakaan.
Hän kertoi että se onkin sivusuunnassa!

Jatkaessa tutkimuksiaan hän totesi myös selkärangassa olevan kiertymää.
Myös joissakin nikamissa oli virheasentoa.
Kun tämä mestariparantaja korjaili nämä virheet, tuntuu että kipukin olisi menettämässä tehoaan.

Näistä virheitä, eikä niiden mahdollisesta poistamisesta ei näiden aikaisempien tutkimus- ja hoitovuosien? aikana ole ollut mitään puhetta?

Kovin pitkään kivuista kärsineenä, vain kokemuksia , maksuja, laskuja saaneena ja maksaneena, voisin kehottaa sinua googlaamaan kansaparantajien sivuille, ja tekemään sieltä havaintoja ja johtopäätöksiä.

hyvin yleistä

>Onko kellään muulla ollut sietämätöntä iskias vaivaa ja oletko hakeutunut uudelleen lääkärin jälkitutkimuksiin...

Selkävaivojen takia tehdään yli miljoona lääkärissäkäyntiä joka vuosi. Suuri osa iskiasta, eli muitakin kipuilijoita löytyy paljon. Ei siitä paljoa apua ole siellä lääkärillä jatkuvasti ravata. Pitäisi hakeutua kunnon hoitoon.

vastaus sinulle

Tässä vaihtoehtoja, jotka hoitavat mm. iskiasta

http://www.lkl.fi/index.php?page=1005

http://www.omt.org/cgi-bin/index.php

http://www.osteopatia.fi/

http://www.suomenkansanparantajaseura.net/kansanparantaja.htm

http://www.kiropraktikkoliitto.fi/

http://www.naprapaatti.info/index.php?sivu=3

http://www.tuuli.net/kunto-ohjelmat/venyttely.htm

P.S
Lääkärit eivät tee manipulaatiohoitoja.

Manipulaatiohoitoja on tehty satoja vuosia, jo paljon ennen länsimaista lääketiedettä.

Kireät takareidet

Minulla myös on ollut viimeaikoina outoa alaselän kipua lähinnä oikeanpuolen lonkan päällä, ihan voi sormella osoittaa paikan mistä koskee. Kävin lääkärillä ja hän väänteli ja käänteli jalkoja eri asennoissa päinmakuulla ja selällä maaten. Paineli selkärankaa ja tiedusteli mistä koskee, - ei mistään sillä taktiikalla, kun ei tuntunut kipua tällä tutkimuksella. Sanoi vain, et ei näytä ainakaan iskiastyyppiseltä vialta. Kirjoitti tulehduskipu lääkkeen pariksi viikoksi jos se auttaisi ja otti 40 euroa käynnistä. Jos vaiva jatkuisi, pyysi tulla uudelleen tuomaan 40 euroa.
Sanottavammin tuo lääkekuuri ei auttanut, ehkä hieman lievensi tuntemuksia selässä. Sit googletin sanaa "kireät takareidet" ja sieltä aukes sivut jossa ihan järkeen käyvästi selitettiin alaselän kipuja ja hoitoa. Lähdin kokeilemaan tuota pakaroiden venytystä niille tarkoitetuilla venytysliikkeillä ja kas jo alkoi helpottaa. Tästä motivoituneena venyttelen nyt päivittäin ja tilanne paranee koko ajan, eli oletan syy yhteyden löytyneen ihan kuin ittestään. Lääkäri ei tuota huommannut tarjotakaan, saati tutkinut liikeratoja tai niiden laajuutta ja joustavuutta. Nyt oletan, et selkälihakseni pakarani ja takareidet ovat olleet vain tosi kireät jotka ovat vaikuttaneet lonkan asentoon ja sitä kautta heijastuneet selittämättömänä selkäkipuna.

Kerrotko vielä

mistä sait tietoa venytyksistä, itsekin tarvitsisin noita. Kiitos etukäteen avustasi. :)

nettiin

Kuten mainitsin, googletin sanaa "kireät takareidet" ja sieltä sit valitsin erilaisia vastauksia mitä oli tarjolla, sieltä löytyi myös mainitut hoito ohjeet.Toisaalta esim. yoga liikkeitä voi myös hakea googlesta ja katsoa mitkä liikkeet venyttävät juuri takareisiä ja pakaroita ja alaselkää.

niitä on paljon

Tässä yksi ja googlella lisää

http://www.tuuli.net/kunto-ohjelmat/venyttely.htm

Kaikkia lihaksia voi todella monella tapaa venytellä ja näinolen jokainen varmaan löytää sen itselle sopivan tyylin.

Kireät takareidet

Viime vuonna näihin aikoihin iskias iski. Vaivat ovat muuten pysyneet poissa, mitä nyt vasemman jalan varpaat ovat ajoittain puutuneet. Pohje, polvitaive ja takareisi ovat kireitä kuin viulunkielet. Venyttelyt eivät ole tuoneet apua ja enemmistä venytteleyistä tulee selkä kipeäksi.

2.5 v kärsitty

kohta 3 v kärsitty,pullistumat painanut hermovaurioita,repeämä vuotanut ja ärsyttänyt hermoja välilevyalueella.

työkyvytön omaan työhön,uudelleenkoulutus kevyempiin hommiin edessä.

Tätä riittää kun tämän saa,tulee huonoja jaksoja ja vähemmän huonoja mutta minä en ainakaan tästä enää koskaan parane. Kuntoutukset kohdallani joka kerta ovat vieneet minua vaan huonompaan suuntaan...

3 v kaveri

saaatko edes sairaspaivarahaa mina en jnimittäin saa mitään sossusta pitää hakea joka kuukausi ja ne olis jokskus maksettava takasin.
repeämää onpi ja mnitääån vikaa ei ole kuulemma.
vituttaa joskus.
pahimpina aikoina olen täytellyt lipasta tossa odotellessa mutta jotenkin aina on selvitty kun kuuntelee radio deitä.

minulla ollut onnettomuudesta

30kg eli nyt normaalipainoinen ja vatsa sekä selkälihakset kunnossa ei ole enään vaivannut.Pahinta tuohon on huonot lonkan ja mahan lihakset yhdistettynä roikkuvaan mahaan.
 /   /  / iskias
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta