AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Starttipistooli saksasta

Starttipistooli saksasta

18 Vastausta 8 875 Lukukertaa
Mitenkähän tuommoisen starttipistoolin/paukkupatruuna aseen tilaus onnistuu saksasta? Onko tullilla asiaan jotain sanomista, kun aseen hinta on 130€ niin varmasti paketti tarkistetaan.

starttari

Olen ajatellut myös ko. aseen hankintaa, lähinnä koirien jälkikoeharjoituksia silmällä pitäen. Aseen pitäisi olla 9 mm. Löytynee ehkä myös Suomesta.
Mikähän lienee hinta ? Todennäköisesti samaan hintaan saa jo ihan "pelittävänkin " aseen
(tarvitsee luvan).

Ei tarvitse lupia yms.

Itselläni on koirien koulutukseen Dekoaseesta ostettu MP5K-kopio joka ampuu ysimillin paukkupatruunoita. Tein siinä mielessä virheellisen ostoksen, että se ampuu vain sarjatulta, kun oletin että sen saisi ampumaan myös kertatulta.
Tollanen:


Lupia ei Saksastakaan tilatessa tarvitse, mutta täytyy esim. faksaamalla todistaa 18 vuoden ikä.

Tulli ei näitä pysäytä, koska tulevat EU-alueelta.

Saksasta tilattaessa kannattaa sitten tarkkana, että tilattava vehjes on nimenomaan paukkupatruunoita ampuva eikä kaasupistooli. Ne ovat ihan samanlaisia, mutta kaasupistooleista on poistettu tulppa ja ovat siten laittomia Suomessa.

Kuulosuojaimet on sitten ihan pakolliset noita paukkujuttuja käytettäessä: ainakin tuo omani pitää kovempaa pauketta kuin ysimillinen pistoolini.

...niin se hinta

Niin se hinta esim. tolla mp5:llä on 140 euroa Dekoaseessamutta halvemmallakin löytyy pistooleita ei-sarjatulimalleja.
Patruunat maksaa sitten saman kuin oikeatkin ysimilliset, eli 16-18 euroaa/50 kpl.

Olen harkinnut omani myyntiä kun ei oikein ole käyttöä juuri siksi kun ampuu sarjatulta. Mukaan tulisi tietty tuo MP5 + sen lisäksi 400 kpl patruunoita. Ostettaessa tollanen paketti kaupasta hinta ois patruunoineen 284 euroa...mutta en tiedä mitä siitä kehtais pyytää kun toinen lipas tekee syöttöhäiriötä. On kyllä varmaankin korjattavissa lipas purkamalla vähän jousta venyttämällä.

Vois kokeilla huutonetissä myydä tuon pelkkien patruunoiden hinnalla, eli 140 eurolla. Kaks lippaallista sillä on ammuttu, joten täysin uudenveroinen se on muuten.
onko pistooli vielä tallella?

Kuulo..

Kirjoitat..
Kuulosuojaimet on sitten ihan pakolliset noita paukkujuttuja käytettäessä: ainakin tuo omani pitää kovempaa pauketta kuin ysimillinen pistoolini.

Miten, voiko noihin asentaa äänenvaimentimen.

:D :D

:D

Joo, siinähän sitä järkee oliskin. Ostaa paukkupatruunoita ampuva ase, mutta vaimentaa se. :D
Vieläkö löytyisi?

ase

Ensinnäkin aseet joihin tarvitsee luvan= Valojuovaaseet Oikeat aseet Kaasut Yms. Eli tulos on että starttiaseeseen EI TARVITSE LUPAA.

Teräasekeskus

Siellähän noita vehkeitä on paljon. Ei tarvii saksasta asti. Juu ja korvat kyllä soi ilkeesti jos ei suojaimia käytä.

Tilaa saksasta

Kerro sen olevan luvan vaativa kaasupistooli johon tarvitsee luvan.

3465i345

Se voidaan TULKITA sellaiseksi. Laki sanoo että kaasuase on ase jolla voi ampua VAIN KAASUPATRUUNOITA. Nuo on suunniteltu ensisijaisesti ampumaan paukkupatruunoita.

Helppo nakki.

Kaasupaukut iisisti:Hommatkaa paperipusseja. Paukuttelette niitä pieriksien. Hernekeitto tietenkin kuuluu asiaan.

Huomaamatta ampuma-aserikos

Kannattaa olla tarkkana.

Tälläkin hetkellä voi Suomesssa olla tuhansia, jotka ovat huomaamattaan syyllistyneet ampuma-aserikokseen ostaessaan eteenpäin painetta (kaasua) päästävän "starttipistoolin". Saksassa nämä mallit ovat 18 vuotta täyttäneille lupavapaita pelottelu/kaasupistooleita itsepuolustuskäyttöön.

Seuraamukset esim. ammunnan harrastajalle voivat olla todella ikävät => rikostutkinta, kaikki luvat pois ja käräjille...
Hei. tässä viestiketjussa ei ollut mitään mainintaa vielä siitä, että starttipistooleita ei saa enää myydä edes liikkeesstä. Siis näin suomessa, vaikka ei piipunkautta paineita päästäisikään. Kaikki starttarit kuulemma tulevat luvanvaraisiksi ja tarvitsevat myyjän mukaan ehkä oikean aseenkantoluvan? Mistään liikkeestä starttareita ei enää saa ostaa. Paukkupatruunoita kylläkin vielä saa myydä. Mutta starttipistooleista tulee luvanvarainen ase, ja niinpä tietystikin täällä Suomessa. Mikään kauppa ei enää saa myydä starttiaseita, vaikka piippu kokonaan tukittu. tämä vain tiedoksi kaikille starttiaseiden hankkioille. Pitäiskös sitten vielä liittyä johonkin seuraan ja sanoa et tulin tänne ampumaan tarkkuutta, vaikkei siitä mitään lennäkkään? Mutta tämä on tosi ja lupa-asiat tulee tässä piakkoin. Koska kuulemma starttarilla voi ampua ainakin kerran yhden oikean luodin. Mutta jos kerta voi niin silmillä se ase sitten kuitenkin on. Tämä pieneksi varoitukseksi kaikille räpeltäille. Ellei joku tätä usko niin ottakoon airosofi keskukseen yhteyttä.
asia ei ole kuitenkaan nuin se oli vain ehdotus joka ei ole toden näköisesti mennyt läpi eli saa niitä ostaa!
Vaan kun kukaan ei myy...
Niin saahan niitä paukkupatruunoita ostaa edelleenkin, muttei starttiaseita mistään liikkeistä enää myydä. Se on jo valitettavastikin kiellettyä. Ainut paikka on Huutonetti niinkauan kuin sekin suljetaan? Sanon suoraan että tämä Suomi on perseestä. Että tarvitsee luvan, niinkuin oikeatkin aseet. Pitäisikös hankkia lupa muka tarkkuusammuntaavarten vaikkei sieltä lennäkkään mitään. Kiva katella tyhjää taulua! ja täytyis varmaan liittyä johonkin ampumaseuraan ja maksaa siitäkoituvat maksut. Tästämaasta ei hevin oikeatakaan 22kaliperin asettakaan enää saa. Itselläni ollut 22kal S&Wesson revolveri ja sitten 22kal Magnun itselataava kertatuliase. Joidenka kanssa kävin silloisen Braahen ampumakeskustassa ampumassa tarkkuutta. Tuskimpa san vanhempieni kuoltua enää mitään luvanvaraista asetta enää, koska mulla kolmas rattijuopumus jo ja poliisin rekistereissä naama/sormenjälkiä myötä, vaikken koskaan riokkonut aselakia, enkä ole edes varastanut koskaan mitään. Suoraansanottuna en varmasti saa enää 22kaliperin asetta. Ilmakivärin enintään. Siihen ei ainakaan vielä tarvitse lupaa, mutta epäilen että sekin on kohta täällä Suomessa luvanvarainen ase?? Yks: Pasi.
 /   /  /  / Starttipistooli saksasta

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta