AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  /  / sokkotreffit=seksilinja

sokkotreffit=seksilinja

4 Vastausta 2 281 Lukukertaa
Mikä hitto miehiä vaivaa tuolla sokkotreffeillä?Suurin osa on vain seksimielessä siellä.Kyllästyttää jo koko homma.Ihan harvoin sattuu asiallinen mies kohdalle,mutta suurin osa TÖISTÄ chattaavia ,yleensä vielä varattuja seksin nälkäisiä ällötyksiä.Ihme touhua!!

Totta!

Siellä ei kannata yrittääkään chattailla, sillä miestarjonta siellä on ala-arvoista. Siellä on siis niin tyhmiä miehiä, jotka luulee, että naiset kärkkyvät pikaseksiä kiimoissaan keneltä ukkomieheltä tai pikkupojalta tahansa.

Niinpä niin

Kyllä sen kuitenkin yleensä huomaa ihan jo parista ensimmäisestä lauseesta, missä mielessä mies on liikkeellä. Varattuja seksinnälkäisiä löytyy pilvin pimein mutta onhan niitä muunkinlaisia chattaajia, monet haluavat vain jutella - tietysti jos vain jutustelua etsii ei sitten kannata noita sokkotreffejä kokeilla, mieluummin ikäryhmiä.

millä mielellä

eisunkaan vain hakemaan näitä seksinälkäisiä miehiä mitäs muutakaan

Sehän pilattiin...

...kun tehtiin anonyymiksi...aikojen alussa sai olla omalla nikillä...jolloin ei tarvinnut törmäillä täysin sokkona ja ystävät löysivät helposti toisensa uudelleen...mutta pilattu mikä pilattu...kuten myös huoneiden typerääkin typerämpi sefusysteemi...aikuisten ihmisten valvominen joidenkin pätemisen tarpeessa olevien idioottien taholta *kuka järkevä edes hakis sefuks*...idioottimaisempaa toimintaa saa hakea
 /   /  /  /  / sokkotreffit=seksilinja

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta