AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  /  / Avustajaksi kotimaiseen elokuvaan?

Avustajaksi kotimaiseen elokuvaan?

4 Vastausta 1 154 Lukukertaa
AVUSTAJAKSI ELOKUVAAN?


BLIND SPOT PICTURES hakee avustajia keväällä ja kesällä kuvattavaan, Heikki Kujanpään ohjaamaan elokuvaan “Putoavia enkeleitä”. Elokuva käsittelee Lauri Viidan ja Aila Meriluodon myrskyisää rakkaustarinaa, ja sen pääosissa esiintyvät Tommi Korpela, Elina Knihtilä ja Elena Leeve.

Haemme tässä vaiheessa ennen kaikkea miespuolisia avustajia huhtikuun lopun ja kesäkuun alun aikana kuvattaviin kohtauksiin. Kuvaukset tapahtuvat pääkaupunkiseudulla. Avustajilta ei odoteta aikaisempaa kokemusta. Avustajaroolit ovat maksimissaan yhden päivän mittaisia, ja maksettava korvaus on 20 euroa tai 2 elokuvalippua.

Koska elokuvan tapahtumat sijoittuvat 50- ja 70-luvuille, kaikki avustajat saavat elokuvaan kyseisille aikakausille kuuluvan puvustuksen. Kiinnostuneita pyydetään toimittamaan yhteystietonsa sekä tuore valokuva mahdollisimman pian sähköpostitse osoitteeseen tuotanto@blindspot.fi.

Tulen kirkuen

Ihanaa saada leffaliput, kyllä kelpaa, pitääkö ilmoittaa verotukseen ? Täsä mun Cv.:
Olen 46 vuotias työtön metsuri Kemistä. Kokemusta näyttely hommista on mm kahtena vuonna joulupukkina, toinen keikka meni hyvin , toisella keikalla sain turpaan, leukaluu kahesta kohtaa poikki, laihuin 16 kiloa kun olinpilli ruokinnassa. Sitten toinen avu vois olla; näin kerran junassa tän ketun näkösen näyttelijän, tän pastori sillin, moikkasin , ei moikannu takasi, oli kai sen verta päissään ja hais pahalle. Sit ehkä paras etuisuus on että kävin Hesassa Roolituspalvelussa koekuvassa, sanoivat että elä soittele , me soitamme jos jotain ilmaantuu, ei oo ilmaantunu, 6 vuotta oon ootellu tätä mun läpimurtoo. ja nyt se sit tulee leffalippujen voimalla, ei ehkä uni tuu yöllä silmään kun meen pehkuihin Valtterin kanssa, siis mulla on Hirvikoiran uros pentu. Nyt käyään Vatterin kansa maata ja huomenna tähteys alakaa.

Saako syödä

kuvauksissa. Mihinkä elokuvaan liput on ? Haittaako kuvauksia kun mulla on selässä finni, jos näkyy ei kiva. Syökö avustajat samassa trailerissa kun näyttelijät, mitä on ruokana ?

Jos finni ei takapuolessa

Jos finni ei ole kovin suuri eikä takapuolessa, niin eiköhän sinut voida siihen suunnittelemaamme kohtaukseen kelpuuttaa.

KUSETUSTA! ÄLKÄÄ OSALLISTUKO!

Ilmaista hyväksikäyttöä, ei liksaa, ei mitään - toisin on muualla Euroopassa. Älkää alistuko.
 /   /  /  / Avustajaksi kotimaiseen elokuvaan?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta