AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  / keulatikkaat

keulatikkaat

8 Vastausta 2 906 Lukukertaa
Pystykeulaiseen veneeseen (32'), jossa on rullalaite aivan edessä ja avonainen keulakaide tarvitaan keulatikkaat. Jos katsastan Maritimin, Captain's Shop (sis. Vestek) ja Nautikulman tarjooman, niin onko se siinä mitä käytännössä Suomesta löytyy.

Valitse heti paras

täältä http://www.arifin.fi/tuotteet/?kategoria=32
Itselläni ollut vastaavat tikkaat käytössä vuosia, hintansa väärtti hankinta. Voi olla, että joudut lyhentämään keulaa vasten tulevaa tukea. Ehkä tikkaat voidaan lyhentää valmiiksi jo tehtaalla.

Keulatiikkaat

Täältäkin ääni Arifinnin portaille. Todella tukevat 100kg äijänkin alla.

pelkkää

Arifinin tuotteista. Keulaportaat tuntuvat sopivan kaikkiin veneisiin. Kaiteiden korjauksissa ym rosteriputkien vääntelyssä mies on taikuri.

Lue ohjeet säädöistä

Arifinin tikkaat on todellakin hyvät. Eivät halvat, mutta hinta/laatu on erinomainen.

Viestisi mukaan sinulla on ollut "vastaavat", meillä on ollut alkuperäiset jo kauan ja niissä on sekä korkeus että keulatuki säädettävä. Arifinin tuoteinfon mukaan ne on yhä säädettäviä, joten aika ihmeellinen vene täytyy olla jotta tehtaalta pitäisi kysellä muutoksia.

Arifin tikkaat

Voiko Arifin tikkaita saada sovitettavaksi jostain, tämän kysymyksen olisin nyt kyllä voinut ohjata suoraan ko. firmaankin. Yleensä asioin lähinnä Maritimissä ja yksi syy siihen on valikoimien lisäksi se että kaikki ostetut tuotteet voi tarvittaessa palauttaa, joka tuo minulle joustoa.

Tilasin Arifiniltä viime vuonna ankkurin kiinnikkeet peräkaiteeseen, jotka ovat ihan ok, mutta muttereiden suojaksi tulevat mustat muovikorkit tulivat vain toiselle puolen venettä, minä olisin halunnut maksaa vaikka euron enemmän että saisin ko. suojat myös toiselle puolen venettä, siis sekä mutterin että ruuvinpäähän ja vielä kun olisi ollut yksi varalle, niin olisin katsonut erittäin asialliseksi toimitukseksi.

Kasasin eilen Weber grillin ja siinä on kaksi lukkosokkaa pyörien lukitsemiseksi akselipäihin + varalle yksi lukkosokka ja se on kyllä tarkoituksella koska ostin vastaavan grillin mökille viime vuonna ja siinäkin oli ko. varalukkosokka. Pienistä yksityiskohdista syntyy laatua ja asiakastyytyväisyyttä :-)

keulatikkaat

On käytössä aika kiikkerä!! pitääkin muistaa kiinnikkeet laittaa tarpeeksi kauas toisistaan, muuten kyllä ainakin akka kupsahtaa jorpakkoon!!

käys

www.balticmarine.fi, siltä ostin todella kätevät säädettävät keulatikkaat jotka käyvät lähes kaikkiin
paatteihin

Tässä yksi

Itselläni samanlaiset, kuin BM:n ja Nautikulman kuvastoissa. Ostin omani Nakolinnan Raudasta ja maksoin niistä vain 100 euroa.

http://www.nroy.com/tuotteet.php

http://www.balticmarine.fi/suomi/www/page.php?id=63

http://www.nautikulma.fi/index.php?module=ekauppa&type=2&product=166-000719
 /   /  /  / keulatikkaat

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta