AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

DNA Sähköposti

24 Vastausta 5 083 Lukukertaa
Onko kellään muulla ollut ongelmia viimeisen viikon aikana Dna:n sähköpostin käytössä?

Kirjautumisen jälkeen Tulee toivotus: Tervetuloa uusittuun selainpostiin. Muutenhan tuo sivu näyttää hienolta kaikkine kalenteriominaisuuksineen, mutta siinä on vain pieni vika. Sähköpostia ei voi lukea eikä lähettää, saapuneet viestit ovat kadonneet. Sähköpostitoiminnoista on jäljellä vain osoitekirja.
Vika on ollut ajoittainen. Eilen sunnuntaina katkos alkoi n. 20.00 ja jatkui loppuillan. Tänä aamuna sähköpostiposti toimi taas normaalisti aina klo. 14.30 saakka jonka jälkeen ongelma taas alkoi.
Olen ajanut viruksien ja vakoiluohjelmien poistot läpi. Mitään ei löytynyt.
Elisan palvelut heitin roskikseen puoli vuotta sitten ja nyt näyttää menevän DNA samaa kyytiä. Kiitos hirveesti.

imuroi G-mail

kuin junan vessa ennenvanhaan.Nykyiset ei välttämättä enää toimikkaan.

Sama vika täällä

Siistiä koittaa päästä lukemaan tärkeitä maileja kun koko ajan tarjoaa vain jotain vitun kalenteria eikä siltä sivulta pääse eteenpäin!!!
siel dnaalla olla häippää en koko päivänä ole päässyt kirjautumaan"käyttäjätunnukset virheelliset" mut v.i..........ut on ku jopa oikein kirjoitetut useampaan kertaan tana hermot menee!!

**tun DNA

Sama tilanne lienee kaikilla. Hauskaa tässä on se että nuo DNA TV -tunnarit eivät myöskään toimi. Kaikenlaista harmia. Vaihtaisin palveluntarjoajaa jos vaihtoehtoja olisi.
vaihtoehtoja ole niitä on pilvin pimein on vara mistä valita lisåksi mitkä TOIMII dna:lla ei näytä toimivan"nyt kierrätykseen"
hotmail/outlookkia toimii, eikä roskapostit täytä saapuneet kansiota

ongelmia täällääkin

Joo, ei olla päästy lukemaan sähköposteja viimeisen viikon aikana ollenkaan. Mikä oikein mättäää???????? Aina nykyään tuntuu olevan jotaki häikkää. Ei pääse ees kirjautumaan ku ei tuu minkaanlaisia ikkunoita tai ruutuja mihin laittas sähköposti osotteen tai salasanan. Harmittaa!!!!!!

Joo...se on dna

Se on kun aloittelia pääsee paljon vartiaksi.Eihän dna osaa muuta kun rahastaa. Esim.Oulun puhelimen sai kaapattua ja sen jälkeen ei ole toiminut juuri mikään. Sillä(dna) on vielä monopoli asema täällä,kun muut operaattorit ei pääse tänne.Se suoranaisesti estää muitten tulon. Kyllä laskut kulkee,mutta siinä kaikki mitä se osaa.

phnet

Kyllä juu **tuttaa kun aikaisempi phnet.fi posti toimi todella hienosti ja oli oppinut sen niksit niin nyt se oli pakko vaihtaa tälläiseeen hitaaseen sekavaan paskaan. Muutosvastarintaako? Ei todellakaan.
Miten noi kaappaukse. Olen Mikkelistä. Olin välillä lomalla ja muutenkin ihan pihalla. Mun C...10 on ihan tukossa ollut pidemmän aikaa. Posteja katoaa, tulevat myöhässä, tukkeutuu taas. Ilmoittaa, että on täynnä... Eihän koko postilla tee mitään.
Mitä pitäis sun mielestä tehdä...
Mitä olet itse tehnyt?

marmirvaan hmmm live.fi on nyt käytössä...

Sama juttu

äsken kaatui dna:n sähköposti, pyytää kirjoittamaan uuden salasanan käyttäjätunnukselleni, ei kuitenkaan hyväksy salasanaani, vaan kertoo seuraavaa:
PASS- komento ei onnistunut. Postipalvelin mail.dnainternet.net vastasi: internal system error.
Käytössä on Mozillan Thunderbird-sähköpostiohjelma.
Ei toiminut myöskään webmail Mozillan Firefoxin avulla. Sähköpostiohjelmaa ja selainta en aio vaihtaa, mieluummin vaihdan dna:n!

Ja taas DNA mokasi!

DNAn sähköpostipalvelun päivitys johti täystuhoon! Eilen aamulla oli kaikki postista hävinnyt. Nyt sähköpostiin ei ole kahteen päivään päässyt kirjautumaan. Todella ärsyttävää kun odottaa tärkeitä viestejä, joihin olisi päästävä vastaamaan nopeasti.

DNA webmailin "ilmeen" uudistus surkea!

Joitakin viestejä ei ole toistaiseksi vielä mennyt lainkaan vastaanottajalle, vaikka näkyvät lähetetyissä. Jotkut sentään tulevat bumerangina 'undelivered mail' ilmoituksella, vaikka osoite on varmasti voimassa. Kuvia liitettäessä vain osan saa auki, vaikka liitteen otsikot näkyvät ok. Uutta viestiä lähetettäessä kontakteja ei saa esille, ellei luo yhteystietoja uudestaan!

Todella surkea ja käyttäjän kannalta hankala uudistus! En olisi tarvinnut uutta ilmettä, enkä kalenteria, varmat perustoiminnot olisivat riittäneet. Nyt kävi täysin päinvastoin! Jos operaattorin vaihtaminen vaatisi vähemmän vaivaa, tekisin sen heti!

V****n DNA

Mulle DNA:n uudistus aiheutti sen että jos joku yrittää lähettää mullepäin viestiä niin saa vastaukseksi "user unknown in virtual alias table". Ei ole viikkoon tullut yksikään viesti läpi!

Nyt ollaan estolistalla!

29.05.2009 09:34 DNA TIEDOTTAA

Häiriöitä DNA sähköpostissa
DNA:n web-mailissa on toimintahäiriöitä. Olemme joutuneet DNA:sta riippumattomista syistä SORBSin estolistalle, mikä haittaa joidenkin asiakkaidemme sähköpostin lähettämistä. Toimenpiteet estolistalta pääsemiseksi ovat meneillään. Pahoittelemme häiriöstä aiheutuvaa haittaa.

Kyllä estolistalle joutuminen taitaa olla tämän viimeaikaisen sähköpostisähläyksen seurausta eli ei DNA aivan syytön ole.

Ovatko DNAn asiantuntijat oikeassa väittäessään estolistan aiheuttavan häiriöitä vain webmailin käyttäjille? Maallikkojärjen mukaan estolista estää kaiken sähköpostiliikenteen (siis myös perinteisillä sähköpostiohjelmilla)?

Ei toimi

Eipä ole tiistai aamun jälkeen toiminut ollenkaan. Lupasivat viimeistään perjantaiksi(29.5) kuntoon, mutta ei toimi niin ei toimi.

Ei toimi vieläkään

Haluaisin lähettää postia, mutta eipä toimi... Vaatii salasanaa ja käyttäjätunnusta että voisi edes lähettää postia. Eipä ole ennen moista vaatinut, nyt ovat säätäneet taas jotain ihan killiin.

DNA:n sähköposti

DNA:n sähköposti ei ole toiminut viikkoon en pääse omilla tunnuksilla sähköpostiin missähän mahtaa vika olla???sitä eivät tienneet eteläsuomen Dna:n palvelu pisteessä Lahdessakaan Dna;n omat asiantuntijat mitään!!!vai tekeytyvätkö tahallaan tyhmiksi,osaamattomiksi???nettien omia suojaus palveluja EI KANNATA MISSÄÄN TAPAUKSESSA OTTAA!!!NE OVAT VAIN RAHASTUSTA VARTEN ne eivät suojaa konetta viruksilta roskaposteilta mitenkään!!!

Ei toimi ei...

Ei olisi vaikeaa laittaa noitakaan asioita kuntoon, mutta kun eivät osaa, niin sille ei voi mitään.

http://keskustelu.suomi24.fi/node/8172781

vittuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

satanan kusipäät perkele ei tunnuksila pääse kirjautumaan vittu mitenkä saan postini ja osotteet pitääkö jonkun kuollla saaatanaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ei pääse sisään ***tana, sama täällä. Luulin jo että olen onnistunut unohtamaan salasanan. DNA:ta saamme syyttää....

Salasanat / tunnukset ""väärät""

Salasanat / tunnukset ""väärät""

Ok. Hyvä että tuli etsittyä mahdollista tietoa DNA:n sähköpostista Suomi24 & vastaavilta palstoilta.
S-posti on ns. pitkin päivää "ollut huollossa" Ts. sinne yrittäessä on tullut tiedote & pahoittelu huoltokatkoksesta.

Nyt illalla sivut aukesivat, mutta tosiaan tunnuksen ja salasanan kirjoittamisen jälkeen tulee "infoa" että kyseiset tunnukset ovat siis väärät.

Pistin ongelman jo alkavan dementian, Ässien huonon alun, sekä mahdollisten väärien pienten ja isojen kirjaimien piikkiin, mutta sama ongelma näyttää siis koskevan koko valtakuntaa :-)

On se vaan kumma!

kun ei DNA saa sähköpostiviestejä vieläkään välittymään kunnolla. Sekä lähteviä että saapuvia viestejä jää välittymättä. Välillä tule virheilmoa välillä ei. Tulossa oleva huoltokatkos pelottaa. Montakohan viikkoa saan olla taas ilman sähköpostia DNA:n muutoskokeiluharjoituksien jälkeen.
vaihtoni jälkeen kirjautumiseni ei onnistu millään"on kirjoitettu varmasti oikein"

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja haku



Lisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta