AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / Painepesuri temppuilee

Painepesuri temppuilee

6 Vastausta 1 851 Lukukertaa
Minulla Clen H 110 painepesuri, joka on toiminut luotettavasti jo viisi vuotta. Tänään pesuri teki yllättäin topin ja paineet katosivat lähes tyystin. Kone kyllä käy. mutta painetta tulee huonosti. Onkohan siitä pamahtanut pumppu? Kannattaakohan uusia?

varmaankin

euron arvoinen paineventtiili on menny kasaan

Tarkista

Tarkistappa pesusuutin, jos siellä on yksikin hiekan muru niin saattaa aiheuttaa vastaavaa. 95% takuuhuoltoihin lähetetyistä pesureista niin vika on löytynyt pesusuuttimesta, josta on löytynyt hiekkaa / ruostetta.

Helppo tarkistaa kun purat suuttimen. Huilutat puhtaassa vesessä ja laitat kasaan. Jos tämä ei auta kyseessä saattaa olla edellä mainittu vika.

Vika löytyi

Purin pesurin enkä löytänyt vikaa. Soitin asiasta Interpumpiin, joka tuo maahan Cleniä. Siellä minua palveli todella asiantuntevasti Hannu Savolainen ja hän sanoi: Hae vikaa tukkeentuneesta suuttimesta.
Ja sieltähän se vika löytyi. Pesusuuttimen pieni reikä oli tosiaan lähes tukossa. Suuttimen holkin saa irti pienellä 6-koloavaimella.
Nyt Clen pelittää taas tosi hienosti. Pesin äsken terassin ja puhdasta tuli!

Kiitos neuvosta myös kysymykseeni vastanneelle.

ei toimi

Ostin männä keväänä clenin pesurin mallia 2200. Laite maksoi reilut kolmesataa euroa. Vika on vuotavassa suuttimessa jonka kanssa on saanut tapella. Vuotaa kuin pikkupojan mulkku ja hävittää painetta. Suutin on ollut huollossa jo kolme kertaa ja aina sama vika.Mikä tähän avuksi? Laitteesta ei ole ollut apua kuin korkeintaan 10 min ja vuotaa kun perkele! En jaksa ajella enää moisen kapulan kanssa koska teen itseni aivan naurun alaiseksi. Jos jollain hyviä neuvoja niin otan mielellään vastaan.
Mulla myös sellainen vika, että kun laittaa vesihanan auki ja paineet päälle niin vettä tulee siitä kohtaa mistä painetaan paine auki. Avasin moisen laitteen ja huomasin, että siellä oli muoviosassa, minkä läpi vesi kulkee, hiushalkeama, josta vesi liritti pihalle.
Pesuri 3 vuotta vanha Clen 2200. Että tällainen laite.

Aikaisempi laite, en muista mikä, mut samanlainen paska, aina jotain vikaa.
Syynä talvisäilytys kylmässä autotallissa. Vettä jää sisälle koneeseen aina johonkin kohtaa ja vesi jäätyessään rikkoo paikkoja.
 /   /  /  / Painepesuri temppuilee

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta