AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / Hyvä suoristusrauta?

Hyvä suoristusrauta?

32 Vastausta 34 055 Lukukertaa
Minulla on vaaleiksi raidoitetut, puolipitkät ja luonnonkiharat hiukset. tarvitsisin uuden suoristusraudan, sillä entinen vain kuivattaa eikä siloita kunnolla. Mikä merkki olisi kohtuuhintainen, mutta hyväksi havaittu? Entä mikä suoja-aine olisi hyvä? Ostoksella olisi kiire, etten pilaa hiuksiani lopullisesti. Kiitos!

Alan liikkeestä

Parturi-kampaamoista löytyy lähes joka sarjalta nykyisin oma, suoristusraudan kuumuudelta suojaava aineensa. Osis, Matrix yms. Vaihtoehtoja piisaa. Samoin suosittelisin hankkimaan suoristusraudan suoraan jostain alan liikkeestä, mutta mikäli koet ne liian hintaviksi, katso kuitenkin että hankkimassasi raudassa on keraamiset levyt. En tunne päivittäistavarakaupoissa valikoimissa olevia tuotteita kovin hyvin, joten en tiedä, löytyykö niistä sellaisia.

Her styler

Her Styler maksaa 100e. ei tarvitse mitään aineita. Kokeile itse ja ihastu!

Babyliss

Suosittelen suuntaamaan Anttilaan. Tavarataloissa myynnissä Babyliss Pro - sarjan suoristin 40-45 € hintaan. Olen saanut laitteesta erittäin hyvää palautetta asiakkailta! Suoristaa erittäin hyvin. Laitteessa todella laadukkaat keraamiset levyt, jotka kulkevat hyvin hiuksessa. laite on varustettu myös lämpötilan säätimellä. laitteella on myös kolmen vuoden takuu...

Kuten aiemmin ketjussa jo puhuttu, kannattaa hankkia myös suojaavia aineita kampaamo liikkeistä. Sillä suoristusrautojen kanssa ei saa käyttää esim. muotovaahtoa, sillä se pilaa keraamisen levyn pinnan, "palaa kiinni". Ainakin täällä savon seudulla saa Hairlekiinista erittäin hyvää palvelua :) Olen aina saanut hiukselleni sopivat tuotteet.

Suoristusrauta?

Kiitos suoristusrautavinkeistä!Babyliss - merkki saattaisi olla mullekin sopiva. Onko jollakin tietoa, millainen olisi Remington S 2004( Protect § Shine )? Siinä on lämpötilan säädin ja keraamiset levyt. Hinta noin 60 e. Sitä kehuttiin kovasti eräässä liikkeessä - myyjillä oli itselläänkin kokemusta siitä.

Hämmennys

saahan suoristimen kanssa käyttää hiuslakkaa?
vai meneekö keraamiset levyt rikki?=O

lakka

ite ooon aineki käyttäny ja en oo havainnu mitää erikoist suoristusraudas.
Älä kuiteka käytä paljoa sitä, hiuksetha siin pilaantuu :D

oon tykänny

babylissin wet and dry suoristajasta.. hintaki hyvä n. 40 e

jotain

Perusvaatimukset hyvän raudan suhteen mielestäni on keraamiset levyt, joiden leveys 2-4cm. Lämpötilan hiusten suoristamiseen on oltava n. 195 astetta, joten säätö tyyliin 0:sta 200:n on tarpeeton, koska rauta ei toimi ollessaan liian viileä. Meidän ammattilaisten suosima GHD rauta on laadukas, mutta kallis, ja vaikka itse käytän sitä työssäni, omaan voimakkaaseen luonnonkiharaani käytän kotona huomattavasti edullisempaa Moser CeraStyler rautaa. Molemmat ovat kampaamojen myymiä laitteita.
Ehdottoman tärkeää raudan kanssa on käyttää lämpösuojatuotetta, joita löytyy nykyisin lähes kaikista kampaamosarjoista.
Ja vielä, itsekin siis kiharapäänä, en suosittele raudan päivittäistä jatkuvaa käyttöä. Suojatuotteista huolimatta pitkäaikaisessa käytössä kuivattaa ja haurastuttaa hiusta. Jatkuvassa käytössä ihanteellista olisi pesun jälkeen suoristaa hiukseet föönin ja ison pyöröharjan avulla, ja sen jälkeen ongelmakohdat suoristusraudalla. Jos hiusmalli on lyhyehkö, ja leikataan säännöllisesti, ei niin tarkkana tarvitse olla, mutta pidemmissä hiuksissa on paras minimoida kuumien rautojen käyttö.

vais niih

195 astetta.. sillä kärähtää ohut suomalainen tukka aikas äkkii..kyllä rauta suoristaa pienemmälläkin asteella.. kuuma se on 120 astetta ei viileä.

ihmettelen

Kyllä ihmettelen, jos luonnonkihara/permis suoristuu 120 asteella... Edelläkin mainittu huippulaadukas GHD-rauta on tasapainoitettu lämpötilaltaan 196C.

saamaamielt

oon samaa mieltä ei 120 hiukset suoristu!

Hmmm.

No ei kyllä omaan supisuomalaiseen hiuspehkooni todellakaan sovi mikään 120 asteinen, silloin ihan sama suoristaisinko raudalla ollenkaan vai en, 195 asteessa suoristuu jo nätisti mutta hyvään tulokseen vaaditaan jotakuinkin 200asteinen rauta.

Tänään tuli ostettua toi Herstylerin rauta, kun Kampissa oli niin, että sai 7kpl hiustenpidennyksiä(tekohiusta kylläkin) kaupanpäälle, yhteishinta 99.99e(~100e). Tuote-esittelijä teki pari kiharaa eteen ja ihan mielettömän nopeasti ja näppärästi tuli kauniit kiharat. Suosittelen lämpimästi!

65465464

Perusvaatimukset hyvän raudan suhteen mielestäni on keraamiset levyt, joiden leveys 2-4cm. Lämpötilan hiusten suoristamiseen on oltava n. 195 astetta, joten säätö tyyliin 0:sta 200:n on tarpeeton, koska rauta ei toimi ollessaan liian viileä.

<----------- Hei! Olen ostamassa itselleni suoristusrautaa mutta en tiedä ollenkaan millaista. Oon kuullu kuitenkin siitä Anttilan eräästä suoristusraudasta ja sen lämpötila tais olla jotakin 210 astetta. Miksi siis suositellaan 195 asteista rautaa ennemin kuin 210 asteista tai ainakin niin tajusin jotenkin tästä merkinnästä. Jos on 210 asteinen rauta niin eikö se suorista sillon paremmin kuin 195 asteinen? Rauta minkä ostan tulisi olla mahdollisimman halpa, nopeasti lämpenevä, laadukas. Hiukseni ovat keskipitkät ja värjätyt ja minulla on luonnonkiharat. Ostaisin tietenkin siihen lisäksi kaikki hoitoaineet sun muut. Onko 210 ja noin 195 asteen raudalla paljon eroa ja kuinka se vahingoittaa hiuksiani?

en ymmärrä!

sain suoristusraudan serkkuni äitipuolelta..ja nyt se hajos enkä oo käyttäny ku 2 kk..se ei lämpene enää ollenkaan muutakun kohdasta josta pidetään kiinni..:/...se on babyliss pro 230 merkkinen...mikä nauvoksi?..voiks sitä saada mitenkää toimiii? (ei oo enää kuittii)

....

babylissit on ihan paskoja! ite tilasin anttilasta justii sen wet n dry suoristajan, ni se repi vaa hiuksia päästä!:D palautin sen ku ei sillä mitään tehny...

Remington

Remingtonin sleek & curl on itellä ja tosi hyvä. Maksaa 40-60 euron välillä paikasta riippuen. Oma makso 45 e. Nesteenä Flatliner (saa kampaajalta ja suoristaa sekä pitää suorana).
Mullakin on remingtonin s6500 (Sleek&Curl) ja lämpösuojana Tresemme. Ihan sikahyvä, oma makso 39,95€ citymarketista. Suosittelen, ja hyvä on myös remingtonin Ionic dry 2100 fööni, ihan tälleen vinkkinä vaan;)

Kiinalainein verkkokaupa

Kiinalaisesta verkkokaupasta saa raudan 9 eurolla ( 13 $ ):
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.23854

Maksetaan luottokortilla, toimitetaan suoraan kotiovelle. Toimitus kestää noin 2 viikkoa ja saapuu isokokoisena kirjeenä.

kiinalainen

Millaiset on kokemukset siitä kiinalaisesta raudasta?

GHD

Olen tässä lukenut monia keskustelu palstoja, kuunnellut kavereiden puheita ja päätynyt ostamaan GHD raudan. Odotukseni ovat korkealla raudan suhteen sillä niin paljonhyvää siitä olen kuullut.
GHD:n omilla sivuilla on tällä hetkellä menossa joulu-ale joten raudat on laitettu myyntiin todella edullisesti. Itse ostin sieltä sivuilta raudan 80 dollarilla eli noin 55 eurolla. Tullimaksu on ainoa mikä tulee maksamaan ylimääräistä sillä postikuluja ei tule joulun kunniaksi.

Tässä linkki sivuille :

http://www.okghd.com/

kerro sitten

oliko rauta aito,kun ainakaan suomen ghd sivu ei tuota tunnistanut..
itekki katoin että oispa halvalla saanut,mutta en sitten uskaltanut tilata.
Ilmeisesti myy feikkejä tuo sivusto, ainakaan ghd:n website checker ei tunnista sivustoa ja jossain toisessa keskustelussa oli kanssa maininta asiasta. Website checker löytyy tuolta:

http://www.ghdhair.com/fi/beware-imitations/website-checker

suoristusrautaa vailla minäkin

Mitähän tuollainen ghd IV styler sitten maksaa? Saako sitä tilattua netistä ensinkään vai myykö niitä vain valtuutetut kampaamot?

Onko kellään Severin merkkistä suoristusrautaa, hinta 32 e?

hmm

suomessa noi raudat lähtee siitä 250e..
briteistä saa n.150e aidon ghd:n.

ostan sitten seuraavaksi GHD:n..nyt testissä remington sleek&curl:)

GHD vastaava

Suomessa myydään GHD raudan vastaavaa HerStyler nimistä rautaa. Myyjä kerroi että sen raudan ominaisuudet on juuri samanlaiset kun GHD. Myös se on halvempi, koska siitä myydään tavarataloissa ja netissakin. Ostin sen puoli vuotta sitten ja olen erittäin tyytyväinen tulokseen. Se suoristaa hiuksia kerralla, hiukset pysyy suorina 3 päivää ja myös kiiltavat, mitä en saanut entisella raudalla (joku kampaamosta ostettu Remington). Minun hiukset ovat erittäin heikoja (olen vaalentanut jo 9 vuotta peräkkäin), joten olet erittäin tarkaa, mitä käytän hiukselleni. Tähän asti sillä raudalla ja ghd sain parhaita tuloksia.

Terv.,
Ana

ihnaa

määkin kaipailisin LYHYIDEN HIUSTEN edullista ja hyvää suoristusrautaa D--------: toi vanha on ihan perseestä, se ei suorista, kuumenee vaan jossain 30 sekunnissa ihan tulikuumaks että jee.
Laadukas hiustensuoristaja, jossa on kapeat levyt (n2cm), käy kaikenpituisille hiuksille. Kapealevyisellä hiustensuoristajalla voi myös tehdä kiharoita ja laineita ja taivuttaa, kunhan suoristajan muoto on pyöreähkö. Levyjen tulee myös olla täyskeraamiset parhaan lopputuloksen saamiseksi. Markettiraudoissa on usein keraamiset pinnoitteet, jotka vaurioittavat hiuksiasi. Laadukkaissa suoristajissa, kuten GHD:ssa ja HerStylerissa, on pyöristetyt turmaliini/täyskeraamiset levyt, jotka suoristavat tai kihartavat todella nopeasti ja hellävaraisesti. Täällä opas hiustensuoristajan ostoon: http://chicblush.blogspot.com/2011/03/straight-ahead-ultimate-flat-iron.html
minäkin tässä ajattelin ostaa suoristimen ja olen katsonut tuota remingtonin S6500 sleek & curl - muotoilulaitetta sillä silmällä että sen voisi jopa hankkia. se kun maksaa nyt stokkalla kanta-asiakaskortilla vian 39,90 € ja tuoteseloste kuulostaa lupaavalta:

"kiharra, suorista ja muotoile yhdellä laitteella! keraaminen pinnoite, digitaalinen lämpötilan säätö 150-230 C sekä lämpötilan lukitus ja pikakuumennus suoraan 230 C. käyttövalmis 15 sekunnissa. pitkät muotoilulevyt 110 mm, automaattinen virrankatkaisu ja lämmönkestävä säilytyspussi. mukana DVD jossa huppukampaajan kampausneuvoja! 3 vuoden takuu".

Remingtonin rautoja on kovasti myös suositeltu.toivottavasti huominen ostokseni kannattaa
Remingtonit, Vidal Sassoonit ja sun muut OBH Nordicat eivät valitettavasti valmista laadukkaita suoristajia, vaan nimenomaan keraamisesti PINNOITETTUJA suoristuslevyjä, jotka vahingoittavat hiuksiasi melkein yhtä paljon kuin pinnoittamattomat. 20-50€:n hinta kertoo juuri siitä, että suoristaja ei ole kovin laadukas ja saattaa kestää vain muutaman kuukauden ehjänä kunnes alkaa repiä hiuksia rikki.

Jos vain mahdollista niin sijoittakaa kerralla kunnon rautaan, kuten GHD tai Herstyler, jotka jo mainitsin. Nämä raudat ovat TÄYSkeraamiset ja tuottavat negatiivisia ioneja sekä infrapunasäteitä jotka minimoivat hiuksiin aiheutuvia vahinkoja ja takaavat tehokkaan ja hellävaraisen suoristuksen.

Jos haluatte lukea lisää, niin täällä perustelut: http://chicblush.blogspot.com/2011/03/straight-ahead-ultimate-flat-iron.html
rör on hyvä eurooppalainen merkki. keraaminen rauta. usassa maksoi120 euroa. suosittelen
siis kör;)
ei euroa vaa taalaa;)
 /   /  / Hyvä suoristusrauta?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta