AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  /  / alkuraskaus + löysä vatsa

alkuraskaus + löysä vatsa

12 Vastausta 6 815 Lukukertaa
Tällastaalotusta en ihan heti ainakaa löytänyt..Eli onko joku muu joka kärsii/on kärsinyt löysästä vatsasta/ripulista/vatsakivuista/ilmavaivoista, jostain noista oireista raskauden alkuvaiheessa? Mulla alko eilen sellanen ripulimainen uloste, ja nytteki vääntää vatsaa.. Ihanaa odotusta vaan jos tää jatkuu monta kuukautta!

Joo

Joo kyllä mulla oli alussa maha ihan sekas ja väänsi alkuraskaudessa. Meni se sit muutamas viikos ohi. en muista enää tarkasti. Ja mul oli viel aika karsee närästyskin siin alussa syönnin jälkeen. Tsemppii! :)Kyl se siit...paitsi ku yhest vaivast pääsee, niin uutta pukkaa, heh. ;) Mut ihanaa aikaa kuitenkin.

Mulla oli alkuraskaudessa

maha löysällä, sitten pari päivää kovalla, jne. Nyt on jatkuvaa ripulia jo 4 vrk :-/ ja nyt siis rv 15

kiitti teille

vastauksista..! helpottaa kuulla että edes yhdellä tai kahdella on ollut löysä vatsa ja vatsanväänteitä..ku tää tuntuu niin ihmeelliseltä että mistä kummasta tällanen vatsatautiolo voi johtua?? Voihan tää tietysti olla sellanenki..

osalle tulee

ummetus..

alkuraskaus yleensä aktivoi elintoimintoja joten toi sopii hyvin kuvaan.

onnea odotukseen! mulla on ummetuksen puolella eikä sekaan kivaa ole..

Jep

Minulla on ollut kyseinen vaiva jo sen pari kuukautta.. Eikä enää naurata, jos joutuu kymmenen kertaa päivässä juoksemaan vessaan jotta kerkeää.. terkuin rv15.

huonoa oloa

kerronpa vielä oman kokemukseni raskauksista.
Monet odottajat oksentaa alkuraskaudessa, minä se vaan olen kuralla ja kamalasti tulee ilmavaivoja.Ja on mulla huono olokin. Ikinä en ole oksentanut!

Lisäksi tässä raskaudessa (rv 18) olen sairastanut oikeita mahatauteja jo kolme kappaletta. Hyvää on se ettei paino ole noussut alusta kuin pari kiloa.
Onneksi vatsa ja vauva kasvaa.

mistäs

tiedät että ne on ollu mahatauteja? eikä vaan raskausyrjöömistä ja ripulia? ku noin monta on ollu..
Minä onneton sitten oksennan ja ripuloin... Ilmavaivat öisin. Voi tätä ihanuutta. Rv9
Samma här, raskausviikolla 6 ollaan ja ensimmäinen oireeni olikin varsan täydellinen sekoaminen. Söimme samaa ruokaa mieheni kanssa, ja ihmettelin miksei hänellä vatsa kiertänyt. Sitten turposi tissit ja nännit kipeytyi, sitten jäikin kuukautiset pois ja tuli alavatsan ja selän kolotusta. Sitten muutama päivä ääretöntä väsymystä. Tänään aamulla ensimmäinen pieni kuvotus, pahoinvointia ei muuten ole.

Mitäs sitte seuraavaksi? :D
^ Sitähän se minäkin. Eli tällainen olo hyvinkin VOI olla ennen kuin kuukautiset edes ovat jääneet pois. Prkl kun kaikki inkuttaa, että vasta sen jälkeen pitäisi tulla oireet, mutta minulla kuukautisten pitäisi tulla viikon päästä, mutta raskausoireet ovat aivan selvät. (maha turvoksissa, nippailee ja on löysällä, huimaa ja veristä vuotoa noin puoli teelusikallista) Testiä en ole vielä tehnyt, mutta olen aivan täysin varma että se on positiivinen.
Mulla on ollut vatsa löysällä ensimmäisten viikkojen aikana. Nyt on sitten aivan kauheet ilmavaivat kehissä. Varsinkin yöllä ja jos olen töissä niin aivan kauheeta kun saa vetää kummasti sisäänpäin ettei töräytä torvea jonkun potilaan vieressä.
Mulla oli maha todella löysällä n. Rv 7-12.. Myös kovia vatsanväänteitä :/ sitten loppui samaan aikaan kun paha olo ja kuvotus joten liittyivät kai toisiinsa :) kyllä se ohi menee, vaikka pitkältä ajalta se tuntui. Inhottava vaiva :D
 /   /  /  / alkuraskaus + löysä vatsa

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta