AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  /  / Viisumi / Hurghada

Viisumi / Hurghada

6 Vastausta 997 Lukukertaa
Moi,

Domina Travel peruutti jo maksamani lennot Hurghadaan, joten ei muuta kuin matkanjärjestelyt uudelleen. Muuten kaikki alkaa oleen pulkassa, mutta viisumi on vielä arvoitu. Saanko hankittua viisumin Hurghadan kentältä?

Tietääkseni

muiltakin kuin Kairon lentokentiltä saa viisumin mihin aikaan vuorokaudesta tahansa. Oma kokemukseni on Kairosta. Siellä on ns. kioskeja, joissa voi vaihtaa rahaa sekä hankkia viisumin. Voisit myös tutkia hakusanalla tätä foorumia, luulisin löytyvän muidenkin kirjoittamia juttuja asiasta.
Hyvää matkaa !

Kyllä

Sekä jo etukäteen suomesta egyptin lähetystöstä.
Halvempikin on lähetystöstä hankittuna, kuin matkatoimistolta.

Diplomaattinen edustus: Lähetystö Suomessa: Munkkinieman on Puistotie 25, 00330 Helsinki, puh.4777470, fax 47774721, suurlähettiläs Mrs Soad Mahmoud Shalaby

viisumin

Hei. olin hurghadassa juuri pariviikkoa sitten, menin air balticilla ja ostin viisumin hurghadan lentokentältä. muistaakseni maksoi 15 euroa. Kun tulet lentokoneesta ulos ne ohjaavat sinut suoraan viisumitiskille. Eli osta viisumi vasta egyptistä, pääset helpommalla.

Kyllä saa

15$ maksaa viisumi ja sen saa nopeammin sieltä luukulta kuin mistä matkatoimistojen viisumit haetaan ( etukäteen maksetut)

viisumi kannattaa ottaa kentältä

hei
ehdottomasti otat viisumin kentältä ei mene
kuin pari minuuttia ja hinta 15 dollaria
siis edullinen

kiitos

Kiitti vastauksista. Ostan viisumin vasta kentältä. Odotan jo lomaa ja ekaa kokemusta Egyptistä ja ennenkaikkea sukelluksisista.... Heitän kommenttia kun olen reissusta palaillut...
 /   /  /  /  / Viisumi / Hurghada

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Viikon keskustelluimmat

Tietoa mainosten kohdentamisesta