AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Tramal lääke

Tramal lääke

9 Vastausta 2 710 Lukukertaa
Onko kellään ollut käytössä tramal lääkettä koiran kipuihin.Onko ollut apua?Meillä vanhalla koiralla tällä hetkellä rimadyl ja tramal kipuihin.

hui kauhistus

tramal on kyllä niin käsittämättömän vahva, että... hui. paljonko on annosmäärä? tramadolihan muuntuu elimistössä morfiiniksi, en olisi ikinä uskonut että sitä koirille syötetään.

tramal

3 kertaa päivässä 100mg isolle koiralle.

Kokemus

lääkkeestä. Meillä myös vanha koira söi noita molempia rinnakkain. Se on tosi raju kuuri, mutta tehosi selkävaivaan. Koira oli niin tokkurainen, ettei paljon jaksanut liikkua, joten lepo, joka oli myös hoitokeino, tuli lääkityksen kylkiäisenä. Kyllä se selkä todella myös parani ja koira oli kuurin jälkeen taas oma itsensä ja eli vielä monta vuotta.

Mitenkäs

annettua sen koirallesi.
Mulla on sama juttu. Lääkäri määräsi 3 kertaa päivässä 50mg vahvuista lääkettä 6 tippaa. Mutta taitaa maistua niin pahalle, etten saa sitä annettua koiralle. Oisko hyviä vinkkejä?

tramal

Meillä on nuo tabletteina eli koira nielee ne,mutta tippoina ne annetaan ruiskeella.
Laitat pieneen tilkkaan vettä tipat ja imaset pieneen ruiskuun ja ruiskaset suuhun, ja joku makkkara siivu päälle ni kyllä menee. :)
On ollut ja eläinlääkärin mukaan se oli täysin turvallinen koska on vatsaystävällisempi, kuin ne muut. Esim Metacam
Tramal-tipat kannattaa laittaa gelatiinikapselin sisään. Niitä saa ostaa apteekeista. Kapseli meillä menee huomaamatta, kun pyyhkäisee siihen sulatejuustoa.

Tramal itsessään on niin karsean makuista, että meillä alkaa suu vaahdota ja oksennusta pukkaa. Gelatiinikapseleiden avulla homma hoituu siististi ja helposti. Kannattaa vaan pitää huolen, että kädet ovat ehdottoman kuivat, koska kapseli liukenee todella helposti käsiin, jos on vähänkään kosteutta sormissa.
Onko tramal 100mg depotmuodossa? Eli hidasvaikutteinen?
 /   /  /  / Tramal lääke

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta