AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Pääsykoe Haaga/Helia tradenomi (AIKUISKOULUTUS)

Pääsykoe Haaga/Helia tradenomi (AIKUISKOULUTUS)

6 Vastausta 7 384 Lukukertaa
Olen siis hakemassa Haaga-Heliaan tradenomi-linjalle aikuiskoulutukseen. Osaako joku kertoa jotain pääsykokeista? lähinnä mietin, että kuinka paljon niissä on matematiikkaa tai siihen liittyvää päättelyä, jotka ei multa oikein suju... jos joku on ollut pääsykokeissa normilinjalle (ts päiväkoulutukseen) niin vinkkejä siitäkin kokeesta saa antaa :) ei kai ne niin kauhean erilaisia voi olla... ?

haaga-helian

Matematiikan osuudessa pärjää ihan vain puhtaalla maalaisjärjellä. Tosin arvailla ei kannata, viime syksynä ainakin vääristä vastauksista tuli miinuspisteitä. Itse arvailin ja taisin saada puolet oikein, puolet väärin - lopputulos matikan osuudesta oli siis 0 pistettä. Pääsin kuitenkin juuri ja juuri sisään.

lisätietoa

olisin ihan konkreettisesti kiinnostunut esimerkeistä kysymyksissä. Eli mitä kysyttiin aineistosta, vastattiinko suomeksi vai enkuksi, mitä matikkaa kannattaa harjotella ennen pääsykoetta yms. löytyykö jostain vanhoja kokeita?

IIIks

Pitääkö suomenkielinen että englanninkielinen ennakkomateriaali opetella ulkoa kokeeseen?

kokeet

Niin ois kiva tietää että kuinka tarkasti aineisto tulee osata? Eli kannattaako opetella ihan vaan ulkoa? Minkälainen tuo kirjoitelma oikein on? Kysytäänkö siinäkin jotain ennakkomateriaaleihin liittyvää?

kokeet

No ei tod. tarvii osata ulkoa! Riitää että muistat vain kaiken ja osaat soveltaa sitä;)!
 /   /  /  / Pääsykoe Haaga/Helia tradenomi (AIKUISKOULUTUS)

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta