AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  / Itsetyydytys miehen nähden?

Itsetyydytys miehen nähden?

6 Vastausta 1 642 Lukukertaa
Niin, onko miehistä siis kiihottavaa katsella kun nainen tyydyttää itseään? Poikaystäväni kokeili kerran tyydyttää minut sormin katsellen itse nautintoani ja kiihottui siitäkin todella paljon. Hän myös ehdotti että näyttäisin miten tyydytän itse itseni. Miehet, jotka olette tällaista katselleet (ihan livenä siis), mitä pidätte?

varmasti tykkää

en nyt ole mies, mutta olen monen monta kertaa masturboinut poikaystäväni nähden ja joka kerta hän on pitänyt näkemästään ;) uskon että melkein 100% miehistä kiihottuu katsellessaan naisen masturbointia.

rohkeesti vaan sormettamaan miehen nähden!

ei pidä..

Minun poikaystäväni ei pidä siitä, ei halua itse tehdä sitä eikä katsella..ajatus siitä että teen sitä hänen poissaollessaan myös inhottaa/suututtaa häntä..

masentavaa.

Poikaystäväsi

on ihmisenä epäkypsä. Toisen seksuaalisuutta on turha kadehtia tai olla siitä mustasukkainen. Kypsä ihminen suo mielihyvin kumppanilleen kaiken nautinnon minkä tämä vain voi saada.

xxx

Olen samaa mieltä.

Mieheni kanssa otimme itsetyydytyksen puheeksi jo joskus hyvin alkuvaiheessa. Ihan luonnollinen ajatus, että toinen harrastaa sitä silloin, kun emme esim. pitkän välimatkan takia pääse tapaamaan toisiamme.

Joskus, kun ei huvita ryhtyä pitkiin seksileikkeihin, teemme niin, että yhdynnän ohella tyydytän itse itseni. Yleensä ihan miehen kainalossa. (Yhdynnässä en saa orkkua, ja mies taas joutuu hellimään tosi kauan, ennen kuin laukean. Itse saan nopeammin, vaikka en nautikaan yhtä paljon, kuin miehen tekemänä.)

Mielestäni avoimuus ja suvaitsevaisuus tällaisissa asioissa kuuluu kypsään, hyvään parisuhteeseen ja seksielämään!

hmmm

taitaa olla vielä nuori tämä poikaystävä? Aikuiset ihmiset hyväksyvät seksuaalisuuden ja siihen kuuluu itsetyydytyskin, eikä se ole kummaltakaan mitenkään pois. Sitä voi ja saa harrastaa yksin ja yhdessä....

Erittäin kiihottavaa

Masturboimme joskus sängyllä niin, että olemme vierekkäin "väärinpäin" ja molemmat masturboivat itseään. Erittäin kiihottavaa. Kiimaista nähdä vaimon katselevan minua niin kiihkeästi ja himoiten kun runkkaan kovaa suonikasta kyrpääni hänen katseensa alla. Samalla voin katsella hänen ihanaa kiimamehuista märkää pilluaan ja sitä hierovaa nopeaa kättään..
 /   /  / Itsetyydytys miehen nähden?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja haku

E-Kontakti
26 v. V-Suomi
29 v. Uusimaa
40 v. Uusimaa
49 v. P-Karjala
50 v. Uusimaa
44 v. V-Suomi

LÖYDÄ SEURAA TOSITARKOITUKSELLA!

Haen naista:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.
Haen miestä:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.Lisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta