AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / Stiga Primo kokemuksia??

Stiga Primo kokemuksia??

33 Vastausta 12 804 Lukukertaa
Onko joku jo käynyt tutustumassa pikkuiseen Stigan ajoleikkuriin Priimoon?

http://www.stiga.fi/(ayl5gw2jclcdit55gy1x1u55)/index.aspx?Country_id=5

Näin mainoksen ja vaikutti näppärältä peliltä. Hintakin oli alle 1700 €. Mitenköhän mahtaa olla lisävarusteiden kanssa? esim. aura. Voi toki olla, että tehot ei siihen riitä.

voi herran

ymmärtäisin jos sitä kaupattaisiin 10v lapsille mutta että ihan oikeesti aikuisille??? Eihän siihen mahu ees istumaa. Kävin kattomas ku hinta houkutti mutta kyllä oli naurussa pitelemistä ku laitteen näin.

primo on lelu

Stiga Primo Tåys muovirunkoinen kauppiaan mukaan tehty Kiinassa myös moottori.Kauppias ei suostunut tilaamaan sanoi välttävänsä vaikeuksia.
Ei kuulemma löydy mitään osia, runkoa ei voi korjata moottori on täysin kiinalainen tapaus ei halua myydä koska takuu ei toimi. Tehtaan edusta oli sanonut ettei hullukaan osta paskaa jos ei ole peltoa. Näin Raahessa.Ostan jonkun muun.

kela

Ostakaa kelaleikkuri! sillä pääsee pitkälle

stiga

itse omistan kyseisen leikkurin ja olen todella tyytyväinen, hyvä istua. olen ~185cm pitkä ja hyvin mahtuu ajelemaan. kannattaisi varmaan sitä keskikehoa pienentää jos ei ratin taakse mahdu.

näppärä kone

Ostin taannoin kyseisen Stiga Primon ja on tosi näppärä kone.Itse olen 185/95 ja hyvin mahtuu.
Niin Kiinassahan ne melkein kaikki muutkin nykyään tehdään.

kannattaako ostaa primo??

Kannattaako ostaa primo? se ois hyvin edullinen verrattuna johonkin muuhun..onko mitään ongelmia? Olen 162-163 pitkä ja paino vähän alle 50 eli mahtuisinko mä siihen??:D

Primo

Hei! Olen 184/95 ja hyvin mahtuu.Viime kesän ajelin ja toimi hyvin.Ei ongelmia,no ei voi ottaa enää siideriä kun leikkaa nurmikot.

Ongelmia? Yms?

Onko primossa kumirenkaat, portaaton vaihteisto, Yms?

Primo

Kumirenkaat,3 vaihdetta eteen ja pakki.Jos pitkä ruoho niin 1 vaihde,lyhyempään käy kakkonen,muttta sitten on kyllä vauhtia jo aika paljon,kolmonen on kyllä pelkkään siirtoajoon.Bensan kulutus on melko pieni mielestäni,n.2litraa/h.Jos on paljon pensaita ja istutuksia niin on hyvä olla kyllä pieni työnnettävä kone niiden kiertoon,rpimolla kyllä pärjää mutta aluset on nopeampi siivota pienellä koneella.

Oke

Ok..Ei ole kauheesti puskia, mutta me joudutaan käyttämään siimaleikkuria, koska läheskään joka paikkaan ei pääse millään muulla..Onko sulla tietoo, miks jotkut haukkuu primoa?

ruohot nurin

Ei hajuakaan,jokainen saa ostaa sellaisen koneen kun haluaa..

Totta!

Saako Primoa portaattomalla vaihteistolla? Sillä ois helpompi ajaa, mutta olen tottunut ajamaan vaihteellisella, koska minulla on sellainen vanha jonsered..

Siksi

Kun aina jotain pitää haukkua ja se tuntuu kivalta "tietää" jostain. Tai sitten ovat kilpailijoiden kätyreitä.
Kävin viime viikolla paikallisessa saksalaisomisteisessa rautakaupassa, jossa myyvät tätä stigan primoa punaisena mountfield primon nimellä. Kuulemma tismalleen sama laite kyseessä. Lähtöhinta oli 1795e ja tarjouksessa myyvät 999eurolla ja viiden vuoden takuulla. Kolme konetta siellä näytti vielä olevan ja yhdessä oli myyty-lappu ratissa. Näin siis espoossa.
Pitihän se käydä tarkistamassa kun vieressä asun. Myyvät koneet pois myös tarjousten perusteella, siinä kappaleessa mikä oli jo myyty hintana oli jotain vähän yli 800€
Maksoin 1 kk käytetystä Mountfield Primosta viime kesänä 700 eur. paska ei ole toiminut vielä yhtään kokonaista päivää ehjänä. Joka ajolla saa kiristää ja korjata jotain.

Olisi pääosin loistava vekotin, jos vain vetohihnassa olisi hampaat. Jos ostatte primon niin ottakaa samalla 5-10 vetohihnaa samalla mukaan niin pärjää yhden kesän.
Samainen ongelma; upouusi Mountfield Primo on katkonut vetohihnoja uudesta alkaen. Myyjän mukaan moottori on liian tehokas (!?) ja kun leikkurin vedon kytkee päälle niin hihna paukahtaa poikki. Eli siis "ei vika vaan ominaisuus"...

Parin tunnin hommasta työnnettevällä vehkeellä selviää näppärästi 4-5 tunnissa kunhan noita hihnoja (á parikymmenta €) on riittävästi.

krumps

vuoden vanha sitgan kiinaritsku kone sylkäs äsken kangen pihamaalle eli ei stigaa toista

ei kun hakemaan ;)

Suosittelen!
Kyllä sillä auraakin työntää, mutta paino tulee ongelmaksi kuten kaikissa ajoleikkureissa lumihommissa.
Teho riittä kyllä.
Kone on aivan sairaan näppärä!
Yleisesti ottaen Stigan koneet on ollut ei ehkä kaikista halvimpia ,mutta suht laadukkaista.
Omistan itse pienkone huollon joten on jokunen Stiga tullut räpellettyä ;)

Ystävällisin terveisin
JT-MAKKONEN

ONKO PARANNUKSI ???

Tuosta Stigan Primosta. Onko noihin väittämiin että remmejä menee kuin liukuhihnalla ja osia pitää kiristellä että pysyy mukana, tullut mitään parannuksia, vai onko tullut tietoon lisää vikoja. Vai onko se hinta/laatuluokan ehdoton ykkönen, kiinnostusta kyllä konetta kohtaan olisi, tuon Parkin vaihdelaatikko vikojen kanssa kyllä alkaa käpy jo palamaa, mistään ei saa hyvää käytettyä laatikkoa ja uusi maksaa yli 800 euroa. Stigassa kyllä kone on pelannut ja öljyä ei kulu nimeksikään, mitä nyt joskus vaijerit ja hihnat terät vaihtaa, mutta tuo Peerlessin vaihdelaatikko, voi itku.................

HYVÄ !!!!

On taidettu korjata nuo kaikki pikkuviat kun ei mitään lisämoitteita ole tullut. Kyllä varmaan tässä kohtaa hinta ja laatusuhde hyvin toisensa.
Hihnojako?

Kolmas kesä menossa Stiga Primo Mountfieldilla, eikä ole mennyt vielä yhtään hihnaa tai muutakaan paikkaa rikkoutunut. Nyt tosin alkaa tuntua siltä, että pitäisi vetoketjua kiristää, mutta sehän on vain säätöasia.

Mielestäni ihan kelvollinen peli hintaansa nähden.
Mulla on 2 vuotta vanha primo ja toimii n. 5 min kerrallaan. Sitten pitää odottaa tunti, että jähtyy ja starttaa taas.
Ihan paska vehje.
Sama homma mulla mutta ehkä puoli tuntia voi kerralla tehdä.Liian kuumia vissii nää kesät.
jos sammuu itsestään niin katso että tankissa ei ole kauhea alipaine. sellanen vika kuulemma on ollut että tankki ei saa korvausilmaa. jos näin niin poraa 2mm reikä jonnekkin tankin yläreunaan tai korkkiin
ostin stiga ritmon pelaa ihan hyvin nyt vain tuli jokin vika käynnistyspuolelle napsuu vain. Nyt vain täytyy sevittä mikä vika tuli. Itse ei voi vain hultaa koska takuu on voimassa.
Hinta laatusuhde on kohdallaan.
Onkohan akussa tarpeeksi virtaa, ja akunkengät tukevasti kiinni.
@sk ..
Käynnistys ongelmasta akku lienee tyhjä,sama juttu loppu käynnistys potku
Tutkittua tilannetta tuli havainto,kun kone sammutettiin ja avain pois niin siitä huolimatta AKUSTA oli kulutusta johonkin joka vei tehot akusta ..PARKISSA
Kun poistin sulakkeen joka hyvällä paikalla konetilassa niin akun kuormitus loppu Seuraavalla ajotarpeella sulake kiinni ja menoksi
Olisko päävirtakytkimen laiton paikka. Minun pikkutraktorini akku tyhjeni samalla tavalla koko ajan, kunnes asensin päävirtakytkimen.
Mistä näihin saa hihnoja
Stiga ollut 4-kesää käytössä,vikoja on ollut hihnat ovat luistaneet-piti jousia kiristää,siis lyhentää näin sai pitoa,Kaikki tupelesrenkaa 4 kpl pitänyt laittaa sisäkumilla.
Tasauspyörästön 4 pulttiä löyhtynyt,tuplamutterit.Akku alkuperäinen keski kesän,nyt 3
kesää uusiakkukestänyt,täytyy ladata kerran talvella.Nyt olisi uusittava etupyörien
nailonpuslat,ovat menneet väljäksi ? Isolle miehelle istuma-asento ei hyvä,korotin istumenalustaa.Kytkinkää ei irroitanut kunnolla,hyhennin myöskin jousta -ok.
Leikkuulaitteen säätö ei tahtonut pysyä vaan putosi ala-asentoon,kiristelyja ym.ok
Kone on toiminut moitteetomasti,ei omgelmia.Yleisestiottaen hyvä leikkuri!
Osaisitko auttaa? itselläni on ollut 3 vuotta Primo käytössä ja toiminut hyvin (lukuunottamatta akku tyhjä joka kevät) mutta kun muistaa ladata sitä talvisin.

Tänä keväänä päätti terien hihna katketa ja tämän korjauksen yhteydessä oli irronnut eräs jousi jollekka ei puusilmä löydä paikkaa. Tämä jousi on siis yhteydessä leikkuulaitteen vedon annolle elikkä kun laitetaan leikkurit päälle (vivun kääntö) niin tämä jousi pitäisi kiristää ja hihnaa ja lähtee pyörittämään sitä. Joten osaisko ohjastaa mihinkä kohtaan tämä jousi pitäisi laittaa kiinni?
jousen toinen pää kyrvän nokkaan ja toinen perseeseen. rupes pelittään eikä persekarvat rehota
 /   /  /  / Stiga Primo kokemuksia??

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta