AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / kampaaja

kampaaja

4 Vastausta 1 215 Lukukertaa
mistä löytyisi porvoossa hyvä kampaamo, jolla olisi taitoa ja silmää katsoa sopivaa hiusmallia.Nykyään tuntuu et kaikki leikkaavat aina samalla tavalla......kiitos vastauksista!

Samaa

koko Suomen maan. Liikun paljon työkseni koko Suomen alueella,ja muakin on ottanut päähän, että samanlailla leikattuja hiuksia tulee vastaan joka puolella.

Leikkautin vuosi sitten Porvoossa hiukseni eräässä suositussa kampaamossa, luulin olevani erittäin edistyksellinen, mutta sitten alkoi pian olla joka toisella sama tyyli. Kasvatin hiukseni uudestaan, nyt vaan olen "malliton", kun mua vaivaa sama ongelma, etten tiedä kenen luokse voisi mennä Porvoossa.

kampaaja

mä käytän Betty B. kampaamoa ja olen erittäin tyytyväinen.
kampaajan kanssa voi neuvotella ja välillä vien kuvia mukanani eri malleista, joista sitten päätetään mikä olisi parhain.
Betty B. Aleksanterinkatu 22. 050-5287211.

Onhan noita

Hyviä kaampaamoja vaikka missä. Sille nyt vaan ei voi mitään et jos asiakas nähnyt jollain kivat hiukset ja haluaa samanlaiset. Kampaajan kuitenkin kuunneltava asiakastaan.
Minä käyn salon33:ssa ja olen erittäin tyytyväinen. Aina olen saanut sellaisen kampauksen josta olen tykännyt ja joka kerta leikkautan eri tavalla hiukseni.

kampaamoa

Hiusbulevardi. Sijaitsee Sibeliusbulevardilla (entinen kampaamo ida) Siellä on osaava ja taitava henkilökunta.
 /   /  /  / kampaaja

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta