AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  /  /  / Turbo ja automaatti

Turbo ja automaatti

2 Vastausta 567 Lukukertaa
Täällä kun on asiantuntijoita, niin voisikohan joku heistä vähän auttaa? Minulla on Passat 1.9 tdi 74 kw vm. 2002 ajettu 300 tkm. Nyt turbo pitäisi vaihtaa. Mistähän kannattais kysellä, siis onko tiedossa jotain edullista liikettä? Toinen kysymyskoskee aut.vaihteistoa. Missä vika kun auto tärisee sekunnin pari kun vedättää varsinkin isoilla vaihteilla ja matalilla kierroksilla? Isoimmalla vaihteella auto tärähtelee ajoittain 80-90 vauhdissa kun moottori vedättää. Vauhtia kun nostaa 110-120 auto kulkee ongelmitta. Vaihteisto ei luista ja vaihtaa hyvin. Ainut ongelma on tärähtely matalilla kierroksilla.Onkohan vika laatikossa, turbiinissa vai missä? olisin kiitollinen asiallisisista vastauksista.

samaa

tdi vm 97 tekee juuri kuvaamaasi, kiinnostaisi tietää myöskin vastaus tuohon.Autolla ajettu 385 tkm, vaiva ollut ainakin niin kauan kuin auto on itsellä ollut

Automaatti

Mulla on 81kw aut. -98/99. Niin mä oon vaihtanu öljyt 60-80tkm välein. Mulla kans teki muutaman kerran vaihteisto sen tempun että täristi muutaman kerran sen jälkeen oon tehny öljyn vaihdon ei oo enää tapahtunu moista. Mun tomaatti on 4-vaihteinen sen huoltoväli on tehtaan mukaan 60tkm.
 /   /  /  /  /  / Turbo ja automaatti

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta