AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  /  /  / Hyvä editointi-ohjelma ??

Hyvä editointi-ohjelma ??

18 Vastausta 2 094 Lukukertaa
Kun olen jo hiukka kyllästynyt tuohon windows movie makeriin niin mikä vois olla hyvä editointi-ohjelma? Ei mikään älyttömän kallis. Oon kuullu että Vegas ois hyvä, mutta mistä sais ja saako muualta kuin verkkokaupasta (siis Suomesta)? Voi listata hyviä ominaisuuksia :)

Sony Vegas 8.0 PRO

YouTubesta löytyy ohjeita, miten Sony Vegas 8.0 PRO:n pystyy lataamaan ilmaiseksi. Tai sitten voit ladata Sonyn sivuilta 30 päivän kokeilu version..

Vegas 7.0

Itse olen käyttänyt Vegas 7.0 ei liian vaikea käyttää jos vähän ymmärtää mutta ajan kannssa kaiken oppii.

Sama täällä

Voisiko joku linkittää tänne osoitteen, jostai voisi ladata jonkun hyvän ja ilmaisen videon muakkausohejlman... Movie Makeri kyllästyttää myös, ja siinä on paljon puutteita. Mm. sueppea valikoima lopputekstien suhteen.
Kiitti linkistä!x) Onko se siis ihan ilmainen, ja ihan pysyvä niin sanotusti...ettei mikään kokeilu versio?
Sony Vegas Pro 11 tai Adobe Premiere Elements jne.
Adobe on aika luotettava ja suht helppo käyttää :)
Ite olen käyttänyt Pinnacle studio 15 ultimatea. Hommasin sen viime maaliskuussa. Aloin käyttää sitä yhtään ohjetta lukematta. Siis todella helppo. Varmaan on muitakin, jokaiselle joku, josta valittaa tai kehuu. Kaikilla kuitenkin editoidaan
on myös "Adobe Premiere CS6" omistan ja hyvä on
Adope Premiere Pro CS6 ja Final Cut Pro 7 ova täysiverisiä ammatilaisohjelmia, joilla voi hyvin leikata vaikkapa pitkän Hollywood-elokuvan. Nämä softat valitettasti maksavat lähemmäs tuhat euroa.

Adope on kuitenkin julkaissut netissä ilmaiseksi vahemman version Premierestä eli "Premiere Pro 2.0"
http://www.adobe.com/downloads/cs2_downloads/

Tämä on noin kuusi vuotta vanha ohjelma, mutta perus kuluttajalle aivan yhtä hyvä kuin uusinkin versio. Ammattilaiselle erolla on toki merkitystä, mutta AP:lle suosittelen tämän kokeilemista yli kaikkien muiden vaihtoehtojen.
En ole kuitenkaan kokeillut tätä Win 7 käyttiksessä, koska ohjelma on kirjoitettu XP:n aikaan. Uskon että seiskassakin toimii.
Yksi hyvä ja ilmainen editori on AVS editor. Ei ihan ammattilais tavaraa mutta paljon laajempi kuin windowssin valmis paskat.
http://www.avs4you.com/AVS-Video-Editor.aspx
Sony Vegas Pro 11 on helppo myös crackata. Todella hyvä editointiohjelma ja muutaman tutoriaalin kun katsoo läpi ja pääsee alkuun, niin todella hyvä editointiohjelma :) Saa HD-laatuista videota (: En suosittele hankkimaan, jos kone ei ole kovinkaan tehokas *nimimerkillä koneesta loppui tavallaan tehot kesken, niin loppui myös HD-editointi -.-*
Rikokseen yllyttäminen on myös rikos.
Onko ohjetta miten AVS Video Editor :iin saa sen license key -koodin imaiseksi? Eikö siihen ole joku murtamisohjelma?

Tarvitsen vain editointiohjelman, jolla voi leikata ja liimata .avi videota (movie maker on huono).
Adoben After Effects on kuulemma hyvä, ammattilaisten käyttämä. Vantaan aikuisopistossa just ilmoittautuminen 2,5 pv:n vkl kurssille (huhtikuu/2014). Tosi halpa kurssi, sinne tutustumaan, aion ainakin itse mennä.
hyvää ja parasta en tiedä ja olen vähän sitä mieltä että tärkeintä on se että osaa käyttää. Osaaminen on yhtä tärkeää kuin runsaat ominaisuudet.

Käytän vieläkin Pinnacle studio 14 perusversiota tavallisiin elokuvan kokoamisiin, jos elokuvan kuvanlaatu on riittävä, koska osaan sen täydellisesti ja kun osaa, se ei kaadu todella koskaan, vaikka kuinka paljon laittaa "töitä" ja paineita ohjelmalle.

Pinnacle studio 17 Ultimate on, sillä teen videot jotka teen 4K muotoon ja videot joissa joutuu korjaamaan valkotasapainoa, tm. Tai on joutunut ottamaan nopealla valotusajalla ja joutuu korjaamaan valoisuutta.
Olen muuten sitä mieltä että 4K elokuvat ovat parempilaatuisia samalla bittimäärällä ja samalla tiedostokoolla kuin HD laatuiset, vaikka tekee ne tavallisen HD kameran kuvauksista.

Myös valokuvista ehkä kannattaa tehdä elokuva 4K Ultra HD, eikä tavalliseen 1920x1080 kokoon.
4K Ultra HD- televisiota ei kannata ostaa, vuoden kuluttua se on todella vanhanaikainen, kun uusiin tulee runsaasti uusia ja laadukkaampia ohjelmia ja toimintoja.
Final Cut Pro X on helppokäyttöinen ja todella hyvä ohjelma.
Ilman muuta paras!
 /   /  /  /  /  / Hyvä editointi-ohjelma ??

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta