AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  / Sampopankin verkkopankki

Sampopankin verkkopankki

27 Vastausta 1 792 Lukukertaa
tänäänkään,,, milloinkohan toimii?

Äänestä jaloilla

Kannattaa ehdottomasti vaihtaa pankkia. Sammon touhu on silkkaa asiakkaan ylimielistä aliarviointia. Tanskalaiset eivät vaivautuneet ottamaan, taas ylimielisyyttään, selvää siitä, millä tasolla Suomessa pankkijutut ovat, luulivat niiden olevan samaa luokkaa ennen Sampoa ostamiensa eurooppalaisten kehitysmaiden pankkien kanssa. Ja munilleen meni.

Vaihda pankkia.

ottaisivat

vanhan systeemin takas. Vaihtas vain punasen siniseksi niin kaikki olisi taas kunnossa.

Vaihtas vaan koko danske konserni siihen vanhaan sampo systeemiin. Ja Nalle johtamaan.

Vitun paska pankki

Maailman paskin verkkopankki. Käämi aivan sulanut. Mitä vittua tässä voi tehdä, kun on pakko vielä maksaa yksi lasku sammon verkkopankin kautta ennen irtisanomista, mutta sekään ei onnistu!

Waalroossinpaskakin on aivan hipi hiljaa tilallaan vaaleanpunaisissa housuissaan ja leikka niitä nättejä partakarvojaan sen hienon rokokoo peilinsä edessä. paskahousu voisi ottaa jonkinnäköisen vastuun asiasta, kun ei nuo tanskanpellet näytä mihinkään kykenevän. vittu mitä paskaa. paskaa paskaa paskaa!!!

Taidat syyttää

Jos syytät vaaleanpunaisia housuja pitävää miestä anusta päin menneestä tietojärjestelmämuutoksesta niin väärää miestä syytät. Nalle kartanonherra möi pankkitoiminnan danske pankille eikä vetele sampopankissa enää mitään naruja. Kyllä nämä sotkut ovat sulka ihan eri miesten hatuissa eikä Nallella ole enää mahdollisuuksia tehdä asiassa mitään. Tanskan pellet sais tehrä jottain, mutta eivät taida osata eivätkä älyä. Jos taas syytät nallea siitä, että yleensä möi pankin, niin se on eri juttu.

Uudistuksesta ole satatäysin samaa mieltä kuin mitä kirjoitat viestisi viimeisellä rivillä.

Tovottavasti saat laskun maksettua ja pääset toimivaan pankkiin.
Hän on nähnyt valon!
Sampo on idioottien pankki
Vaihdoin jo.
SPANKKI!!!

Sampo + wahlroos: ime k*** ja P***

Usko nyt jo viimeinkin

Niinkuin sinulle on jo ehditty kertoakin, ainoa mahdollisuutesi on vaihtaa pankkia. Mitä nopeammin toimit, sitä nopeammin pääset ongelmista eroon.

h i d a s t a

kesti melkein tunnin päästä sampo-pankkiin ja toiminta on hidasta kuin hitaimmalla modeemi yhteydellä.ottakaa nyt vanha nettipankki takaisin tämä on p;seestä ei olla kehitysmaa tanskassa.

toimii

olen tänään käynyt kaksi kertaa sammon verkkopankissa ja hyvin on toiminut..

siis

joo sivut kyllä toimivat siinä ei ole mitään ongelmaa,en vaan löydä sieltä sitä miten saan tilattua netistä kokonaan uuden kortin esim. visan. Jos joku tilannut näiltä uusilta sivuilta niin olisi kiva tietää miten onnistuu.

Älä tilaa Sampopankin omaa Visaa

Sampopankki ilmoittaa, että sen myöntämät uudet Visat eivät toimi:

"K: Sain helmikuussa kirjeen, jossa kerrottiin, että minulle toimitetaan huhtikuun aikana uusi Visa-kortti. En ole vielä saanut uutta korttia. Toimiiko nykyinen korttini?
V: Kyllä, voit käyttää nykyistä korttiasi normaalisti. Haluamme varmistaa, että uudet kortit toimivat kaikissa maksupäätteissä, joten olemme siirtäneet korttien uusimisen syksyyn. Saat nykyiseen korttiisi liittyvän asiakaspalvelun Luottokunnan asiakaspalvelusta (09) 696 4603 (ma-pe 8-20, la 9-16)."

http://www.sampopankki.fi/fi-fi/Henkiloasiakkaat/Pages/visa_faq.aspx

Vanhat Luottokunnan Visatkaan, jotka on saatu Sampopankin kautta, eivät toimi enää Verified by Visa palvelussa. Uusia Visa-kortteja jaetaan siis joskus syksyllä, koska ne eivät vielä toimi.

Hankittuani toisen pankin kautta toimivan Luottokunnan Visan palautin vanhan Sampopankin osittain halvaannuttaman (VbV) takaisin Sampopankin konttoriin. Tällöin kyllä yritettiin tarjota minulle myös uutta Sampopankin Visaa! Totesin, että on ilmoitettu yleisellä tiedotteella, että se ei toimi ja vielä samansisältöisellä verkkopankin kautta lähetetyllä viestillä sama asia. Ihme ketkuttelua. No, en tarvitse enää Sampopankin kortteja, vain verkkopankin.

HYVÄLLÄ TUURILLA

TOIMII, JOS ON HUONO TUURI, EI TOIMI. PITI ODOTTAA AINAKIN TUNNIN, ET SAIN LASKUN MAKSETTUA. KENELLÄ AIKA RIITTÄÄ TÄHÄN...
aivan,,
vaihdetaan vaan pankki.
s-pankki on paras...4ever
nordea on v***sta

täällä toinen kääminsä polttanut

ei käytännössä ole mulla toiminut sitten maaliskuun. eikä saamarin saamari minkäälaista järkevää tukea saa pankilta. yhteyttä ei oteta. maksulliset puhelut.ongelmat ei poistu. ei.
Näyttää sampopankin verkkopankin toimivuus ongelmat olla edelleenkin ajankohtaisia vaikka on jo useampi vuosi ollut aikaa korjata. Pankki vaihtoon.
Toimiiko koskaan?
V**n javan käyttö.
Kuka se idiootti oli joka sanoi: "käytetään javaa koska olemme idiootteja sammossa!"?
Björn "Huijari" Wahlroos? Oikein!
http://markusjansson.blogspot.fi/2008/03/sampo-pankin-turvallinen-nettipankki.html

Java, Java, Java, hei,
mistä tulit sinä tänne?

Tätä ei pidä sotkea näihin kuvioihin,vaan pitäisi kysyä näin:

Java, Java, Java hei,
Konsa lähdet maasta tästä?
on heidän verkkopankkinsa. Aina jotain häikkää.

Tänäänkään ei tablet versio toiminut. Pyysi korjaamaan käyttäjätunnuksen, vaikka se ja salasana olivat oikein. Näin kaikille tileille.

Normaali verkkopankkiversio törmäsi taas javaan. En jaksanut jälleen kerran selvittää, mikä tällä kertaa tökki. Muut sivut kun toimivat moitteetta.

Minipankkiversio oli ainoa, jolla sain perikunnan asiat hoidettua. Ja niillä samoilla tunnuksilla, millä tabloid räksytti korjaamista.

Itse en koskisi tikullakaan sammon palveluihin, mutta näitä prikunnan asioita on hoidettava.

Itselläni ei ole voi sanoa koskaan ollut vaikeuksia Norden kanssa. Myös FIM ja Seligson ovat erinomaisia (joskin osittain eri tarkoitukseen). Aktia ja OP menettelevät.

Mutta tuo SAMPO. On se vaan niin idioottimaista toimintaa... voi jessus sentään mitä ressukoita!
Toimiiko Sampopankin verkkopankki android-kännyköillä vai toimiiko vain se minipankkiversio?

Selkeät ja hyvin toimivat verkkopankit on myös Tapiolalla ja S-Pankilla. Ei ole mitään turhia hörhökkeitä.
toimii anroidilla. Ei kertaakaan tökkinyt mulla ja Samsung ollut 1 1/2 vuotta käytössä. Vaimon uudessa windows Nokiassakin tosi hyvin. Että tällaista.
Vaarallinen Java-hyökkäys leviää – ”luopukaa Javasta”

http://www.tietokone.fi/uutiset/vaarallinen_java_hyokkays_leviaa_luopukaa_javasta
Bror Nalle Vvahlroos, laita jo Sammon verkkopankki kuntoon. Java pois niin alkaa toimia kuin sian pieru.
Huh huh - huudellaan mitä satuu, nallella ei oo mittään tekemistä Sammon verkkopankin kanssa - daaa
Nalle on Sammon omistaja ja Sammosta tuli Danske niin kyllä se Wahlros on vastuussa tästä verkkopankista.

Ota Nalle Java pois jo, asiakkaat lähtee kun et ota.
Nalle hei pistä nyt se Sammon verkkopankki kuntoon vai mikä Danske se on nykyään. Sinä et Nalle ymmärrä asiakkaittesi arkea kun omat vyrkkasi on tallessa veroparatiseissa.
 /   /  / Sampopankin verkkopankki

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta