AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  /  /  / Water planet Alanya?

Water planet Alanya?

9 Vastausta 5 841 Lukukertaa
Olisikohan joku käynyt itsenäisesti Alanyan Water Planetissa, mikä sijaitsee vajaan 30 kilometrin päässä Alanyasta? Millä sinne pääsee, meneekö jokin bussi Alanyasta lähelle puistoa?
Sivujen perusteella olisi käymisen arvoinen paikka, mutta kuljetuspalvelu ainoastaan 20 hengen ryhmille. Taksillahan pääsee minne vaan, mitäköhän se tulisi maksamaan?
Hintatietoja, onko paljonkin kalliimpi kuin Alanyan keskustan vesipuisto?

olisin

kiinnostunut water planetista:) ja hinnoista, miten eroaa alanyan keskustassa olevasta vesipuistosta?

viime kesänä

Lueskelin noita vanhempia keskusteluja..
Water planetiin oli viime kesänä maksanut sisäänpääsy 18 euroa ja Alanyan omaan 13,50.

Water Planet

Olimme Aurinkomatkojen hotelli Isabellassa ja baarimikkomme Mehmet hommasi meille liput Water PLANETTIIN. PIKKUBUSSI HAKI MEIDÄT AAMULLA HOTELLIN EDESTÄ JA TOI TAKAISIN ILTAPÄIVÄLLÄ. oLIMME REISSUSSA N. KUUSI TUNTIA.kOKO LYSTI MAKSOI 30 LIIRAA PER NENÄ MYÖS 11 JA 14v. LAPSET. kYLLÄ KANNATTI MENNÄ, POJILLA AINAKIN OLI TOSI RIEMUISA PÄIVÄ. SE KESKUSTAN VESIPUISTO ON BAARIVÄKEMME MUKAAN TARKOITTU KORKEINTAAN 7 VUOTIAILLE. SEN HINNASTA EI OLE TARKKAA TIETOA MUTTA MUISTELISIN SEN MAKSANEEN JOTAIN 12 LIIRAA.
PIKKUBUSSIMME NOUKKI ASAKKAITA AINAKIN NELJÄSTÄ ERI HOTELLISTA ELI VARMAAN TEIDÄNKIN HOTELLIN VÄKI TIETÄÄ ASIASTA. sE OLI YLLÄTYS KUN OLIMME VARANNEET VESIPULLOT MATKAAN MUKAAN NIIN KAIKKI JUOMAT OTETTIIN PORTILLA POIS JA PALAUTETTIIN KUN LÄHDIMME POIS.

Ota paikallinen

Kaikki paikalliset retkien järjestäjät myyvät noita retkiä mm. Water Planetiin. Itse olimme viime kesänä tällaisella retkellä. Hinta oli muistaakseni n.15 e ja sisälsi ihan saman setin, mitä Finnmatkoilla kaupattiin. Paitsi hinta oli puolet siitä. Bussi haki meidät sovitusti aamulla hotellilta ja toi myös takaisin hotellille. Sis. pääsymaksu ja hampurilaisateria. Kyllä kannattaa käydä siellä. Varsinkin hiukan isommille lapsille paljon liukuja. Toki siellä on myös ihan pienille 1-3 vuoitiaille oma iso puuha-allas. Suosittelen.Ps. me tingimme siitä hinnasta matkan myyjän kanssa ;-)

Bussilla...

Kannattaa ottaa bussi Alanyasta keskustan dolmus asemalta, bussin kyltissä lukee Manavgat tai Side, myös kaikilla busseillä pääsee jotka menee Cimtur hotelliin joka on water planetin vieressä. Busseja menee noin 20 minuutin välein. Maksaa 4 liraa suunta.

Water planet on ehdottomasti parempi paikka kuin Alanyan vesipuisto, olen kuullut että siellä on todella kallista eikä mitään omia juomia saa viedä mukana. Pieni vesipullo maksoi 2005 vuonna noin 2 euroa.

Water planet on paljon suurempi ja parempi.

Kannattaa myös käydä samalla Alara Shopping centerissä joka on avattu tänä vuonna, valikoima erilaista kuin Alanyan basaareissa.

Suosittelen käyntiä Sultana kodintekstiilikaupassa jossa puhutaan suomea. Merkkitavaraa suomalaisittain edullisin hinnoin! Myynnissä mm Issimo, Pierre Cardin, Tac, Maisonette, Tivolyo....

Sieltä löytyy pyyhkeitä, petivaatteita, kylpytakkeja hintalaatusuhteeltaan todella edullisesti.

Mm huippusuosittuja bamboo pyyhkeitä alle puolella suomenhinnoista, ja todella hyvä laatuisia. Myös bamboo kylpytakkeja! Satiini, silkki, bamboo, puuvilla petivaatteita!
Mikään ei voita bamboo petivaatesettiä kesällä, joka ei hiosta yhtään!

Sultana

Kauppa Alara shopping centerissä on muuten puoliksi suomalaisen omistama :)

shopping centteristä

Missäpäin alanyaa se sijaitsee?

Vesipuistosta?

Onko kellään tietoa milloin tämä vesipuisto aukeaa? Ollaan menossa 9.5.09 kyseiseen paikkaan. Onkohan se puisto silloin auki?
onko puisto auki toukokuussa?
 /   /  /  /  /  / Water planet Alanya?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta