AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  /  / Koitere helmi

Koitere helmi

70 Vastausta 9 648 Lukukertaa
Onko joku käynyt Ilomantsin Koitereen Helmessä? Leirintäalueoppaassa on paikasta todella kaunis kuva. Mitenkähän pitänee paikkaansa? Onko huoltotilat miten uudet ja siistit?
Olisi kiva tietää ettei tule pettymystä jos sinne mennään. Usein ovat kuvat aivan upeita ja kun sitten menee paikanpäälle niin pettymys saattaakin olla aika suuri.

rapistunut paikka

alueen toimisto rakennus on sellainen ikäloppu majatalo keskellä lehmän laidunta ja isäntä pariskunta taas on niin vieraanvaraisia sorttia että tervetulo kahvit keittävät aina kun leiriytyjä saapuu paikalle.

leirintäalueoppaassa oleva kuva on vain pelkkä kangastus ja oikeasti aluelle ei ole mitään hienoa ja myös ruohikko on pitkää ja pistäväistä.

älä mene sinne!

Kahdesti käyneenä

Aluen päärakennus on tosiaan vanha perinteinen karjalaistupa, missä valtava leivinuuni, joten kun siellä piipahtaa, niin tulee samalla käyneeksi museossa.
Navettaan oli tehty suihkukopit vesivaneriväliseinin hieman alkeellisen näköisesti ja sine piti mennä polku puolitoistametristen nokkosten välistä.
Ympäristö vaatisi hieman satsausta. WC-tilat olivat porsliinipytyt ihan kohtuullisessa puisessa rakennuksessa.
Traktorin perässä olevaa niittokonetta oli käytetty vähän laiskanlaisesti, joten heinä oli pitkää.
Olen ollut myös mökkilomalla siellä. Mäkit olivat vaatimattomia ja vähän kallellaan, mutta ei se retkeläistä haittaa.
Jos vaatii astianpesukoneet ja golfkentän niin sitten on parasta mennä vain niille 5:n *****:n alueille.
Mökkielämän pitääkin olla alkeellista halvalla hinnalla esim 40 €/yö.
Jos haluaa ison korketasoisen mökin saunan kanssa, niin pitää itä-suomessakin maksaa 100-200 euroa yöstä.

Myös kahdesti

Voin sanoa että ainoa mikä pelaa on asiakaspalvelu.
Suihkutila luokaton.
Kaikki hieman vinossa jne.
Kuva otettu varmaan ennen talvisotia.

ei todellakaan 100-200e yö.höpsis.

kolilla joka on pohjoiskarjalassa kaksi vuorokautta 110e sielä sitten on kaikki verneet.eli 55e vuorokausi on laatua ja katsomista. se koitereen helmi tiedän myös sen sata varmasti viimmekesänä kävin eli 2009 ei ollut ketään paikat jotain mitä ei järki käsitä.asuin 10km viereisessä kylässä.koitereen helmi sijaitsee kivilahdessa ,tämä kyseinen kylä 1985 oli jollain lailla vireä oli koulut pankit nuorisoo.vietimme iltoja moisella kyllällä koulu kavereita oli useita.kerran kaverin kanssa ajoimme mopolla koitere helmeen sitten pyöräytettiin sellainen rinkula hiekkaan jäi jäljet siis keskellä tietä.arvatkaapa mikä souvvi siitä synty.vanha ukon käppänä tuli huutaa ja uhkailee meille.yritti pakottaa koko tien sorituksen meidän laskuun.uhkaili täältä on kaksimetrisetkin miehet lentäneet.kerroimme tapahtuneesta kaverin isälle että tämmöstä vieraan varaisuutta.

Saa toki

maksoin lomakylässä 80 yö mökistä, missä oma sauna ja takka.
Muutenkin olen itä-suomea kolunnut ihan kattavasti yli 20 vuoden aikana. Kesälahti on osoittautunut ylivertaiseksi paikaksi luonnonolosuhteiden ja ihmisten ystävällisyyden vuoksi.
Ei ole sattumaa, että pienessä kunnassa on 4 leirintäaluetta. Siellä ihminen oikeasti viihtyy.
Jos haluaa asua lomat "tivolissa" tai pienoiskaupungissa, niin tervemenoa vain rauhalahteen tai kalajoelle sinne järjettömään tungokseen.

kyllä

Kaunis ja rauhallinen paikka,mutta jos kaipaat asfalttia ja puomeja mene Rauhanlahteen.

Ei ainakaan

paikan sivut aukea, joten on kai todettava että siellä ei asiat ole aivan kunnossa.

tosi rauhatonta

Vai rauhallista. Humalaiset möykkäsivät pihalla ja respan ukko huusi kelettä. Olisi mennyt niitä pitkiä heinikoita niittämään. Saunapuut märkiä ja opasteet häpeällisen kuluneita. Mutta ovatpahan esimakua paikan tasosta, tietää ajaa ohi.

Kerta riitti

Kerta käynti riitti eikä saatu kuin jalkasilsa. Mökit paskaiset, suihkutilat samoin. Kaivon kansi öhöm, tuttavalta vietiin airot respaan, kun tuli lähimökiltä "jäätelölle". Ei kuulemma ollut maksanut laituripaikkaa rannasta. Sai rahalla lunastettua. Respan kaverin ilme ja palvelu olivat kuin maailmanlopun edellä, ei hymyn karetta. Taisi olla uupunut auringon otosta. Mökkivarustus riittää, jos tuot itse puhtaat astiat, siivousvälineet ja puhtaat vuodetarvikkeet ym. eli kaikki mukana. Tieopasteet karmeat, ei saa enää selvää. Kahvitkin taitavat keittää vain niille, joiden naama miellyttää ja niiltäkin maksu peritään.

onneksi ei menty

No, olipa onni että ei menty kyseiseen paikkaan. Itä-Suomessa liikkujat kannattaa kuitenkin yöpyä Kesälahdessa Mäntyrannan leirintäalueella. Leirintämökit on siistejä astioineen ja tilavine tiloineen, mm. suuri tupa ja erillinen makuuhuone parisängyllä. Hinta/laatusuhde kyllä kohdallaan tuolla ja paikka on upea, puhtaan Puruveden rannalla.

Tosiaan kerta riittää

On varmaan ollu 70-luvulla upee paikka,tanssilavat ja kaikki,mut ny ei uskalla edes nojata niihin... kaik on kallellaan ja hoitamatta. Sauna toimii ja sähköpaikka halpa,respa on pusikon keskellä,eikä isännästä ota selvää...mut tunkosta ei oo.Hyvä paikka rauhaa ja yksinäisyyttä kaipaavalle.

Paikkana todella kaunis, mutta . . . . . . . .

Jos paikaan ei uhrata euroakaan, ja kun hoidosta vastaa 80-vanhukset ymmärtää täysin paikan ränsistyneen. Kaipaisi yrittäjä vaihdosta ja eurojen sijoitusta.

Koitere

Kävimme koitereen helmessä pari vuotta sitten. Ajattelimme jospa sinne majoittuisimme, tutustuimme paikkaan. Omistaja ei siitä pitänyt vaan ajoi meidät aggressiivisesti pois. Koira meillä oli mukana, ja mies huusi ja huusi että koiraako tulitte tänne pas**attamaan. Se riitti, lähdimme pois.

Mökit ovat kuulemma, (myöhemmin kuultuna)niin karmeat että on paljon mukavampaa yöpyä joko teltassa tai autossa.

En suosittele, parempia paikkoja löytyy taatusti.

Olet Koitereen Helmi sä Kurjalan maan...

Juuri näin kävi. Nyrkit pystyssä pois ajettiin. Taitaa omistajan Rusi-jutut viedä viimeisenkin hermon ja Espanjan aurinko on polttanut karrelle kaverin pinnan. Potkii koiria ja haukkuu asiakkaat. Keittiö kuin sikolätti.Onko ruokamyrkytyksiä? Polttopuut suhisee saunan kiukaan alla; siis juuri sitä saunakertaa metsästä tehty. Laiskaa touhua eikä edes kielitaitoa respassa. Kaikista ei ole yrittäjiksi, ei varsinkaan tässä. Siis matkailuYRITYS, ei oikea ja toimiva. Kuten oli se Sulo Vilenin bensa-asema.

Taitaa olla katsotuimpia sivuja

Tämä sivu taitaa kiinnostaa melkeimpä eniten koko joukosta. Miksiköhän? Saa ihmiset tietoa, etteivät turhaan eksy tänneja pety.

Joopa

No joo. Onhan tuo paikka varmaan parempiakin päiviä nähny. Kaikki on vähän kallellaan. Ei sovellu nykypäivän urbaanin "retkeilijän" kohteeksi, mut enpä minä sellainen olekaan... :-) Sijainti järven rannalla on mainio ja siitä kannattaakin vaikka vuokrata vene ja lähteä muutamaksi päiväksi järvelle. Koitereen kymmenet saaret, joet ja kalastusmahdollisuudet kannattaa kokeilla.
Mutta siis sf-caravanarin joka on tottunut nurmikenttiin, asfaltoituihin pihoihin ja kaupunkimaisiin puitteisiin matkoillaan ei tänne kannata tulla. Erähenkiselle soveltuupi paremmin.
Henkilökunnasta mulla ei ole kuin positiivisia kokemuksia... Tiedä sit oisko niin, että "niin metsä vastaa, kuin sinne huutaa"? ;-)

Ei enää Koitereen Helmeen

Käytiin muutamia vuosia sitten, kun paikalla isäntänä oli tämä nuoremman polven edustaja. Lähdettiin saman tien pois, kun siellä ei kuulemma akkojen v....ilua kuunnella. Ostettiin sitten syksyllä oma tontti Koitereen rannalta.

Totta toinen puoli...Koitere on aito järvien helmi

No tottahan se on, että Koitereen helmi on paikkana jo vähän väsähtänyt, vaikka voisikin entrauksella siitä tilasta vielä virkistyä. Koitereen helmi-lokakylä nykyisellään valitettavasti leimaa koko Koiteretta, joka kyllä aidosti on erittäin kaunis ja mm. luonnonarvoiltaan hyvin mielenkiintoinen järvi, todellinen helmi. Ei Kustaa Vilkuna kumppaneineen mitenkään väärässä ollut väärässä nostaessaan Koitereen yhdeksi Suomen seitsemästä ihmeestä.

Karmea

koko paska, töykeät isännät, talot vinossa, huonot mökit, vessat arveluttavat, maksoin saunavuorosta, sinne oli kuitenkin sammunut rähjäinen juoppo, menin korvaukseksi suihkuun, sieltä tuli vaan kylmää vettä. huoh.

Koitereella on muuten saaria joissa on saunat ja tuvat yms ja ilmaisia. Toisen yön olin niissä kun hermo meni koitereen helmeen. Saaressa oli uusi sauna ja reilusti tilaa ja ei yhtään ihmistä.

koitere helmi

kävimme Helmessä 23.8 2009, yövyimme, matka perille pidempi kuin opastauluilla. huippuluonnonkaunis paikka, ranta hyvä, mutta siivoamattomat mökit hiirillä varustettuna vähän inhotti. isäntäväki ylimielinen. silti mieleen jäi unohtumaton kokemus positiivisessa mielessä.

Hyi saatana

Eikö jo terveystarkastajan pidä puuttua tähän "edullisten juhannusmökkien" vuokraukseen. Paikat siivoamatta ja jätteet levällään. Luonnonkaunis paikka pilattu totaalisesti, hökkelikylä, jonka opastetaulut kertovat mitä tuleman pitää. Ainut hyvä on erinomainen tie perille.
Tosin osa lomakylästä on jo myytävänä, että adios, veropakolainen muuttaa auringon alle.

"Palaan kohta"

Paikka auki olevinaan 15.10 asti. Ovessa lappu: "Palaan kohta". Onko kohta jokin kellonaika? Käytiin järvellä, jolla oli siistiä toisin kuin lomakylässä.
Koitereelle lyöty raskas negatiivinen leima Koitereen "helmen" takia, Valitettavasti joka suhteessa; palvelu, rakennuskanta, pihat. peseytymis- ja käymälätilat, siisteys, kielitaito, tienvarsiopasteet, kioski, henkilökunnan käytös ja siisteys, kaikki päin persettä. Kerta riitti ja sanakin on levinnyt näköjään.

Onks tämä se Rusi-kaveri

Onkos tämän omistaja se Rusi Ryynänen, joka kepuleista pois potkittuna kylvää katkeruuttaan lehtien palstoilla. On saanut viime keväänä huomautuksen Julkisen sanan neuvostolta huonosta lehtimiestavasta? Pistääkö miettimään miten asioita pitäisi hoitaa? Hyvät tavat ainakin on jäänyt oppimatta! Sekin näkyy tällä palstalla.

koitereen helmi sä karjalan maa muualla vertaasi lie.

niin vielä jatkan kuin asuin käytännössä vieressä 10km koitereen rannalla siellä koitereella on todella kauniita saaria en viitsi kertoa tarkemmin 1985 lapsuuden vuosina vietimme juhannukset saarissa.muulloinkin kun vapaata oli. olen siis asunnut kyseisen järven rannalla.mutta se lomakylä siihen aikaan oli lähellä toinenkin mökki kylä tyrjänsaaressa.jossa oli sitten sen ajan mittapuun mukaan laatua.mökit kyllä on vielä mutta toimintaa ei. mökit myytiin yksityisille.oli jopa vesi bussi paikkaan panostettiin, mutta liikaa.ei ollut tarpeeksi porukkaa ja isäntä ryssi koko ajan. nykyisin kun ajelen kyseisillä alueilla koitereen ympärillä 25v sitten nämä kylät vielä eli jotenkin. kivilahti ,tyrjä,naarva.nyt ei ole kuin muistot kylistä ja koitereesta.

mökkejä jo myytävänä

Niinhän kävi Koitereen "helmellekin". Siellä on mökkejä jo myytävänä. Isännät ryssi oikein olan takaa. Lahoja paskoja ne mökit on, harvalla on rohkeutta ostaa hiirenpaskan hajuisia homemökkejä.
Veneily ja kalastus järvellä ihan ok, kunhan etsii petipaikan muualta. Joillakin yksityisillä on todella siistejä ja hyviä mökkejä tarjolla Koitereen rannalla. Ja niiden isäntäväkikin on kohteliasta ja ahneetonta, toisin kuin lomakylässä. On oma rauha, saunakin tarvittaessa valmiiksi lämmitetty, puut, vene, hiekkaranta, grillipaikat, kahvipaketti ym, tarvikkeet, lakanat, jne, jne, valmiina, takassa tulikin. Viikko maksoi 280 euroa.

Karmea koitere

On se karmea paikka vaikka en ole käynyt kertaakaan, en edes lähellä, kaverit vaan kertoivat jotka eivät itsekkään ole käyneet, mutta olivat kuulleet kavereiltaan.

Siis mitä järkee

on pitää auki tollasta paskaa. Miinuksella varmasti talousluvut. Vai onko pakko pitää jostain KEPULI-syystä. Eräässä baarissa kyseisen lomakyhäyksen vanha ukko oli selittäny ettei ole kunnasta saanut kuin yhet viinerikahvit yrityksen tukemiseksi. Siinäpä se, olis pitänyt ainakin kirjoitus ja lukutaito-opetus kunnasta saada. Sitten vielä siivouskurssi ihan ikkunanpesusta alkaen, käytöstapakurssi (pitkä), naulantakomis- ja maalauskurssi, ruohonleikkuri ja kuntosalin käyttöoikeus, jotta jaksais jottain tehdäkin. Vielä tietysti keittiökurssi ja käsienpesuohjeet, samoin kuin vaatteidenpesuohjeet tai pesijä.
Siis paljon jäi oppimatta, mutta tulihan wiinerikahvit, olivat varmaan tarpeeseen.

Hienohelmoja

Hienohelmoja ootte kaupunkilaiset leirielämän kuuluukin olla askeettista itse tykkään kun ei ole kaikki niin kuin manulle illallinen.Mikä hiton leirielämää se on jos olosuhteet ovat samat kuin kotona tai paremmat.

Mene sitten metsään

suoraan telttailemaan, mitä sitä sitten enää on vuorkaavinaan mökkiä, vielä tässä paikassa kallista sellaista. Säänkin voi valita, sataako vai paistaa, ei ainakaan vesi tipu lahon katon kautta, vaan on raikasta, kun suoraan taivaalta tulee. Eikä tuu jalkasilsaa saunasta ja eväätkin on tuoretta, kun ite kaapistaan reppuun ottaa. Se olisi sitä leirielämää, ei lomakylässä oloa, jossa pitääkin olla siistiä, ystävällistä ja saa rahalle vastinetta. Hienohelmaisuutta ei ole, jos välttää salmonellan.

Veneessä tai teltassa

minä yövynkin mutta nää hienohelmat valittaa jos kämppä on tunkkainen tms asukaa korsussa niinkuin sotiemme veteraanit asuivat vuosia ette valittas.Olen yöpynyt helmessäkin eihän se nyt 5 tähden hotelli oo mutta ei ny niin huono etteikö vois yöpyä.En viittis valittaa.
Onko tavoitteenne seurustella paikan isännän kanssa asfalttiläntillä?

Asioille oikea nimi

nämä viestit joita luin aikani kuluksi osoittavat todeksi asian josta vihdoin on alettu puhua sen oikealla nimellä: nettiviha. sitä vastaan ihmisen on mahdotonta puolustautua koska se on kasvotonta ja nimetöntä.
kuka tahansa voi kirjoittaa herjauksia, jotka voivat tuhota yrityksen, elämäntyön. vastuuta ei tarvitse kantaa koska täällä voi esiintyä nimettömänä, ja keksiä aina uuden nimimerkin tarpeen mukaan. missä menee raja herjauksen ja kritiikin raja?

hohhoijaa

Eiköhän se "yrityksen" ja "elämäntyön " totaalinen tuhooja ollu tuo tässäkin yrittäjä itse. Tekemätön työ ei hedelmää kanna. Ilman duunin tekoa harva yritys menestyy, Kassa auki--kesä--kassa kiinni, siis sitä rataa mentiin.
Kritiikistä voisi (olisi voinut) ottaa oppia jo 20 vuotta sitten asiakaspalautteista. Kaikista ei ole yrittäjiksi ja asiakaspalveluun. Taito ei periydy, kun ei ole mistä periytyä.
Taidat olla lehtialan yrittäjä toi minim. Yrittäjä itsekin. Yritä edes kirjoittaa joskus kunnon juttu lehteesi.

Ihan yleisesti

tarkoitin tämän huomioni, en tunne ko. yrittäjää enkä paikkaa, minua vain järkyttää tämä solvaus ja padotun vihan määrä jota nimenomaan suomi24 keskustelupalstoilla esiintyy, oli kyseessä ala kuin ala.
Tuntuu että ihmiset purkavat omaa pahaa oloaan herjaamalla ns. vapaata riistaa.

luonnonläheinen paikka

Koitereen Helmi on luonnonläheinen paikka. Mökeissä on sellainen perusvarustus eli sähköt, jääkaappi, liesi, astioita, lämmitys, mutta suihkut ja wc:t ovat eri rakennuksissa. Paikka on itse asiassa saari, jonne vie yksi tie, muuten on Koitereen veden ympäröimä- Rauhallinen paikka eli ei mikään biletysmesta. Edulliset hinnat, vaikka eihän se mikään ylellinen lomakeskus olekaan. Iso leirialue; nurmikko on leikattu ollut aina, kun minä olen siellä käynyt (melkein joka kesä viimeisen kymmenen vuoden ajan). Suosittelen, jos ei etsi luksusta. Me on perheen kanssa ainakin tykätty kovasti.

ohoh

Onnea, jos oli yhtään puhdasta astiaa, eikä hiirenpaskaa nurkissa. Hoitamatonta joka puolella. Saunaan menisin vain kumisaappaat jalassa.

Siis täh!!!

Joku haukkuu hienohelmaksi??????

Ollaan käyty ties mitä paikkoja ja Koitereen helmi oli täysi rimanalitus!!!

SIIVOAMATTOMAT PAIKAT! KUVOTTAVA SAUNA! Jokaisessa yleisessä saunassa kertakäyttöpeflettejä nykyään, eivät olleet kuulleetkaan sellaisista :O Lauteet ja muut rakenteet limaisia ja mustana (vie sinne lapsia!)

Vessat keskellä kaikkea ja aivan kammottavassa kunnossa, se suihku kuin Turkin vankilasta...

Mökki aivan homeessa ja oltiin silmät vuotaen, päätä särkien siellä kaksi vuorokautta. Luvattiin grlli: betonirengas ilman verkkoa, ilman puita... hella ei enää toiminut kunnolla...ei saatu mitään ruokaa tehtyä, ja kävimme Enosta kertakäyttögrillejä.

Tuolla hinnalla, mitä siellä pyydettiin, pääsee hotelliin ja lämpimään suihkuun, sisävessa ja aamupala!!!!

20 euroa korkeintaan tuosta paskasta! Juhannuksena -09 hintapyyntö oli 95 euroa ja sauna erikseen, että anteeksi vaan, olet kahjo, jos väität, että HIENOSTELUA! Olemme saaneet 65 eurolla ihanan mökin, jossa saa tehdä ruokaa, kaikki toimii.. ei mitään luksushirsihuvilaa, mutta ihana ja siisti pihasauna ja grillikota.

koitereen helmessä sanoneetkin, ettei heitä kiinnosta koko mökkikylä!

STOP

On se kumma kun ei terveystarkastaja puutu asiaan! Onko koskaan käynytkään? Onko keittiössä olevilla hygieniapassia ja anniskelupassia? Keittiö menis kiinni alta aikayksikön, jos tarkastaja on vähääkään ajantasalla,
Samoin tienvarsiopasteet on ympäristörikos! Mätiä ja osat lentää autojen päälle!

kuluttajansuoja!

Tehkää valitus kuluttajansuoja-asiamiehelle, koska palvelu ei ole ollut luvattua!!

Koitereen Helmi

Kaikesta negatiivisesta palautteesta huolimatta lähdemme huomenna asuntovaunun kanssa kohti Koitereen Helmeä, varaamme perhesaunan, käymme uimassa Koitereessa ja nautimme olostamme <3

Kahjo.

Varo. Laitatko lapsesi istumaan niille lauteille?

Terve!

ilmainen sauna

Laitoin lapseni lauteille, kumisaappaat oli jalas ja sadetakki päällä, huppu päässä, kumihanskat kädessä ja hengityssuojain aamalla. Siin'ä sitten otettiin löylyt, lämmintä oli 48 astetta. Hiki tuli ja sitten mentiin järveen pesulle.
Asuntovaunupaikka ja sauna eivät maksaneet mitään, koska respassa ei ollut ketään, olivat varmaan nukkumassa.
Aamulla sitten matka jatkui "oikealle leirintäalueelle" ylä Karjalaan.

Käytiin...

Tulipa kävästyä...; Hauska paikka...
Venekin tuli vuokrattua, oli vaan 50 cm "ylipitkät" airot.
-jos et omaa pätkääkään soutukokemusta niin sillä vempeleellä et pääsekkään pitkälle...hihi.

Alue muutoin hieno, "luonnonvarainen" !

Onko meno vielä

Vieläkö se Ryynänen sitä pittää ?

Ei eloa

Kulkuesteet oli juntattu tielle vankasti, ei eloa. Mökkejä oli myytävänä, tosin niin sikahintaisia, ei kukaan maksa kultaa lahosta homekasasta.

Mikä Ryynänen?

Ai kenestä Ryynäsestä on kyse? Sekö???
Oikein mukava luonnonläheinne paikka. Ei kyllä sovi sellaiselle, joka haluaa hotellitasoa. Edulliset hinnat eli hinta/laatutaso ihan ok.
Tuliko hiirenpaskat samaan hintaan?
Hinta/laatutaso jos ok, taisitte päästä ilmaiseksi vai maksoivatko sulle, kun olitte paikalla?
Tosi luonnonläheinen sötös, kaikki puutkin oli kaadettu, joka paikka humpsinhampsin --- äkkiä pois!
Kampylobakteeri, kaikki mahdolliset sienet, stafylokokit ja koliformiset bakteerit siellä perseen alla saunassa jylläävät. Ties vaikka minkä tippurinkin sieltä hankkii!

Yäk!

Ja se yrittäjä, joka täällä piipitti: jos lupaat puhelimessa jotain, mikä ei pidä paikkaansa, oletkin loan heiton arvoinen!

Taas ilmoitettiin rivi-ilmoituksessa mökkejä juhannukseksi. Hohhoijaa.

Meidän naapureina oli virolainen perhe ja sanoivat, että paikka kaunis, mutta kaikki muu aivan hirveää.
Niin, jos on "lomakylässä" vielä juhannuksen aaton aattona edullisia? mökkejä vuokrattavana, ilmoitus vieläpä Karjalaisen Miljoonamarkkinoilla, tulee hälytyskellojen todellakin soida! Ding Dong Ding Dong!
Niissä leirintäalueilla, joissa on siisti paikat, vessat, saunat ehjät rakennukset ja opasteet, kohtelias ja ystävällinen ilmapiiri ja käytös, hyvä kioski, ruoka- ja kahvitarjonta jne jne. myy taatusti juhannusmökkinsä jo edellisenä kesänä.
Mutta tässä paikassa ei ole yksikään em. kohta kunnossa.
Pitäjillä ei ole anniskelupasseja eikä hygieniapasseja eli eivät saa myydä enää kaljaa eivätkä mitään ruokaa. Ei siis savukalaa eikä karjalanpiirakoita. Jos myyvät, rikkovat siis Suomen lakia.
Koitere on ilmeeltään "juopahtavien kalastajaukkojen paratiisi"
Kaupunkilaiselle aika luotaan työntävä paikka, joskin luonnonkaunis.
Olen ollut kaksi kertaa (ei ollut eka ja viim.) siellä . kerran perheen kanssa, jotka eivät enää suostu menemään lähellekään ja toisen kerran olin yksin mökissä.
Kyllähän siellä aikamies kärvistelee yhden yön, mutta perhettäni en sinne vie, sillä Vuonislahden Rekiniemi on melko lähellä ja se on hyvin siisti SFC-paikka.
Niin ja kattokaas akat niitten "kalastavien, metsästävien ja marjastavien" ukkojenne perään. Sieltä ne on kalat, lihat ja puolukat tiskiltä lähtiessä ostettu. Kun on taksi vieressä niin sitä mennään viikko kevyesti rillutellen ja sitten palataan kotikonnuille "saaliiden" kanssa. Että sellaista tämä paratiisi tarjoaa. Hintaa vaan niille lihoille taitaa tulla. Samanhenkiset on isännät, meneviä hekin.
Ny se o sit los finitos, sanoi tämän paikan isäntä, pakkasi laukkunsa ja lähti lomalle aurinkorannikolle. "Lomakylä" sulkeutui lopullisesti, mennyt kesä viimeinen siis. MItä jäi jäljelle, lahot rakennukset ja täysin pilattu maisema!
Hinta-laatusuhde ei tainnutkaan olla se myyntivaltti, eikä kallis bensa turistien vähyyden syy. Homehumina -mökin peili kertoo kaiken!
Eli isännän haukkuma "nuija tuulipukukansa -suomalaiset" äänestivät jaloillaan ja kaasuttelivat paikan ohi.
Ulkomaalaisilla näyttää olevan samanlaisia keskustelupalstoja, joten hekin tiesivät olla tulematta.
Jatkossa suominuijien tuulipuvun lahkeet lepattavat edelleen hyvien palveluiden ja käytöksen leirintäalueilla.
Adios 2 x AR.
Jäikö tämä autiotila nyt kalastajien vapaaksi paratiisiksi ?
Vai löytyykö vielä jostakin uskalias yrittäjä, ehkä Hämeenlinnasta.
Kyllä sieltä vielä edelleen ainakin järvelle pääsee, koska on veronmaksajien yhteinen laituri rannassa, tie perille ja tilaa pysäköidä.
Paikan saisi toki menestymään työllä, ei lorvimalla.
Et muuten pääse perille! Mahtava portti esteenä veneluiskalle mennessä. Kunnan varoilla tehty tie, ja Arto pelaa kuin olisi oma tie. Ei se näin saa olla siellä Lapinniemelläkään.
Tie on tiekunnan eikä siihen porttia saa laittaa. Yhteiskunta eli kunta avustaa sitäkin tietä vuosittain. Poliisit hoitavat sen portin kyllä pois, koska on tiealueella. Portin laittaja syyllistyy yksityitielain vastaiseen tekoon, jos vähääkään sulkee kulkua ko. tiellä vuodenajasta riippumatta.
Juuri näin on asia. Portin laittaja rikkoo paitsi tieosakkaiden ja käyttömaksujen maksaneiden niin myös kenen tahansa tienkäyttöoikeutta, mikäli kunta avustaa tiekuntaa tien kunnossapidossa. Laki yksityisistä teistä 96 §.
Portin saa kyllä pois virkateitä ja laittoman portin laittaja maksaa kulut ja muut mahdolliset seuraamukset.
Koitere hieno paikka .Asut koko ikinäni kesät koitereellea.Maassa maaman tavallalla.
Mutta pitää hakea mitä itse haluaan.Kyllä lapset ennenkin pärnynnyt .
Hyvää kesän odusta koitereelle tulioiulin.
Kuha nappaan taas.
Matti 59
Typical. Kännissä siellä pärjää, selvin päin näkee pas.at.
V enäläinen ostaja - Pietarista - on kovasti kiinnostunut, markinahuhu kertoo..
Mistä moinen tieto vuoti julkisuuteen?
Ne on niitä samoja kylpylöitten, lomakylien ja tivolialueiden perustajia, mitkä häipyy kokonaan kun aletaan puhumaan rahoista. Tai ostavat hyvän maa-alueen ja katoavat maksamatta kiinteistöveroja mihinkään kuntaan. Siinä on mafiaraha turvassa ja hinta nousee rantamaalla kohisten.
Vai onko sittenkin vaan esson baarin juttuja.
HIeman kuivanpuoleiset kotisivut tuolla firmalla !
Koitereen rannalla ja lähellä on ihania pientiloja ja tontteja myynnissä.
Älkää myykö piip piip vaan heh heh
KOITEREEN HELMI ON SULJETTU TÄNÄ KESÄNÄ 2012
Avaa ovensa vasta vappuna ensi vuonna!
OLETKO ASUNUTKIN SIELLÄ?
Miks siellä ovat kaikkien mökkien ovet apposen auki koko talven? Tuuletus päällä?
 /   /  /  / Koitere helmi

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta