AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  /  /  /  / Retimnon/Huoneistohotelli Aristea?

Retimnon/Huoneistohotelli Aristea?

1 Vastausta 947 Lukukertaa
Melko nihkeästi on löytynyt tietoa...eli kyseessä finnmatkojen majoitus. Löytyisikö ketään siellä majoittunutta? Kokemuksia?

Aristeassa

Pari vai joko siitä on kolmekin vuotta sitten olimme Aristeassa omatoimimatkalla toukokuussa yhden viikon. Koska olimme muistaakseni toukokuun puolessavälissä hotellin toiset ja kolmannet asiakkaat saimme siistit huoneistot ihan ylhäältä merinäköaloin.
Hotellin rouvat Popi ja Pepi TOSI kovia puhumaan ja hössöttämään. Viikon lopulla tuli Finnmatkojen porukkaa ja joutuivat suurin osa sinne hotellin takaosaan josta ei maisemia minnekkään ja osa sitten niihin todella maanalaisiin huoneisiin. Eli paljon riippuu siitä minkä huoneiston saa. Hotellilta noin 4 km vanhaan kaupunkiin eli kuntoilua tulee, bussit ja taksit toki kulkee. Sillon siis ainakin siisti ja altaalla tuoleja riitti.
Mukavaa oli katsella paikallisten kovin eläväistä elämää siinä vastapäisissä taloissa ja kiva kauppa ja kauppiasrouva ihan siinä hotellia vastapäätä ja leipomokin lähellä josta sai aina enemmän kaupanpäällisiä mitä varsinaisesti osti. Voisin mennä toistekkin mutta vain niihin yläkerran huoneisiin.
 /   /  /  /  /  / Retimnon/Huoneistohotelli Aristea?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta